کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
mamnoonam az MOHABAT va SAD-SAD aziz babate rotbehatoon.
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، shiva.usa ، قصه گو ، nedaba ، babak12 ، pari pari
Big Grin 
(2014-08-11 ساعت 14:27)Aroma نوشته:  دوستان ما هم يعني زير مجموعه هاي فرد برنده هم آپديت شديم . ولي هنوز ready هستيم

دوست عزيز اول نفر اصلي اپ شد وبعد اعضاي كيس؟اگر اينطور باشه احتمال زياد در ليست اولين كلير ها هستيد ،تبريك
(2014-08-11 ساعت 14:36)kaaren نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:33)alimomen نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:28)lida55 نوشته:  دوستان الان یک خط شکن لازمه بره ابوظبی یکی از اینهایی که تازگی همه اعضای کیسش اپدیت شدن اگه لازمه مدیکال تمدید کنه بره پاسشو بده سفارت ببینیم بهش میدن ویزا رو بالاخره باید این قلعه رو یکی فتح کنه بقیه هم بدنبالش

به نظر من چن نفر که تازگی چندتا آپدیت پشت سر هم داشتن با هم ایمیل بزنن سفارت بالاخره جواب یکیشون رو میدن و میفهمیم جریان چیه

javae ma ro ke ba undergoing review dadan kash baghiye ham email bezanan.
آخه شما سفارت جواب ایمیلت رو همون روزی که آپدیت خوردی داد نمیشه روش حساب کرد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، zepehr ، soli asali ، shiva.usa ، Sara_lphmkf ، قصه گو
(2014-08-11 ساعت 14:31)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:22)zzarin نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:18)m.mirzaee نوشته:  سلام دوستان
کی میتونه بهتر از همه به شایعات پاسخ بده؟
به نظر منه هیچ کسی بهتر از خود سفارت آمریکا نمیتونه باشه
این متن سفارت مجازیه Sadلطفاً با دقت بخونید)
" سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند. " تاریخ انتشار ژوئیه ، منبع سفارت مجازی آمریکا در FB
تو رو خدا دیگه کل کل نکنید ، حال هیچ کدوممون خوش نیست لطفاً پیاده روی نکینید روش

دوست عزیز چرا حالتون خوش نیست ، تازه باید سرحال شید چون خبرهای خوبی توی راه است ، همه بچه های مهاجر سرا کلیر می شن Big Grin
حالم خوش نیست چون 9 ماهه فقط دارم پولمو پس انداز میکنم
خسته شدم میخوام خرج کنم مثل قبل
بسهع دیگه کلیر کنن بریم دنبال خرج کردنش خو

" سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند. " تاریخ انتشار ژوئیه ، منبع سفارت مجازی آمریکا در FB
تو رو خدا دیگه کل کل نکنید ، حال هیچ کدوممون خوش نیست لطفاً پیاده روی نکینید روش

دوست عزیز چرا حالتون خوش نیست ، تازه باید سرحال شید چون خبرهای خوبی توی راه است ، همه بچه های مهاجر سرا کلیر می شن Big Grin
بسه دیگه کلیر کنن بریم دنبال خرج کردنش خو
کلی میکنند ، نگران خرج کردن هم نباش همسر تون می تونه توی یک چشم بهم زدن شما رو به آرزو تون برسونه پس فقط انرپی مثبت بده Big Grin

(2014-08-11 ساعت 14:31)m.mirzaee نوشته:  

بسهع دیگه کلیر کنن بریم دنبال خرج کردنش خو

بسه دیگه کلیر کنن بریم دنبال خرج کردنش خو
کلیر میکنند ، نگران خرج کردن هم نباش همسر تون می تونه توی یک چشم بهم زدن شما رو به آرزو تون برسونه پس فقط انرزی مثبت بده Big Grin
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: marsein ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
کاربران در حال بازدید این موضوع: Aroma، ellie، eng.civil.81، eror، ESMAEILI_K، Farshid1976، ghasedak00، HELIAA، kaaren، kage.omid، kami_kami، lucky star، m60kabir،ali3875 mahdavi_lili، marsein، mjavadsh، morteza88، negarlf، nikfar80، shahrzad001، sheida999، shiva.usa، sinapco، soheil_zk محبت، نام کاربری somi، کیانوش2، رامین اهوازی، سبز، 9 کاربر مخفی، 4 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، lighter ، قصه گو ، nedaba ، rezahoorjandi ، pari pari
52 کیس دانشجویی امروز از ایروان کلیر شدند. یعنی کمتر از 15 دقیقه پیش.
دیشب ایمیل زدم به سفارت تا ببینم جریان این آپ ها چیه که هنوز نه جوابی و نه آپدیتی.
ظاهرا سرشون شلوغه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
من هم دیروز ایمیل زدم ببینم بعد از اپ 8aug چی میگن : undergoing یا wait list که هنوز جواب ندادن. اما امروز صبح فقط کیس اصلی اپ شد.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-08-11 ساعت 14:40)alimomen نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:36)kaaren نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:33)alimomen نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:28)lida55 نوشته:  دوستان الان یک خط شکن لازمه بره ابوظبی یکی از اینهایی که تازگی همه اعضای کیسش اپدیت شدن اگه لازمه مدیکال تمدید کنه بره پاسشو بده سفارت ببینیم بهش میدن ویزا رو بالاخره باید این قلعه رو یکی فتح کنه بقیه هم بدنبالش

به نظر من چن نفر که تازگی چندتا آپدیت پشت سر هم داشتن با هم ایمیل بزنن سفارت بالاخره جواب یکیشون رو میدن و میفهمیم جریان چیه

javae ma ro ke ba undergoing review dadan kash baghiye ham email bezanan.
آخه شما سفارت جواب ایمیلت رو همون روزی که آپدیت خوردی داد نمیشه روش حساب کرد

ma faghat nafare aslimoon update shod ke oon ham fekr konam be khatere email bood. mage intor nist?
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2 ، pari pari
موضوع موقتاً قفل شد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
ممنون از همه دوستان که این دفعه بحث رو مدیریت کردند و به جای دست به یقه شدن منطقی جواب دادند و پستها رو گزارش کردند تا مدیریت تصمیم بگیره.
این کاربر فعلا 48 ساعت محروم شدند تا شهریار بیاد تکلیفشون رو مشخص کنه. بنده هم متاسفانه با موبایل پست میگذارم ولی سعی میکنم در اولین فرصت پستهای نامربوط مخصوصا اونهایی که بی احترامی شده رو حذف کنم.
همچنین یک تشکر ویژه از ناظم که این دفعه به دلیل رفتار مناسب شما عزیزان خیلی سریع تاپیک رو باز کردند.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تو رو خدا دعوا نكنيد!پس فردا تو آمريكا همسايه ديوار به ديوار ميشين روتون نميشه تو چشم هم نگاه كنيد!
case number:8000
مصاحبه:30 july
وضعيت:AP
تعداد:3
آپديت:31 july.
1august
[/font][/size]
تشکر کنندگان: soli asali ، kaaren ، marsein ، zzarin ، hamid.eng ، REZAMBI ، shiva.usa ، LESAM ، poem ، lighter ، قصه گو ، azadeh2014 ، nedaba ، EmJay ، کیانوش2 ، sorooosh ، babak12 ، pari pari
دوستاني كه سايت كلير ارمنستان را چك ميكنند؛
آيا شما هم آخرين كيس قابل مشاهده اي را كه ميبينيد همين شماره است ؟
YRV2013620039

01.NOV.2014

#

من واقعاً ديگه دارم دچار ترديد ميشم كه شايد من آدرس سايت را اشتباه چك ميكنم... چون اصلاً هيچ كيسي مشابه كيس لاتاري و يا اصلاً شماره2014 نميبينم.

آيا دوستاني هستند كه اين مشكل من را داشته باشند؟
تشکر کنندگان: soli asali ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-11 ساعت 15:15)Farnoodh نوشته:  دوستاني كه سايت كلير ارمنستان را چك ميكنند.
آيا شما هم آخرين كيس قابل مشهاهده اي را كه ميبينيد همين شماره است ؟
YRV2013620039

01.NOV.2014

#

من واقعاً ديگه دارم دچار ترديد ميشم كه شايد من آدرس سايت را اشتباه چك ميكنم... چون اصلاً هيچ كيسي مشابه كيس لاتاري و يا اصلاً شماره2014 نميبينم.

آيا دوستاني هستند كه اين مشكل من را داشته باشند؟
دوست من مشكل از فرستندست.به گيرنده هاتون دست نزنيدWink
case number:8000
مصاحبه:30 july
وضعيت:AP
تعداد:3
آپديت:31 july.
1august
[/font][/size]
سلام به همه دوستاي گل مهاجرسرا
به يك خبر كه هم اكنون به دستم رسيده گوش فرا دهيد Smile
امروز با تماسي كه با يكي از دوستانم كه تو ارمنستان باهاشون دوست شدم و اونا خويشاوندي اقدام كرده بودن و مصاحبشون با ما بود شنيدم اونها هم همچنان منتظرن و ميگفت جاي هيچگونه نگراني نيست و به زودي كلي كليير ميكنن .
اين هم يك خبر خوش براي دوستاي خوبم Smile بخندين اره بخند Smile
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
دوستان کسی خبر داره واقعاً چرا ایروان هیچگونه آپدیتی از لاتاری نداره؟ تازه من که تو سفارت گفتن یه ضرب ویزا میتونم بگیرم هم AP شدم. این دیگه چه وضعیه آخه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان