کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ما هم امروز 90 روزه شدیم و جالب اینکه بیشتر کسایی که توی ماه می مصاحبه رفتند آخرین آپدیتشون 11 جون بوده ولی کیسهای بالاتر آپدیت شدن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-08-13 ساعت 18:01)m_nikparvaz نوشته:  ما هم امروز 90 روزه شدیم و جالب اینکه بیشتر کسایی که توی ماه می مصاحبه رفتند آخرین آپدیتشون 11 جون بوده ولی کیسهای بالاتر آپدیت شدن

نیک پرواز عزیز
امیدوارم این مطلب نشونه ای باشه از اتمام پروسه AP شما و به زودی کلیر بشید.
پاینده باشید
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: nasim ، maryam_ros ، m_nikparvaz ، Sara_lphmkf ، sal0811 ، محبت ، soli asali ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 18:05)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 18:01)m_nikparvaz نوشته:  ما هم امروز 90 روزه شدیم و جالب اینکه بیشتر کسایی که توی ماه می مصاحبه رفتند آخرین آپدیتشون 11 جون بوده ولی کیسهای بالاتر آپدیت شدن

نیک پرواز عزیز
پاینده باشید

جالبه ما هر دو انكارا بوديم و كيسامون هم نزديكه ولي من از ٧ جولاي به بعد ديگه حتي اپ هم نشدم دلم خوش باشه! همه تو اگوست اپ شدن الا ما! Sad
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-08-13 ساعت 18:08)Maryrhm نوشته:  

نیک پرواز عزیز
پاینده باشید

جالبه ما هر دو انكارا بوديم و كيسامون هم نزديكه ولي من از ٧ جولاي به بعد ديگه حتي اپ هم نشدم دلم خوش باشه! همه تو اگوست اپ شدن الا ما! Sad

دوست عزیز
ظاهرا آپدیت ها هیچ ملاکی نیست.
منتظر و امیدوار باشید.
آرزوی اتمام انتظار هرچه سریعتر را برای شما دارم.
سربلند باشید
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
با سلام،

دوستان من و همسرم امروز ۸ صبح ۱۳ آگوست update شدیم، و ۳ بعد از ظهر هم کوچولوهامون. یعنی‌ الان همه خانواده update سیزدهم آگوست رو داریم. با تجربه‌ها لطفا راهنمایی‌ کنند که آیا این به چه معنی میتونه باشه؟ ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر

نیک پرواز عزیز
پاینده باشید

البته منم نشدم.ما همزمان مصاحبه رفتیم
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان: Maryrhm ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، محبت ، soli asali ، nedaba

نیک پرواز عزیز
پاینده باشید

امیدوارم کم و دیر آپ شدن شما به دلیل ساده بودن و آماده بودن پرونده تون باشه !
دوستان کسی میدونه من بین ساعت 3:30 تا 5 عصر 13AUGST آپ شدم از ابوظبی بوده یا آمریکا؟
ابوظبی
مصاحبه 21 جولای
کیس نامبر: 77xx
معاف- غیر دولتی
تشکر کنندگان: Maryrhm ، nasim ، m_nikparvaz ، maryam_ros ، محبت ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-13 ساعت 18:20)khor_maah نوشته:  با سلام،

دوستان من و همسرم امروز ۸ صبح ۱۳ آگوست update شدیم، و ۳ بعد از ظهر هم کوچولوهامون. یعنی‌ الان همه خانواده update سیزدهم آگوست رو داریم. با تجربه‌ها لطفا راهنمایی‌ کنند که آیا این به چه معنی میتونه باشه؟ ممنون.

امضاتون ( آپدیت هاتون ) رو تکمیل بفرمایید تا بشه حدس زد !
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، amohammadi348 ، USA2014 ، محبت ، soli asali ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 16:22)HELIAA نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 19:27)alimomen نوشته:  در لینک
http://forums.immigration.com/threads/an...on.321638/
من از سیمون چندتا سوال کردم اونم سریعا جواب داده میتونید برید بخونید و یا اگر ازش سوالی کنید سریعا جواب میده خلاصه کلامش:
1-احتمال ویزا نگرفتن هست همانطوریکه پارسال اتفاق افتاد
2-پارسال از نظر تعداد ویزا سال خوبی بود ولی امسال معلوم نیست چی پیش بیاد(منظورش ویزای اضافه بر 3500 عدد)
هرچندخوشم نیومد از جواباش چون امیددهنده نبود ولی وظیفم بود اطلاع رسانی کنم

با تشکر از اقای alimomen بخاطر طرح این موضوع
من هم چند موضوع مهم رو با سیمون مطرح کردم. جواب ها نه 100% امیدوار کننده بود نه 100% ناامید کننده .(ادامه لینک بالا صفحه3 )
همراهان عزیزم سلام
تو همین لینک بالا جمله ای به شرح ذیل وجود داره که تو صفحات قبل برخی دوستان هم بدون ارائه رفرنس بهش اشاره کردن
This is how I see it: People with cleared AP in the coming weeks will only have a chance if some other people doing their interview in August or September are put on AP. So if new people are put on AP their visa will become available for previous AP people that have had their cases cleared recently.
به نظر شما این منطقه ایه؟ خیلی مسخره اس اگه باید دعا کنیم که مصاحبه های دو ماه آخر AP بشه که ویزاش برسه به کلیر شده های ماه های قبل!!!
پس تکلیفه باقیمانده ی ویزاها چی میشه
دوستان توی سه سفارت آنکارا، ایروان و ابوظبی تا اول آگست، 2126 کیس به تعداد نفرات 4410 نفر بررسی شدن که 1981 ویزا منتشر شده، 64 نفر رجکت، 1461 AP و 904 Ready + Transfer . مشکل هر تحلیلی میدونید چیه؟ اینکه هیچ کس نمی تونه بگه برای امسال همون 3500 ویزا رو برای ایران گذاشتن کنار. چرا که ممکنه کشورهای دیگه آسیایی روی سقف 7 % باشند، در اینصورت لزوماً 7% سقف ایران سهمیه ویزا وجود ندارد.
یه نکته دیگه! سفارت های دیگه آسیا از این سه سفارت جلوترن! چرا؟ جوابش اینه که 45 % کیس ها توی این سه سفارت ایشود شده، در حالیکه تو کل آسیا 6663 کیس از 11741 کیس ایشود شده که نسبتش میشه 57%. یعنی اینکه مجموع کشورهای دیگه آسیا نسبت به ایران تا به الان سهمیه بیشتری رو از تعداد ویزاها به خودشون اختصاص دادن!
بنابراین این احتمال وجود داره که سهمیه ایران امسال کمتر از سال قبل باشه، مثل وضعیت کارنتی ها مون، مثل تعطیلی دولت آمریکا، مثل مشکلات سیستمی اداره مهاجرت، مثل پاسخ های غیر حسابیشون به ایمیل ها، مثل عدم وجود شماره ویزا و کلی حرف ها و اتفاقات ناامید کننده ی دیگه

ولی به قول یه دوستی
خداوندا اراده ام را به زمان کودکی بازگردان.
همان زمان که برای یکبار ایستادن، هزار بار می افتادم
اما ناامید نمی شدم ...

خدای ما، ما تسلیم نمی شویم Shy
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ ﺑﺎ ﺳﻼﻡ و ﻋﺮﺽ ﺗﺒﺮﻳﻚ ﺟﻬﺖ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺷﺪﻧﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﻻﺗﺎﺭﻱ ﻣﻦ اﺯ ﺑﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﻻﺗﺎﺭﻱ 2013 ﻫﺴﺘﻢ و اﻻﻥ ﻧﺰﺩﻳﻚ 10 ﻣﺎﻫﻪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺭﻡ اﻭﻣﺪﻳﻢ ﻓﻠﻮﺭﻳﺪا ﻣﺎ ﻫﻢ ﺟﺰﻭ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺎﻩ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﻭﻳﺰا ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﮕﺮاﻥ اﻳﻦ ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺑﺮﺳﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺷﻤﺎﺭﺗﻮﻧﻮاﻋﻼﻡ ﻣﻲ ﻛﻨﻦ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﻧﻤﻲ ﺷﺪﻳﻢ ﻭﻟﻲ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ ﻛﻠﻴﺮﻣﻮﻥ ﻛﺮﺩﻥ ..
اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﺗﻤﺎﻣﻲ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ اﺯ اﻳﻦ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﻫﻢ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺑﻴﺎﻳﻦ . ﺑﺮاﺗﻮﻥ ﺁﺭﺯﻭﻱ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺩاﺭﻡ.
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام
.
من هر زمان که خیلی اینجا و از برنامه لاتاری حالم گرفته میشه میرم و یه چند تا عکس تو همین مایه ها که گذاشتم میبینم و بعدش میگم پروردگارا سپاس بابت هرچه دادی و ماند و هر چه دادی و گرفتی و هر آنچه خواهی داد چرا که خوب میدانم و می شناسمت که در پس هر گرفتنی دادنی بوده بهتر و لازم تر از آنچه ما میپنداشتیم.
با خودم بارها گفتم اگر من امید نداشته باشم تکلیف این گلهای پژمرده روزگار چیه.
.
پس در بدترین حالتش باز هم برای شکر گذاری کلی بهانه هست هم زیبا و هم زشت.

.
[عکس: 45726883897000580608.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام دوستان
ایروان 5کیس غیر لاتاری اعلام کرد
پس نشون می ده سیستم کار میکنه!
تحلیلتون چیه؟
این کیس ها امروز و احتمالا بعد از ظهر اعلام شدند
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، m_nikparvaz ، soli asali ، nedaba ، pari pari
من از سیمون چندتا سوال کردم اونم سریعا جواب داده میتونید برید بخونید و یا اگر ازش سوالی کنید سریعا جوابوجود داره که تو صفحات قبل برخی دوستان هم بدون ارائه رفرنس بهش اشاره کردن
This is how I see it: People with cleared AP in the coming weeks will only have a chance if some other people doing their interview in August or September are put on AP. So if new people are put on AP their visa will become available for previous AP people that have had their cases cleared recently.
به نظر شما این منطقه ایه؟ خیلی مسخره اس اگه باید دعا کنیم که مصاحبه های دو ماه آخر AP بشه که ویزاش برسه به کلیر شده های ماه های قبل!!!
پس تکلیفه باقیمانده ی ویزاها چی میشه
دوستان توی سه سفارت آنکارا، ایروان و ابوظبی تا اول آگست، 2126 کیس به تعداد نفرات 4410 نفر بررسی شدن که 1981 ویزا منتشر شده، 64 نفر رجکت، 1461 AP و 904 Ready + Transfer . مشکل هر تحلیلی میدونید چیه؟ اینکه هیچ کس نمی تونه بگه برای امسال همون 3500 ویزا رو برای ایران گذاشتن کنار. چرا که ممکنه کشورهای دیگه آسیایی روی سقف 7 % باشند، در اینصورت لزوماً 7% سقف ایران سهمیه ویزا وجود ندارد.
یه نکته دیگه! سفارت های دیگه آسیا از این سه سفارت جلوترن! چرا؟ جوابش اینه که 45 % کیس ها توی این سه سفارت ایشود شده، در حالیکه تو کل آسیا 6663 کیس از 11741 کیس ایشود شده که نسبتش میشه 57%. یعنی اینکه مجموع کشورهای دیگه آسیا نسبت به ایران تا به الان سهمیه بیشتری رو از تعداد ویزاها به خودشون اختصاص دادن!
بنابراین این احتمال وجود داره که سهمیه ایران امسال کمتر از سال قبل باشه، مثل وضعیت کارنتی ها مون، مثل تعطیلی دولت آمریکا، مثل مشکلات سیستمی اداره مهاجرت، مثل پاسخ های غیر حسابیشون به ایمیل ها، مثل عدم وجود شماره ویزا و کلی حرف ها و اتفاقات ناامید کننده ی دیگه

ولی به قول یه دوستی
خداوندا اراده ام را به زمان کودکی بازگردان.
همان زمان که برای یکبار ایستادن، هزار بار می افتادم
اما ناامید نمی شدم ...

خدای ما، ما تسلیم نمی شویم Shy

[/quote]

این تفسیر شما از وضعیت کلیر کردن و صحبت سیمون هر چند نا امیید کننده هست ولی به نظرم منطقی ترین تفسیر در این مورد هست .و به نظرم جواب خیلی از سوالای ما رو میده.هر چند قبولش یکم واسمون سخته ولی واقعبینانه هست چون دلیل سکوت سفارتا رو توجیه میکنه.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nasim ، EmJay ، soli asali ، nedaba ، pari pari
به نظر منم کاملا منطقیه چون سهمیه کل آسیا ثابته اینقدر کلیرنس واسه ما طول کشید که بقیه کشورهاسهمیه ها رو بردن حالا دلیل نداره ایران به سقف سهمیه برسه یعنی اصلا نمیتونه برسه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
[quote='PARVIN_OMID' pid='534637' dateline='1407939438']
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ ﺑﺎ ﺳﻼﻡ و ﻋﺮﺽ ﺗﺒﺮﻳﻚ ﺟﻬﺖ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺷﺪﻧﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﻻﺗﺎﺭﻱ ﻣﻦ اﺯ ﺑﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﻻﺗﺎﺭﻱ 2013 ﻫﺴﺘﻢ و اﻻﻥ ﻧﺰﺩﻳﻚ 10 ﻣﺎﻫﻪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺭﻡ اﻭﻣﺪﻳﻢ ﻓﻠﻮﺭﻳﺪا ﻣﺎ ﻫﻢ ﺟﺰﻭ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺎﻩ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﻭﻳﺰا ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﮕﺮاﻥ اﻳﻦ ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺑﺮﺳﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺷﻤﺎﺭﺗﻮﻧﻮاﻋﻼﻡ ﻣﻲ ﻛﻨﻦ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﻧﻤﻲ ﺷﺪﻳﻢ ﻭﻟﻲ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ ﻛﻠﻴﺮﻣﻮﻥ ﻛﺮﺩﻥ ..
اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﺗﻤﺎﻣﻲ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ اﺯ اﻳﻦ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﻫﻢ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺑﻴﺎﻳﻦ . ﺑﺮاﺗﻮﻥ ﺁﺭﺯﻭﻱ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺩاﺭﻡ.
[/quote
مرسی که به ما امید میدین ...بعضی ها که فقط انرژی منفی میدن و حرفهای
نا امید کننده ميزنن...
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: sonyz2 ، lighter ، mohamad2014 ، m_nikparvaz ، poem ، اسفند89 ، rbrb-2015 ، mohamad2014 ، Ehsan171 ، zepehr ، k98k ، soli asali ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان