موضوعها: 0
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 19:00)USA2014 نوشته: من از سیمون چندتا سوال کردم اونم سریعا جواب داده میتونید برید بخونید و یا اگر ازش سوالی کنید سریعا جوابوجود داره که تو صفحات قبل برخی دوستان هم بدون ارائه رفرنس بهش اشاره کردن
This is how I see it: People with cleared AP in the coming weeks will only have a chance if some other people doing their interview in August or September are put on AP. So if new people are put on AP their visa will become available for previous AP people that have had their cases cleared recently.
به نظر شما این منطقه ایه؟ خیلی مسخره اس اگه باید دعا کنیم که مصاحبه های دو ماه آخر AP بشه که ویزاش برسه به کلیر شده های ماه های قبل!!!
پس تکلیفه باقیمانده ی ویزاها چی میشه
دوستان توی سه سفارت آنکارا، ایروان و ابوظبی تا اول آگست، 2126 کیس به تعداد نفرات 4410 نفر بررسی شدن که 1981 ویزا منتشر شده، 64 نفر رجکت، 1461 AP و 904 Ready + Transfer . مشکل هر تحلیلی میدونید چیه؟ اینکه هیچ کس نمی تونه بگه برای امسال همون 3500 ویزا رو برای ایران گذاشتن کنار. چرا که ممکنه کشورهای دیگه آسیایی روی سقف 7 % باشند، در اینصورت لزوماً 7% سقف ایران سهمیه ویزا وجود ندارد.
یه نکته دیگه! سفارت های دیگه آسیا از این سه سفارت جلوترن! چرا؟ جوابش اینه که 45 % کیس ها توی این سه سفارت ایشود شده، در حالیکه تو کل آسیا 6663 کیس از 11741 کیس ایشود شده که نسبتش میشه 57%. یعنی اینکه مجموع کشورهای دیگه آسیا نسبت به ایران تا به الان سهمیه بیشتری رو از تعداد ویزاها به خودشون اختصاص دادن!
بنابراین این احتمال وجود داره که سهمیه ایران امسال کمتر از سال قبل باشه، مثل وضعیت کارنتی ها مون، مثل تعطیلی دولت آمریکا، مثل مشکلات سیستمی اداره مهاجرت، مثل پاسخ های غیر حسابیشون به ایمیل ها، مثل عدم وجود شماره ویزا و کلی حرف ها و اتفاقات ناامید کننده ی دیگه
ولی به قول یه دوستی
خداوندا اراده ام را به زمان کودکی بازگردان.
همان زمان که برای یکبار ایستادن، هزار بار می افتادم
اما ناامید نمی شدم ...
خدای ما، ما تسلیم نمی شویم 
این تفسیر شما از وضعیت کلیر کردن و صحبت سیمون هر چند نا امیید کننده هست ولی به نظرم منطقی ترین تفسیر در این مورد هست .و به نظرم جواب خیلی از سوالای ما رو میده.هر چند قبولش یکم واسمون سخته ولی واقعبینانه هست چون دلیل سکوت سفارتا رو توجیه میکنه.
[/quote]
به نظر منم این تفسیر کاملاْ مسخره است !!!
دلیل سکوت سفارت ها کاملاْ واضحه : حل نشدن مشکل سیستم صدور ویزا
که اگه حل شده بود اطلاع رسانی میشد .
خیلی ها الآن کلیر شدن ولی سفارت ها اعلام نمیکنن و منتظر درست شدن سیستم صدور ویزا هستند . اگه اعلام کنند نمیتونند پاسخگوی این همه آدم باشن .
دوست عزیزمون آقا هادی که رفتن ایروان تا ویزای همسرشون رو بگیرن رو که یادتونه ؟ پاس خودشونم تو باکس انداختن . که ویزای ایشون هم صادر شد و تاریخ کلیرشون 8 آگست بوده . یا دوستی که جدیداً ایمیل زده سفارت و گفتن AP ت تموم شده و رفته ویزاشو بگیره .
این خیلیییی واضح و مشخصه ، دیگه تفسیر المیزان نمیخواد که !
یه کم صبر کنیم تا این مشکل صدور ویزا حل بشه تا از این بلاتکلیفی در بیایم و تا اون موقع گمانه زنی نکنیم ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کیس ما امروز بدون ایمیل زدن، آپدیت شد
^_^
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 19:18)NarCssuS نوشته: کیس ما امروز بدون ایمیل زدن، آپدیت شد
^_^
نفر اصلی یا هر دو ؟
میشه آپ های قبلیتون رو هم بفرمایید ؟
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
ساکن San Francisco
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 19:21)alimomen نوشته: دودوتا چ
هارتاس اگر قرار بود همه کشورها به سقف برسن پس شما تعداد کشورهای برنده اسیا رو در 3500ضرب کن ببین از سهمیه کل اسیا بیشتر میشه یا نه
همه ی کشور های آسیایی اندازه هم برنده نداشتن که بخوان به سقف برسن . تعداد برنده های ایران خودش سقفه ! وقتی حدود 6 هزار و خورده ای ایران برنده داره ، ویزاش مسلماً بیشتر از کشوریه که مثلاً 2 هزار تا برنده داره ...
ساکن San Francisco
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من نظر خودم و میگم فقط و فقط هیچ منظور بدی ندارم قصد ناامید کردن و امیدوار کردن هم ندارم با توجه به آپدیتها از 6 آگوست تا امروز و عدم اعلام به نظر من اونها همونطور که در اطلاعیه ویزا بولتن گفتن تصمیم دارن به ترتیب شماره کیس ویزا صادر کنن ... پس منتظرن جواب کلیرها بیاد و به ترتیب کیسها رو اعلام کنن هر کس زودتر رفت ویزاشو بگیره ....
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرم نه سهمیه آسیا به این راحتی تمام میشه نه ویزا قراره به این زودی تمام بشه مخصوصا برای ایران که هنوز 2000 تا ویزا صادر نشده بازم به نظرم یعنی به نظر من یعنی هیچ جای نگرانی نیست بازم میگم به نظر من و باتوجه به استنباط من از اطلاعیه ویزا بولتن و چک کردن همه کیسهای ایروان طی این چند روز از 6 آگوست جوابهای کلیرها داره میاد و اونها میخوان به ترتیب از شماره های کمتر توی سایتاشون اعلام کنند و هرکس زودتر رفت اولویت ویزا با اون باشه....
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک مشکل پیدا کردم و اون اینکه من 21/7/2014 مدیکالمو انجام دادم ولی حالا دارم نگاه میکنم میبینم تاریخ انقضا رو زده 31/8/2014 به نظرتون دوباره باید انجام بدم یا اینکه قابل حل است یا مشابه من بودده ...البته ببخشید اینجا مطرح میکنم چون فکر میکنم فعلا همه ما اینجا جمع شدیم... ممنون
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
خدا کنه این حکایت لاتاری 2014 مثل فیلم هندی ختم به خیر بشه و همه ویزا بدست آخر سپتامبر رستگار بشن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک مشکل پیدا کردم و اون اینکه من 21/7/2014 مدیکالمو انجام دادم ولی حالا دارم نگاه میکنم میبینم تاریخ انقضا رو زده 31/8/2014 به نظرتون دوباره باید انجام بدم یا اینکه قابل حل است یا مشابه من بودده ... البته ببخشید اینجت مطرح میکنم چون فکر میکنم همه ما فعلا اینجا جمع شدیم ممنون .
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به نظرم این جناب سیمون نه سر پیازه و نه ته پیاز و در خصوص دو دو تا چهار تا هم بگم خدمتتون که یه نگاه اجمالی که به سهمیه آسیا بندازیم میبینیم که تا 13350 کیس کارنت شده عموما ایرانی و نپالی هستن و اگر به پراکندگی کیسها نگاهی بندازیم خواهیم دید که مابقی کشورهای آسیایی سهمیه چندانی شکار نخواهند کرد که بخوان سهمیه ایران رو هاپولی کنن و به نظرم بدترین نظر همین میتونه باشه که یکی بره دنبال بازی بی سرانجامش و دیگری ویزا بگیره بعد این پروسه کلیرنس ایران حتما هم باید تو 3000 متوقف بمونه دیگه و البته به سیمون هم حق میدم چون ایشون هیچ اطلاعاتی از وضعیت کلیرنس بچه های ایران نداره. و توجیه ش در مورد یکضربیها برام جالبه شنیدنش.
هدف از روده درازیم این بود که هیچ کس نمیتونه یه نظریه مطمئن و معقول ارائه بده و چاره گشا صرفا صبر کردنه و بس
براتون بهترینها رو خواهانم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 19:21)alimomen نوشته: دودوتا چ
هارتاس اگر قرار بود همه کشورها به سقف برسن پس شما تعداد کشورهای برنده اسیا رو در 3500ضرب کن ببین از سهمیه کل اسیا بیشتر میشه یا نه
همه ی کشور های آسیا تعداد برنده هاشون با هم برابر نیست که بخوان به سقف برسن . تعداد 6 هزار و خورده ای برنده های ایران خودش سقفه ، قاعدتاً سهمیه ویزاش هم باید فرقی داشته باشه با کشوری که مثلاً 2 هزار تا برنده داره .
ساکن San Francisco