کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خوب حالا که ویزا بولتن اعلام شد و دیگه از اسیا کارنتی نداشتیم برای 2014 ایی ها....نشون میده که :
با توجه به اتفاقات سال 2013 امسال به اندازه ویزاهای موجود مصاحبه کردن و احتمال بسیار قوی از فردا موج گسترده کلیر کردن شروع خواهد شد. وبه همه دوستان ویزا خواهد رسید..Smile
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
(2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته:  .... در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,

Please be advised that your administrative processing is done however we have limited visa numbers. The visa numbers are allocated on a first come first served basis.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

من تا اين ايميل و ديدم فردا صبحش بليط گرفتم براي ايروان (جمعه صبح با ماهان)، تا رسيديم ايروان رفتيم سفارت و با پر رويي پاسهامونو تحويل داديم. نگهبان اجازه نداد اول بريم زنگ زد از داخل يكي اومد، گفت باهاتون تماس گرفته شده؟ گفتن كي بياين؟ گفتم هيچ كدوم فقط ميدونم AP ما تمومه و . ..
به هر حال پاسها رو تحويل داديم، و منتظر ايميل از سفارت شديم، آخه بعد از اون ايميلي كه بالا براتون گذاشتم ديگه هيچ كدوم از ايميلهامون و جواب ندادن. تا اينكه يه ساعت قبل ديديم توي سايت سيس هر سه ايشود شديم، خوشحال پا شديم دوباره رفتيم سفارت (آخه نه تلفن جواب ميدن و نه جواب ايميل ميدن)، دوباره با كلي صحبت رفتم تو و با سكيوريتي كلي صحبت و اون زنگ زد با افيسر حرف زد و آخر سر گفت هنوز پاسهاتون آماده نيست و خودمون باهاتون تماس ميگيريم.

کار بسیار درستی انجام دادید و جواب ریسکتونو گرفتید. تبریک میگم بهتون.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پست خيلي موقت، فقط جهت اطلاع رساني، ييهو يادم افتاد كه بگم:
به اميد خدا هفته ي ديگه كه ميريد آنكارا يا دوبي، حتماً از همون جا چمدون واسه عمه ريكا بخريد،حتي مارك. ١٩٠ درهم بود، يادم رفته كدوم مارك معروف بود، ناز كرديم و گفتيم ايران هم داره، بله داره ولي با چه قيمتي!
اين لنگه كفش كي بود؟!؟ من به اين سادگي از ميدون به در نميرم!!
در ضمن واسه اين كه خاطر بعضي دوستان مكدر نشه ، ديگه آرزوهامو نمي نويسم،توي دلم واسه ي همتون آرزو مي كنم ، حتي واسه منتقدين!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-08-12 ساعت 19:53)hadi472 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته:  .... در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,

Please be advised that your administrative processing is done however we have limited visa numbers. The visa numbers are allocated on a first come first served basis.

Sincerely,
IV Unit,

من تا اين ايميل و ديدم فردا صبحش بليط گرفتم براي ايروان (جمعه صبح با ماهان)، تا رسيديم ايروان رفتيم سفارت و با پر رويي پاسهامونو تحويل داديم. نگهبان اجازه نداد اول بريم زنگ زد از داخل يكي اومد، گفت باهاتون تماس گرفته شده؟ گفتن كي بياين؟ گفتم هيچ كدوم فقط ميدونم AP ما تمومه و . ..
به هر حال پاسها رو تحويل داديم، و منتظر ايميل از سفارت شديم، آخه بعد از اون ايميلي كه بالا براتون گذاشتم ديگه هيچ كدوم از ايميلهامون و جواب ندادن. تا اينكه يه ساعت قبل ديديم توي سايت سيس هر سه ايشود شديم، خوشحال پا شديم دوباره رفتيم سفارت (آخه نه تلفن جواب ميدن و نه جواب ايميل ميدن)، دوباره با كلي صحبت رفتم تو و با سكيوريتي كلي صحبت و اون زنگ زد با افيسر حرف زد و آخر سر گفت هنوز پاسهاتون آماده نيست و خودمون باهاتون تماس ميگيريم.

کار بسیار درستی انجام دادید و جواب ریسکتونو گرفتید. تبریک میگم بهتون.
کار درست رو شما انجام دادید Smile مبارکتون باشه. متاسفانه از این ایمیل ها هم به ما ندادن که ریسک کنیم TongueBig Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، قصه گو ، zepehr ، nedaba ، soli asali ، H Pier
(2014-08-12 ساعت 16:37)maryam_1985 نوشته:  سلام دوستان دیروز پیرو حرف دوستان که کسانی‌ که آپدیت شدن ۷،۸ و ۱۱ آگست یه پیگیری از سفارت ارمنستان بکنن، من دیروز ایمیل زدم، صبح که به ایمیلم جواب دادن تا چند دقیقه می‌خندیدم، میدونید چی‌ جواب بود؟

متقاضی عزیز، ما تا به حال چندین بار سوال شما رو جواب دادیم، با تشکر.

این سومین امیلی‌ بود که بهششون زده بودم.

این یعنی اینکه واقعا یکی‌ ایمیل‌ها رو می‌خونه، و ایمیل زدن مرتب هیچ فایده‌ای نداره، جز اینکه بنده خدا کلافه شده و همچین جوابی‌ میده

سلام دوستان دیروز پیرو حرف دوستان که کسانی‌ که آپدیت شدن ۷،۸ و ۱۱ آگست یه پیگیری از سفارت ارمنستان بکنن، من دیروز ایمیل زدم، صبح که به ایمیلم جواب دادن تا چند دقیقه می‌خندیدم، میدونید چی‌ جواب بود؟

متقاضی عزیز، ما تا به حال چندین بار سوال شما رو جواب دادیم، با تشکر.

بله من هم پس ازایمیل زدن مجدد همین جواب را گرفتم.ظاهرا فعلا باید امیدوارانه صبرررررررررررررکنیم

این سومین امیلی‌ بود که بهششون زده بودم.

این یعنی اینکه واقعا یکی‌ ایمیل‌ها رو می‌خونه، و ایمیل زدن مرتب هیچ فایده‌ای نداره، جز اینکه بنده خدا کلافه شده و همچین جوابی‌ میده
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: nedaba ، mohamad2014
بچه‌ها من خیلی نگرانم. از ۱ جولای دیگه آپدیت نشدم Sad ، سفارت آنکارا هم خیلی وقته هیچ کیس لاتاری‌ای رو کلیر نکرده. کیس‌نامبرم هم بالاست.

تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، zepehr ، nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، majid0000000000 ، medexk ، pari pari
(2014-08-12 ساعت 20:00)قصه گو نوشته:  پست خيلي موقت، فقط جهت اطلاع رساني، ييهو يادم افتاد كه بگم:
به اميد خدا هفته ي ديگه كه ميريد آنكارا يا دوبي، حتماً از همون جا چمدون واسه عمه ريكا بخريد،حتي مارك. ١٩٠ درهم بود، يادم رفته كدوم مارك معروف بود، ناز كرديم و گفتيم ايران هم داره، بله داره ولي با چه قيمتي!
اين لنگه كفش كي بود؟!؟ من به اين سادگي از ميدون به در نميرم!!
در ضمن واسه اين كه خاطر بعضي دوستان مكدر نشه ، ديگه آرزوهامو نمي نويسم،توي دلم واسه ي همتون آرزو مي كنم ، حتي واسه منتقدين!!
قصه گوی عزیز شما هر قصه ای بگی ما گوش خواهیم داد. ویزا میزا بهانست. خوشبختی به این چیزها نیست. مهم اینه که دور همیم. Smile
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: sonyz2 ، قصه گو ، shiva.usa ، Sara_lphmkf ، ibehnam ، nedaba ، soli asali ، majid_eng ، nasim ، shahriar2002 ، Morteza1350 ، S.gh ، sorooosh
آرش عزيز به ٦٧٠٠ مي گي بالا؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، manamilad ، S.gh
]بچه‌ها من خیلی نگرانم. از ۱ جولای دیگه آپدیت نشدم Sad ، سفارت آنکارا هم خیلی وقته هیچ کیس لاتاری‌ای رو کلیر نکرده. کیس‌نامبرم هم بالاست.[/size]
[/quote]
جای نگرانی نیست، سفارتها دیگه هیچ بهانه ای برای تعلل ندارن، روزهای سخت انتظار داره به سر میاد، خودتون و آماده کنید برای چند تا آپدیت پشت سر هم و دست آخر کلیر.....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-12 ساعت 18:33)S.gh نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:23)H Pier نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته:  سلام به همه دوستان خوب منتظر،
من الان مدتهاست كه با اين تاپيك زندگي ميكنم و تقريبا تك تك پيامها رو خوندم و اكثر بچه ها را رو دورادور از طريق پيامهاشون ميشناسم. اصولا بايد يه روز ديگه تامل ميكردم و بعدش اين پيغام رو ميذاشتم اما واقعا وقتي آشوب و اينجوري تو دل بچه ها ميبينم طاقت نميارم.
دوستان ما حدود كيسمون ٧٠٠٠ هست و تا قبل ٦ آگوست شب هيچ آپديت واقعي نداشتيم. ٦ آگوست شب از امريكا برنده اصلي آپ شد براي اولين بار بعد از مصاحبه (انگاري خدا دنيا رو به من داد وقتي او آپ رو ديدم). در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

ختم كلام تورو خدا انقدر به حرفهاي صد من يه غاز يه سري بيمار رواني گوش ندين. خواهشم از دوستان اينه كه كسايي كه آپديت درست حسابي داشتن(اول از امريكا و بعد از سفارت مربوطه براي تمام اعضا)، نترسين پاشين برين سفارت. ميدونم به نظرتون ريسكش زياده اما من اينريسك و با به بچه يكساله انجام دادم و اگه خدا بخواد فردا پاسمون و با ويزا ميگيريم.
من نميدونماين سفارتها چه سياستي و دارم پيش ميبرن، اما اگه مطمنين كليرين پاشين برين و منتظر نباشين،
همتون و دوستدارم و با تمام وجود براي همه آرزوي موفقيت و شادي دارم
ببخشيد كه خيلي طولاني شد.

دوست گرامی بهتون تبریک میگم.
من شرایط کیس شما رو نمیدونم اما تو ایمیل صراحتا گفتند که شما کلیر شدید و جای نگرانی نیست اما این آپدیت هایی که انجام شده برای تقریبا تمام کیس ها اتفاق افتاده و یا تو این یکی دو روزه اتفاق میفته و نباید این آپدیت ها رو مطمئنا به عنوان آپدیت کلیر ببینیم. اما اینکه بعضی بخوان زودتر برن و شانسشون رو امتحان کنند و هزینه کنند بحثش جداس.
من هم اگر جواب ایمیل شما رو داشتم حتما کار شما رو انجام میدادم.
ممنون میشم شرایط شما رو از نظر سربازی و شغل و همینطور در صورت داشتن فرم 9 سوالی بدونم.
سپاس.

ممنون بابت تبریکتون
والله برنده اصلی همسرم هستند، سربازی رفتند، بیزینس میکنند و سالی بالا ۵ بار مسافرت میکنند، شغل جساس ندارند و فرم هم دریافت نکردند

پس چرا هیچ کیسی از 2014 در سایت سفارت ایروان نیست !؟ چون الان کیس شما باید اینجا باشه وقتی ویزا گرفتید !
تشکر کنندگان: h_s2108 ، nedaba ، massi63 ، soli asali
راستي هنوز پست هاي تكراري يا قديمي رو پاك مي كنيد؟ اونايي كه به قول بعضي ها بي محتوان؟! پاك كنيد به خدا ثواب داره!
در ضمن قرار بود توي پست هاي خوشگلتون، نقل قول هاي طولاني نباشه، مگه نه؟!؟
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، sinapco ، H Pier ، medexk ، حاجی واشنگتن ، S.gh
کلا فکر کنم سفارتها میانگین تا 3000 اعلام کردن نمیشه که 4000 و 5000 و 6000 و 7000 رو بیخیال بشن از نصف بیشتر منتظرن پس نگران نباشید درست میشه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
(2014-08-12 ساعت 20:13)قصه گو نوشته:  آرش عزيز به ٦٧٠٠ مي گي بالا؟!؟

آره Sad

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، majid_eng ، قصه گو
(2014-08-12 ساعت 20:09)arashmanteghi نوشته:  بچه‌ها من خیلی نگرانم. از ۱ جولای دیگه آپدیت نشدم Sad ، سفارت آنکارا هم خیلی وقته هیچ کیس لاتاری‌ای رو کلیر نکرده. کیس‌نامبرم هم بالاست.

با احترام

دوست عزیز، چاره ای جز صبر نداریم و توکل بر خدای بزرگ
دوستانی هم که اصرار بر ایمیل زدن دارن بابت پیگیری پروندشون، به نظر من هرکاری صلاح میدونید انجام بدید ولی به متنی که میفرستید خیلی دقت داشته باشید و.......
که خدا نکرده نشه حکایت 2013 یا 2012 اگر اشتباه نکنم که دوستان در اعتراض به هزینه های بیخودی که اونگان توی آنکارا به بچه ها تحمیل میکرد، ایمیلهای فراوان زدن به سفارت که مثلا به داد ما برسید.....
سفارت بی حیا هم به اونگان نامه زده بود که به هیچ عنوان واکسنهای ایران را قبول نکنید و از دم برای همشون هرچی واکسن از اول پیدایش بشر و کشف قاره آمریکا کشف شده براشون بزنیدSad
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: nedaba ، milad.m1986 ، soli asali ، arashmanteghi ، H Pier ، S.gh ، reasonable
ايوب شدم انقدر صبوري كردم ١٧٠ روز هم رد شد اما
اي خدا پس كي ميشه كه بشه
به شدت دلم ميخواد برم انكارا به شدت چشم به راه ويزا هستم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان