موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من اصلا نمی فهمم دلیل پافشاری بعضی از دوستان برای انجام ندادنِ مدیکال مجدد چیه؟ فقط هزینه ی اش؟ اینهمه هزینه کردیم، اینم روش! جسارت نباشه ها، ولی واقعا کمی هزینه ی بیشتر برای انجام مدیکال و دوروز اقامت بیشتر، در برابر تمام آینده و سرنوشت شما انقدر مهمه؟ وقتی که خیلی واضح توی ایمیلی که از طرف سفارت میاد، توی نامه ی جایگزین در سایت، توی صفحه ی سیس و هرکجای دیگه که میتونند، قید می کنند که مدیکال مجدد را انجام بدید، آیا حتی 1 دهم درصد احتمال نمیدید که امکانش باشه بخاطر همین مسئله ی به ظاهر بی اهمیت، شما رو اذیت کنند، موقتا ویزاتون رو ندند، بهتون بگن برو مدیکالت رو انجام بده و دوباره بیا؟ اصولا مگه چقدر تا پایان سپتامبر باقی مونده و چند تا ویزا موجوده که بخواهید این ریسک رو بپذیرید؟ متوجه نیستید که حدود دوماهه که تقریبا هیچ ویزایی صادر نشده و وقتی که انشاللا کلیر شدن ها شروع بشه، مسابقه ی دریافت ویزا چه حالتِ دیوانه واری پیدا می کنه؟ انشاللا که ویزاتون صادر بشه و برید سفارت و به چشم خودتون صفهای 70 - 80 نفره رو ببینید ( که هرفرد هم بطور معمول 2 یا 3 پاسپورت دستشه) و اون موقع اگر به احتمال 1 درصد بهتون بگن چرا مدیکالت تمدید نشده؟ مگه توی ایمیل یا سایت هشدار نداده بودیم؟ اون موقع فکر می کنید که آفیسر حاضر به شنیدن توجیهات شماست؟
امیدوارم که به تک تکتون چه اونایی که تمدید می کنند و چه اونایی که تمدید نمی کنند، ویزا برسه، ولی خواهش می کنم روی این مسئله بیشتر فکر کنید. به حال من یکی که تفاوتی نمی کنه، اما به قول معروف، من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم...تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
ارادتمند همگی
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.... سارا خانوم میشه یه لطفی کنی یه زنگی به این خانومه افسر تو انکارا بزنی بگی دست از سر پرونده ما ور داره ... ما هم بعد 8 ماه بریم دنبال زندگیمون .... اخه هر چی باشه شاید چشمش به جاروتون بیفته شاید یکم حساب کار دستش بیاد و بترسه من رو کلیر کنه خلاص شم از این بلاتکلیفی.... ممنون... راستی اگه دیگه از فردا شرو کنن به کلیر کردن یاری سبز شما با اون جاروی جادویی رو خواستاریم.... ارادتمند یکی از منتظران.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 22:00)hamideftex2014 نوشته: سلام.... سارا خانوم میشه یه لطفی کنی یه زنگی به این خانومه افسر تو انکارا بزنی بگی دست از سر پرونده ما ور داره ... ما هم بعد 8 ماه بریم دنبال زندگیمون .... اخه هر چی باشه شاید چشمش به جاروتون بیفته شاید یکم حساب کار دستش بیاد و بترسه من رو کلیر کنه خلاص شم از این بلاتکلیفی.... ممنون... راستی اگه دیگه از فردا شرو کنن به کلیر کردن یاری سبز شما با اون جاروی جادویی رو خواستاریم.... ارادتمند یکی از منتظران.
آقا حميد صبر شما ستودنيه، من فكر كنم از كلير شما بيشتر از كلير شدن خودم خوشحال بشم، چشم، اگر دسته من بود با جارو مي رفتم سراغشون مي ايستادم بالا سرشون، تا زودتر كلير كنن،
اين هفته، هفته به ياد موندني خواهد شد، و اميدوارم اول از همه دوستان بالاتر از ٢٠٠ روز انتظار كلير بشن، فكر مي كنم گير بقيه ما به خاطر شماست، شما كلير بشيد راه براي بقيه دوستان هم باز خواهد شد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوبم.
برای من یکسری مشکلات خیلی بدی بوجود اومده و آخرین امیدم همین ویزای کوفتی که شاید به زندگیم یک سامانی بده.
برام دعا کنید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
با درود و سپاس فراوان از دو مدیر عزیز behdadK و mahmood129 بابت رتبه و آرزوهای قشنگتون که همیشه باعث دلگرمی ما هستید. باارزوی کلیر برای شما دوستان
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره

موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 22:42)amohammadi348 نوشته: سلام به همه دوستان خوبم.
برای من یکسری مشکلات خیلی بدی بوجود اومده و آخرین امیدم همین ویزای کوفتی که شاید به زندگیم یک سامانی بده.
برام دعا کنید.
ايشالا كه مشكلتون حل بشه و به زودى هم ويزاتونو بگيريد دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
نمي دونم مشكل از كجاست، تا اونجا كه من حضوز ذهن دارم خيلي از دوستان جديدا به جمع ما پيوستند و بارها هم ازشون خواستيم در منتظر سرا عضو بشن، ولي من هر چي نگاه مي كنم دوستان جديد رو نمي بينيم، حالا من نمي دونم مشكل از چشاي منه شايد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
یه پیشنهاد دارم
تا آخرین روز لاتاری 2014 تقریبا 50 روز مونده
هرکس اهل ریسک تو زندگیشه بره سفارت و پاسشو بندازه تو باکس
پارسال هم کسایی اینکارو کرده بودند که بعضیاشون ویزا هم گرفتند
برای کاهش هزینه هم میشه چند نفری یک خانه اجاره کرد
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 23:19)farzadsj2 نوشته: یه پیشنهاد دارم
پاسشو بندازه تو باکس؟!
باکس چیه؟؟
مگه باکسیه !!
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 23:19)farzadsj2 نوشته: یه پیشنهاد دارم
سلام
شما کیستون رو وقتی کلیر شدین کجا دیدین؟توی بولتن؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر کنم غیر از دعا کردن.....امید داشتن....و منتظر بودن تا 30 سپتامبر .....هیچ کاری از دستمون بر نمی اید
ولی این جمله رو می گم شاید خیلی کلیشه ای باشه
یه چیزی ته دلم می گه که همگی ویزا می گیریم
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا فردا به کار همه بیاد:
دلار ========== 3123
درهم ========= 854
لیره ========== 1469
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر