کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-12 ساعت 18:23)H Pier نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته:  سلام به همه دوستان خوب منتظر،
من الان مدتهاست كه با اين تاپيك زندگي ميكنم و تقريبا تك تك پيامها رو خوندم و اكثر بچه ها را رو دورادور از طريق پيامهاشون ميشناسم. اصولا بايد يه روز ديگه تامل ميكردم و بعدش اين پيغام رو ميذاشتم اما واقعا وقتي آشوب و اينجوري تو دل بچه ها ميبينم طاقت نميارم.
دوستان ما حدود كيسمون ٧٠٠٠ هست و تا قبل ٦ آگوست شب هيچ آپديت واقعي نداشتيم. ٦ آگوست شب از امريكا برنده اصلي آپ شد براي اولين بار بعد از مصاحبه (انگاري خدا دنيا رو به من داد وقتي او آپ رو ديدم). در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,
Please be advised that your administrative processing is done however we have limited visa numbers. The visa numbers are allocated on a first come first served basis.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
دوست گرامی بهتون تبریک میگم.
من شرایط کیس شما رو نمیدونم اما تو ایمیل صراحتا گفتند که شما کلیر شدید و جای نگرانی نیست اما این آپدیت هایی که انجام شده برای تقریبا تمام کیس ها اتفاق افتاده و یا تو این یکی دو روزه اتفاق میفته و نباید این آپدیت ها رو مطمئنا به عنوان آپدیت کلیر ببینیم. اما اینکه بعضی بخوان زودتر برن و شانسشون رو امتحان کنند و هزینه کنند بحثش جداس.
من هم اگر جواب ایمیل شما رو داشتم حتما کار شما رو انجام میدادم.
ممنون میشم شرایط شما رو از نظر سربازی و شغل و همینطور در صورت داشتن فرم 9 سوالی بدونم.
سپاس.
مصاحبتون کی بوده ؟
به نظر من کیس شما زیاد نیاز به بررسی نداشته و شما با یک آپدیت کلیر شدین و بهتون ایمیل دادن ولی من تا زمانی که همهون ایمیل تکراری را ارسال می کنن نمی شه کاری انجام داد و ریسک کرد ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
من الان مدتهاست كه با اين تاپيك زندگي ميكنم و تقريبا تك تك پيامها رو خوندم و اكثر بچه ها را رو دورادور از طريق پيامهاشون ميشناسم. اصولا بايد يه روز ديگه تامل ميكردم و بعدش اين پيغام رو ميذاشتم اما واقعا وقتي آشوب و اينجوري تو دل بچه ها ميبينم طاقت نميارم.
دوستان ما حدود كيسمون ٧٠٠٠ هست و تا قبل ٦ آگوست شب هيچ آپديت واقعي نداشتيم. ٦ آگوست شب از امريكا برنده اصلي آپ شد براي اولين بار بعد از مصاحبه (انگاري خدا دنيا رو به من داد وقتي او آپ رو ديدم). در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,

Please be advised that your administrative processing is done however we have limited visa numbers. The visa numbers are allocated on a first come first served basis.

Sincerely,
IV Unit,

من تا اين ايميل و ديدم فردا صبحش بليط گرفتم براي ايروان (جمعه صبح با ماهان)، تا رسيديم ايروان رفتيم سفارت و با پر رويي پاسهامونو تحويل داديم. نگهبان اجازه نداد اول بريم زنگ زد از داخل يكي اومد، گفت باهاتون تماس گرفته شده؟ گفتن كي بياين؟ گفتم هيچ كدوم فقط ميدونم AP ما تمومه و . ..
به هر حال پاسها رو تحويل داديم، و منتظر ايميل از سفارت شديم، آخه بعد از اون ايميلي كه بالا براتون گذاشتم ديگه هيچ كدوم از ايميلهامون و جواب ندادن. تا اينكه يه ساعت قبل ديديم توي سايت سيس هر سه ايشود شديم، خوشحال پا شديم دوباره رفتيم سفارت (آخه نه تلفن جواب ميدن و نه جواب ايميل ميدن)، دوباره با كلي صحبت رفتم تو و با سكيوريتي كلي صحبت و اون زنگ زد با افيسر حرف زد و آخر سر گفت هنوز پاسهاتون آماده نيست و خودمون باهاتون تماس ميگيريم.
ختم كلام تورو خدا انقدر به حرفهاي صد من يه غاز يه سري بيمار رواني گوش ندين. خواهشم از دوستان اينه كه كسايي كه آپديت درست حسابي داشتن(اول از امريكا و بعد از سفارت مربوطه براي تمام اعضا)، نترسين پاشين برين سفارت. ميدونم به نظرتون ريسكش زياده اما من اينريسك و با به بچه يكساله انجام دادم و اگه خدا بخواد فردا پاسمون و با ويزا ميگيريم.
من نميدونماين سفارتها چه سياستي و دارم پيش ميبرن، اما اگه مطمنين كليرين پاشين برين و منتظر نباشين،
همتون و دوستدارم و با تمام وجود براي همه آرزوي موفقيت و شادي دارم
ببخشيد كه خيلي طولاني شد.

من شرایط کیس شما رو نمیدونم اما تو ایمیل صراحتا گفتند که شما کلیر شدید و جای نگرانی نیست اما این آپدیت هایی که انجام شده برای تقریبا تمام کیس ها اتفاق افتاده و یا تو این یکی دو روزه اتفاق میفته و نباید این آپدیت ها رو مطمئنا به عنوان آپدیت کلیر ببینیم. اما اینکه بعضی بخوان زودتر برن و شانسشون رو امتحان کنند و هزینه کنند بحثش جداس.
ممنون میشم شرایط شما رو از نظر سربازی و شغل و همینطور در صورت داشتن فرم 9 سوالی بدونم.
سپاس.

ممنون بابت تبریکتون
والله برنده اصلی همسرم هستند، سربازی رفتند، بیزینس میکنند و سالی بالا ۵ بار مسافرت میکنند، شغل جساس ندارند و فرم هم دریافت نکردند
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: H Pier ، manamilad ، mehrzad2013 ، آلیس-1980 ، rezahoorjandi ، soli asali ، nedaba ، USA2014 ، reasonable
(2014-08-12 ساعت 18:30)zzarin نوشته:  امیدوارم حدس من اشتباه باشه اگر همسر شما برنده اصلی است و شرایط رو داشته حالا به هر دلیلی بهشون ندادن و الان رفتین دارن میدن به احتمال زیاد به همسر و پسر تون میدن بازم امید وارم حدسم اشتباه باشه

ایشون دارن میگن همسرشون به دلیل سربازی وارد دوره کلیرنس شدن. و اگر همسرشون برنده اصلی باشن به نظر مشکلی نمیاد.
Kamran h تاریخ مصاحبشون تو امضاشون هست.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: S.gh ، آلیس-1980 ، nedaba ، nasim
(2014-08-12 ساعت 18:32)kamranh نوشته:  
Dear inquirer,
Sincerely,
IV Unit,
سپاس.
مصاحبتون کی بوده ؟
به نظر من کیس شما زیاد نیاز به بررسی نداشته و شما با یک آپدیت کلیر شدین و بهتون ایمیل دادن ولی من تا زمانی که همهون ایمیل تکراری را ارسال می کنن نمی شه کاری انجام داد و ریسک کرد ...
کسی به ما ایمیل نفرستاد من ایمیل زدم و جویای احوال شدم اونها هم جواب دادن، بعد اونم دیکه جواب هیچ ایمیلی را ندادن
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: H Pier ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، nasim ، reasonable
آنکارا اپدیت کرد کیس لاتاری بود؟
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ibehnam ، Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، mizan ، soli asali ، nedaba
(2014-08-12 ساعت 18:38)مامان خانم نوشته:  آنکارا اپدیت کرد کیس لاتاری بود؟
هیچی ، چرا اینا اینجوری می کنن آخههههههههههههههه
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
ويزا بولتن آپ شد
آخرين سري ٢٠١٤ تا ١٣٣٥٠ به جز نپال تا ٩٥٠٠
اولين سري ٢٠١٥ تا ٢٥٠٠ كارنت شدند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-12 ساعت 19:05)Sara_lphmkf نوشته:  ويزا بولتن آپ شد
خوش به حال 2015 ای ها
ما تا 1800 کارنت شدیم، 2015 همون سری اول 2500
یعنی همین الان یه ماه از ما 2014 ای ها جلوتر کارنت شدن!!!
واقعا با ما چه کردن؟!!! چرا هنوزم رویه اشون غیر طبیعی و غیر روال همیشگیه برا ما Cool
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
متن قبل آخرين حدول ٢٠١٤ قابله تامله، البته همون متن سفارتهاست، ولي باز هم به نظرم مهمه
Section 203© of the INA provides up to 55,000 immigrant visas each fiscal year to permit additional immigration opportunities for persons from countries with low admissions during the previous five years. The NACARA stipulates that beginning with DV-99, and for as long as necessary, up to 5,000 of the 55,000 annually-allocated diversity visas will be made available for use under the NACARA program. This resulted in reduction of the DV-2014 annual limit to 50,000. DV visas are divided among six geographic regions. No one country can receive more than seven percent of the available diversity visas in any one year.

For September, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2014 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-12 ساعت 19:15)EmJay نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 19:05)Sara_lphmkf نوشته:  ويزا بولتن آپ شد
خوش به حال 2015 ای ها
ما تا 1800 کارنت شدیم، 2015 همون سری اول 2500
یعنی همین الان یه ماه از ما 2014 ای ها جلوتر کارنت شدن!!!
واقعا با ما چه کردن؟!!! چرا هنوزم رویه اشون غیر طبیعی و غیر روال همیشگیه برا ما Cool
در عوض فردا برای ما یه لیست بلند بالا کلیری اعلام می کنن Big GrinBig Grin
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، قصه گو ، rezahoorjandi ، poem ، sonyz2 ، REZAMBI ، babak12 ، Farnoodh ، nedaba ، HERMES7 ، A_A ، manamilad ، S.gh ، EmJay ، sorooosh
[عکس: 2pqj2fc.jpg]
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
من هم جمعه إيميل زدم هم ديشب خبري از جواب نيست؟؟؟؟؟؟
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-12 ساعت 19:30)ibehnam نوشته:  [عکس: 2pqj2fc.jpg]

ما رو شاسکول گیر اوردن . کلید اپدیتو الکی میزنن بعد به ما میخندن
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، alireza2001 ، nedaba ، kamranh ، manamilad ، S.gh
(2014-08-12 ساعت 15:39)shiva.usa نوشته:  دوستان منم امروز بخاطر همسرم که کنارمه خیلی انرژی مثبت بیشتری دارم وسعی کردم از این فشاری که رو اعصابمه کم کنم واقعا به دوحالتش فکر میکنم نمیخوام سر خورده بشم .دلم میخواد با شما این انرژی مثبت رو تقسیم کنم SmileSmileSmile

با ارزوی پایان خوش برای مامان خانم عزیز ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای الیس 1980خوش قلب +++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای عمو عراقی مهربان غایب++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای برسام زیبای صبور ++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای محبت مهربان وواقعا بامحبت ++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای قصه گوی عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای کیانوش 2گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای دوست خوب ومهربانم شیرین واحسان ++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای afsi39+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای usa2014عزیزم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای manamiladخوبم +++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای zzarin مهربانم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای برادر خوبم hamid fs3++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای rk20000گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای nazanin fatemiخوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای reza norouzi عموی گل تاپیک +++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای ammohamadi348خوبم +++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای amin arefi مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای kimia2005++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای برادر خوب ebi1988 +++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای nasim خوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای hamed.usعزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای خاله سارا مهربان تاپیک +++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای مدیر گل اقا shahryar7021+++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای babak12خوب+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای خواهر گلم shadi79+++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای mehrzad2013گل+++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای mahmood129عزیز+++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای azadeh2014نازنین ++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی بهترینها برای ali3875گل++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای sonyz2گل++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای reasonabl مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای rezahoorjandiمهربان +++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای nedababaگل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای اسفند 89مهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی بهترینها برای مدیر خوبمان حاجی واشنگتن +++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای soli asali نقاش گلمان +++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای somi عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش مخصوصا برای پری تاپیکpari pari++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای AB2014، alireza2، amir rad، behdadK، ESMAEILI_K، fwone، ghasedak00، hamed shayan، HELIAA، hosseini_1983، ibehnam، k.shiary، kamearb، LESAM، mahdi9557و تمامی اعضایی که من نتوانستم اسامی انها را نام ببرم .دوستان خوبم زندگی زیباست با زیباییها از لحظه لحظه عمرتان لذت ببرید Shy
دیدین من یادتون رفت Sadآخه چرا؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، majid_eng ، قصه گو ، rezahoorjandi ، azadeh2014 ، soli asali ، babak12 ، nedaba ، HERMES7 ، zzarin ، zepehr ، manamilad ، nasim ، LESAM ، S.gh ، pari pari
عزیزم واقعا شرمنده شیلان گلم SmileSmileSmile

با ارزوی پایان خوش برای shilan مهربانم وبهترینها برای تو زیبای من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/size]
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: قصه گو ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، majid_eng ، babak12 ، shilan ، nedaba ، آلیس-1980 ، HERMES7 ، A_A ، zepehr ، manamilad ، nasim ، S.gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان