کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-13 ساعت 17:10)ibehnam نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 17:06)م.ق نوشته:  آقا این که امضامون جعل میشه یعنی چی ؟ من هم دیدم هیچکی امضاء نداره منم رفتم پاکش کردم

درود بر شما دوست عزیز ...
شوخی میکنن !!! Big Grin

دوست عزیز یعنی اینکه شرایطشون خیلی به هم نزدیکه Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، soli asali
با سلام

این خلاصه گزارش عملکرد CEAC تا تاریخ 1 اگوست در خصوص برندگان امساله. دوستانی که تحلیل میکنن اگه ممکنه روی این جدول توضیح بدن تا من و امثال من هم متوجه بشیم.

http://freeupload.ir/773sz2vjcakc/untitled.bmp.html

شماره کیس: 2014AS59xx، رویت 5 می، کیس 2 نفر، سفارت ایروان، مصاحبه 30 جون ویزا: کلیرنس هر دو نفر
تشکر کنندگان: nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali
(2014-08-13 ساعت 13:57)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 13:45)azadeh2014 نوشته:  دوستان به ذهنم رسیده قرآن بخونیم .. بالاخره کلام خدا میتونه تو این روزهای بلاتکلیفی و ناراحتی هم آرامش برامون بیاره و هم راهگشا باشه ..لطفآ دوستانی که فرصتش رو دارن و انگیزه کافی دارن برای انجامش به من پیام خصوصی بدن.تشکر

صد البته كه هر راهي كه باعث به آرامش رسيدنتون ميشه امتحان كنيد.
البته توصيه من به شما خوندن زبان انگليسي است دوست من.
Don't worry about her English language, she is masterWink
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، shilan ، قصه گو ، محبت ، soli asali ، azadeh2014 ، azadeh2014 ، pari pari
سلام
شاید اونهایی که مثل من ندیده بودن براشون جالب باشه:
لینک کامل :

http://freeupload.ir/7tmd2ajmsdwm/Global....xlsx.html

شماره کیس: 2014AS59xx، رویت 5 می، کیس 2 نفر، سفارت ایروان، مصاحبه 30 جون ویزا: کلیرنس هر دو نفر
(2014-08-13 ساعت 16:29)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان عزيز، از تحليل هاي بدون منبع و برداشتهاي شخصي بپرهيزيد، تنها مطالب با منبع سايت وزارت و سفارتها و ايميلهايي كه از اين سايتها دريافت مي كنيد قابل قبول مي باشند، اين تحليلهاي شخصي فقط ايجاد تشنج در تايپيك مي كنند، هيچكس جز خود وزارت امور خارجه نمي داند نحوه دادن ويزا به چه صورت خواهد بود،

آخه خاله سارا مطالب و اخبار سفارت را که همه می دونیم و به هممون یک جواب که مستحضر هستید بیشتر نداده اند.....شایعه نه ولی عنوان تحلیل و برداشت آزاد به نظرم برای رفع بیحالی و یکنواختی تو صفحه بد نیست که همه دوستان روزهای جاری وآتی را در کنار هم بگذرونیم و به امید خدا به یک نتیجه رضایتبخش برسیم
تشکر کنندگان: nedaba ، USA2014 ، H Pier ، محبت ، soli asali
(2014-08-13 ساعت 17:21)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 17:10)ibehnam نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 17:06)م.ق نوشته:  آقا این که امضامون جعل میشه یعنی چی ؟ من هم دیدم هیچکی امضاء نداره منم رفتم پاکش کردم

درود بر شما دوست عزیز ...
شوخی میکنن !!! Big Grin

دوست عزیز یعنی اینکه شرایطشون خیلی به هم نزدیکه Big Grin
ممنون از پاسختون
پس من بیخود امضامو پاک کردم
راستی یه سوال دیگه ؟ چرا با اینکه من تو این موضوع اشتراک دارم مثل قبل ایمیل اطلاع سازی با اینکه انتخابش میکنم نمیاد؟
از بچه های ابوظبی کسی نیست هوس کرده باشه بره پاسش بده شاید ویزاش صادر شه. ما سه نفریم با ویزا و اقامت و مدیکال باید پنج تومن خرج کنیم وگرنه حتما خودم میرفتم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: nedaba ، USA2014 ، m_nikparvaz ، shilan ، محبت ، soli asali ، poem ، pari pari
دوستان لطفا تلفن سفارت ابوظبی رو برام بذارین...
ممنون
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-13 ساعت 17:36)teacherm نوشته:  از بچه های ابوظبی کسی نیست هوس کرده باشه بره پاسش بده شاید ویزاش صادر شه. ما سه نفریم با ویزا و اقامت و مدیکال باید پنج تومن خرج کنیم وگرنه حتما خودم میرفتم

الآن واسه این حرکات انتحاری زود نیست ؟! Smile
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-13 ساعت 17:34)afsaneha نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 16:29)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان عزيز، از تحليل هاي بدون منبع و برداشتهاي شخصي بپرهيزيد، تنها مطالب با منبع سايت وزارت و سفارتها و ايميلهايي كه از اين سايتها دريافت مي كنيد قابل قبول مي باشند، اين تحليلهاي شخصي فقط ايجاد تشنج در تايپيك مي كنند، هيچكس جز خود وزارت امور خارجه نمي داند نحوه دادن ويزا به چه صورت خواهد بود،

آخه خاله سارا مطالب و اخبار سفارت را که همه می دونیم و به هممون یک جواب که مستحضر هستید بیشتر نداده اند.....شایعه نه ولی عنوان تحلیل و برداشت آزاد به نظرم برای رفع بیحالی و یکنواختی تو صفحه بد نیست که همه دوستان روزهای جاری وآتی را در کنار هم بگذرونیم و به امید خدا به یک نتیجه رضایتبخش برسیم

دوست عزيز، اتفاقا عمو شهريار فكر اين قضيه رو كرده، يك تايپيك داريم به نام تحليل فايل سيس، اونجا تحليلهاي زيبايي دوستان انجام مي دم، اگر از اين دست اطلاعات دوست داريد مي تونيد به اونجا يك سري بزنيد
ضمنا ممنون مي شم امضاتون رو داشته باشيم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-13 ساعت 17:36)teacherm نوشته:  از بچه های ابوظبی کسی نیست هوس کرده باشه بره پاسش بده شاید ویزاش صادر شه. ما سه نفریم با ویزا و اقامت و مدیکال باید پنج تومن خرج کنیم وگرنه حتما خودم میرفتم

والا هر کی بره حداقل یه دو تومنی پیاده میشه معلوم هم نیست به نتیجه برسه. تازه میره میاد ویزا دبی هم میپره ا ون وقت اگه لازم شه دوباره بره به دردسر میفته.فکر کنم هنوز زود برا اینکار.
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، محبت ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-13 ساعت 16:01)Fafal نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 15:29)mehdisalehi نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 13:05)Fafal نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 10:09)Fafal نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 02:04)mehdisalehi نوشته:  سلام.
شما وضعیت سربازی و شغل دولتی تون چی بود؟
توی ceac اخرین آپدیت تون چه هست؟
ببخشید اینا رو میپرسم که ببینم جمع بندی دوستان اینجا درسته یا نه! :-)

خريد خدمت ، شغل خصوصي ، نفر اصلي همسرم ، كيس ٣ نفر

اپيدتها :٢٨،٢٤،٢٣ژولاي بدون ايميل ، خوشحال ميشم نظرتونو بدونم
پس همونطور که بچه های مهاجرسرا میگن درسته! کسانی که fbi check نخوردن رو نه آپدیت میشن بعد از آپدیت 2 روز بعد از مصاحبه نه به ایمیل هاشون جواب میدن! ما فقط باید منتظر بمونیم سرشون خلوت بشه تا اعلام کنن بریم بگیریم!
البته همچنان این یک حدس هستش که بر اساس شرایط و مدارک موجود میشه زد ;-)

(2014-08-13 ساعت 13:05)Fafal نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 10:09)Fafal نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 02:04)mehdisalehi نوشته:  سلام.
شما وضعیت سربازی و شغل دولتی تون چی بود؟
توی ceac اخرین آپدیت تون چه هست؟
ببخشید اینا رو میپرسم که ببینم جمع بندی دوستان اینجا درسته یا نه! :-)

خريد خدمت ، شغل خصوصي ، نفر اصلي همسرم ، كيس ٣ نفر

اپيدتها :٢٨،٢٤،٢٣ژولاي بدون ايميل ، خوشحال ميشم نظرتونو بدونم
پس همونطور که بچه های مهاجرسرا میگن درسته! کسانی که fbi check نخوردن، نه آپدیت میشن (بعد از آپدیت 2 روز بعد از مصاحبه) نه به ایمیل هاشون جواب میدن! ما فقط باید منتظر بمونیم سرشون خلوت بشه تا اعلام کنن بریم بگیریم!
البته همچنان این یک حدس هستش که بر اساس شرایط و مدارک موجود میشه زد ;-)
نمي شه گفت اين نظريه درسته چون من كيسي كه شرايطش كاملآ شبيه ما هست ميشناسم كه جواب ايميلشو ٣ ساعت بعد دادند و سايت شناختش در ضمن يه هفته بعد هم خودشون ايميل زدند كه براي بررسي ويزاشما تاهفته اخر اگوست كاري نمي تونيم انجام بديم

هوووووورا بلاخره یه اتفاق افتاد!
دوستان من بین ساعت 3:30 تا 5 عصر 13AUGST آپ شدم کسی میدونه که از ابوظبی بوده یا آمریکا؟؟؟؟ متشکرم
(2014-08-13 ساعت 17:44)USA2014 نوشته:  

والا هر کی بره حداقل یه دو تومنی پیاده میشه معلوم هم نیست به نتیجه برسه. تازه میره میاد ویزا دبی هم میپره ا ون وقت اگه لازم شه دوباره بره به دردسر میفته.فکر کنم هنوز زود برا اینکار.

من شدیدا مردد هستم که برم یا نه Smile اما شاید هم برم Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت ، soli asali ، nedaba ، pari pari
هوووووورا بلاخره یه اتفاق افتاد!
دوستان من بین ساعت 3:30 تا 5 عصر 13AUGST آپ شدم کسی میدونه که از ابوظبی بوده یا آمریکا؟؟؟؟ متشکرم
[/quote]

میشه لطفا حدود کیستون را بفرمایید
از دوستان جدید خواهش میکنم امضاتون را درست کنید
ممنون
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: nasim ، ibehnam ، mehdisalehi ، USA2014 ، shilan ، Hadi2014 ، hamed.us ، EmJay ، soli asali ، soli asali ، azadeh2014 ، azadeh2014
(2014-08-13 ساعت 17:33)bigapple نوشته:  سلام
شاید اونهایی که مثل من ندیده بودن براشون جالب باشه:
لینک کامل :

http://freeupload.ir/7tmd2ajmsdwm/Global....xlsx.html

تحلیل این جدول به نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، khor_maah ، mohamad2014 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 10 مهمان