کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-13 ساعت 23:06)reasonable نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 22:27)masoudyara نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 22:18)reasonable نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 21:53)masoudyara نوشته:  نفر دوم کیس ما همین الان آپ شد

انشاا.. که خبرای خوب در انتظارتون باشه.

نفر دوم کیستون که اپدیت شده آیا سربازی رفته بود؟

نفر دوم که خودم باشم سربازی نرفتم ولی به دلایلی کارت پایان خدمت دارم .حالا فکر می کنید این آپ به خاطر سربازی بوده؟برای همین همسرم آپ نشده؟

بله احتمال داره جواب چک سربازیتون از آمریکا اومده باشهWink
همسرم هم یک ساعت پیش آپ شد ولی بچه هامون آپدیت نشدن
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، smpf ، Sara_lphmkf ، reasonable ، shilan ، pari pari
(2014-08-13 ساعت 23:00)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان، من ظهر ايميل زدم جوابمو دادند اما آپ نشدم، ولي همين الان آپديت شدم، به نظرتون از سفارته يا آمريكا؟ البته خودم فكر مي كنم از ا م ر ي ك ا باشه چون صفحات قبل رو نگاه مي كردم چند تا از دوستاني كه توي ماه مي مصاحبه داشتند هم آپ شدند، ممنون مي شم نظرتون رو بگيد

تاریخ مصاحبه من وشما خیلی بهم نزدیکه و جالب اینکه ما هم امشب آپدیت شدیم
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، smpf ، محبت ، shilan
خخخخخیلی مخلصیم
معلوم نیست موضع من ؟؟
کاملا امیدوارم من ...
همین الآنم اتفاقی نیفتاده ! تا همین الآنشم یه هفته از پارسال عقبیم که دلیلش واضحه ، مشکل سیستم صدور ویزا .پارسالم جولای تعطیلات بود و کلیر گروهی از 3-4 آگست شروع شد ...
در ضمن امسال تا آخرین روزای سپتامبر میشه امیدوار بود ،چون اوضاع مثل پارسال نیست که آمار ویزاها از دستشون در رفته باشه ...
[/quote]

الان هم روشن شدم و هم خوشحال که دیدگاهت به ما ناامیدا امید میده.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، azadeh2014 ، zepehr ، smpf ، ibehnam ، محبت
(2014-08-13 ساعت 23:00)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان، من ظهر ايميل زدم جوابمو دادند اما آپ نشدم، ولي همين الان آپديت شدم، به نظرتون از سفارته يا آمريكا؟ البته خودم فكر مي كنم از ا م ر ي ك ا باشه چون صفحات قبل رو نگاه مي كردم چند تا از دوستاني كه توي ماه مي مصاحبه داشتند هم آپ شدند، ممنون مي شم نظرتون رو بگيد
سارا جون..انشااله که به زودی کلیر بشید..جوابی که سفارت بهتون داده چی بوده...جواب روتینیه یا یه جواب جدیده؟
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، smpf ، محبت ، shilan
(2014-08-13 ساعت 23:07)Sara_lphmkf نوشته:  ضمنا خواهشي كه از همتون دارم ، خواهش كه نه ولي التماس مي كنم اين بحث رو تموم كنيد كه نتيجه خوبي نداره، خواهش مي كنم تحليل هاتون رو ببريد براي تايپيك تحليل فايل سيس،جاي اين بحث اينجا نيست، التماس مي كنم يكبار هم حرف خواهرتون رو گوش بديد، نظر شخصي من هم در مورد آقاي سايمون اينه كه يكيه در حد آقاي مومني ابوظبي با يك سري تحليلهاي چرت، تنها زماني تونست كارنت شده ها رو درست تشخيص بده كه با كي سي سي در تماس بود حتي يادمه يكبار كه نتونسته بود تماس بگيره حدسش در مورد كارنتي ها صد در صد اشتباه بود، پس به نظر من كاملا اين بحث در ايت تايپيك اشتباهه، هر كي خاله سارا رو دوست داره لطفا به اين بحث ادامه نده
سه ساعت رفتم بام پياده روي به جاي خبرهاي خوب اين بحث مسخره رو ديدم، باز من نبودم شلوغش كرديد، حتما بايد با جارو وايسم بالاسرتون:d

در مورد سیمون , تو صفحه قبل کیانوش تعبیر جالبی داره . من دوباره خندم گرفت وقتی یادم اومد.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، smpf ، soli asali ، کیانوش2 ، massi63 ، shilan
(2014-08-13 ساعت 23:31)nazanin fatemi نوشته:  
سارا جون..انشااله که به زودی کلیر بشید..جوابی که سفارت بهتون داده چی بوده...جواب روتینیه یا یه جواب جدیده؟

ممنونم نازنين عزيز، ايشالا شما هم زودتر كلير بشيد، جواب ايميل رو براتون مجدد كپي مي كنم، اما چند صفحه قبل بگذاشته بودم
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، zepehr ، smpf ، امین 13 ، soli asali ، محبت ، pari pari

من فکر می کنم دارن مصاحبه های می رو چک می کنند. چون ما هم 22 می مصاحبه داشتیم و 2 ساعت پیش آپدیت شدیم. چند تا کیس دیگه هم چک کردم آپدیت شدن. امیدوارم همه ی دوستان در آخر خوشحال باشند.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: masoudyara ، Sara_lphmkf ، zepehr ، smpf ، babak12 ، azadeh2014 ، soli asali ، محبت ، nedaba ، shilan ، Ehsan171
(2014-08-13 ساعت 23:24)masoudyara نوشته:  

تاریخ مصاحبه من وشما خیلی بهم نزدیکه و جالب اینکه ما هم امشب آپدیت شدیم

منم آپدیت شدم
case number : 61xx
interview : 27 may
abudhab
real updates :28 may 8 july 13 aug
ap
alone
(2014-08-13 ساعت 23:42)majid_eng نوشته:  

من فکر می کنم دارن مصاحبه های می رو چک می کنند. چون ما هم 22 می مصاحبه داشتیم و 2 ساعت پیش آپدیت شدیم. چند تا کیس دیگه هم چک کردم آپدیت شدن. امیدوارم همه ی دوستان در آخر خوشحال باشند.

من هم با نظر شما موافقم، من هم كيس هاي اطرافمو چك كردم اونها هم آپ داشتند، فكر كنم بلاخره نوبت به مي رسيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: majid_eng ، azadeh2014 ، soli asali ، کیانوش2 ، محبت ، nedaba ، shilan
رنكين كمان جايزه كسانيست كه تا اخر قطره باران صبر ميكنند.
متاسفانه نشد،
دوستان عزیز سلام؛
همین الان آپدیت شدم... 13-Aug-2014، خدایا شکرت... امشب حاجی راحت می خوابه...Wink

(2014-08-13 ساعت 23:38)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 23:31)nazanin fatemi نوشته:  

ممنونم نازنين عزيز، ايشالا شما هم زودتر كلير بشيد، جواب ايميل رو براتون مجدد كپي مي كنم، اما چند صفحه قبل بگذاشته بودم
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

سلام
میتونم بپرسم سوال شما دقیقاً چی بوده؟ چون اگه در مورد خودتون پرسیده باشید یعنی AP شما کامل شده و فقط باید شماره ویزا بدستشون برسه. اما اگه کلی در مورد فعال نبودن سایت و صدور ویزا پرسیده باشید داستان متفاوت میشه
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba
بچه ها من یه ابهامی واسم پیش اومده لطفا کمک کنید:
1. از زمان مدیکال من تا الان یک ماه و نیم گذشته و تا آخر سپتامبر هم می شه 95 روز (اگه فرض کنیم روز آخر ویزا بهم بدن البته اگه بدن!)
2. بالای برگه مدیکالم که نمی دونم همه این طوری اند یا بعضی از افراد: تاریخ اکسپایر رو 31/8 زده.
3. با فرض 6 ماه اعتبار مدیکال و دریافت ویزا، در بدترین حالت حدود 85 روز فرصت واسه ورود به آمریکا دارم که نه تنها کم بلکه زیادم هست.
4.با توجه به سه مورد بالا، آیا لازمه دوباره مدیکال رو تمدید کنم یا نه؟
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 00:11)smart3461 نوشته:  بچه ها من یه ابهامی واسم پیش اومده لطفا کمک کنید:
1. از زمان مدیکال من تا الان یک ماه و نیم گذشته و تا آخر سپتامبر هم می شه 95 روز (اگه فرض کنیم روز آخر ویزا بهم بدن البته اگه بدن!)
2. بالای برگه مدیکالم که نمی دونم همه این طوری اند یا بعضی از افراد: تاریخ اکسپایر رو 31/8 زده.
3. با فرض 6 ماه اعتبار مدیکال و دریافت ویزا، در بدترین حالت حدود 85 روز فرصت واسه ورود به آمریکا دارم که نه تنها کم بلکه زیادم هست.
4.با توجه به سه مورد بالا، آیا لازمه دوباره مدیکال رو تمدید کنم یا نه؟

سلام دوست عزیز
شرایط منهم مثل شماست.
من به سفارت آنکارا ایمیل زدم و ازشون سوال کردن و براساس جوابشون لازم نیست.
مدیکال ما هم آخر اکتبر تموم میشه.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، smart3461 ، Sara_lphmkf ، محبت ، nedaba
دارم کم میارم ! تا حالا ایمیل نزدم هی هم آپ شدم !
اگه تا حالا دی ان ای دایاناسور هم میخواستن برسی کنن باید نوادگان، جد ، پدر جد ، پدره پدر جدشون و هم در میاوردن !
ولی خوب تو اوج دل شکستگی و نا امیدی هنوز دلم کلی روشنه ! مخصوصا با ایت آپدیت های اخیر !
دلم برای اون روزایی که بچه ها رو سبز میکردم و گوله گوله اشک خوشحالی میریختم تنگ شده به خدا !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: