کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
راستش نمي خوام بگم من هميشه درست حدس مي زنم، ولي با خودم پيش بيني كرده بودم در ٢٠١٥ تعداد كارنتي ها بيشتر از ما باشه، فكر كنم دليلش اينترنتي شدن فرمها باشه، وقتي كاغذ حذف بشه مطمئنا سرعت بالا خواهد رفت
ما ٢٠١٤ اي ها چند تا بد شانسي با هم اورديم، تعطيلي يك ماهه دولت آ م ر ي كا، الان هم دو ماه سيستم صدور ويزاشون خراب شده، به نظر من با اين شرايط تاخير براي كلير كردن افراد كاملا منطقي باشه، ضمنا زماني كه اونها اين لاتاري رو برنامه ريزي كرده بودند فكر اين رو نمي كردند يك روزي به دليل اينترنت سرعت انتقال اطلاعات بالا بره، سالهاي قبل خيلي از افراد ممكن بود اصلا از برتده شدنشون با خبر نشن و يا اونقدر دير بفهمند كه ديگه زمان براي ارسال مدارك نداشته باشند،
البته اينها نظر شخصيه منه، من هم مثل همه اميدوارم هر چي زودتر همگي كلير بشيم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-12 ساعت 19:22)Sara_lphmkf نوشته:  متن قبل آخرين حدول ٢٠١٤ قابله تامله، البته همون متن سفارتهاست، ولي باز هم به نظرم مهمه
Section 203© of the INA provides up to 55,000 immigrant visas each fiscal year to permit additional immigration opportunities for persons from countries with low admissions during the previous five years. The NACARA stipulates that beginning with DV-99, and for as long as necessary, up to 5,000 of the 55,000 annually-allocated diversity visas will be made available for use under the NACARA program. This resulted in reduction of the DV-2014 annual limit to 50,000. DV visas are divided among six geographic regions. No one country can receive more than seven percent of the available diversity visas in any one year.

For September, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2014 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

برنامه NACARA قانونیه که از سال 97 اجرا میشه مربوط کشورهای امریکای مرکزی و چنتا دیگه و هر سال 5000 تا ویزا رو تخصیص میدن بش
The Nicaraguan Adjustment and Central American Relief Act or NACARA is a U.S. law passed in 1997 that provides various forms of immigration benefits and relief from deportation to certain Nicaraguans, Cubans, Salvadorans, Guatemalans, nationals of former Soviet bloc countries and their dependents who had arrived as asylees.

تو این برنامه هر تعداد اضافه بیاد میدن باقی کشورها. ولی تو 2014 ظاهرا همه 5000 استفاده شده.

پاراگراف دومش کلیه و ظاهرا امیدوار کننده . بنظر ویزا برای سپتامبر هست و واسه شماره هاییه که زیر cut off اعلام شده اند .
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، محبت ، کیانوش2 ، S.gh ، sorooosh
امروز اول كيس من كه ap بود براي اولين بار آبديت شد ، بعدش كيس اصلي و بچه ها كه قبلاً issued شده بودند.
١٢ آگوست.
كيس اصلي ديگه چرا اپديت شد ؟ اونا كه ويزا گرفته بودند ؟
تشکر کنندگان: mohamad2014 ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، manamilad ، shiva.usa ، pari pariaaa
Consular Consolidated Database: Updates on Operational Status

We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity. We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases and all cases with very few delays. Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. Please see our FAQs for more information.

خیلی خوشحال کننده و امیدوارکنندس بچه ها...میگه ویزاهای غیرمهاجرتی را دادیم و تمام تلاشمونو داریم می کنیم که دیتا بیس به ظرفیت کامل صدور ویزا برسه و با اولویت ویزاهای مهاجرتی و با یکم تاخیر داریم براشون ویزا چاپ می کنیم..
دوستان من این متن را تازه توی صفحه اول وزارت خارجه امریکا دیدم...تعجبم وقتی به این صراحت داره علت تاخیر و کندی صدور ویزا را اعلام میکنه چرا عده بسیار زیادی حرفها و پست های ناامید کننده میزارن!!!
نتیجه گیری شخصیه بنده:
با توجه به نکات فوق و اتمام کارنتی های 2014 بزودی هممون عازم خواهیم شد جهت اخذ ویزا
امیدوارم همه دوستان منتظر ویزا بگیرن و به منم آخرین نفر ویزا بدن
ارادتمند همه عزیزان و یاران این مدت طولانی انتظارBig Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
(2014-08-12 ساعت 20:31)mohamad2014 نوشته:  خیلی خوشحال کننده و امیدوارکنندس بچه ها...میگه ویزاهای غیرمهاجرتی را دادیم و تمام تلاشمونو داریم می کنیم که دیتا بیس به ظرفیت کامل صدور ویزا برسه و با اولویت ویزاهای مهاجرتی و با یکم تاخیر داریم براشون ویزا چاپ می کنیم..
دوستان من این متن را تازه توی صفحه اول وزارت خارجه آمریکا دیدم...تعجبم وقتی به این صراحت داره علت تاخیر و کندی صدور ویزا را اعلام میکنه چرا عده بسیار زیادی حرفها و پست های ناامید کننده میزارن!!!
نتیجه گیری شخصیه بنده:
با توجه به نکات فوق و اتمام کارنتی های 2014 بزودی هممون عازم خواهیم شد جهت اخذ ویزا
امیدوارم همه دوستان منتظر ویزا بگیرن و به منم آخرین نفر ویزا بدن
ارادتمند همه عزیزان و یاران این مدت طولانی انتظارBig Grin
اندکی صبر سحر (البته زنگ زد گفتش با آنتونوف 140 دارم میام) نزدیک است ...
خدا بخیر بگذرونه فقط ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ibehnam ، shahrzad001 ، soli asali ، محبت ، babak12 ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2 ، S.gh ، EmJay ، pari pari
مرسی خاله سارا برای همراهی همه بچه ها و خبرای خوبت
همیشه خوش خبر باشی
امیدوارم خیلی خیلی زود همه بچه ها 2014 زودتر کلیر بشن و به ارزوهای کوچیک و بزرگشون برسن
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
shiva ی عزیز شما لایق بهترینها هستی با انسانیت و اخلاقی که از ناحیه شما در مهاجرسرا ساتع شد یقین بدانید که هر کجای این دنیا باشید موفقیت و خوشبختی از ان شما خواهد بود. دنیا فقط می تواند با وجود انسانهایی نظیر شما به موجودیت خودش ببالد. به امید دیدار رویایی دوستان در سرزمین رویاها
(2014-08-12 ساعت 20:31)Farnoodh نوشته:  امروز اول كيس من كه ap بود براي اولين بار آبديت شد ، بعدش كيس اصلي و بچه ها كه قبلاً issued شده بودند.
١٢ آگوست.
كيس اصلي ديگه چرا اپديت شد ؟ اونا كه ويزا گرفته بودند ؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sonyz2 ، S.gh ، shiva.usa
دوستان پارسال ایروان 9 آگست ترکونده بود 43 تا کیس لاتاری تو یک روز باشد که امسال هم از این اتفاقات بیفتاد
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid389973
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
چرا دوباره کیس اصلی که ویزا گرفته دوباره آپديت شده کسی میدونه؟
تشکر کنندگان: majid_eng ، آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، hadi472 ، shiva.usa
(2014-08-12 ساعت 20:55)afsi39 نوشته:  چرا دوباره کیس اصلی که ویزا گرفته دوباره آپديت شده کسی میدونه؟

برای ما هم دقیقا همین اتفاق امروز صبح افتاد. می شه بفرمایید آپدیت شما کی بوده؟
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، Farnoodh ، S.gh ، shiva.usa
(2014-08-12 ساعت 20:55)afsi39 نوشته:  چرا دوباره کیس اصلی که ویزا گرفته دوباره آپديت شده کسی میدونه؟
دوست عزیز من با اینکه ویزا گرفتم هر بار که ايميل به سفارت زدم براي پي گیری وضعیت همسرم هر دومون آپديت شدیم،بعد گرفتن ویزا ،این مهم نیست.
تشکر کنندگان: babak12 ، nasim ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، Farnoodh ، shahriar2002 ، Sara_lphmkf ، sorooosh ، shiva.usa
(2014-08-12 ساعت 11:46)lida55 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 11:38)taleghani نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 10:47)taleghani نوشته:  سلام به دوستان گلم
من دیشب طبق فرمایش نسیم بانو رفتم برگه مدیکالم را نگاه کردم و در کمال ناباوری در برگه ای که واکسنها در آن ذکر شده بالاش تاریخ Exprieration Date:31/08/2014 ذکر کرده در صورتیکه من مدیکالم و 12 می دادم یعنی سه ماه و نیم بعد مدیکالم تایمش تمومه؟؟؟یا دکتر آن بالای صفحه اشتباه وارد کرده؟؟؟
و از طرفی وقتی رفتم برگه آبی را که سفارت داده دیدم، نوشته بود تاریخ مدیکال تا 6 ماه از صدور و امضا ء پزشک معتبر است؟این یعنی چی؟
ملاک بالای صفحه که تاریخ اکسپایر هست می باشد یا مهر و تاریخی که دکتر پایین صفحه مدیکالمون زده؟؟؟
دانستن این مطلب فکر می کنم چه برای من و چه برای بقیه دوستان مسئله مهمی باشد.خواهش می کنم از پیشکسوتان عزیز پاسخ دهندWink
دوستان خواهشاً این سوال مهم منو جواب بدیدRolleyes

دوست عزیز این تاریخ انقضای فرم مورد استفاده هست برای همه ما همین رو داره صرف نظر از سفارتی که رفتین از جمله هر دو بار مدیکال ما
یعنی مدیکال ما سه ما و نیمه باطله؟دوستان خواهشن اعلام بفرمایید تاریخ اکسپایر مدییکال شما نیزکه دربرگتون ذکر شده سه ما نیمه است یا دکتر برای ما را اشتباه زده؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba ، shiva.usa
خیلی خوشحالم من کارنتیم افتاد اکتبر
آرزو میکنم هرچه سریعتر شما هم کلیر شید تا اینجا تمام محاسباتم درست در اومده ،

فقط دو روز دیگه صبر کنید من قول میدم چهاردهم کلیره که از آسمون میباره سرتون

همتون رو دوست دارم شما برید آب ریکا من هم تا سال آینده میام چتر میشم سرتون

همه با هم ::::: هیپ هاپ ........هورا
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
نزدیک 50 روز ار انتظار ما گذشته ,عددش در مقابل عزیزانی که مدتهاست منتظرن خیلی کوچیکه ولی شاید فرقش این باشه که ثانیه ها و دقیقه هاش پر از اضطراب و نگرانی و ناامیدی بوده تا این لحظه.. توکل به خدای بزرگ
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان