کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من چرا آپدیت نمیشم پس؟ خیلی وقته از آخرین آپدیتم میگذره. تعدادشون هم کم هست. دارم کم کم مشکوک و نگران میشم SadRolleyes

تشکر کنندگان: soli asali ، Farnoodh ، lighter ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2 ، pari pari
لینک مفید اموش زبان
www.engvid.com
در مدت انتظار برای کلیر شدن میتونه سرگرمیه مفیدی باشه.Cool
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
(2014-08-11 ساعت 14:40)alimomen نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:36)kaaren نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:33)alimomen نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 14:28)lida55 نوشته:  دوستان الان یک خط شکن لازمه بره ابوظبی یکی از اینهایی که تازگی همه اعضای کیسش اپدیت شدن اگه لازمه مدیکال تمدید کنه بره پاسشو بده سفارت ببینیم بهش میدن ویزا رو بالاخره باید این قلعه رو یکی فتح کنه بقیه هم بدنبالش

به نظر من چن نفر که تازگی چندتا آپدیت پشت سر هم داشتن با هم ایمیل بزنن سفارت بالاخره جواب یکیشون رو میدن و میفهمیم جریان چیه

javae ma ro ke ba undergoing review dadan kash baghiye ham email bezanan.
آخه شما سفارت جواب ایمیلت رو همون روزی که آپدیت خوردی داد نمیشه روش حساب کرد

دوستان عزیز .من الان ایروان هستم .به سفارت ایمیل زدم که مدیکالمو تمدید کنم و پاسها رو بیارم یا لازم نیست همونجوری پاسا رو بدم .در ضمن مدیکال من 12 سپتامبر باطل میشه.(هر سه نفر کیس ما روز 8 اگوست آپدیت شده )به محض اینکه جواب بگیرم اطلاع رسانی می کنم.
(2014-08-11 ساعت 15:34)p.fereidouni نوشته:  سلام به همه دوستاي گل مهاجرسرا
به يك خبر كه هم اكنون به دستم رسيده گوش فرا دهيد Smile
امروز با تماسي كه با يكي از دوستانم كه تو ارمنستان باهاشون دوست شدم و اونا خويشاوندي اقدام كرده بودن و مصاحبشون با ما بود شنيدم اونها هم همچنان منتظرن و ميگفت جاي هيچگونه نگراني نيست و به زودي كلي كليير ميكنن .
اين هم يك خبر خوش براي دوستاي خوبم Smile بخندين اره بخند Smile

این دوست عزیز از کجا متوجه این مسئله شدن ؟ از جایی بهشون خبر رسیده ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

جناب غفاری(عمواحسان) رکورددار کمترین کلیرنس در حد یوسایین بلت (تنها 21 روز)دارن کم کم سیتیزنیشون رو میگیرن ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
عمو احسان یاد قدیما بخیر-نیستی؟از دالاس بگو یک اعلام حضوری بکن گاهی این پایین ها رو هم نگاه کنی بد نیست خوشحال میشیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
من رو اگر آپديت كنن با خطاي تقريبي 1 دقيقه و 59 ثانيه مي تونم زمان آپديتم رو بگم.چون هر 2 دقيقه يك بار ceac رو چك مي كنم!!!!!!!
case number:8000
مصاحبه:30 july
وضعيت:AP
تعداد:3
آپديت:31 july.
1august
[/font][/size]
دوستان عزیز .من الان ایروان هستم .به سفارت ایمیل زدم که مدیکالمو تمدید کنم و پاسها رو بیارم یا لازم نیست همونجوری پاسا رو بدم .در ضمن مدیکال من 12 سپتامبر باطل میشه.(هر سه نفر کیس ما روز 8 اگوست آپدیت شده )به محض اینکه جواب بگیرم اطلاع رسانی می کنم.
[/quote]

دوست عزیز مصاحبه شما باید توی مارج بوده باشه که تا سپتامبر مدیکالتون تموم میشه. با ایمیل متوجه کلیر شدین؟؟؟؟ اگه قبلا کلیر شدین پس چرا بازم 8 AUG اپدیت شدین؟؟؟ اگه یه لطفی کنین و از کیستون اطلاعات بیشتری بدین ممنون میشم.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
سلام دوستان؛
جونم واستون بگه، حاج خانوم دیشب سراسر وجودش رو استرس فرا گرفته بود، فلذا ایمیلی به ابوظبی ارسال فرمودند و امروز بعد از ظهر جواب ایمیل اومده، البته حاج خانوم هم به تنهایی آپ شده اند... متن کامل رو براتون می زارم شاید رستگار شوید!!!Wink
(آخه اومدم توی سایت می بینم که 23 تا گزارش، دوستان فرستادند، جون حاجی شماها معلوم هست چتونه، هی به جون هم می افتید... والا قباهت داره...SadSadSad)

I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in Abu Dhabi on 20,4,2014 and the embassy officer told me to check my status after one month, but now after 113 days, my administrative processing has been still pending . I'm really worried about my case. I have received my visa. My husband's visa clearance process is pending. It is our desire to make our family emigrated to America.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case.
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.

Yours sincerely
God bless you

Thank you for your email. We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html

Thank you
SV

(2014-08-11 ساعت 15:37)mohamad2014 نوشته:  لینک مفید اموش زبان
www.engvid.com
در مدت انتظار برای کلیر شدن میتونه سرگرمیه مفیدی باشه.Cool

بسيار لينك مفيدي بود. من عادت ندارم بي دليل و رفاقتي رتبه بدهم. اما واقعاً اين پست رتبه ميخواست كه دادم. تا الگويي شود براي پست هاي مفيد بيشتر
با تشكر از شما دوست عزيز.
(2014-08-11 ساعت 15:42)soli asali نوشته:  
امروز با تماسي كه با يكي از دوستانم كه تو ارمنستان باهاشون دوست شدم و اونا خويشاوندي اقدام كرده بودن و مصاحبشون با ما بود شنيدم اونها هم همچنان منتظرن و ميگفت جاي هيچگونه نگراني نيست و به زودي كلي كليير ميكنن .

با سفارت در تماس بودن هم با تلفن وهم با ايميل همين كه اين انتظار براي همه هست حتي براي اونهايي كه خويشاوندي اقدام كردن نگراني براي ما كم ميكنه .Wink
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: Farnoodh ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2 ، bigapple
(2014-08-11 ساعت 15:53)A10A نوشته:  سلام دوستان؛
جونم واستون بگه، حاج خانوم دیشب سراسر وجودش رو استرس فرا گرفته بود، فلذا ایمیلی به ابوظبی ارسال فرمودند و امروز بعد از ظهر جواب ایمیل اومده، البته حاج خانوم هم به تنهایی آپ شده اند... متن کامل رو براتون می زارم شاید رستگار شوید!!!Wink
(آخه اومدم توی سایت می بینم که 23 تا گزارش، دوستان فرستادند، جون حاجی شماها معلوم هست چتونه، هی به جون هم می افتید... والا قباهت داره...SadSadSad)

I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in Abu Dhabi on 20,4,2014 and the embassy officer told me to check my status after one month, but now after 113 days, my administrative processing has been still pending . I'm really worried about my case. I have received my visa. My husband's visa clearance process is pending. It is our desire to make our family emigrated to America.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case.
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.

Yours sincerely
God bless you

Thank you for your email. We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html

Thank you
SV

خسته نباشی حاجی
میگم توی اگوست آپدیت خورده بودی؟
راستس صرافی رو فروختی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
مرسی از دوست خوبم A-A و سایر دوستان بابت رتبه ای که به من دادید
فکر کنم با اینکه من 2015 هستم ولی سفارت کیس من را هم با شما کلیر کنه و بگه بیا 2014 بگیر . اخه همه برای من ارزو میکنند که هر چه زودتر ویزام را بگیرمBig GrinBig Grin
مرسی از این دوستان بابت اینهمه ارزوی قشنگ قشنگ برای من
امیوارم اون روزا ببینم که انقدر همه را کلیر کردند که بعضی از دوستان از قلم میافتند که برایشان هووورررررااااااااا بکشیم
تا سلامی دیگر بدرود +++
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، amohammadi348 ، poem ، قصه گو ، soli asali ، lighter ، nedaba ، کیانوش2 ، babak12 ، pari pari
سلام دوستان
من 8 اگوست و ديشب 10 اگوست اپديت شدم البته از زمان مصاحبه تا كنون حدود 10 بار _( در سفارت تركيه مصاحبه داشتيم) اپديت شدم مي خواستم بدونم اين اپديت شدن تا كي ادامه داره و كي ويزاها صادر ميشه ممنون ميشوم راهنمايي بفرماييد ظاهرا" اين دو تاريخ اخري از امركا اپديت شده چون من تا اخر روز كاري تركيه چك كردم خبري نبود ولي صبح چك كردم اپديت شده بود
متشكرم
منتظر پاسخ هاي دلگرم كننده شما هستم
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، soli asali ، nasim ، lighter ، nedaba ، کیانوش2 ، pari pari ، hamid_fs3 ، milad 68
(2014-08-11 ساعت 15:42)soli asali نوشته:  

ما هم توی ارمنستان با یک خانواده آشنا شدیم که خیشاوندی اقدام کرده بودند اما چون کارمند بودند کلرینس خوردن من هم 3 روز پیش با اون ها در تماس بودم گفت برای اون ها هم هیچ خبری نیست گفت پسرم از امریکا پسرو جو کرده گفتن طبیعی هستش
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، محبت ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2 ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 12:55)farhad9000 نوشته:  سلام به همه دوستان و پیش کسوتان و مدیر عزیز!
من همین الان آپ شدم 11 آگوست از سیس بدون ای میلWink
آپ دیت ها 8 و 11 آگوست بی ای میل!!
دوستان با تجربه نظر بدن لطفا
مصاحبه:اوایل جون
شغل آزاد
کیس ***6
سربازی:س پ
برگه آبی
ایروان

تبریک برادر Smile با سربازی وقتی آپ میشی آی مزه دارهBig Grin
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان