کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام. من پیش بینی میکنم تمام دوستانی که 8 آگوست آپدیت داشتند امروز یا نهایت همین هفته به سلامتی کلیر میشند ....
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
سلام دوستانم 19 June مصاحبه کردم وتا به امروز Apنشدم به نظرتون بهتر نیست که ایمیل بزنم؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 08:31)taleghani نوشته:  سلام دوستان امیدوارم امروز روز بسیار خوبی باشه برای همگی
می خواستم بدونم برای کیس هایی که مثل من در ماه می البته من 12 می مدیکال دادم اگر به فرض اواسط یا اواخر سپتامبر بهمون ویزا بدن بازم باید مدیکالمون را تمدید کنیم یا خیر؟؟ ممنونRolleyes
دوستای عزیز کسی جواب سوال من را نمی دهههه؟؟؟Sad
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-11 ساعت 10:44)ata.bz نوشته:  سلام دوستانم 19 June مصاحبه کردم وتا به امروز Apنشدم به نظرتون بهتر نیست که ایمیل بزنم؟

ایمیل بزن ولی در مورد AP چیزی نگو. از کجا میدونی شاید بدون AP ویزا بدن بهت.

Dear Sir or Madam
My interview date was ....... but my status in your website has not been changed since then. Please inform me about my case

Sincerely yours, your name

البته قبل از اینها نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد و شماره کیس یادت نره
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-11 ساعت 10:28)Aroma نوشته:  عجب دستي داري khapale
كيس ما هم دوباره آپديت شد

دوست عزیز امروز کیس اصلی شما اپ شد یا هر سه نفرتون؟؟
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari
سلام دوستان
من 8 اگوست و ديشب 10 اگوست اپديت شدم البته از زمان مصاحبه تا كنون حدود 10 بار _( در سفارت تركيه مصاحبه داشتيم) اپديت شدم مي خواستم بدونم اين اپديت شدن تا كي ادامه داره و كي ويزاها صادر ميشه ممنون ميشوم راهنمايي بفرماييد ظاهرا" اين دو تاريخ اخري از امركا اپديت شده چون من تا اخر روز كاري تركيه چك كردم خبري نبود ولي صبح چك كردم اپديت شده بود
متشكرم
منتظر پاسخ هاي دلگرم كننده شما هستم
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، medexk ، maryam_ros ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 10:44)ata.bz نوشته:  سلام دوستانم 19 June مصاحبه کردم وتا به امروز Apنشدم به نظرتون بهتر نیست که ایمیل بزنم؟

دوست خوب بیشتر توضیح بدید . یعنی هنوز تویه سیس برای شما Ready ثبت میشه ؟
تویه رفیوزال شیت که بهتون دادن کسر مدرک هم هست ؟ کیستون شامل چند نفره و اگه بیش از یک نفرید ceac برای بقیه چی مینویسه ؟
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
كيس ما هم آپديت شد !!!!!!
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
سلام دوستان امروز صبح سر کیس ما هم آپدیت خورد
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
سلام دوستان. من يك سوال دارم.
شماره كيس نامبر ما در اين سايت ready زده
https://docs.google.com/spreadsheets/d/t...view?pli=1
اما در سايت ceac همسر و فرزندانم را issued و مرا ap.
بالاخره من ready هستم يا ap ?
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980
سلام
نفر اصلی کیس ما هم الان آپ شد.این آپ بعد از آپ 8 اگوست آمریکا بود. دیروز ایمیل فرستادیم ولی هنوز جواب ندادند. همراهان هنوز روی جولای 8 موندند.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: nasim ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، maryam_ros ، sonyz2 ، mizan ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 11:05)katanaser نوشته:  سلام
نفر اصلی کیس ما هم الان آپ شد.این آپ بعد از آپ 8 اگوست آمریکا بود. دیروز ایمیل فرستادیم ولی هنوز جواب ندادند. همراهان هنوز روی جولای 8 موندند.

شاید به خاطر ایمیلتون بوده. چون هنوز کسی از ابوظبی اپدیت نشده امروز.
(2014-08-11 ساعت 11:04)reza_top60 نوشته:  سلام دوستان امروز صبح سر کیس ما هم آپدیت خورد

اقا رضا یه سوال دارم ازتون اگه کیسی از امریکا اپ بشه ولی از سفارت اپ نشه یعنی چی؟
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-11 ساعت 10:54)taleghani نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 08:31)taleghani نوشته:  سلام دوستان امیدوارم امروز روز بسیار خوبی باشه برای همگی
می خواستم بدونم برای کیس هایی که مثل من در ماه می البته من 12 می مدیکال دادم اگر به فرض اواسط یا اواخر سپتامبر بهمون ویزا بدن بازم باید مدیکالمون را تمدید کنیم یا خیر؟؟ ممنونRolleyes
دوستای عزیز کسی جواب سوال من را نمی دهههه؟؟؟Sad

توی برگه آ4 ایی که دکتر بهتون داد ببینین اکسپایر دیتون چه وقتی هست . اگه قبل 5 ماه تموم ، کلیر بشین نیازی به تمدید نیست مثلا اگه 4 ماه مدیکالتون از اعتبارش گذشته باشه شما 1 ماه زمان دارین که برین . خودتون ببینین توی این زمان می توونین برین یو اس ! البته بعضی مواقع خودشون توی ایمیلی که بهتون می زنن می گن نیاز به تمدید مدیکال دارین. موفق باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، alireza7 ، shiva.usa ، قصه گو ، taleghani ، soli asali ، nedaba
(2014-08-11 ساعت 11:03)medexk نوشته:  

دوست خوب بیشتر توضیح بدید . یعنی هنوز تویه سیس برای شما Ready ثبت میشه ؟
تویه رفیوزال شیت که بهتون دادن کسر مدرک هم هست ؟ کیستون شامل چند نفره و اگه بیش از یک نفرید ceac برای بقیه چی مینویسه ؟

دوست عزیز همسرم ودو فرزندم ویزا گرفتند ولی من برگه صورتی گرفتم برای اونها readyثبت شده برای منم مینویسه که تو مرحله اداریه ودیگه تغییری نیست!!کسر مدرک هم نداریم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، hamid_fs3 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان