موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
راستش نمي خوام بگم من هميشه درست حدس مي زنم، ولي با خودم پيش بيني كرده بودم در ٢٠١٥ تعداد كارنتي ها بيشتر از ما باشه، فكر كنم دليلش اينترنتي شدن فرمها باشه، وقتي كاغذ حذف بشه مطمئنا سرعت بالا خواهد رفت
ما ٢٠١٤ اي ها چند تا بد شانسي با هم اورديم، تعطيلي يك ماهه دولت آ م ر ي كا، الان هم دو ماه سيستم صدور ويزاشون خراب شده، به نظر من با اين شرايط تاخير براي كلير كردن افراد كاملا منطقي باشه، ضمنا زماني كه اونها اين لاتاري رو برنامه ريزي كرده بودند فكر اين رو نمي كردند يك روزي به دليل اينترنت سرعت انتقال اطلاعات بالا بره، سالهاي قبل خيلي از افراد ممكن بود اصلا از برتده شدنشون با خبر نشن و يا اونقدر دير بفهمند كه ديگه زمان براي ارسال مدارك نداشته باشند،
البته اينها نظر شخصيه منه، من هم مثل همه اميدوارم هر چي زودتر همگي كلير بشيم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-12 ساعت 20:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-12 ساعت 20:33 توسط Farnoodh.)
امروز اول كيس من كه ap بود براي اولين بار آبديت شد ، بعدش كيس اصلي و بچه ها كه قبلاً issued شده بودند.
١٢ آگوست.
كيس اصلي ديگه چرا اپديت شد ؟ اونا كه ويزا گرفته بودند ؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
Consular Consolidated Database: Updates on Operational Status
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity. We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases and all cases with very few delays. Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. Please see our FAQs for more information.
خیلی خوشحال کننده و امیدوارکنندس بچه ها...میگه ویزاهای غیرمهاجرتی را دادیم و تمام تلاشمونو داریم می کنیم که دیتا بیس به ظرفیت کامل صدور ویزا برسه و با اولویت ویزاهای مهاجرتی و با یکم تاخیر داریم براشون ویزا چاپ می کنیم..
دوستان من این متن را تازه توی صفحه اول وزارت خارجه امریکا دیدم...تعجبم وقتی به این صراحت داره علت تاخیر و کندی صدور ویزا را اعلام میکنه چرا عده بسیار زیادی حرفها و پست های ناامید کننده میزارن!!!
نتیجه گیری شخصیه بنده:
با توجه به نکات فوق و اتمام کارنتی های 2014 بزودی هممون عازم خواهیم شد جهت اخذ ویزا
امیدوارم همه دوستان منتظر ویزا بگیرن و به منم آخرین نفر ویزا بدن
ارادتمند همه عزیزان و یاران این مدت طولانی انتظار
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 20:31)mohamad2014 نوشته: خیلی خوشحال کننده و امیدوارکنندس بچه ها...میگه ویزاهای غیرمهاجرتی را دادیم و تمام تلاشمونو داریم می کنیم که دیتا بیس به ظرفیت کامل صدور ویزا برسه و با اولویت ویزاهای مهاجرتی و با یکم تاخیر داریم براشون ویزا چاپ می کنیم..
دوستان من این متن را تازه توی صفحه اول وزارت خارجه آمریکا دیدم...تعجبم وقتی به این صراحت داره علت تاخیر و کندی صدور ویزا را اعلام میکنه چرا عده بسیار زیادی حرفها و پست های ناامید کننده میزارن!!!
نتیجه گیری شخصیه بنده:
با توجه به نکات فوق و اتمام کارنتی های 2014 بزودی هممون عازم خواهیم شد جهت اخذ ویزا
امیدوارم همه دوستان منتظر ویزا بگیرن و به منم آخرین نفر ویزا بدن
ارادتمند همه عزیزان و یاران این مدت طولانی انتظار
اندکی صبر سحر (البته زنگ زد گفتش با آنتونوف 140 دارم میام) نزدیک است ...
خدا بخیر بگذرونه فقط ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی خاله سارا برای همراهی همه بچه ها و خبرای خوبت
همیشه خوش خبر باشی
امیدوارم خیلی خیلی زود همه بچه ها 2014 زودتر کلیر بشن و به ارزوهای کوچیک و بزرگشون برسن
2015/Abu Dhabi
کلیر

مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
shiva ی عزیز شما لایق بهترینها هستی با انسانیت و اخلاقی که از ناحیه شما در مهاجرسرا ساتع شد یقین بدانید که هر کجای این دنیا باشید موفقیت و خوشبختی از ان شما خواهد بود. دنیا فقط می تواند با وجود انسانهایی نظیر شما به موجودیت خودش ببالد. به امید دیدار رویایی دوستان در سرزمین رویاها
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پارسال ایروان 9 آگست ترکونده بود 43 تا کیس لاتاری تو یک روز باشد که امسال هم از این اتفاقات بیفتاد
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid389973
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا دوباره کیس اصلی که ویزا گرفته دوباره آپديت شده کسی میدونه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 20:55)afsi39 نوشته: چرا دوباره کیس اصلی که ویزا گرفته دوباره آپديت شده کسی میدونه؟
برای ما هم دقیقا همین اتفاق امروز صبح افتاد. می شه بفرمایید آپدیت شما کی بوده؟
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
خیلی خوشحالم من کارنتیم افتاد اکتبر
آرزو میکنم هرچه سریعتر شما هم کلیر شید تا اینجا تمام محاسباتم درست در اومده ،
فقط دو روز دیگه صبر کنید من قول میدم چهاردهم کلیره که از آسمون میباره سرتون
همتون رو دوست دارم شما برید آب ریکا من هم تا سال آینده میام چتر میشم سرتون
همه با هم ::::: هیپ هاپ ........هورا
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
نزدیک 50 روز ار انتظار ما گذشته ,عددش در مقابل عزیزانی که مدتهاست منتظرن خیلی کوچیکه ولی شاید فرقش این باشه که ثانیه ها و دقیقه هاش پر از اضطراب و نگرانی و ناامیدی بوده تا این لحظه.. توکل به خدای بزرگ
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014