کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-11 ساعت 11:30)aria_9 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 11:23)shazad نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 11:16)aria_9 نوشته:  من به سفارت ایمیل زدم و این جوابم بود .......
The annual limit for DB-2014 visa numbers has been reached
و تا اونجا که من فهمیدم یعنی حد سالانه ی تعداد ویزا برای 2014 تمام شده برای خودم و همه دوستان متاسفم !

دوست عزیز اولا اینکه لطف کنید و امضاتون رو درست کنید.
دوما اینکه لطفا تا زمانیکه تو سایت خود سفارتها بصورت قطعی اعلام عمومی نشده از بازتاب این ایمیل ها تو فروم خودداری کنید. قبلا هم از این حرفها صدبار زدند ...

من که از خدامه اشتباه باشه و منتها دوستمون جنبه شنیدن واقعیتو نداره باشه حرف نمیزنم هرجور مایلین

شما تازه تشریف آوردید، در جریان نیستید لابد . مسئله ، به قول شما داشتن یا نداشتن جنبه نیست . واقعیت یا غیر واقعیت، در شرایط فعلی هیچکس در این محیط علاقه ای به دیدن پستهای نا امید کننده نداره. تا 31 سپتامبر و تا آخرین لحظه، امید برای همه وجود داره و شواهد هم نشون میدهند که تا پایان راه ، فرصت باقیست. لطفا به خواست عمومی احترام بگذارید و بحثِ جنبه و واقعیت و.... را پیش نکشید.
سپاس از لطفتون
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-08-11 ساعت 11:14)nasim نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 10:54)taleghani نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 08:31)taleghani نوشته:  سلام دوستان امیدوارم امروز روز بسیار خوبی باشه برای همگی
می خواستم بدونم برای کیس هایی که مثل من در ماه می البته من 12 می مدیکال دادم اگر به فرض اواسط یا اواخر سپتامبر بهمون ویزا بدن بازم باید مدیکالمون را تمدید کنیم یا خیر؟؟ ممنونRolleyes
دوستای عزیز کسی جواب سوال من را نمی دهههه؟؟؟Sad

توی برگه آ4 ایی که دکتر بهتون داد ببینین اکسپایر دیتون چه وقتی هست . اگه قبل 5 ماه تموم ، کلیر بشین نیازی به تمدید نیست مثلا اگه 4 ماه مدیکالتون از اعتبارش گذشته باشه شما 1 ماه زمان دارین که برین . خودتون ببینین توی این زمان می توونین برین یو اس ! البته بعضی مواقع خودشون توی ایمیلی که بهتون می زنن می گن نیاز به تمدید مدیکال دارین. موفق باشین

چرا نوشتید "اگه 4 ماه مدیکالتون از اعتبارش گذشته باشه شما 1 ماه زمان دارین که برین" مگه اعتبار مدیکال ۶ ماه نیست؟ پس اگه ۴ ماه گذشته باشه تا ۲ ماه فرصت ورود داره چون ویزا رو هم ۲ ماهه اعتبار می زنن؟!
تشکر کنندگان: taleghani ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
فقط فرد برنده . آيا دو نفر بعدي هم بايد آپديت بشوند؟ دو نفر بعدي روي ٦ جون مانده اند .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
سلام. ایشالا همه خوب باشن.
بنظرتون علت چیه که من انقدر آپدیتم کمه؟ فقط ۳تا آپدیت بعد از مصاحبه داشتم(البته مطمئن نیستم روز مصاحبه هم کیسم آپدیت شده یا نه چون اون روز چک نکردم.)

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 11:36)kaaren نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html

ma dishab email dadim in ham javabiye ke emrooz dadanva nafare aslimoon update shode.
be nazare shoma undergoing review ba administer processing fargh dare chera nanveshte under administrative processing?
من فکر می کنم AP شما تکمیل شده و دارن بررسی نهایی رو روی کیستون انجام میدن، به نظرم عمدا از عبارت undergoing review استفاده کردن، لطفا دوستان صاحب نظر هم اظهار نظر کنند.
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: kaaren ، taleghani ، برسام٤ ، soli asali ، کیانوش2 ، rbrb-2015 ، nedaba ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 11:36)kaaren نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html

ma dishab email dadim in ham javabiye ke emrooz dadanva nafare aslimoon update shode.
be nazare shoma undergoing review ba administer processing fargh dare chera nanveshte under administrative processing?

آقایون/خانمها

این دوستون سوال خوبی کردندها ... اگه کسی جواب مطمئنی داره لطفا بگه

undergoing review با administrative processing چه فرقی می کنه؟ البته نه از نظر لغوی بلکه از نظر کاری که رو کیس ها انجام می دن؟
تشکر کنندگان: kaaren ، soli asali ، کیانوش2 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba

دوست عزیز این به همون معناست review همون ap هست. یه معنی دارن. البته این که از لحاظ نوع بررسی فرق داره یا نه فقط خودشون میدونن.
تشکر کنندگان: kaaren ، soli asali ، amin arefi ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-11 ساعت 11:16)aria_9 نوشته:  من به سفارت ایمیل زدم و این جوابم بود .......
و تا اونجا که من فهمیدم یعنی حد سالانه ی تعداد ویزا برای 2014 تمام شده برای خودم و همه دوستان متاسفم !

شما اول لطف کنید بگید شماره کیس تون چنده ، کی رفتین مصاحبه و سوالی که از سفارت پرسید چی بود ه ، یکباره بدون داشتن هیچ امضایی اومدید میگید سفارت این رو گفته ، هیچ انسان عاقلی به این حرف بها نمی ده ، چون شواهد حاکی از چیز دیگه ای است ، گذشته از این ما تا دقیقه 90 هستیم ، مگی ندیدی مسی توی دقیقه 91 گل زد اون هم اگر افکار شما رو داشت ، به گل نمی رسید Big Grin
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان

سلام
دوست عزیز مسیر بالا برای ویزای غیر مهاجرتیه.مسلما کیس شمارا نخواهد شناخت.
برای ویزای مهاجرتی از آدرس زیر استفاده کنید

www.abudhabiivo.net

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

دوستای گل پر انرژی من عاشقتونم .واقعا گل هستید .من معذرت میخوام که جواب این اقا رو دادم .باانرژی مثبت پیش به جلو ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینم واسه سه سفارتتتتتتتتت ابوظبی انکارا ایروان Shy
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-11 ساعت 11:53)zzarin نوشته:  

شما اول لطف کنید بگید شماره کیس تون چنده ، کی رفتین مصاحبه و سوالی که از سفارت پرسید چی بود ه ، یکباره بدون داشتن هیچ امضایی اومدید میگید سفارت این رو گفته ، هیچ انسان عاقلی به این حرف بها نمی ده ، چون شواهد حاکی از چیز دیگه ای است ، گذشته از این ما تا دقیقه 90 هستیم ، مگی ندیدی مسی توی دقیقه 91 گل زد اون هم اگر افکار شما رو داشت ، به گل نمی رسید Big Grin

انصافا مسی رو خوب اومدی !
zzarin عزیز ممنون از پیامت ولی من نتونستم برات پیام بفرستم
در مورد فعال کردن پیام خصوصی باید بری توی کنترل پنل--> ویرایش تنظیمات--> پیام رسانی و آگاه سازی--> دریافت پیام خصوصی از کاربران تیک بزنی
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: soli asali ، shiva.usa ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
دینگ دینگ ساعت 12 روز دوشنبه از دوستان خوب سرشار از انرژی مثبت خواهشمند است تعدادی ویزا از سه تا سفارت برای امروز جذب کنن
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
سلام.
دوستان عزیز خواهشا بحث را ادامه ندید.
این دوستمون نظرشو اعلام کرده و مسلما نظر هر کس قابل احترامه.اما اگر با نظر کسی مخالف هستیم فقط نظر خودمونو در مقابلش اعلام میکنیم.
قرار نیست چیزی رو بهم ثابت کنیم.
زمان همه چیز را مشخص میکنه.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-11 ساعت 11:45)arffx نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 11:40)احسان باحال نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 11:36)arffx نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 11:34)احسان باحال نوشته:  اقا من نمیتونم کیس نامبرمو تو سایت ابوظبی چک کنم اینولید میزنه چیکار کنم
بايد با اين فرمت بزنيد:
****2014AS
بدون صفهراي اولش

میزنم باز میگه اینولید
چند وقت از مصاحبتون ميگذره؟ ميتونيد ايميل بزنيد بهشون بگيد كيستون شناخته نميشه
18 روز از مصاحبه میگذره تو این سایتی که دوستمون داد چک کردم میگه تحت یرسیه خبری از اپدیت نیس
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان