کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-12 ساعت 08:20)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 08:15)Lamiya نوشته:  سلام
ما از 8 جولای تا الان آپدیت نداشتیم. فکر میکنید مشکلی وجود داره؟
2 نفر سفارت ابوظبی ***7
سلام
نه نگران نباشید کسی نمی تواند بگوئید اپدیت زیاد چه معنی دارد
تمام دوستان برحسب حدس وگمان خودشان توجیه می کنند بودند دوستانی بدون اپدیت زیاد که کلیر شدند و دوستانی که بالای 10 اپدیت هنوز منتظرند پس نگران نباشید و با ده ارسال امضا بسازید تا نیاز به توضیح در پست نباشد
موفق باشید
منم 8 جولای اخرین اپدیتم بوده. ولی تعداد اپدیت ربطی به کلیر نداره ظاهرا بودن کسایی که 20 بار اپدیت شدن بعضی هم اصلا اپدیت نداشتن.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: Lamiya ، soli asali ، nedaba ، موج ، reasonable
(2014-08-12 ساعت 09:54)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 09:38)shilan نوشته:  سلام. ما هم آپدیت نشدیم من 4 تا شماره که نزدیک ماست و روز مصاحبش نزدیک ما بوده همیشه چک میکنم تا الان همش مثل ماست و اونام آپدیت نشدن نمیدونم جریان چیه؟
مدیرای عزیز خواهش میکنم فضای صفحه رو مثل قبل کنید دق کردیم اینجا مثل زندان شدهSadSad
دست درد نکنه از منم چک میکنی؟ اخه شماره منم نزدیک شماست. بابا چقدر فعالی شما

نه مال شما رو نمیدونم یه 47.. هست که میشناسمش روز مصاحبه با هم بودیم اون چک میکنم و 2 تا دیگه که قبلا تو لیست سیس پیدا کردم که اونجا تاریخشون با ما بود و اگه تا اونوقت آپدیت نشده بودن احتمالا تاریخ مصاحبشون نزدیک ما بود ولی جالب همشون آپدیتاشون مثل ماست . یه شماره نزدیک ماست که دلم میخواد پیداش کنم ولی انگار تو مهاجر سرا نیست چون تو اون تاریخ مصاحبه و اون شماره کیس ندیدم اگه کسی میدونه خبر بده . جالب که اون روز یه کیس سه نفره بود و این شماره هم که میگم سه نفرس حالا نمیدونم همونا هستن که ما دیدیم یا نه؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، HERMES7 ، Sara_lphmkf ، mizan ، banafsh14 ، hamid_fs3
سلام. کلا نمیدونم چه جریانیه که بعضی ها پشت سر هم اپدیت دارند و بعضی شماره ها اصلا اپدیت ندارند به رنج شماره ها هم ربطی نداره توی همه رنج ها از 4000 تا 5000 تا 6000 حتی 7000 همینطوریه مثلا رنج شماره خودم رو که بررسی میکنم بعضی ها تند تند اپدیت دارند بعضی ها مثل من و چند شماره دیگه اصلا اپدیت نمیشند و مثل اینکه فراموش شده باشیم یا کلا ما رو خط زدن... حالا جریان چیه خدا میدونه .... اگه کسی نظری داره بگه لطفا؟
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، maryam_ros ، ali3875 ، majid_eng ، sorooosh ، reasonable
دوستان منم دیشب آپدیت شدم
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
(2014-08-12 ساعت 06:09)HELIAA نوشته:  سفارتا: قوقولی قوقو روز اومد
فردای دیروز اومد
یالا بلند شید از خواب
دیگه درومد آفتاب

همه مهاجرسرایی ها: بسه ما بیدار شدیم دیگه خبردار شدیم

سفارتا: Big Grin ببین چقد بی حالن
چشماشونو می مالن
شکلات صبحونه (ویزای آمریکا )
دوای دردشونه

همه مهاجرسرایی ها: حالا ما خوشحال شدیم قوی و شاداب شدیم
ویزا چقد لذیذه واسه هممون عزیزه
هر کی که ویزا داره نشان نیرو داره

من و کلیرنس و بی خوابیBig Grin واین هم آخر و عاقبتش

عالی بود
تشکر کنندگان: zzarin ، HELIAA ، Touraj2014 ، afsaneha ، nedaba ، kamranh ، soli asali ، massi63 ، pari pari
(2014-08-12 ساعت 09:29)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 07:51)manamilad نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 00:28)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 00:18)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 20:00)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان عزيزم، امروز خدا رو شكر به قول عمو شهريار به خير گذشت، يك چند تا پيشنهاد كوچولو دارم، بد نيست بهش فكر كنيد تا ديگه از اين دست مشكلات مثل امروز نداشته باشيم، ماشالا سرعت انتقال اطلاعات از منبع تا مهاجرسرا خيلي كمه
تنها موردي كه روش مطمىنم و خيلي به نظرم مهمه اينه كه توي روزهاي آخر به مهاجر سرا همگي خيلي احتياج داريم ، پس مراقب پستهاي خودمون باشيم،
با تشكر فراوان از همه دوستهاي عزيزم
خاله سارا
خانوووم اینقدر دری بری و یاوه نوشته میشه که ی روز غفلت کنی 15-20 صفحه رفته جلو "بعد ک بخونی میبینی 80% دلم برات تنگ شده بود و حرفهای نا مربوطه"

دوست عزيزم ، آقاي افشين گل، انتقاد شما به جاست، اما اگر كمي وقت بيشتر اينجا بگذاريم به راحتي به جواب سوالهامون و اطلاعاتمون خواهيم رسيد،.....
ايشالا زودتر كلير بشيد و بريد منزل بعدي تا از اين احوال پرسي ها و خاله بازي هاي ما در امان باشيدWink
ضمنا دوست عزيز يكم منصف باشيد احوال پرسي و مطالب مفيد ٥٠ به ٥٠ هست، شما كه اينقدر دقيق هستيد يكم دقت بيشتر كنيد

خاله سارای عزیز منم با حرف دوستمون آقای افشین موافقم هر چند حق با شماست و کلامشون تند بود،اما کسایی که میان اینجا با نگرانی و به دنبال جواباشون میان،50به50 خاله بازی و اطلاعات مفید فکر نمیکنم اصلا در اینجا معقول باشه، تاپیک اونقدر سنگین شده که من به سختی میتونم صفحات رو باز کنم و تو هر 5صفحه یه چیز مفید میبینم،فکر کنم بد نباشه دوستان از پیام خصوصی برای ابراز دلتنگیاشون نسبت به هم استفاده کنن تا این روزای سخت رو کنار هم با آرامش بیشتری بگذرونیم.Shy
صد در صد با آقاي افشين موافقم. من هم قبلاً خواهش كرده بودم كه مسايل خصوصي و شعر و خاطره هاشون را در پيام خصوصي بنويسند. كسي توجه نكرد. من جديداً فقط صفحه آخر را نگاه ميكنم چون ميدونم ٥ صفحه قبلش همش خاله بازيه يا جنگ و دعوا .....اينجا پيج فيسبوك كه نيست.
لطفاً رعايت ديگران را هم بكتيد ممنونم
من يك سوال داشتم : چند نفري هستيم كه منتظر يك اتفاق هستيم نه مي دونيم مثبت خواهد شد نه ميتونيم بفهميم كه منفي خواهد بود و نه ابدا با دو دو تا چهارتاي هيچ كدوممون هم به نتيجه درستي نمي رسه كه آيا ويزا ميگيريم يا خير ، غير از منتظر بودن در كنار هم و هر از گاهي احوال پرسيدن و دوست پيدا كردن و ...
چه ميشه اينجا انجام داد .
سوال من اينه كه اونايي كه اعصاب اين احوال پرسيها رو ندارن بيا بگن در مورد كاراي سفارت و كلا اين انتظار چطور ميشه مفيد صحبت كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟/
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، امین 13 ، maryam_ros ، nedaba ، soli asali ، majid_eng ، pari pari
با درود به همه دوستان
ما هم ۶ آگوست هر چهار نفرمون آپدیت شدیم و ۷ آگوست فقط خودم که کلیرنس خورده ام.
سفارت: ایروان
مصاحبه: هفته اول جولای
کیس: **AS79
۴ نفر که خانم و بچه ها ویزا گرفته اند
با سلام به همه دوستان عزیز
کسی میتونه بگه الان چند وقته که سفارتها کلیر اعلام نکردند؟ منظورم کیس های تک و توک نیست. یعنی نشون دهنده این باشه که چندین کیس که پروسه اونها تموم شده رو کلیر کنند که بروند ویزاشونو بگیرند. اگه به تفکیک سفارتها بگید بهتره.
ممنون
Case No.: 2014AS6### - Interview: Ankara --> Abu Dhabi - May, 4th Week - 2 Persons
Updates
Main applicant: 9, 11, 15 Jun. - 8 Jul. - 7 Aug. - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 15 Jun. & 7 Aug. by email
Beneficiary`s: 8 Jul. - 7 Aug. - 11 Aug - 13 Aug - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 13 Aug. by email
Visa ISSUED
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-08-12 ساعت 10:30)LESAM نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
کسی میتونه بگه الان چند وقته که سفارتها کلیر اعلام نکردند؟ منظورم کیس های تک و توک نیست. یعنی نشون دهنده این باشه که چندین کیس که پروسه اونها تموم شده رو کلیر کنند که بروند ویزاشونو بگیرند. اگه به تفکیک سفارتها بگید بهتره.
ممنون
شما جوابتون رو در تاپیک فایل ceas میتونین پیدا کنین
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
من 11 اگوست ساعت 11 شب به بعد آپدیت شدم کسی مثل من از آنکارا هست؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: nedaba ، sal0811 ، hamid.eng ، soli asali ، milad 68 ، حاجی واشنگتن ، pari pari
(2014-08-12 ساعت 09:59)mohamad2014 نوشته:  
2 نفر سفارت ابوظبی ***7
سلام
تمام دوستان برحسب حدس وگمان خودشان توجیه می کنند بودند دوستانی بدون اپدیت زیاد که کلیر شدند و دوستانی که بالای 10 اپدیت هنوز منتظرند پس نگران نباشید و با ده ارسال امضا بسازید تا نیاز به توضیح در پست نباشد
موفق باشید
سلام مرسی از اینکه سوالات را مفید و خلاصه بیان میکنید ماهم زیاد آپدیت نمیشیم فقط با ایمیل فکر کنم در این 140 روز یکبار خودشون آپ کردن . امیدوارم این روزهای سخت نتیجه اش خاطرات شیرین باشه.شاد باشید و سر فراز.
منم 8 جولای اخرین اپدیتم بوده. ولی تعداد اپدیت ربطی به کلیر نداره ظاهرا بودن کسایی که 20 بار اپدیت شدن بعضی هم اصلا اپدیت نداشتن.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: shilan ، nedaba ، soli asali ، hamid_fs3
ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺑﺬﺍﺭﯼ !
ﺑﺎﺯ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﯽ
ﺑﺎﺯ ﺑﺨﻨﺪﯼ
ﺑﺎﺯ ﺑﺠﻨﮕﯽ
ﺑﺎﺯ ﻣﺤﮑﻤﺘﺮ ﭘﺎﺷﯽ
ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﯼ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺗﻠﺨﯽ ﻫﺎ ﺑﺰﻧﯽ ﻭ
ﺑﮕﯽ :
من ایستاده ام و امیدوارتر وصبورتر وباتمام وجودم انرا (ویزا) رو میخواهم SmileSmileSmile

من دلم ویزا میخواد ویزا هم منو میخواد ویزاهم منو میخواد Big GrinBig GrinBig Grin

ابوظبی انکارا ایروان زود باشید ما منتظریم Rolleyes
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، ali3875 ، HELIAA ، babak12 ، poem ، soli asali ، majid_eng ، hamid_fs3 ، sorooosh ، m_nikparvaz ، pari pari ، zepehr
2 نفر سفارت ابوظبی ***7
سلام
موفق باشید
سلام مرسی از اینکه سوالات را مفید و خلاصه بیان میکنید ماهم زیاد آپدیت نمیشیم فقط با ایمیل فکر کنم در این 140 روز یکبار خودشون آپ کردن . امیدوارم این روزهای سخت نتیجه اش خاطرات شیرین باشه.شاد باشید و سر فراز.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان گلم
من دیشب طبق فرمایش نسیم بانو رفتم برگه مدیکالم را نگاه کردم و در کمال ناباوری در برگه ای که واکسنها در آن ذکر شده بالاش تاریخ Exprieration Date:31/08/2014 ذکر کرده در صورتیکه من مدیکالم و 12 می دادم یعنی سه ماه و نیم بعد مدیکالم تایمش تمومه؟؟؟یا دکتر آن بالای صفحه اشتباه وارد کرده؟؟؟
و از طرفی وقتی رفتم برگه آبی را که سفارت داده دیدم، نوشته بود تاریخ مدیکال تا 6 ماه از صدور و امضا ء پزشک معتبر است؟این یعنی چی؟
ملاک بالای صفحه که تاریخ اکسپایر هست می باشد یا مهر و تاریخی که دکتر پایین صفحه مدیکالمون زده؟؟؟
دانستن این مطلب فکر می کنم چه برای من و چه برای بقیه دوستان مسئله مهمی باشد.خواهش می کنم از پیشکسوتان عزیز پاسخ دهندWink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: nedaba ، برسام٤ ، soli asali ، pari pari ، zepehr
2 نفر سفارت ابوظبی ***7
سلام
موفق باشید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان