موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 10:22)REZAMBI نوشته: (2014-08-12 ساعت 09:29)Farnoodh نوشته: (2014-08-12 ساعت 07:51)manamilad نوشته: (2014-08-12 ساعت 00:28)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-12 ساعت 00:18)Afshim553 نوشته: خانوووم اینقدر دری بری و یاوه نوشته میشه که ی روز غفلت کنی 15-20 صفحه رفته جلو "بعد ک بخونی میبینی 80% دلم برات تنگ شده بود و حرفهای نا مربوطه"
دوست عزيزم ، آقاي افشين گل، انتقاد شما به جاست، اما اگر كمي وقت بيشتر اينجا بگذاريم به راحتي به جواب سوالهامون و اطلاعاتمون خواهيم رسيد،.....
ايشالا زودتر كلير بشيد و بريد منزل بعدي تا از اين احوال پرسي ها و خاله بازي هاي ما در امان باشيد
ضمنا دوست عزيز يكم منصف باشيد احوال پرسي و مطالب مفيد ٥٠ به ٥٠ هست، شما كه اينقدر دقيق هستيد يكم دقت بيشتر كنيد
خاله سارای عزیز منم با حرف دوستمون آقای افشین موافقم هر چند حق با شماست و کلامشون تند بود،اما کسایی که میان اینجا با نگرانی و به دنبال جواباشون میان،50به50 خاله بازی و اطلاعات مفید فکر نمیکنم اصلا در اینجا معقول باشه، تاپیک اونقدر سنگین شده که من به سختی میتونم صفحات رو باز کنم و تو هر 5صفحه یه چیز مفید میبینم،فکر کنم بد نباشه دوستان از پیام خصوصی برای ابراز دلتنگیاشون نسبت به هم استفاده کنن تا این روزای سخت رو کنار هم با آرامش بیشتری بگذرونیم.
صد در صد با آقاي افشين موافقم. من هم قبلاً خواهش كرده بودم كه مسايل خصوصي و شعر و خاطره هاشون را در پيام خصوصي بنويسند. كسي توجه نكرد. من جديداً فقط صفحه آخر را نگاه ميكنم چون ميدونم ٥ صفحه قبلش همش خاله بازيه يا جنگ و دعوا .....اينجا پيج فيسبوك كه نيست.
لطفاً رعايت ديگران را هم بكتيد ممنونم
من يك سوال داشتم : چند نفري هستيم كه منتظر يك اتفاق هستيم نه مي دونيم مثبت خواهد شد نه ميتونيم بفهميم كه منفي خواهد بود و نه ابدا با دو دو تا چهارتاي هيچ كدوممون هم به نتيجه درستي نمي رسه كه آيا ويزا ميگيريم يا خير ، غير از منتظر بودن در كنار هم و هر از گاهي احوال پرسيدن و دوست پيدا كردن و ...
چه ميشه اينجا انجام داد .
سوال من اينه كه اونايي كه اعصاب اين احوال پرسيها رو ندارن بيا بگن در مورد كاراي سفارت و كلا اين انتظار چطور ميشه مفيد صحبت كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟/
نظر اقا افشین کاملا درسته از اولشم موافق بودیم.طبق قوانین مهاجر سرا در هر تاپیک باید در خصوص موضوعات مرتبط صحبت کرد حالا اگه گاهی برای روحیه دادن به همدیگه مطلیی نوشته میشه خوبه ولی نه اینکه اکثریت صفحات پر شه از احوالپرسی ها و مطالب غیر عمومی تکراری و نتیجش بخصوص برای افراد تازه وارد گیج کننده میشه و پیگیری یه مطلب مرتبط با کلیرنس باید صفحات زیادی رو خوند تا اگه بشه پیداش کرد یا نه!! و اونوقت ناچارند سوالهای تکراری مطرح کنند و با توجه به موقعیت حساس کنونی دوباره ایجاد مشکل میشه.
ضمنا اقا رضا موضوعات مرتیط به کلیرنس به اندازه کافی وجود داره که نوشته بشه.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
مامور مخصوص حاکم بزرگ میتی کمان دستور میده میله ها رو بردارید تا زن دان یا آزاد بشن 

بچه ها ولی جدی جدی عمو عراقی کجاست کم کم دارم نگران میشم کسی ازش خبر نداره؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
پیرو پیگیری های فراوان با ایمیل با سفارت ایروان جهت این آپدیت ها جواب رو در زیر میذارم.باید فعلا منتظر باشیم
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 10:59)masoud z نوشته: (2014-08-12 ساعت 10:22)REZAMBI نوشته: (2014-08-12 ساعت 09:29)Farnoodh نوشته: (2014-08-12 ساعت 07:51)manamilad نوشته: (2014-08-12 ساعت 00:28)Sara_lphmkf نوشته: دوست عزيزم ، آقاي افشين گل، انتقاد شما به جاست، اما اگر كمي وقت بيشتر اينجا بگذاريم به راحتي به جواب سوالهامون و اطلاعاتمون خواهيم رسيد،.....
ايشالا زودتر كلير بشيد و بريد منزل بعدي تا از اين احوال پرسي ها و خاله بازي هاي ما در امان باشيد
ضمنا دوست عزيز يكم منصف باشيد احوال پرسي و مطالب مفيد ٥٠ به ٥٠ هست، شما كه اينقدر دقيق هستيد يكم دقت بيشتر كنيد
خاله سارای عزیز منم با حرف دوستمون آقای افشین موافقم هر چند حق با شماست و کلامشون تند بود،اما کسایی که میان اینجا با نگرانی و به دنبال جواباشون میان،50به50 خاله بازی و اطلاعات مفید فکر نمیکنم اصلا در اینجا معقول باشه، تاپیک اونقدر سنگین شده که من به سختی میتونم صفحات رو باز کنم و تو هر 5صفحه یه چیز مفید میبینم،فکر کنم بد نباشه دوستان از پیام خصوصی برای ابراز دلتنگیاشون نسبت به هم استفاده کنن تا این روزای سخت رو کنار هم با آرامش بیشتری بگذرونیم.
صد در صد با آقاي افشين موافقم. من هم قبلاً خواهش كرده بودم كه مسايل خصوصي و شعر و خاطره هاشون را در پيام خصوصي بنويسند. كسي توجه نكرد. من جديداً فقط صفحه آخر را نگاه ميكنم چون ميدونم ٥ صفحه قبلش همش خاله بازيه يا جنگ و دعوا .....اينجا پيج فيسبوك كه نيست.
لطفاً رعايت ديگران را هم بكتيد ممنونم
من يك سوال داشتم : چند نفري هستيم كه منتظر يك اتفاق هستيم نه مي دونيم مثبت خواهد شد نه ميتونيم بفهميم كه منفي خواهد بود و نه ابدا با دو دو تا چهارتاي هيچ كدوممون هم به نتيجه درستي نمي رسه كه آيا ويزا ميگيريم يا خير ، غير از منتظر بودن در كنار هم و هر از گاهي احوال پرسيدن و دوست پيدا كردن و ...
چه ميشه اينجا انجام داد .
سوال من اينه كه اونايي كه اعصاب اين احوال پرسيها رو ندارن بيا بگن در مورد كاراي سفارت و كلا اين انتظار چطور ميشه مفيد صحبت كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟/
نظر اقا افشین کاملا درسته از اولشم موافق بودیم.طبق قوانین مهاجر سرا در هر تاپیک باید در خصوص موضوعات مرتبط صحبت کرد حالا اگه گاهی برای روحیه دادن به همدیگه مطلیی نوشته میشه خوبه ولی نه اینکه اکثریت صفحات پر شه از احوالپرسی ها و مطالب غیر عمومی تکراری و نتیجش بخصوص برای افراد تازه وارد گیج کننده میشه و پیگیری یه مطلب مرتبط با کلیرنس باید صفحات زیادی رو خوند تا اگه بشه پیداش کرد یا نه!! و اونوقت ناچارند سوالهای تکراری مطرح کنند و با توجه به موقعیت حساس کنونی دوباره ایجاد مشکل میشه.
ضمنا اقا رضا موضوعات مرتیط به کلیرنس به اندازه کافی وجود داره که نوشته بشه.
اینقدر مسایل عاطفی و احساسی و ارزو امید و نمیدونم چیزای غیر مفید و بدردبخور نوشته میشه که اگه کسی میخواد جواب سوالشو پیدا کنه باید 2 ساعت وقت بذاره...اخه یعنی چی؟
مدیریت باید پست های بیمورد را پاک کند....
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='payman115' pid='533711' dateline='1407795258']
با سلام منم ابديت شدم البته نفر اصلي كيس ابديت نشده فقط من ابديت ١١ اگوست
[/quدوست هote]
دوست عزيز ميشه از زمان آپديت قبليتون بگين؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 11:07)reza_top60 نوشته: پیرو پیگیری های فراوان با ایمیل با سفارت ایروان جهت این آپدیت ها جواب رو در زیر میذارم.باید فعلا منتظر باشیم
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
Sincerely,
IV Unit,
من نمیفهمم اینا چرا اینقدر با پرستیژ جواب رو میپیچونن! بابا تو هر اداره ی فشل همین مملکت خودمون واسه ی یه مهاجر خارجی (فرض کنید افغان) که اینهمه ایمیل و سوال و استرس رو منتقل کرده باشه بالاخره یه شیر پاک خورده ای پیدا میشه در گوش طرف بگه: "ببین داداش 2 هفته حوصله کنی کارت راه میوفته" یا " داداش سر کاری خیلی علاف نکگن خودتو مارو هم اذیت نکن"
اوکی اینا همشون مسئولیت پذیر، اصلا هیچ کاره سفارتن فقط میتونن در آنی از مصاحبه تصمیم بگیرن که ویزا یکضرب باشه یا AP بخوره، بابا اگه سنگ هم ایمیل داشت و روزی اینهمه ایمیل پر از نگرانی دریافت میگرد میفهمید که داستان خیلی بیشتر از یه لاتاری پشتش امید و آرزو و مصیبت نهفته است. حالا هی بگید روز اول تو نامه برنده شدن نوشته بوده که هیچ تضمینی نیست و نفروشید و بلیط نگیرید و ......
آقا اصلاً همه ی مشکل من و امثال من که امید بستن، لااقل انسانیت بخرج بدید بگید اون پشت چه خبره!؟ نمیشه که هییییییییی بگی فعلاً الان در حال حاضر هم اکنون ....بابا جان یخرده مرام انسانی بخرج بدید.
چطور میشه که به قول دوستی خانوم گرو با تلفن یه آمار به کنسول امریکا تو پاریس میده؛ خب همینو غیر رسمی هم به ما بدن جون بگیریم. من فکر میکنم آخر داستان مثل این فیلمهای سایکو تلخ دچار توهم بشم و باورم نشه گرین کارت گرفتم و خل بشم بره پی کارش!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 11:59)USA2014 نوشته: (2014-08-12 ساعت 11:07)reza_top60 نوشته: پیرو پیگیری های فراوان با ایمیل با سفارت ایروان جهت این آپدیت ها جواب رو در زیر میذارم.باید فعلا منتظر باشیم
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we
IV Unit,
دوست عزیز سوال شما چی بود که اینو گفتن و کی ?
این یعنی اینکه اونا هنوز ویزا به دستشون نرسبده پس نمیتونن کلیر اعلام کنن!! یعنی سیستمشون هنوز درست نشده!
دوستان این مورد هم ببینید البته شاید بی ربط باشه ولی این خودتون ببینید بعد تفسیرشم به من بگید :
http://forums.immigration.com/threads/pa...er.321709/
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....