کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
نمیدونم دوستان چه اصراری به ایمیل زدن دارند این رو مطمئنم که میگم ایمیل هیچ تاثیری در روند پرونده نداره فقط آپدیت بیخودی میشین همین ، خودمون رو گول نزنیم ان شاا.... تا آخر همین ماه همه اکثرا کلیر میشیم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، manamilad ، محبت ، shilan ، hamid_fs3 ، mizan ، massi63 ، soli asali ، sonyz2 ، azadeh2014 ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 13:33)ibehnam نوشته:  درود بر دوستان عزیزم
من 2 سوال تکراری دارم از دوستانی که ایمیل زدن به سفارت
1 - وقتی ایمیل میزنید به سفارت همه ی اعضای کیس آپدیت میشن ؟
2 - آپدیت زمانی شدید که جواب ایمیل رو گرفتید یا فقط ایمیل رو ارسال کردید ؟

سلام اقا بهنام
موردی که برای خودم پیش امد بعد از ارسال ایمیل فقط برنده اصلی بعد از دریافت پاسخ اپدیت شد
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: manamilad ، ibehnam ، Afshim553 ، محبت ، soli asali ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، afsaneha، alider، amohammadiazar، arffx، Bandi، Danial_4139، eng.civil.81، ESMAEILI_K، fardin999، Farnoodh، hamed.us، hoda sebt، hsh2006، Lamiya، lucky star، marzban1360، mehdi16، meisam_civil82، monda، morteza-dm، morteza88، m_nikparvaz، Rasoul_j، Shabi2605، shahrzad001، shilan، soheil_zk، مامان خانم، مارکوپولو، نام کاربری somi، zzarin، آلیس-1980، برسام٤، رازین، 3 کاربر مخفی، 5 مهمان
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: hamed.us ، HERMES7 ، medexk ، آلیس-1980 ، محبت ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، nasim ، قصه گو
از مدیرای عزیز برای حذف میله های زندان و اصلاح قالب سایت تشکر فراوان دارم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-08-13 ساعت 13:30)Maryrhm نوشته:  خيلي عجيبه! تا به ما رسيد دولت تعطيل شد سيستم خراب شد ويزاها از سه ماه قبل به ته ته هاش رسيد از ٣٥٠٠ به بعد كسيو كلير نكردن و ٢٠٠٠ تا قبلش ويزا دادن! يني دهه ٦٠ اي بودن رو تو ل ا ت ا ري هم تجربه كرديم كه هر كي زودتر تو صف بود زودتر گرفت و رفت سر ما موند بي كلاه! كاشكي فقط يه روز بفهمم حكمت اين شوخي نه چندان جالب سرنوشت با من چي بود؟! البته اگه واقعن حكمتي توش باشه!!!

به خدا امروز صبح همش تو همین فکر بودم دیگه سوختن ما تا کی ادامه خواهد داشت والا خاکسترونم تمام شد !پناه برخدا . از نظر من اونا که ضرب گرفتن جز خوش شانس ترین انسانها بودن اونا که ap شدن ولی بعد گرفتن جزو نیمه خوش شانسا بودن اونا که مثل ما خوردن تو جاده خاکی تو بد شانسا تو خوش شانساسا بودن .فعلا ما از اخر اول شدیم ببینیم تا کجا پیش میریم /TongueWink من یکی تا حالا هیچ جای زندگیم یه چیز خوبو به راحتی و شیرینی به دست نیوردم همیشه زمانی که جونم سر لبم بوده بهش رسیدم که انقد خسته بودم که مزه تلخ و شیرینیش تو دهنم قاطی شده حالا اینم روش . روزگار بچرخون مارو که رقص بندریمون خیلی خوبه Smile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
حداقل خداروشکر تو این یک هفته چها ر تا آپدیت زدن دلمون خوش شد حالا واسه هفته های دیگه که آپدیت نداریم چیکار کنیم
جولای که سهمیه تموم شده بود رفت آگوست اومد خبری نشد-مذاکرات هسته ای تمدید شد خبری نشد-13 اگوست که پارسال سفارتها کولاک کرده بودن اومد خبری نشی-همه آپدیت شدن خبری نشد- بولتن اعلام شد خبری نشد-همه ویزاهای دانشجویی اعلام شد لاتاری خبری نشد- تورو خدا واسه هفته دیگه مناسبت پیدا کنید وگرنه دق میکنیم-کسی که بتونه بهترین مناسبت رو که بیشتر مچ باشه پیدا کنه جایزه داره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام
1- در ایروان فقط نفر برنده و در ابوظبی و آنکارا ظاهرا همه اعضاء کیس.
2- در زمان ارسال ایمیل و دریافتش آپدیت میکنن عموما.
و البته جدیدا نه آپدیت میکنن و نه جوابی میدن البته اونم صد در صد نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

من تشکر ویژه ه ه ه میکنم از دوستانی که جواب بنده رو دادند ...
حالا یه چیزی :
من دیشب ( 12 آگست ) ساعت 20:06 به وقت خودمون ایمیل زدم به سفارت
، ساعت 12 ظهر امروز دیدم هر دو نفرمون به تاریخ 12 آگست آپ شدیم و جواب ایمیلی هم ندادن به ما !
ساعتی که من میل زدم به وقت آنکارا میشه 18:30 ، یعنی از آنکارا آپ شدم ؟؟!
یا از واشنگتون بوده ؟ Sad

هرکول پوارو داریم اینجا برای حل این قضیه ؟؟؟! Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، shilan ، soli asali ، m_nikparvaz ، pari pari ، manamilad ، nedaba ، کیانوش2 ، nasim ، قصه گو
(2014-08-13 ساعت 13:44)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 13:27)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 13:09)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 12:59)medexk نوشته:  زمانه , زمانه سختی بود...حال این ده (10) روز آتی را نشان گرفته ام.
یا پاک میشویم . یا پاکمان میکنند از نقشه عمه ریکا.
روز اول مهر که بشود , کس چه میداند , یا آماده سفر شده ایم و نوستالوژی یک مهر به سراغمان آمده یا همینجا دومرتبه ساکن شده ایم و میگوییم اه اه اه...
بر هر راه که بشود دیگر استرسی نداریم. چه آنوری . چه اینوری ! پس زمانه را دریاب که امروز وقت لمیدن و دمی اندیشیدن است .
اندیشه که گر ماندیم , نقش جدیدی بزنیم ... و ط ن , را نقش جدیدی بزنیم , که فرزندانمان را تاب ماندن و لذت نفس کشیدن باشد.
تیری بود که در تاریکی رها کردیم . تیر را گرچه به دلار و لیر و درهم ...خریده بودیم . آنش مهم نیست .ما که آمدیم تا دم در , راهمان گر ندادند دیگر هیچ ملال بر ما نیست .
هیچ اندیشه کرده ایم که شهریور و مهر , زیباترین روزها هستند ؟ نفس عمیقی بکش , چایی بخور و چه میدانم ...یک وینیستون لایت را دود کن , به هوا فوتش کن تا تمام دل مردگیهایت به هوا برود .
شاد باش و نقش جدیدی بزن .
به افتخار تمام دوستان خوبم که در این مدت سخت در این تاپیک همراه بودند . جه بهتر که در سفارتخانه ها همدیگر را ببینیم و اگر نشد هم هوای وطن را دو مرتبه فرو دهیم به حلق مان .
دوست عزیز درکت میکنم منم دیشب داشتم ستاره ها رو میشمردم و خوشگلاشو میچیدم مینداختم تو کیسه تا وقتی رسیدم بزارم تو آسمون آمریکا

آفرين به آقا افشين، ستاره هاي خوشگل جمع كن، حالا يك وقتي ستاره زميني جمع نكنيها، بارت سنگين ميشهWink
ستاره های زمینی رو که شما و بقیه دوستان با سابقه جمع کردید گذاشتید زیر اسمتون چیزی باقی نمونده .
خدا کنه ویزا به همه بدن که هم ستاره های آسمونی من هم ستاره های زیر اسم شما هدر نره

اینطوری که همه در فکر رفتتن شاید یه ستاره بزنن به پرچم آمریکا بنام ایران!Cool
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Afshim553 ، soli asali ، nedaba ، آيلار ، قصه گو
والا آدم میشینه هزار جور فکر و خیال میکنه .... اگه ویزا نامبر نداشتن پس یکضربی های اخیر لاتاری چی بوده ؟؟؟ پس دوباره برمیگردیم به خونه اول که این نقص سیستم یه بلایی سر کیسهای AP اورده ....و اونا واسه حفظ اعتبار شون تنها جوابی که به ما میدهند نداشتن ویزا نامبر است ...آخه مگه واقعا تمام سهمیه ایران ایشود شده ؟؟؟ Sad
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، Afshim553 ، USA2014 ، H Pier ، soli asali ، EmJay ، nedaba ، محبت
(2014-08-13 ساعت 14:24)محبت نوشته:  
سلام
1- در ایروان فقط نفر برنده و در ابوظبی و آنکارا ظاهرا همه اعضاء کیس.
2- در زمان ارسال ایمیل و دریافتش آپدیت میکنن عموما.
و البته جدیدا نه آپدیت میکنن و نه جوابی میدن البته اونم صد در صد نیست.

سلام
محبت جان، در مورد آنکارا این یک تجربه ای که من کردم اینجوری بود که به آدرس ایمیل سفارت ایمیل زدم و جواب ندادند ولی از روی کانتکت فرم توی سایت دیشب زدم و امروز صبح جواب دادن.
جسارتا پیشنهاد من به دوستانی که می خوان ایمیل بزنن هم همینه.
(البته فقط پیشنهاد و نظر شخصی من)
پاینده باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، soli asali ، manamilad ، nedaba ، محبت
(2014-08-13 ساعت 14:23)alimomen نوشته:  حداقل خداروشکر تو این یک هفته چها ر تا آپدیت زدن دلمون خوش شد حالا واسه هفته های دیگه که آپدیت نداریم چیکار کنیم
جولای که سهمیه تموم شده بود رفت آگوست اومد خبری نشد-مذاکرات هسته ای تمدید شد خبری نشد-13 اگوست که پارسال سفارتها کولاک کرده بودن اومد خبری نشی-همه آپدیت شدن خبری نشد- بولتن اعلام شد خبری نشد-همه ویزاهای دانشجویی اعلام شد لاتاری خبری نشد- تورو خدا واسه هفته دیگه مناسبت پیدا کنید وگرنه دق میکنیم-کسی که بتونه بهترین مناسبت رو که بیشتر مچ باشه پیدا کنه جایزه داره

ببین داش علی:
هفته آینده مناسبتهای 1- بازگشت آزادگان به میهن اسلامی 2- کودتای سال 1332 برا ی بازگشت شاه به میهن و 3- روز بزرگداشت علامه مجلسی هست.
ببین کدوم بیشتر بدردت می خوره ما روی همون مانور بدیم!!!Big Grin
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: alimomen ، Sara_lphmkf ، amohammadi348 ، H Pier ، soli asali ، bigapple ، pari pari ، arash1392 ، nedaba ، محبت ، قصه گو
(2014-08-13 ساعت 14:23)alimomen نوشته:  حداقل خداروشکر تو این یک هفته چها ر تا آپدیت زدن دلمون خوش شد حالا واسه هفته های دیگه که آپدیت نداریم چیکار کنیم

داش علی حلما جون گفتن که بابا غار غاره کلاغه یادت رفت .مطمئنم غار غاره کلاغه معنیش اینه که هفته دیگه یه خبری میشه Big GrinTongue
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، Sara_lphmkf ، H Pier ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، محبت ، قصه گو
(2014-08-13 ساعت 14:40)Reza20002 نوشته:  

ببین داش علی:
هفته آینده مناسبتهای 1- بازگشت آزادگان به میهن اسلامی 2- کودتای سال 1332 برا ی بازگشت شاه به میهن و 3- روز بزرگداشت علامه مجلسی هست.
ببین کدوم بیشتر بدردت می خوره ما روی همون مانور بدیم!!!Big Grin
حیف شد کاش خروج آزادگان از میهن اسلامی بود که دقیقا میشد وصف حال بچه های تاپیک
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
از اين به بعد به من به جاي خاله سارا بگوييد خاله ايميلي:d با اجازه دوستان دوباره به سفارت ايميل زدم، كلا كلكسيون جوابهاي ايروان رو دارم جمع مي كنم، فكر كنم اونقدر ايميل بزنم تا بگن بيا ويزا تو بگير برو دست از سر ما وردار، البته به نظر خودم جوابه خوبيه، فكر كنم تنها مشكلشون كه كلير نمي كنند نداشتن ويزاست، فقط يك نكته مي مونه اين دفعه بر عكس هميشه كه بلافاصله بعد از جواب آپ مي خوردم ولي اين بار آپ نداشتم و روي همون ١ آگوست مونده
اين هم جواب
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، H Pier ، USA2014 ، soli asali ، pari pari ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، nedaba ، محبت ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان