کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
13 اگوست هم رسید و ما همچنان منتظر ....
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، afsaneha ، shilan ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، nasim ، محبت
(2014-08-13 ساعت 14:35)afsaneha نوشته:  والا آدم میشینه هزار جور فکر و خیال میکنه .... اگه ویزا نامبر نداشتن پس یکضربی های اخیر لاتاری چی بوده ؟؟؟ پس دوباره برمیگردیم به خونه اول که این نقص سیستم یه بلایی سر کیسهای AP اورده ....و اونا واسه حفظ اعتبار شون تنها جوابی که به ما میدهند نداشتن ویزا نامبر است ...آخه مگه واقعا تمام سهمیه ایران ایشود شده ؟؟؟ Sad

واقعا از بس بی اطلاع موندیم همه نوع تفسیر میکنیم دیگه. منم تو یکی از تفسیرهای شخصیم به همین نتیجه رسیدمBig Grin اخه اینا گفتن دیتا بیسمون مشکل پیدا کرده پس حتما یه بلایی سر اطلاعات ما اوردن دوباره از اول شروع کردن اون اپدیت همگانی 8 جولای هم به همون دلیل بود.
حال کردید تفسیر خبر 20:30 بوداااBig Grin
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، soli asali ، afsaneha ، REZAMBI ، Sara_lphmkf ، shilan ، nedaba ، محبت
ايروان آپ شد با ٩ تا كيس غير لاتاري
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-13 ساعت 13:33)ibehnam نوشته:  درود بر دوستان عزیزم
من 2 سوال تکراری دارم از دوستانی که ایمیل زدن به سفارت
1 - وقتی ایمیل میزنید به سفارت همه ی اعضای کیس آپدیت میشن ؟
2 - آپدیت زمانی شدید که جواب ایمیل رو گرفتید یا فقط ایمیل رو ارسال کردید ؟

نفر اصلی کیس ما به خاطر کلیر نفر همراه ایمیل زد، هر دو آپدیت شدند.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، ibehnam ، آلیس-1980 ، nedaba ، محبت ، قصه گو
(2014-08-13 ساعت 14:46)Sara_lphmkf نوشته:  از اين به بعد به من به جاي خاله سارا بگوييد خاله ايميلي:d با اجازه دوستان دوباره به سفارت ايميل زدم، كلا كلكسيون جوابهاي ايروان رو دارم جمع مي كنم، فكر كنم اونقدر ايميل بزنم تا بگن بيا ويزا تو بگير برو دست از سر ما وردار، البته به نظر خودم جوابه خوبيه، فكر كنم تنها مشكلشون كه كلير نمي كنند نداشتن ويزاست، فقط يك نكته مي مونه اين دفعه بر عكس هميشه كه بلافاصله بعد از جواب آپ مي خوردم ولي اين بار آپ نداشتم و روي همون ١ آگوست مونده
اين هم جواب
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
این وسط بس که ایمیل زدی منشی ایروان کم اورد و فکر کنم یواش یواش داره آدم میشه فکر کنم 30 سپتامبر مینویسه:
Dear inquirer
Here is your visa in the tray on my two hands,don't you need any additional visa for your friend and family?

ترجمه:ویزای شما در سینی دو دستی تقدیم میگردد .ویزای اضافی برای خانواده و دوستان نیاز ندارید؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
بروبچ هم اتاقی در تاپیک کلیرنس.
من همین الان در سایت سیس آپ شدم به تاریخ 13 آگوست.
یدونه آپ هم در تاریخ 11 آگوست در سیس داشتم که واسه شب بود.
یعنی داره خبرایی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
دعا کنید.
دیگه کسی آپ نشده؟ حتماً سیس رو چک کنید.

من همین الان در سایت سیس آپ شدم به تاریخ 13 آگوست. همگی هم آپ شدیم.
دعا کنید.
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

[عکس: mbthjl.jpg]
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-13 ساعت 14:59)meisam_civil82 نوشته:  بروبچ هم اتاقی در تاپیک کلیرنس.
دعا کنید.

دعا کنید.
راستی یه چیزی یادم رفت بگو که کل اعضای کیس آپدیت شدیم.
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: zzarin ، sonyz2 ، soli asali ، alimomen ، Sara_lphmkf ، Arash2013 ، برسام٤ ، nedaba ، nasim ، محبت
(2014-08-13 ساعت 13:34)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 13:30)Maryrhm نوشته:  خيلي عجيبه! تا به ما رسيد دولت تعطيل شد سيستم خراب شد ويزاها از سه ماه قبل به ته ته هاش رسيد از ٣٥٠٠ به بعد كسيو كلير نكردن و ٢٠٠٠ تا قبلش ويزا دادن! يني دهه ٦٠ اي بودن رو تو ل ا ت ا ري هم تجربه كرديم كه هر كي زودتر تو صف بود زودتر گرفت و رفت سر ما موند بي كلاه! كاشكي فقط يه روز بفهمم حكمت اين شوخي نه چندان جالب سرنوشت با من چي بود؟! البته اگه واقعن حكمتي توش باشه!!!

دهه ی 60ای رو خوب اومدی Big Grin

یعنی این لیست آپدیت هات منو کشته آقا رضا!!!!!!!!!!!!!1
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، محبت
(2014-08-13 ساعت 14:59)meisam_civil82 نوشته:  بروبچ هم اتاقی در تاپیک کلیرنس.
دعا کنید.

دعا کنید.

واخ واخ واخ اوضاع داره کیشمیشی میشه آره دیگه یک آپدیت آمریکا بعدم آپدیت سفارت بعدم بووووووووومممم فحش و فضیحتها به سفارت داره کارساز میشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، sia 1306
[quote='Sara_lphmkf' pid='534505' dateline='1407925010']
جالبه که من هم از دیروز که ایمیل زدم و همین پاسخ را دریافت کردم آپدیت نشدم !!!
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 14:54)shazad نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 13:33)ibehnam نوشته:  درود بر دوستان عزیزم
من 2 سوال تکراری دارم از دوستانی که ایمیل زدن به سفارت
1 - وقتی ایمیل میزنید به سفارت همه ی اعضای کیس آپدیت میشن ؟
2 - آپدیت زمانی شدید که جواب ایمیل رو گرفتید یا فقط ایمیل رو ارسال کردید ؟

نفر اصلی کیس ما به خاطر کلیر نفر همراه ایمیل زد، هر دو آپدیت شدند.

ممنونم
بعد از ارسال ایمیل آپ شدید یا بعد از گرفتن جواب ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 14:23)alimomen نوشته:  حداقل خداروشکر تو این یک هفته چها ر تا آپدیت زدن دلمون خوش شد حالا واسه هفته های دیگه که آپدیت نداریم چیکار کنیم
جولای که سهمیه تموم شده بود رفت آگوست اومد خبری نشد-مذاکرات هسته ای تمدید شد خبری نشد-13 اگوست که پارسال سفارتها کولاک کرده بودن اومد خبری نشی-همه آپدیت شدن خبری نشد- بولتن اعلام شد خبری نشد-همه ویزاهای دانشجویی اعلام شد لاتاری خبری نشد- تورو خدا واسه هفته دیگه مناسبت پیدا کنید وگرنه دق میکنیم-کسی که بتونه بهترین مناسبت رو که بیشتر مچ باشه پیدا کنه جایزه داره

داش علي هفته ديگه مراسم سوم و هفتم مرحوم ويليامز، احتمالا سفارتها ١ ماه به احترامش سكوت ميكنن، روچش شاد
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: afsaneha ، alimomen ، Sara_lphmkf ، zzarin ، soli asali ، shilan ، کیانوش2 ، nedaba ، nasim ، قصه گو
(2014-08-13 ساعت 14:23)alimomen نوشته:  حداقل خداروشکر تو این یک هفته چها ر تا آپدیت زدن دلمون خوش شد حالا واسه هفته های دیگه که آپدیت نداریم چیکار کنیم
جولای که سهمیه تموم شده بود رفت آگوست اومد خبری نشد-مذاکرات هسته ای تمدید شد خبری نشد-13 اگوست که پارسال سفارتها کولاک کرده بودن اومد خبری نشی-همه آپدیت شدن خبری نشد- بولتن اعلام شد خبری نشد-همه ویزاهای دانشجویی اعلام شد لاتاری خبری نشد- تورو خدا واسه هفته دیگه مناسبت پیدا کنید وگرنه دق میکنیم-کسی که بتونه بهترین مناسبت رو که بیشتر مچ باشه پیدا کنه جایزه داره

برادر ما همون آپدیتی که شما بهش دلخوش شدی هم نداشتیم...یعنی دااغونمااا، له لهم...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: shilan ، amohammadi348 ، EmJay ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، sysmaster
(2014-08-13 ساعت 10:35)shilan نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 08:34)mahan L نوشته:  سلام صبح تون بخیر.
بچه ها همون طور که قبلا گفتم و الان دیگه با توجه به گفته s.gh عزیز که گفت 6 آگوست آپدیت شده از آمریکا و چند تا کیس دیگه که در جریانشون هستم مطمینم آپدیت 6آگوست بخاطر سربازی بوده. و آپدیت دیشب فکر کنم بخاطر مشاغل دولتی یا مشاغل حساس بوده. بخاطر همینه که گاهی یه عده آپدیت میشن یه عده نه. خب بستگی به نوع برسیاشون داره. و بازم فکر میکنم البته مطمین نیستم کسایی که زیاد آپ میشن یا تشابه اسمی دارن یا مشاغل خیلی حساس. در آخرم مطمینم هممون ویزا رو میگیریم

ماهان جون ما چی پس Sad خیلی نگرانم ما بعد آپ 8 جولای که همگانی بود آپ نداشتیم یه دونه بعدش داشتیم با ایمیل ولی تو آگوست اصلا نداشتیم و مطمئنم ap مون واسه س ر بازی بودSad
شیلان جان . شما چرا !؟؟؟!!!
عزیزم شما که خیلی زودتر کلیر شدید. این برداشت و نظر من مربوط به شمارهای حول وهفت هزاره نه شمارهه های پایین تر.
عزیزهای من خودتونو با این چیز ها ناراحت نکنید.
مطمینا زمان جواب کلیر هر دوره با دوره قبلش فرق داره.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، massi63 ، zepehr ، soli asali ، hamid_fs3 ، nedaba ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6 مهمان