موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 13:09)Afshim553 نوشته: (2014-08-13 ساعت 12:59)medexk نوشته: زمانه , زمانه سختی بود...حال این ده (10) روز آتی را نشان گرفته ام.
یا پاک میشویم . یا پاکمان میکنند از نقشه عمه ریکا.
روز اول مهر که بشود , کس چه میداند , یا آماده سفر شده ایم و نوستالوژی یک مهر به سراغمان آمده یا همینجا دومرتبه ساکن شده ایم و میگوییم اه اه اه...
بر هر راه که بشود دیگر استرسی نداریم. چه آنوری . چه اینوری ! پس زمانه را دریاب که امروز وقت لمیدن و دمی اندیشیدن است .
اندیشه که گر ماندیم , نقش جدیدی بزنیم ... و ط ن , را نقش جدیدی بزنیم , که فرزندانمان را تاب ماندن و لذت نفس کشیدن باشد.
تیری بود که در تاریکی رها کردیم . تیر را گرچه به دلار و لیر و درهم ...خریده بودیم . آنش مهم نیست .ما که آمدیم تا دم در , راهمان گر ندادند دیگر هیچ ملال بر ما نیست .
هیچ اندیشه کرده ایم که شهریور و مهر , زیباترین روزها هستند ؟ نفس عمیقی بکش , چایی بخور و چه میدانم ...یک وینیستون لایت را دود کن , به هوا فوتش کن تا تمام دل مردگیهایت به هوا برود .
شاد باش و نقش جدیدی بزن .
به افتخار تمام دوستان خوبم که در این مدت سخت در این تاپیک همراه بودند . جه بهتر که در سفارتخانه ها همدیگر را ببینیم و اگر نشد هم هوای وطن را دو مرتبه فرو دهیم به حلق مان .
دوست عزیز درکت میکنم منم دیشب داشتم ستاره ها رو میشمردم و خوشگلاشو میچیدم مینداختم تو کیسه تا وقتی رسیدم بزارم تو آسمون آمریکا
عاشق روحیاتتونم

2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي عجيبه! تا به ما رسيد دولت تعطيل شد سيستم خراب شد ويزاها از سه ماه قبل به ته ته هاش رسيد از ٣٥٠٠ به بعد كسيو كلير نكردن و ٢٠٠٠ تا قبلش ويزا دادن! يني دهه ٦٠ اي بودن رو تو ل ا ت ا ري هم تجربه كرديم كه هر كي زودتر تو صف بود زودتر گرفت و رفت سر ما موند بي كلاه! كاشكي فقط يه روز بفهمم حكمت اين شوخي نه چندان جالب سرنوشت با من چي بود؟! البته اگه واقعن حكمتي توش باشه!!!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
راستی خبری از دوست عزیزمان که فرموده بودند بدون اینکه روی سایت ارمنستان اسمشان اعلام بشه و فقط با تکیه بر آپدیت ها و ایمیلی که زده و جوابی که گرفته بودند تشریف برده بودند ارمنستان سفارت و با زور پاسپورت هاشون را تحویل داده بودند نشد که بفهمیم ویزا گرفتند یا نه. چرا که سخن ایشان با این جواب ایمیلهایی که الان ارمنستان می دهد در پاسخ سوال دوستان مختلف که ویزا موجود نیست جای شک دارد و آدم را بیشتر یاد ایران خودمان می اندازد و مطب پزشکان که بدون وقت قبلی بروی و به زور دفترچه ات را به منشی مطب بدهی و ....
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان عزیزم
من 2 سوال تکراری دارم از دوستانی که ایمیل زدن به سفارت
1 - وقتی ایمیل میزنید به سفارت همه ی اعضای کیس آپدیت میشن ؟
2 - آپدیت زمانی شدید که جواب ایمیل رو گرفتید یا فقط ایمیل رو ارسال کردید ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:15)behdadK نوشته: دوستان ایشالا همه که خوبین و روحیه ها بالاست؟
عرضی داشتم. میدونید که اولین سری کارنتی های 2015 اعلام شد و الان اوج سئوالات دوستان 2015 ای راجع به فراهم کردن امکانات و بلیط و هتل و مدارک مصاحبه و ... است. همه تاپیک ها ایجاد شد. خواهشا یه سری به تاپیک ها بزنید اگر ایرادی دارند اعلام کنید. اگر موردی باید اضافه بشه همون پست های اول اعلام کنید تا بقیه هم ببینند. این بزرگترین کمکیه که میتونید به دوستان 2015 ای بکنید و الان وقتشه
مرسی بهداد جان که انقدر به فکر ما هم هستی
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من یک معذرت خواهی به همتون بدهکار بودم .عذر خواهی بنده شرمنده را پذیرا باشید.مخصوصا علی آقا مومن.
در مورد اعلام سپتامبر حق با ایشونه و کات آف مربوط به سپتامبر در ماه آگوست مشخص شده.
به هر حال انسان ممکن الخطا است.
اصطلاح معمول که همه میگن انسان جایز الخطاست کاملا غلطه.ما همگی ممکنه اشتباه کنیم ولی جایز نیستیم.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 13:33)ibehnam نوشته: درود بر دوستان عزیزم
1- ابوظبی همه اعضارو آپدیت می کنه
2- بعد از دریافت جواب
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا امیدتونو از دست ندید.... ( خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری )...
هنوز بیشتر از 1.5 ماه مونده تا پایان این ماجرا...
به همتون قول میدم تا کمتر از 2 هفته دیگه. جواب کلیر خیلی از دوستان میاد.....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 13:33)ibehnam نوشته: درود بر دوستان عزیزم
سلام بهنام جان
من1 بار ایمیل زدم و بعد از گرفتن جواب هر دو نفر آپدیت شدیم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سرنوشت بدترین بازی شو با ما کرد ، تورو خدا آخرش یکم بهمون حال بده ، به خدا مفهموم انتظار رو خوب فهمیدم ، قول میدیم هیچ وقت کسی رو چشم انتظار نزاریم ، یا مفهموم همدلی چون توی این یکسال ما بچه های مهاجر سرا همه همدل به دنبال یک هدف بودیم درس های خوب گرفتیم حالا آخرش بیا با یک تبصره همه رو قبول کن ، نزار مفهموم تنهایی و دوری از یار رو هم حس کنیم که این سخت ترین دس می شه

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:54)Reza20002 نوشته: (2014-08-13 ساعت 11:46)sonyz2 نوشته: (2014-08-13 ساعت 11:43)Reza20002 نوشته: دوستان سلام
آنچه من از پیام خصوصی یکی از کاربران محترم مهاجرسرا استنباط کردم این است که تسلط به زبان انگلیسی می تواند مانع AP بشود. من نمی دونم چرا با وجود تسلط به زبان انگلیسی اشتباه کردم و درخواست مصاحبه فارسی دادم. دوستانی که منبعد مصاحبه دارند توجه کنند.
ببخشید ولی بعید می دونم ارتباطی داشته باشه....
این پیامی بود که من گرفتم و بنظرم اگر کسی می تونه انگلیسی مصاحبه بده بهتره اینکارو بکنه.
البته الان چیزی بنطرم رسید که من قبل از مصاحبه دیدم که برگه آبی لای پوشه افسر مصاحبه کننده بود و قبل از مصاحبه تصمیم گرفته بودند. شاید هم بدلیل این بود که سیستمهای صدور ویزا قطع بود. واقعا نمی دونم!
دوست عزیز من به شما اطمینان میدم هیچ ربطی نداره. من و خانومم مصاحبه مون رو انگلیسی انجام دادیم و بنده کلیرنس خوردم. اما یک ماه بعد یکی از آشنایان بنده بدون دونستن حتی یک لغت انگلیسی با اجازه تون یک ضرب گرفت و الان توی شارلوت به یادگیری زبان انگلیسی مشغوله.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 13:52)Touraj2014 نوشته: (2014-08-13 ساعت 12:04)zzarin نوشته: (2014-08-13 ساعت 11:56)نوبلا نوشته: (2014-08-13 ساعت 11:22)zzarin نوشته: مطمئن باشید سفارتها توی همین روزها یا اعلام میکنند که یک سر افراد بیان ویزاهاشون را بگیرند ، یا اعلام می کنند که پرونده 2014 بسته شد و دیگه ویزایی نداریم ، چون 40 روز دیگه بیشتر وقت نیست برای همین هستش که مثلا هشت آگوست تا حدودا 6 هزار رو آپدیت کرد و 13 آگوست بیشتر 6هزار تا 8 هزار هستند ، تا حداکثر چند روز دیگه تکلیف همه مشخص میشه یا خندان هستیم یا ناراحت پس برای هر دو شرایط خودمون را آماده کنیم قصر ناامید کردن کسی ر نداشتم شاید خودم جزو خندان ها باشم یا شاید جزو اشک ریزان
سلام دوست عزیز میشه منو راهنمایی کنی ما 21 می مصاحبه داشتیم و شوهرم کیس اصلی بود. هر دو کلیرنس خوردیم. از اون روز تا حالا فقط توی سایت سیس را که چک می کنم یک بار آپدیت شدیم اون هم 27 می بوده والسلام. حالا نمی دونیم چه کنیم آیا باید به سیس ایمیل بزنیم یا به سفارت ایروان؟ اینکه شما می گید 13 آگوست 6 تا 8 هزار آپدیت شدند پس چرا شامل حال ما نشده. 
شما الان 90 روز هست که رفتین مصاحبه توی برگه آبی کمه دادن گفتن بعد از 90 روز با ما در ارتباط باشید حالا سنگ مفت ، گنجشک مفت ، یک ایمیل به سیس بزنید ، یکی هم به ایروان ، ما خودمون هم امشب قصد داریم یک ایمیل بفرستیم چون 100 روزه شدیم 
سلام دوست عزيز
آدرس ميل سيس چيه ؟ من تابحال 2 بار به سفارت ميل زدم.اگر لطف كنيد آدرس ميل سيس را بذاريد ممنون ميشم.
ما كه هروقت به سيس ايميل ميزنيم ميگه از دست ما خارجه به سفارت ايميل بزنيد. اونا خيلي جواب درست و حسابي نميدن
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر