کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-10 ساعت 20:21)کیانوش2 نوشته:   بهنام من و همه دوستانی که به این پست تشکر زدند دوسِت داریم و میخوایم ما رو از پستهای زیبات محروم نکنی! ببین چقدر زیادند!
درود به همه ی دوستان عزیز و دوست داشتنیم ...
دلم واسه همه تون تنگ شده ...
اینجا چقدر عوض شده ... چقدر پیر شدید ... Big Grin

[عکس: 29o61lg.jpg]
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
دوستاي خوبم لطفا هركي سفارت ارمنستان رو همين الان چك كرد بگه چه خبر؟؟
آيا كيسي اعلام كردن؟
اخه من خونه مامانم هستو و اينجا ............. ندارن و موبايلم هم شارژش تموم شد خاموشهSad
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: پدی ، Sara_lphmkf ، majid_eng ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2 ، mahdii ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 15:57)p.fereidouni نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 15:42)soli asali نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 15:34)p.fereidouni نوشته:  سلام به همه دوستاي گل مهاجرسرا
به يك خبر كه هم اكنون به دستم رسيده گوش فرا دهيد Smile
امروز با تماسي كه با يكي از دوستانم كه تو ارمنستان باهاشون دوست شدم و اونا خويشاوندي اقدام كرده بودن و مصاحبشون با ما بود شنيدم اونها هم همچنان منتظرن و ميگفت جاي هيچگونه نگراني نيست و به زودي كلي كليير ميكنن .
اين هم يك خبر خوش براي دوستاي خوبم Smile بخندين اره بخند Smile

این دوست عزیز از کجا متوجه این مسئله شدن ؟ از جایی بهشون خبر رسیده ؟

با سفارت در تماس بودن هم با تلفن وهم با ايميل همين كه اين انتظار براي همه هست حتي براي اونهايي كه خويشاوندي اقدام كردن نگراني براي ما كم ميكنه .Wink

دوست عزيز مشكل دوستان لاتاري كلير شدن به تنهايي نيست. مشكل زمان كلير شدن است. دوستان با ويزاي خويشاوندي حتي اگر بعد از سپتامبر هم كلير بشوند تنها مشكلي كه ممكن است داشته باشند فقط تمديد مديكال است.
پس مقايسه كيس لاتاري با ويزاي خويشاوندي اساساً به دليل تقاوت هاي اصلي مقايسه درستي نيست.
در ضمن چون به اونها هم ويزا ندادند بنابراين نبايد نگراني باشيم طرز تفكر زيبايي نيست و برازنده دوست گلي مثل شما نيست. چرا كه شايد از نظر تحليلي آرامش بخش باشد ولي از نظر انساني ، اينكه ديگران هم مثل ما در شرايط نامطلوب باشند جاي آرامش ندارد.

(2014-08-11 ساعت 15:57)p.fereidouni نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 15:42)soli asali نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 15:34)p.fereidouni نوشته:  سلام به همه دوستاي گل مهاجرسرا
به يك خبر كه هم اكنون به دستم رسيده گوش فرا دهيد Smile
امروز با تماسي كه با يكي از دوستانم كه تو ارمنستان باهاشون دوست شدم و اونا خويشاوندي اقدام كرده بودن و مصاحبشون با ما بود شنيدم اونها هم همچنان منتظرن و ميگفت جاي هيچگونه نگراني نيست و به زودي كلي كليير ميكنن .
اين هم يك خبر خوش براي دوستاي خوبم Smile بخندين اره بخند Smile

این دوست عزیز از کجا متوجه این مسئله شدن ؟ از جایی بهشون خبر رسیده ؟

با سفارت در تماس بودن هم با تلفن وهم با ايميل همين كه اين انتظار براي همه هست حتي براي اونهايي كه خويشاوندي اقدام كردن نگراني براي ما كم ميكنه .Wink

دوست عزيز مشكل دوستان لاتاري كلير شدن به تنهايي نيست. مشكل زمان كلير شدن است. دوستان با ويزاي خويشاوندي حتي اگر بعد از سپتامبر هم كلير بشوند تنها مشكلي كه ممكن است داشته باشند فقط تمديد مديكال است.
پس مقايسه كيس لاتاري با ويزاي خويشاوندي اساساً به دليل تقاوت هاي اصلي مقايسه درستي نيست.
در ضمن چون به اونها هم ويزا ندادند بنابراين نبايد نگراني باشيم طرز تفكر زيبايي نيست و برازنده دوست گلي مثل شما نيست. چرا كه شايد از نظر تحليلي آرامش بخش باشد ولي از نظر انساني ، اينكه ديگران هم مثل ما در شرايط نامطلوب باشند جاي آرامش ندارد.
تشکر کنندگان: marsein ، سعید پ ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2
من هم 11 اگوست اپدیت شدم اما فقط نفر اصلی اون هم با ایمیل
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
آنکارا

آپدیت 11 آگوست

هر دونفر

فی سبیل الله
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-08-11 ساعت 15:57)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 15:37)mohamad2014 نوشته:  لینک مفید اموش زبان
www.engvid.com
در مدت انتظار برای کلیر شدن میتونه سرگرمیه مفیدی باشه.Cool

بسيار لينك مفيدي بود. من عادت ندارم بي دليل و رفاقتي رتبه بدهم. اما واقعاً اين پست رتبه ميخواست كه دادم. تا الگويي شود براي پست هاي مفيد بيشتر
با تشكر از شما دوست عزيز.
عالی بود.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: Farnoodh ، manamilad ، marsein ، soli asali ، قصه گو ، ffrfar ، nedaba ، کیانوش2 ، افسان
(2014-08-11 ساعت 16:10)p.fereidouni نوشته:  دوستاي خوبم لطفا هركي سفارت ارمنستان رو همين الان چك كرد بگه چه خبر؟؟
آيا كيسي اعلام كردن؟
اخه من خونه مامانم هستو و اينجا......... ندارن و موبايلم هم شارژش تموم شد خاموشهSad

دوست خوبم خبر خاصي نيست.سلامتي.اما يه جورايي بهش مي خوره بخواد به زودي يه سري شماره اعلام كنه!Big GrinTongueTongue
case number:8000
مصاحبه:30 july
وضعيت:AP
تعداد:3
آپديت:31 july.
1august
[/font][/size]
(2014-08-11 ساعت 15:42)alimomen نوشته:  جناب غفاری(عمواحسان) رکورددار کمترین کلیرنس در حد یوسایین بلت (تنها 21 روز)دارن کم کم سیتیزنیشون رو میگیرن ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
عمو احسان یاد قدیما بخیر-نیستی؟از دالاس بگو یک اعلام حضوری بکن گاهی این پایین ها رو هم نگاه کنی بد نیست خوشحال میشیم

من وقتی میبینم که کلیر شدن تو 21 روز یه چیزیه که اینقدر نادره که ملت تا چند سال بعد یادش میکنن، اونوقت به خودم میگم من اصلا با چه امیدی پا شدم رفتم مصاحبه؟؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، sonyz2 ، USA2014 ، rbrb-2015 ، soli asali ، قصه گو ، lighter ، mizan ، nasim ، nedaba ، کیانوش2 ، EmJay ، bigapple ، pari pari
اینقدر من این تاپیک شما رو پیگیرم دیشب خواب می دیدم اومدید دسته دسته میگید کلیر شدید :-D
یه حسی بهم میگه یه خبرای خوبی در راهه
ایشالا که زودتر این خبرای خوش رو اینجا بخونم :-D
کیس نامبر: ***201500006 ، تعداد افراد کیس: 2نفر، برنده اصلی همسرم، ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست، سفارت:ایروان->ابوظبی، ویزا یکضرب/ منتظرسرای2015
کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، AB2014، afsi39، amohammadi348، atefeh60، azadeh2014، Fafal، HELIAA، ibehnam، k_nastaran، L_haam، majid0000000000، marsein، m_nikparvaz، REZAMBI، shazad، shiva.usa، sonyz2، teacherm، USA2014، مامان خانم، محبت، برسام٤، سعید پ، 6 کاربر مخفی، 2 مهمان

خدایا هر چه زودتر دل همه این دوستامو شاد کن
آمین
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
ای خدا حوصلمون سر رفت از بس این تاپیکا و سایتا رو چک کردیم و خبری نبووووووود!!!!!!
پس چرا یکی یه خبر خوبی نمیده ما بفهمیم اینا دنبال کلیر کردن ما هم هستن. انگار اصلا هیچ عجله ای ندارنا.
[عکس: USA_Visa_-_Arg.jpg]
به امید روزی هممون این تو پاسمون بخوره......

Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
I-130 & I-797 & 420$ & priority number = ۲۰۱۵/04/01
----------------( Estimates )----------------
Approved = ۲۰۱۵/08
Case Number = ۲۰۱۵/09
Invoice ID Number: ۲۰۱۶/01
۲۰۱۶/02 = DS261 + 120$
۲۰۱۶/03 = DS260 + 325$
Current Visa Bulletin = ۲۰۱۶/06
Interview = ۲۰۱۶/۱۰
Entering USA (No Clearance) = ۲۰۱۶/11
ٍEntering USA (Clearance) = 2017/02
salam doostan ! chand bar tu ceac bayad update she case ?
تشکر کنندگان: کیانوش2
(2014-08-11 ساعت 14:39)kaaren نوشته:  mamnoonam az MOHABAT va SAD-SAD aziz babate rotbehatoon.

لطفا فارسی تایپ کنید... مرسی

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، marsein ، m_nikparvaz ، lighter ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-11 ساعت 16:51)s_vatan نوشته:  salam doostan ! chand bar tu ceac bayad update she case ?

شما بهتره از صفحه اول این تاپیک شروع به خوندن کنید. همچنین ممنون میشیم ازتون که شرایطتون هم توضیح بدین. حدود کیس نامبر، سفارت، تاریخ مصاحبه و....

پ.ن: لطفا قوانین سایت رو هم مطالعه کنید!
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، lighter ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2 ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان