کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-12 ساعت 12:05)kamranh نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 11:59)USA2014 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 11:07)reza_top60 نوشته:  پیرو پیگیری های فراوان با ایمیل با سفارت ایروان جهت این آپدیت ها جواب رو در زیر میذارم.باید فعلا منتظر باشیم
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
دوست عزیز سوال شما چی بود که اینو گفتن و کی ?
این یعنی اینکه اونا هنوز ویزا به دستشون نرسبده پس نمیتونن کلیر اعلام کنن!! یعنی سیستمشون هنوز درست نشده!
دوستان این مورد هم ببینید البته شاید بی ربط باشه ولی این خودتون ببینید بعد تفسیرشم به من بگید :
http://forums.immigration.com/threads/pa...er.321709/
سلام
به نظر من چیزی بیشتر از آنچه بچه های آن فروم گفتند نمیشه گفت هر چند آنها هم قضیه را مشکوک می دانند اما خوب این هم شایعه از نوع فرانسوی بود Big Grin خدا عاقبت ما را با این همه استرس بخیر کند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: برسام٤ ، manamilad ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، lighter
خانمهای عزیز میشه برام بنویسید کدومتون مثل منه وضعیتتون ؟ یعنی ویزا یکضرب گرفتید ومنتظر ویزا همسرتون هستید و کی وقت ویزاتون تمومه و کجا مقصدتونه ؟ خواهش میکنم کامل جواب بدید ممنونم
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، milad 68 ، hamid_fs3 ، آلیس-1980 ، babak12 ، pari pari ، reasonable
دوستان نمیدونم در مورد سیستم Public funding یا جذب سرمایه از طریق کمکهای مردمی چیزی شنیدید یا نه؟ این سیستم در امریکا و اروپا خیلی رایجه و معروف ترین هنرمندان و صنعتگران برای راه اندازی پروژه هاشون از این سیستم استفاده می کنند. جریانش هم اینه که شما اگر فکر می کنید که ایده ی درخشان و منحصر به فردی دارید که ارزش سرمایه گذاری داره و مطمئن هستید که ایده تون میتونه موفق بشه، طرح اولیه ی ایده تون را با بقیه به اشتراک میگذارید و در خواست کمک می کنید. کسانی که به پروژه ی شما علاقمند باشند، به شما کمک مالی می کنند و دز ازای این کمک هم هیچ درخواستی ندارند! تمام حقوق مادی و معنوی طرح، در صورت موفقیت، متعلق به خودتونه و هیچ کس ، حتی اگر مبلغ زیادی هم کمک کرده باشه، نمیتونه ادعای مشارکت در سود داشته باشه! حالا سئوال اینه که پس چه چیزی نصیب حامیان مالی پروژه میشه؟ پاسخ اینه که ای موضوع کاملا توافقی است. مثلا شما اگر فیلمساز هستید و برای ساخت فیلم بعدیتون از طریق public funding سرمایه اولیه کسب کردید، میتونید اسم تمام کسانی که به شما کمک کردند را در انتهای فیلمتون قید کنید و اونها رو در اولین جلسه ی نمایش فیلم دعوت کنید و یک دی وی دی مجانی هم بهشون بدید! یا مثلا اگر برای چاپ کتابتون کمک جمع کردید، به تمام حامیان، یک نسخه ی امضا شده می دید، یا مثلا اگر از این طریق ، یک خط تولید لباس راه انداختید، به همه ی حامیان، یک کوپن خرید مجانی میدید و...همین، تازه همین هم بصورت توافقی است!
حالا تمام اینها رو گفتم که یک وبسایت مربوط به این سیستم را بهتون معرفی کنم. وبسایت https://www.kickstarter.com یکی از معروفترین، یا در حقیقت معروفترین سایت مربوط به این سیستم هست. شما با رجیستر شدن در این سایت، میتونید پروژه ای که فکر می کنید منحصر به فرد و ارزشمند و پولساز هست رو به نام خودتون ثبت کنید ( ثبت در این سایت، خود به خود شما رو واجد حق کپی رایت می کنه). بعد مبلغ مورد نظرتون را هم اعلام می کنید، مثلا 5000 دلار. سیستم سایت All or nothing هست. یعنی یک ماه به شما فرصت میده که بتونید جذب سرمایه کنید. اگر پروژه ی شما پروژه ی چشمگیر و مطلوبی باشه و بتونه جلب نظر مخاطبین سایت رو بکنه، و در کمتر از یک ماه 5000 دلار به حساب مربوط به پروژه ی شما در سایت واریز بشه، تمام 5000 دلار رو جیرینگی دریافت خواهید کرد، اما اگر در طول یک ماه حتی 4999 دلار به حساب واریز بشه و یک دلار کم بیاد، شما هیچ چیز دریافت نخواهید کرد و پروژه ی شما رسما شکست خورده محسوب میشه و تمام پول به حساب حامیان پروژه برگردونده میشه.
خودتون به سایت سر بزنید، پروژه ها رو ببینید، نحوه ی معرفی کردن و تبلیغ برای پروژه ها رو ببینید و آماده بشید که اگر ایده ی نابی دارید، به محض ورود به امریکا، شروع به جذب سرمایه کنید.
موفق باشید
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

خبر جدید خبر جدید موتور ارمنستان روشن شده اما غیر لاتاری اعلام کرده
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-12 ساعت 12:23)shiva.usa نوشته:  خانمهای عزیز میشه برام بنویسید کدومتون مثل منه وضعیتتون ؟ یعنی ویزا یکضرب گرفتید ومنتظر ویزا همسرتون هستید و کی وقت ویزاتون تمومه و کجا مقصدتونه ؟ خواهش میکنم کامل جواب بدید ممنونم

من هم شرایطم مثل شماست، خودم ویزای یکضرب گرفتم و همسرم ap هست والا من فعلا برای 23 دسامبر بلیط رزرو کردم، ویزام تا 11 ژانویه مهلت داره و اگر همسرم ویزاشو بگیره و بتونه با من بیاد که مقصدمون رو بعد از گرفتن ویزای همسرم مشخص میکنیم اما اگر همسرم نتونه ویزاشو بگیره اول میرم تگزاس(شهر سن انتونیو) که یکی از دوستام هست برای شروع تا وقتی که ایشالا همسرم بتونه بیاد و به من ملحق بشه!
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
(2014-08-12 ساعت 12:22)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 11:07)reza_top60 نوشته:  پیرو پیگیری های فراوان با ایمیل با سفارت ایروان جهت این آپدیت ها جواب رو در زیر میذارم.باید فعلا منتظر باشیم
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we
IV Unit,
این یعنی اینکه اونا هنوز ویزا به دستشون نرسبده پس نمیتونن کلیر اعلام کنن!! یعنی سیستمشون هنوز درست نشده!
دوستان این مورد هم ببینید البته شاید بی ربط باشه ولی این خودتون ببینید بعد تفسیرشم به من بگید :
سلام
به نظر من چیزی بیشتر از آنچه بچه های آن فروم گفتند نمیشه گفت هر چند آنها هم قضیه را مشکوک می دانند اما خوب این هم شایعه از نوع فرانسوی بود Big Grin خدا عاقبت ما را با این همه استرس بخیر کند

Dear inquirer,
IV Unit,
سلام

مامان خانم درست میگن شایعه فرانسوی ;-D ولی خوب کلا نمیشه مقایسه کرد اون فرانسوی الجزایریه و ما ایرانی.
ولی کلا انگار هیچ سفارتی نمیدونه واقعا چند چنده!
تشکر کنندگان: manamilad ، nedaba ، برسام٤ ، kamranh ، soli asali
(2014-08-12 ساعت 12:48)manamilad نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 12:23)shiva.usa نوشته:  خانمهای عزیز میشه برام بنویسید کدومتون مثل منه وضعیتتون ؟ یعنی ویزا یکضرب گرفتید ومنتظر ویزا همسرتون هستید و کی وقت ویزاتون تمومه و کجا مقصدتونه ؟ خواهش میکنم کامل جواب بدید ممنونم

من هم شرایطم مثل شماست، خودم ویزای یکضرب گرفتم و همسرم ap هست والا من فعلا برای 23 دسامبر بلیط رزرو کردم، ویزام تا 11 ژانویه مهلت داره و اگر همسرم ویزاشو بگیره و بتونه با من بیاد که مقصدمون رو بعد از گرفتن ویزای همسرم مشخص میکنیم اما اگر همسرم نتونه ویزاشو بگیره اول میرم تگزاس(شهر سن انتونیو) که یکی از دوستام هست برای شروع تا وقتی که ایشالا همسرم بتونه بیاد و به من ملحق بشه!
سلام
من دو تا بچه 9 و 11 ساله دارم همسرم apهستند برای 22 دسامبر بلیط رزرو دارم برای لوس آنجلس پیش بستگانم دیگه این که تا سه ماه دیگه ویزایم مهلت دارد خوب ظاهرا ما خانم ها باید سختی ها را تحمل کنیم تا همسرانمان بالآخره به مقصد برسند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

خانم هایی با این شرایط امسال زیادن. از جمله خود من که تا اخر اکتبر وقت دارم.
ولی فعلا هیچ تصمیمی نتونستم بگیرم و واقعا داغونم.Sad
من فكر مي كنم نظر آقاي ميو درست باشه كه تا ويزا بولتن نياد كسي رو كلير نكند،
ضمنا دوستاني كه با حال احوال پرسي مشكل داريد، تقريبا سه صفحه رو شما با نظراتتون پر كرديد،
دوستاني كه توي مي مصاحبه داشتند كسي تا حالا آپ داشتند؟ آقاي امين شما با سفارت مكاتبه داشتيد؟ نرفتيد ويزا بگيريد؟ يك خبري بديد ممنون مي شم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-12 ساعت 12:57)USA2014 نوشته:  

خانم هایی با این شرایط امسال زیادن. از جمله خود من که تا اخر اکتبر وقت دارم.
ولی فعلا هیچ تصمیمی نتونستم بگیرم و واقعا داغونم.Sad
من هم 8 می ویزا گرفتم و تا 5 نومبر فرصت دارم همسرم ap هنوز برای بلیط هیچ اقدامی نکردم که یک وقت همسرم استرس نگیره ، احتمالا میرم کالیفرنیا
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shiva.usa ، nedaba ، lighter ، USA2014 ، soli asali ، ali3875 ، آلیس-1980 ، rezahoorjandi ، reasonable
(2014-08-12 ساعت 13:01)Sara_lphmkf نوشته:  من فكر مي كنم نظر آقاي ميو درست باشه كه تا ويزا بولتن نياد كسي رو كلير نكند،
ضمنا دوستاني كه با حال احوال پرسي مشكل داريد، تقريبا سه صفحه رو شما با نظراتتون پر كرديد،
دوستاني كه توي مي مصاحبه داشتند كسي تا حالا آپ داشتند؟ آقاي امين شما با سفارت مكاتبه داشتيد؟ نرفتيد ويزا بگيريد؟ يك خبري بديد ممنون مي شم
فکر می کنید امشب ویزا بولتن را اعلام می کنن یا تا جمعه خبری نمی شه ؟؟
این سیمون همه رو پرسیده ولی این یکی رو نمی دونم چرا ازشون نپرسیده که کی اعلام می شه شاید سیمون هم دیگه روش نمی شه به KCC زنگ بزنه ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، lighter ، amohammadi348 ، soli asali ، آلیس-1980 ، babak12 ، sorooosh ، H Pier ، pari pari
لیست ارمنستان آپدیت شد
4 کیس غیر لاتاری
تشکر کنندگان: nedaba ، kamranh ، USA2014 ، soli asali ، Farnoodh ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، rezahoorjandi
(2014-08-12 ساعت 12:55)مامان خانم نوشته:  

سلام
من دو تا بچه 9 و 11 ساله دارم همسرم apهستند برای 22 دسامبر بلیط رزرو دارم برای لوس آنجلس پیش بستگانم دیگه این که تا سه ماه دیگه ویزایم مهلت دارد خوب ظاهرا ما خانم ها باید سختی ها را تحمل کنیم تا همسرانمان بالآخره به مقصد برسند
تشکر کنندگان:
(2014-08-12 ساعت 13:01)Sara_lphmkf نوشته:  من فكر مي كنم نظر آقاي ميو درست باشه كه تا ويزا بولتن نياد كسي رو كلير نكند،

من می مصاحبه داشتم و وضعیت آپدیتم تو امضا هست. 8 آگوست!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، mizan
با سلام به شما دوستان عزیز مهاجر سرایی منم ویزا گرفتم ولی همسرم در وضعیتapاست به همین دلیل هنوز منتظرم وضع همسرم روشن بشه

با سلام به شما دوستان عزیز مهاجر سرایی منم ویزا گرفتم ولی همسرم در وضعیتapاست به همین دلیل هنوز منتظرم وضع همسرم روشن بشه وهنوز تصمیمی نگرفتم امیدوارم به زودی همگی خبرای خوبی دریافت کنیم
تشکر کنندگان: USA2014 ، soli asali ، nedaba ، Farnoodh ، آلیس-1980 ، HELIAA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان