کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-13 ساعت 21:17)armin021 نوشته:  سلام
من این پست و میزارم نه برای مشاجره و بحث و نه حتی برای برگشت دوباره!
سلام
چقدر از بازگشتتان خوش حال شدم امیدوارم از دوشنبه هفته بعد کلیر ها شروع شود موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
چرا ما مطلبي كه خود سفارت اعلام كرده كه سقف ويزا در ٦ منطقه با توجه به مصاحبه شده ها و مصاحبه هاي جديد پر شده رو كاملاً ناديده ميگيريم و بازم ميام تحليل شخصي ميكنيم ؟!
چرا ما عادت داريم جو كاذب به خودمونم بديم تو شرايط سخت ؟!
يعني اين همه آدمي كه رفتن مصاحبه و AP خوردن سهمي ندارن ؟! هر كي بعدش بياد و،يه ضرب بگيره ميبره و بقيه تشتك ؟!!! ويزا هم تموم ميشه ؟!
آخه به قول بابام نونوا هم نگاه به خمير و تنورش ميكنه ، يه نگاه به صف هم ميكنه ميگه واي نستيد ، نميرسه ...
حالا سيستم اداري يو اس افتضاح ... در حد نونوايي هم باشه اينجوري نيست كه ميگن يه سري ...
تاپيكي هست به نام تحليل CEAC كه تحليل آماري ميتونيد بكنيد ، بر اساس آمار هم كه حرفي نميزنن يه سري از دوستان ... اينجا جاي طرح سناريو نيست به خدا ... براي كاهش استرستون و آرامش ذهنتون هر چيزي كه به ذهنتون ميرسه تو جمع اين همه آدم منتظر مطرح نكنيد لطفاً ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
سلام به بچه های گل گروه
من و همسر و پسر گلم جمعه شب در حال قدم زدن در باغ فاتح بودیم که دوست گلم زنگ زد
خبر جدید این بود که یکی از بر و بچه های گروه شانسکی پاسشو با خانمش انداخته تو صندوق و ویزا گرفته
تصمیم ضربتی گرفتیم که بیایم و ویزا بگیریم! الان تو میدون جمهوری نشستیم و منتظر برنامه رقص فواره ها هستیم در حالی که همسر و فرزند امروز ایشود شدند و من کشک! دعا کنید اوضاع تغییر کنه[/align]
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
(2014-08-13 ساعت 22:05)mehdisalehi نوشته:  دوستان من بین ساعت 3:30 تا 5 عصر 13AUGST آپ شدم کسی میدونه که از ابوظبی بوده یا آمریکا؟؟؟؟
ببخشید تکراری میپرسم Sad اما هیچکس جواب نداد

چه اهمیتی داره؟؟؟ امریکا یا سفارت.... آپدیت هیچ معنی نداره بعضی از دوستان خدای آپدیتن و بالای 100 روز منتظر بعضی ها هم فقط با یک آپدیت کلیر شدن و رفتن.... انقدر فکرتون رو مشغول این حواشی نکنید اگر ان شاءالله ویزا بگیرید نهایت 4 ماه فرصت دارید برای رفتن آیا آماده هستید؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، zepehr ، h_s2108 ، nedaba ، کیانوش2 ، محبت ، shilan
(2014-08-13 ساعت 21:53)masoudyara نوشته:  نفر دوم کیس ما همین الان آپ شد

انشاا.. که خبرای خوب در انتظارتون باشه.

نفر دوم کیستون که اپدیت شده آیا سربازی رفته بود؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: zepehr ، nedaba ، pari pari
(2014-08-13 ساعت 19:20)ibehnam نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 19:18)NarCssuS نوشته:  کیس ما امروز بدون ایمیل زدن، آپدیت شد
^_^

نفر اصلی یا هر دو ؟
میشه آپ های قبلیتون رو هم بفرمایید ؟

هر ۲ نفر...
تو امضام هست...^_^
یه بار بعد از مصاحبه، ۲۶ جون، هر دو نفر
یه بار دیگه، با زدن ایمیل، ۲۸ جولای، فقط نفر اصلی
این بارم که هر ۲ نفر، ۱۳ آگوست
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: zepehr ، ibehnam ، amohammadi348 ، آلیس-1980 ، nedaba ، محبت
(2014-08-13 ساعت 21:51)کیانوش2 نوشته:  دوستان این عدد ها تعداد ویزای صادر شده برای ایرانیها از 2004 تا 2013 هه:
Iran 363 450 543 839 841 1,117 1,854 2,023 2,428 3,741

اینم منبعشه:
http://travel.state.gov/content/dam/visa...bleVII.pdf

تعداد ویزاها 9 ساله که رو به افزایشه! اینم یه تحلیلی بزنید ببینیم! این سیمون هم داستان جدیدمونه ها! الان بری پیداش کنی می بینی 6، 7 تا تختش هم کمه!
سیمونو خوب مجسم کردی . بالاخره امشب من لبخندی زدم با این سیمونت.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، کیانوش2 ، nasim ، nedaba ، محبت ، shilan
(2014-08-13 ساعت 22:05)mehdisalehi نوشته:  دوستان من بین
ساعت 3:30 تا 5 عصر 13AUGST آپ شدم کسی میدونه که از ابوظبی بوده یا آمریکا؟؟؟؟
از ابوظبی باید باشه
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: meisam_civil82 ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2 ، محبت
(2014-08-13 ساعت 22:18)rainolf نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 22:05)mehdisalehi نوشته:  دوستان من بین ساعت 3:30 تا 5 عصر 13AUGST آپ شدم کسی میدونه که از ابوظبی بوده یا آمریکا؟؟؟؟

چه اهمیتی داره؟؟؟ آمریکا یا سفارت.... آپدیت هیچ معنی نداره بعضی از دوستان خدای آپدیتن و بالای 100 روز منتظر بعضی ها هم فقط با یک آپدیت کلیر شدن و رفتن.... انقدر فکرتون رو مشغول این حواشی نکنید اگر ان شاءالله ویزا بگیرید نهایت 4 ماه فرصت دارید برای رفتن آیا آماده هستید؟؟؟؟؟

از آماده هم آماده تر هستم! Smile فقط بلیط میامی رو بگیرم و لباسامو جمع کنم! وسلام!
و البته فکر میکنم اگر از آ مریکا باشه یعنی ما هم توی پروسه ی FBI CHECK هستیم.
ابوظبی
مصاحبه 21 جولای
کیس نامبر: 77xx
معاف- غیر دولتی
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، medexk ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2 ، محبت ، shilan
(2014-08-13 ساعت 21:31)kamranh نوشته:  دوستان من اگه بخوام برم ارمنستان بعد پاسپورتمو به قول معروف بندازم توی باکس قبل از اینکه کلیر شده باشم باید اول مدیکال هم انجام بدم نمی شه اول ویزامو اوکی کنم بعد برم مدیکال چونکه حیف 110 دلار اضافه هستش بره تو جیب اینا ؟؟ کسی پایه هستش بریم ارمنستان من اگه تا 1 سپتامبر نیاد یه سفر می رم دیگه هر چی بادا باد ...

سلام دوست من
شما اول امضاتونو کامل کنین تا بتونیم پاسخ سوالاتونو بدیم. نگران حساب بانکیتونم نباشین!
در پاسخ شما عرض کنم بدون مدارک تمدید مدیکال به کسی ویزا نمیدن. پس لطفاً حتماً مدیکالتونو تمدید کنین بعد به همراه پاستون تو باکس مربوطه بندازین.
در ضمن تا کلیر نشده باشین بهتون ویزا نمیدن و فک نمیکنم 110 دلار در مقابل هزینه ای که قراره اونور بکنین به چشم بیاد.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، HELIAA ، soli asali ، zepehr ، nedaba ، محبت ، نام کاربری somi
(2014-08-13 ساعت 22:18)reasonable نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 21:53)masoudyara نوشته:  نفر دوم کیس ما همین الان آپ شد

انشاا.. که خبرای خوب در انتظارتون باشه.

نفر دوم کیستون که اپدیت شده آیا سربازی رفته بود؟

نفر دوم که خودم باشم سربازی نرفتم ولی به دلایلی کارت پایان خدمت دارم .حالا فکر می کنید این آپ به خاطر سربازی بوده؟برای همین همسرم آپ نشده؟
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، reasonable ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، محبت
(2014-08-13 ساعت 22:24)spv نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 22:05)mehdisalehi نوشته:  دوستان من بین
ساعت 3:30 تا 5 عصر 13AUGST آپ شدم کسی میدونه که از ابوظبی بوده یا آمریکا؟؟؟؟
از ابوظبی باید باشه
15:30 ما میشه 17:00 ابوظبی و میشه 7:00 صبح واشینگتون . اما اگه 1 ساعت بعدش باشه میشه دقیقا واشینگتون . کلا ساعت مشکوکی رو گفتی خیلی خفنه این ساعت.

راستی یه دوستی دارم یکشنبه گذشته update شده ! چه از آنکارا باشه چه واشینگتون خیلی عجیبه . خیلی ها ...
ینی بخاطر ما رفتن اضافه کاری ؟ من که باور نمیکنم احتمالا رد گم کنیه
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، محبت
دوستان دوست من 7400 هست صبح نفر اول کیس آپدیت شد و بعداظهر 2 نفر دیگه کیس
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
نفر اصلی هم آپ شد
بازمانده لاتاری 2014Sad

(2014-08-13 ساعت 22:27)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 21:31)kamranh نوشته:  دوستان من اگه بخوام برم ارمنستان بعد پاسپورتمو به قول معروف بندازم توی باکس قبل از اینکه کلیر شده باشم باید اول مدیکال هم انجام بدم نمی شه اول ویزامو اوکی کنم بعد برم مدیکال چونکه حیف 110 دلار اضافه هستش بره تو جیب اینا ؟؟ کسی پایه هستش بریم ارمنستان من اگه تا 1 سپتامبر نیاد یه سفر می رم دیگه هر چی بادا باد ...

سلام دوست من
شما اول امضاتونو کامل کنین تا بتونیم پاسخ سوالاتونو بدیم. نگران حساب بانکیتونم نباشین!
در پاسخ شما عرض کنم بدون مدارک تمدید مدیکال به کسی ویزا نمیدن. پس لطفاً حتماً مدیکالتونو تمدید کنین بعد به همراه پاستون تو باکس مربوطه بندازین.
در ضمن تا کلیر نشده باشین بهتون ویزا نمیدن و فک نمیکنم 110 دلار در مقابل هزینه ای که قراره اونور بکنین به چشم بیاد.
شاد باشین.

کلا این دوست خوب ما جناب نوروزی روی مدیکال خیلی حساسه . ینی اگه کسی از تردید درباره مدیکال جدید بگه رفته رو نروش .
ولی از این حس مسئولیتتون خوشم میاد . پاینده باشی رفیق.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، soli asali ، محبت ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: