کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-11 ساعت 12:59)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 12:56)ladan.r نوشته:  سلام بچه ها
امیدوارم پرانرژی و شاد باشین.
میخواستم بدونم کسی از سفارت ترکیه جدیداً ویزاش اومده؟ تو یکی دوماه اخیر تو سایت سفارت هر چی چک میکنم حس می کنم کیس های لاتاری اصلاً اضافه نشدن. یکم نگرانم...
ما خيلي نگرانيم . متاسفانه تركيه كلا خوابه ....... شما امضاتونو كامل كنيد بهمراه اطلاعات كيستون
موفق باشيد.
سایت سفارت آنکارا مدام در حال آپدیته ولی متأسفانه هیچ کدوم از آپدیتهاش شامل کیسهای لاتاری نمیشه. کسی خبری از سقف ویزا و یا خبرهای جدید نداره؟ هرچند خودم میدونم که فقط باید صبر کرد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، mizan ، soli asali ، nedaba
(2014-08-11 ساعت 13:10)kaaren نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 12:45)me_u نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 12:12)kaaren نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 11:56)me_u نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 11:36)kaaren نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html

ma dishab email dadim in ham javabiye ke emrooz dadanva nafare aslimoon update shode.
be nazare shoma undergoing review ba administer processing fargh dare chera nanveshte under administrative processing?

سلام
دوست عزیز مسیر بالا برای ویزای غیر مهاجرتیه.مسلما کیس شمارا نخواهد شناخت.
برای ویزای مهاجرتی از آدرس زیر استفاده کنید

www.abudhabiivo.net

سرافراز باشید.مثل سرو

mamnoon dooste aziz. shoma hich nazari dar khosoose undergoing review nadarid?
سلام.
دوست عزیز این مشخصا نشون میده هنوز کلیر نشدید.حالا شاید پروسه کلیر شما تموم شده و منتظر دستور از مقامات بالا باشند.این نظر شخصیه منه و ملاک صددرصد نیست.اگر زود کلیر بشید میشه تفسیری از این عبارت داشت

سرافرا باشید.مثل سرو

MAMNOON DOOSTE AZIZ
دوستان سلام.بابا بخدا من پنج شنبه ویزاهامون رو از ابوظبی گرفتم.کمتر از دو ماه هم از مصاحبه مون میگذره.من در سفارت صراحتا از افیسر سوال کردم ایا اینکه میگن ویزاها تموم شده صحت داره؟گفت به هیچ عنوان.گفت تازه سهمیه اگوست اومده و هنوزم سهمیه سپتامبر مونده.خودش گفت که داره اروم اروم کلیرها شروع میشه.چیزی که من متوجه شدم اگه کسی کلیرش تا سبتامبر بیاد قطعا واسش ویزا هست.اگه نیاد دیگه از بدشانسیشه.در ضمن مطمین باشید تمام سهمیه ویزاهای ایران رو باید بدن.لطفا دعوا نکنید.منم هنوزم ویزای خانمم مونده پس شرایط همه رو خوب درک میکنم دوستان
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
قابل توجه دوستان گلم. البته داریم به کلیرهای رگباری نزدیک میشیم اما یک چیری که به نظرم رسید بگم: واکنش نشون دادن به شایعات خودش عاملی بر انتشار بیشتر شایعات هست. حالا فکرشو کنید واکنش ها زیادتر هم که بشه ... . و مطمئنا اگر کسی خدای ناکرده قصد بدی هم داشته باشه از طریق همین واکنش ها به هدفش میرسه. بی محلی و گزارش پست بهترین راه میتونه باشه.

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid125113
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-08-11 ساعت 13:18)ladan.r نوشته:  
میخواستم بدونم کسی از سفارت ترکیه جدیداً ویزاش اومده؟ تو یکی دوماه اخیر تو سایت سفارت هر چی چک میکنم حس می کنم کیس های لاتاری اصلاً اضافه نشدن. یکم نگرانم...
ما خيلي نگرانيم . متاسفانه تركيه كلا خوابه ....... شما امضاتونو كامل كنيد بهمراه اطلاعات كيستون
موفق باشيد.
سایت سفارت آنکارا مدام در حال آپدیته ولی متأسفانه هیچ کدوم از آپدیتهاش شامل کیسهای لاتاری نمیشه. کسی خبری از سقف ویزا و یا خبرهای جدید نداره؟ هرچند خودم میدونم که فقط باید صبر کرد.

سفارت آنکارا هر هفته برای تعدادی از دوستان که AP نمیخورن،ویزا صادر می کنه.طول کشیدن کلیرنس علی الظاهر ارتباطی به آنکارا نداره و طبق گفته ی خودشون به محض کلیر شدن اسامی اعلام میشه.علت طولانی شدن کلیرنس ها ،باز هم به گفته ی خودشون،تعداد بالای متقاضیان است.وقتی کیس نامبرهای مجاز به مصاحبه ی آسیا در 13 هزار و اندی بسته شده این می تونه به این معنی باشه که اونا نمی خوان مشکل 2013 تکرار بشه.کسانی که به راستی هیچ مشکل امنیتی (از نظر اونا) ندارن،قریب به یقین ویزا خواهند گرفت حتی در همین پنجاه روز باقی مانده.به زودی اسامی همه ی ما در هر سه سفارت اعلام میشه.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
(2014-08-11 ساعت 13:18)ladan.r نوشته:  
موفق باشيد.
آنکارا تو این ۴۰ روز اخیر خیلی کم کلیر کرده مخصوصن سه هفته‌ی اخیر. من فکر کنم بیشتر از بقیه سفارت‌ها درگیر ویزاهای دانشجویی باشه. ولی یه دوستی بود که یه هفته پیش اومد اینجا پست گذاشت که از ۶نفری که اون روز آنکارا مصاحبه داشتند ۴تاشون ویزا یه ضرب گرفتن.

تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، کیانوش2 ، nedaba
با سلام،

دوستان مطمئن باشید که حتما بهترین اتفاق برای ما روی خواهد داد. این بهترین رو ممکن ما امروز متوجه نباشیم ولی‌ زمان این رو به ما نشان خواهد داد. پس حتما اگر خیر در گرفتن ویزای آمریکا هست همین تقدیر ما خواهد بود. اگر خدای نکرده نشد، پس حتما خدای بزرگ تقدیر بهتری برای ما رقم زده.

پس امید به این بهترین تقدیر داشته باشیم تا آرام و شاد از ثانیه‌های زندگیمون لذت ببریم. این ثانیه‌ها و دقایق هم بخشی از زندگی‌ ما هستند و بهتره با خوشی‌ شادی و امید سپریشون کنیم.

مثبت ببینیم، مثبت فکر کنیم و مثبت عمل کنیم. و حتما برای همه مثبت‌ها و بهترین‌ها رو آرزو کنیم.

من به نوبه خود براتون آرزوی سلامت، شادی، بهروزی، و تحقق آرزوهای خوبتون رو دارم (اون چه که در نهایت برامون خوب و خیر باشه).
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

با سلام،

دوستان مطمئن باشید که حتما بهترین اتفاق برای ما روی خواهد داد. این بهترین رو ممکن ما امروز متوجه نباشیم ولی‌ زمان این رو به ما نشان خواهد داد. پس حتما اگر خیر در گرفتن ویزای آمریکا هست همین تقدیر ما خواهد بود. اگر خدای نکرده نشد، پس حتما خدای بزرگ تقدیر بهتری برای ما رقم زده.

پس امید به این بهترین تقدیر داشته باشیم تا آرام و شاد از ثانیه‌های زندگیمون لذت ببریم. این ثانیه‌ها و دقایق هم بخشی از زندگی‌ ما هستند و بهتره با خوشی‌ شادی و امید سپریشون کنیم.

مثبت ببینیم، مثبت فکر کنیم و مثبت عمل کنیم. و حتما برای همه مثبت‌ها و بهترین‌ها رو آرزو کنیم.

من به نوبه خود براتون آرزوی سلامت، شادی، بهروزی، و تحقق آرزوهای خوبتون رو دارم (اون چه که در نهایت برامون خوب و خیر باشه).
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
خواهشن دوباره شر به پا نکنید
همه چی آرومه من چقدر خوشحالملطفا اینا با صدای بلند همه بخونند Big GrinBig Grin
راستی یه تماشگر نما به نام
aria در بین شما دیده شده در صورت مشاهده این تماشاگرنما سریعا ماموران حراست را مطلع کنید Big Grin
+++++++++++++++++++
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: babak12 ، alimomen ، shiva.usa ، soli asali ، p.fereidouni ، amohammadi348 ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 13:30)pendleton نوشته:  سفارت آنکارا هر هفته برای تعدادی از دوستان که AP نمیخورن،ویزا صادر می کنه.طول کشیدن کلیرنس علی الظاهر ارتباطی به آنکارا نداره و طبق گفته ی خودشون به محض کلیر شدن اسامی اعلام میشه.علت طولانی شدن کلیرنس ها ،باز هم به گفته ی خودشون،تعداد بالای متقاضیان است.وقتی کیس نامبرهای مجاز به مصاحبه ی آسیا در 13 هزار و اندی بسته شده این می تونه به این معنی باشه که اونا نمی خوان مشکل 2013 تکرار بشه.کسانی که به راستی هیچ مشکل امنیتی (از نظر اونا) ندارن،قریب به یقین ویزا خواهند گرفت حتی در همین پنجاه روز باقی مانده.به زودی اسامی همه ی ما در هر سه سفارت اعلام میشه.
ببخشید، پارسال روی چند هزار بسته شد؟

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 13:25)k.shiary نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 11:56)me_u نوشته:  سلام

www.abudhabiivo.net

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام.
دوست عزیز این مشخصا نشون میده هنوز کلیر نشدید.حالا شاید پروسه کلیر شما تموم شده و منتظر دستور از مقامات بالا باشند.این نظر شخصیه منه و ملاک صددرصد نیست.اگر زود کلیر بشید میشه تفسیری از این عبارت داشت

سرافرا باشید.مثل سرو

MAMNOON DOOSTE AZIZ
دوستان سلام.بابا بخدا من پنج شنبه ویزاهامون رو از ابوظبی گرفتم.کمتر از دو ماه هم از مصاحبه مون میگذره.من در سفارت صراحتا از افیسر سوال کردم ایا اینکه میگن ویزاها تموم شده صحت داره؟گفت به هیچ عنوان.گفت تازه سهمیه اگوست اومده و هنوزم سهمیه سپتامبر مونده.خودش گفت که داره اروم اروم کلیرها شروع میشه.چیزی که من متوجه شدم اگه کسی کلیرش تا سبتامبر بیاد قطعا واسش ویزا هست.اگه نیاد دیگه از بدشانسیشه.در ضمن مطمین باشید تمام سهمیه ویزاهای ایران رو باید بدن.لطفا دعوا نکنید.منم هنوزم ویزای خانمم مونده پس شرایط همه رو خوب درک میکنم دوستان

www.abudhabiivo.net

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام.

سرافرا باشید.مثل سرو

MAMNOON DOOSTE AZIZ

با سلام به دوستان.شما کیس نامبرتون چنده؟کی مصاحبه شدین؟apبودید؟
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: soli asali ، kaaren ، nedaba

www.abudhabiivo.net

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام.

سرافرا باشید.مثل سرو

MAMNOON DOOSTE AZIZ
مرسی از خبر خوبتون Smile خیلی خوشحالمون کردید . ایشاله همه بچه ها این هفته کلی هوراااااا و جیغ های بنفش بکشن Smile))
تشکر کنندگان: sonyz2 ، azadeh2014 ، soli asali ، hamid_fs3 ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 13:36)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 13:30)pendleton نوشته:  سفارت آنکارا هر هفته برای تعدادی از دوستان که AP نمیخورن،ویزا صادر می کنه.طول کشیدن کلیرنس علی الظاهر ارتباطی به آنکارا نداره و طبق گفته ی خودشون به محض کلیر شدن اسامی اعلام میشه.علت طولانی شدن کلیرنس ها ،باز هم به گفته ی خودشون،تعداد بالای متقاضیان است.وقتی کیس نامبرهای مجاز به مصاحبه ی آسیا در 13 هزار و اندی بسته شده این می تونه به این معنی باشه که اونا نمی خوان مشکل 2013 تکرار بشه.کسانی که به راستی هیچ مشکل امنیتی (از نظر اونا) ندارن،قریب به یقین ویزا خواهند گرفت حتی در همین پنجاه روز باقی مانده.به زودی اسامی همه ی ما در هر سه سفارت اعلام میشه.
ببخشید، پارسال روی چند هزار بسته شد؟
پارسال همه کارنت شدندALL CURRENT
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

من که بست نشستم پای لپ تاپ تا فقط هورا بکشم و مطمئنم که بزودی زود شروع میشه و جای هیچ نگرانی نیست
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-08-11 ساعت 13:47)azadeh2014 نوشته:  پارسال همه کارنت شدندALL CURRENT

امسال هم انشا ا... ALL VISAS ISSUED! Big Grin دوستان شما رو نمیدونم ولی بخدا من باید برم! Cool
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-11 ساعت 10:01)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 08:47)alimomen نوشته:  عراقی عراقی..........................چرا اندر فراقی؟

آقای محبت هم نیستن، محبت جان به تشکرهای سخاوتمندانتون عادت کردیم، حضور بهم رسانید.
دوستان حضور تک تکتون به اینجا دلگرمی می بخشه، لطفا در این مدت باقیمانده همدیگرو تنها نذاریم و تا آخرین روز دستان همو بگیریم. به امید موفقیت همه دوستان صمیمیم....
سلام
sonyz2عزیز شما بسیار لطف دارید و البته من عموما هستم ولی ماشالا انقدر با سرعت صفحات پر میشن که جا میمونم اما هستیم خدمتتون Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-11 ساعت 13:52)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 13:47)azadeh2014 نوشته:  پارسال همه کارنت شدندALL CURRENT

امسال هم انشا ا... ALL VISAS ISSUED! Big Grin دوستان شما رو نمیدونم ولی بخدا من باید برم! Cool

الهی ... به کرم خود بنگر نه به طاعت ما ؛ که آنچه تو را شاید از هیچکس بر نیاید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: