موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-11 ساعت 11:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-11 ساعت 11:48 توسط freddyflientstone.)
(2014-08-11 ساعت 11:30)aria_9 نوشته: (2014-08-11 ساعت 11:23)shazad نوشته: (2014-08-11 ساعت 11:16)aria_9 نوشته: من به سفارت ایمیل زدم و این جوابم بود .......
The annual limit for DB-2014 visa numbers has been reached
و تا اونجا که من فهمیدم یعنی حد سالانه ی تعداد ویزا برای 2014 تمام شده برای خودم و همه دوستان متاسفم !
دوست عزیز اولا اینکه لطف کنید و امضاتون رو درست کنید.
دوما اینکه لطفا تا زمانیکه تو سایت خود سفارتها بصورت قطعی اعلام عمومی نشده از بازتاب این ایمیل ها تو فروم خودداری کنید. قبلا هم از این حرفها صدبار زدند ...
من که از خدامه اشتباه باشه و منتها دوستمون جنبه شنیدن واقعیتو نداره باشه حرف نمیزنم هرجور مایلین
شما تازه تشریف آوردید، در جریان نیستید لابد . مسئله ، به قول شما داشتن یا نداشتن جنبه نیست . واقعیت یا غیر واقعیت، در شرایط فعلی هیچکس در این محیط علاقه ای به دیدن پستهای نا امید کننده نداره. تا 31 سپتامبر و تا آخرین لحظه، امید برای همه وجود داره و شواهد هم نشون میدهند که تا پایان راه ، فرصت باقیست. لطفا به خواست عمومی احترام بگذارید و بحثِ جنبه و واقعیت و.... را پیش نکشید.
سپاس از لطفتون
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
فقط فرد برنده . آيا دو نفر بعدي هم بايد آپديت بشوند؟ دو نفر بعدي روي ٦ جون مانده اند .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ایشالا همه خوب باشن.
بنظرتون علت چیه که من انقدر آپدیتم کمه؟ فقط ۳تا آپدیت بعد از مصاحبه داشتم(البته مطمئن نیستم روز مصاحبه هم کیسم آپدیت شده یا نه چون اون روز چک نکردم.)
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 11:36)kaaren نوشته: Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
ma dishab email dadim in ham javabiye ke emrooz dadanva nafare aslimoon update shode.
be nazare shoma undergoing review ba administer processing fargh dare chera nanveshte under administrative processing?
من فکر می کنم AP شما تکمیل شده و دارن بررسی نهایی رو روی کیستون انجام میدن، به نظرم عمدا از عبارت undergoing review استفاده کردن، لطفا دوستان صاحب نظر هم اظهار نظر کنند.
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 11:36)kaaren نوشته: Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
ma dishab email dadim in ham javabiye ke emrooz dadanva nafare aslimoon update shode.
be nazare shoma undergoing review ba administer processing fargh dare chera nanveshte under administrative processing?
سلام
دوست عزیز مسیر بالا برای ویزای غیر مهاجرتیه.مسلما کیس شمارا نخواهد شناخت.
برای ویزای مهاجرتی از آدرس زیر استفاده کنید
www.abudhabiivo.net
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
zzarin عزیز ممنون از پیامت ولی من نتونستم برات پیام بفرستم
در مورد فعال کردن پیام خصوصی باید بری توی کنترل پنل--> ویرایش تنظیمات--> پیام رسانی و آگاه سازی--> دریافت پیام خصوصی از کاربران تیک بزنی
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دینگ دینگ ساعت 12 روز دوشنبه از دوستان خوب سرشار از انرژی مثبت خواهشمند است تعدادی ویزا از سه تا سفارت برای امروز جذب کنن
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان عزیز خواهشا بحث را ادامه ندید.
این دوستمون نظرشو اعلام کرده و مسلما نظر هر کس قابل احترامه.اما اگر با نظر کسی مخالف هستیم فقط نظر خودمونو در مقابلش اعلام میکنیم.
قرار نیست چیزی رو بهم ثابت کنیم.
زمان همه چیز را مشخص میکنه.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.