کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
به این لینکی که 9 ساعت پیش گذاشته شده سر بزنید:

http://www.mondaq.com/unitedstates/x/334...perational
میگه متاسفانه سیستم صدور هنوز مشکل داره و درست نشده
این چه بلای آسمانی بود که یهو نازل شد واسه ما بخدا
حالا صبح 31 سپتامبر سیستم ها مثل موشک راه میوفته
قهوه ای بشی استیو که آیندمونو به بازی گرفتی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
واسه اینکه من هم از غافله عقب نمونده باشم ، عرض می‌کنم که ما هم هر سه تامون امروز آپ شدیم
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
(2014-08-14 ساعت 00:22)soli asali نوشته:  دارم کم میارم ! تا حالا ایمیل نزدم هی هم آپ شدم !
اگه تا حالا دی ان ای دایاناسور هم میخواستن برسی کنن باید نوادگان، جد ، پدر جد ، پدره پدر جد ، پدره پدر سگشون و هم در میاوردن !
ولی خوب تو اوج دل شکستگی و نا امیدی هنوز دلم کلی روشنه ! مخصوصا با ایت آپدیت های اخیر !
دلم برای اون روزایی که بچه ها رو سبز میکردم و گوله گوله اشک خوشحالی میریختم تنگ شده به خدا !

سولی جان سلام
این پدر پدرسگشون را خیلی خوب اومدی.کلی روحیه گرفتم با همین یک تیکه Wink
ما هم روزی 10 بار امیدوارمیشیم و 10 بار نا امید. واقعا خسته ایم.
ولی
ایشالا ایشالا ایشالا همه چیز درست میشه.
از صمیم قلب امیدوارم ایندفعه اولین کسی که سبز میکنی خودتون باشید.
به امید اون روز.
برای ما هم یک خط خوشگل کنار بزار
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-08-14 ساعت 00:11)smart3461 نوشته:  بچه ها من یه ابهامی واسم پیش اومده لطفا کمک کنید:
1. از زمان مدیکال من تا الان یک ماه و نیم گذشته و تا آخر سپتامبر هم می شه 95 روز (اگه فرض کنیم روز آخر ویزا بهم بدن البته اگه بدن!)
2. بالای برگه مدیکالم که نمی دونم همه این طوری اند یا بعضی از افراد: تاریخ اکسپایر رو 31/8 زده.
3. با فرض 6 ماه اعتبار مدیکال و دریافت ویزا، در بدترین حالت حدود 85 روز فرصت واسه ورود به آمریکا دارم که نه تنها کم بلکه زیادم هست.
4.با توجه به سه مورد بالا، آیا لازمه دوباره مدیکال رو تمدید کنم یا نه؟
دوست عزیز مورد دوم اون تاریخ، تاریخ اکسپایر فرم هست این فرم هم یه چیزی شبیه DS230 هست اگه یادتون باشه اونهم تاریخ انقضا داشت اسم این فرم DS-3025 هست که پایین صفحه میتونید ببینید این تاریخ اکسپایر برای شما، من که فوریه رفتم مصاحبه و کسانی که اکتبر رفته بودن یکی و همین 31 آگوست 2014 هست.
در مورد سوم بنظر من با یه ایمیل همینطور که برای ما توضیح دادین به سفارت توضیح بدین و نظرشونو جویا بشین و اگه اصراری به تمدید مدیکال بود بنظر من ریسک نکنید.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: soli asali ، smart3461 ، محبت ، Sara_lphmkf ، A_A ، azadeh2014 ، salar5452 ، nedaba ، reza_norouzi
(2014-08-14 ساعت 00:25)atial نوشته:  واسه اینکه من هم از غافله عقب نمونده باشم ، عرض می‌کنم که ما هم هر سه تامون امروز آپ شدیم

واو
دوست عزیز آپدیت های شما کلکسیون واسه خودش و چقدر با حاله.
همشون بدون ایمیل بودن؟
ایشالا نویدبخش کلیر شدنتون بوده باشه این آخری.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، Sara_lphmkf ، A_A ، azadeh2014 ، lighter ، آلیس-1980 ، nasim ، salar5452 ، nedaba ، shilan ، atial
(2014-08-14 ساعت 00:22)soli asali نوشته:  دارم کم میارم ! تا حالا ایمیل نزدم هی هم آپ شدم !
اگه تا حالا دی ان ای دایاناسور هم میخواستن برسی کنن باید نوادگان، جد ، پدر جد ، پدره پدر جد ، پدره پدر سگشون و هم در میاوردن !
ولی خوب تو اوج دل شکستگی و نا امیدی هنوز دلم کلی روشنه ! مخصوصا با ایت آپدیت های اخیر !
دلم برای اون روزایی که بچه ها رو سبز میکردم و گوله گوله اشک خوشحالی میریختم تنگ شده به خدا !

soli جان شما که همه کاره منتظرسرا هستین باید بیش از این ها صبر و تحمل داشته باشین مگه نه؟ من خودم هم خواب و خوراک ندارم ولی چه می شه کرد. شاید آزمونی که باید توش نمره بیاریم آزمون صبره. من مطمئنم هفته آینده تکلیف 2014 مشخص می شه. خواهشم از همه اینه که صبور و شجاع باشن فقط همین!
بازمانده لاتاری 2014
تو این حدس و گمانها وبیخبری و ابهام و جوابهای ناامید کننده سفارتها خیلی خوشحالم که یک چیز قطعی هست و اونم اینه که 30 سپتامبر نزدیکه چه خوب چه بد این شکنجه های روحی تمام میشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-14 ساعت 00:38)alimomen نوشته:  تو این حدس و گمانها وبیخبری و ابهام و جوابهای ناامید کننده سفارتها خیلی خوشحالم که یک چیز قطعی هست و اونم اینه که 30 سپتامبر نزدیکه چه خوب چه بد این شکنجه های روحی تمام میشه

واي علي اقا نگو
سرم سنگينه نميدونم اميد دارم يا نه
حالم داغونه چرا داره اينجوري ميشه چرا انقدر ملت ما بدبختن كه صداشون به هيچ جا نميرسه و فقط اينجا دور هم با حدي و گمان و اميد و انرژي داريم پيش ميريم
دلم اشوبه از نوع وحشتناك دلم واسه روزهاي عمرم كه با نگراني داره ميگذره ميسوزه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-08-13 ساعت 18:08)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 18:05)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 18:01)m_nikparvaz نوشته:  ما هم امروز 90 روزه شدیم و جالب اینکه بیشتر کسایی که توی ماه می مصاحبه رفتند آخرین آپدیتشون 11 جون بوده ولی کیسهای بالاتر آپدیت شدن

نیک پرواز عزیز
امیدوارم این مطلب نشونه ای باشه از اتمام پروسه AP شما و به زودی کلیر بشید.
پاینده باشید

جالبه ما هر دو انكارا بوديم و كيسامون هم نزديكه ولي من از ٧ جولاي به بعد ديگه حتي اپ هم نشدم دلم خوش باشه! همه تو اگوست اپ شدن الا ما! Sad

من هم زمان مصاحبه‌ام و کیس‌نامبرم نزدیک شماست و منم مثل شما منتظر آپدیتم. یه زوج جوون هم که آنکارا باهاشون آشنا شدم، کیس‌نامبرشون رو دادن به من. من واسه اونا رو هم چک میکنم. اونا هم مثل من هست وضعیتشون از نظر آپدیت.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، محبت ، soli asali ، smpf ، nedaba ، Maryrhm
راستی بچه ها من با اجازه همه تون شنبه عازم ایروانم. می خوام برم خودم شخصا حضوری یه گپی باهاشون بزنم و یه دستی ام به سر و روی سیستم صدور ویزا بکشم و بعدش ببینم اون آفیسر ریشو باهوشه کجاس؟ صداش کنم بگم Sadبا لهجه شیرفرهاد) ها ای ویزای منو وده ورم تا گرد نخود نکردم تو حلق همتون
بازمانده لاتاری 2014
سلام به همه دوستان

یه چند دقیقه پیش اپدیت 14 اگوست ما خوردیم اپدیت واقعی قبلی 11 جون بوده که از بالا ( کیس نامبر بالا ) به پایین داره اپ می خوره و تا این لحظه تا قبل از کیس 5635 رسیده که پیشبینی میشه اپدیت ها همینطور پیش بره

هرگز در زندگی ناامید نشوید !
یادتان باشد ...
زیباترین باران‌ها ...
از سیاه‌ترین ابرها می‌بارد ...
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

بچه های لاتاری 2014 در آخر سپتامبر:

[عکس: gru8_avatar.jpg]
(2014-08-14 ساعت 00:38)alimomen نوشته:  تو این حدس و گمانها وبیخبری و ابهام و جوابهای ناامید کننده سفارتها خیلی خوشحالم که یک چیز قطعی هست و اونم اینه که 30 سپتامبر نزدیکه چه خوب چه بد این شکنجه های روحی تمام میشه

داش علی این یکی رو عالی اومدی. بچه ها منم مطمئنم سیستم صدور ویزا فوقش تا 45 روز دیگه خر+ابه بعدش دیگه هر خری می خواد باشه واسه خودشون دیگه حداقل ریتم اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک ما رو کاری نخواهد کرد.Smile
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، arash1392 ، آلیس-1980 ، lighter ، salar5452 ، محبت ، soli asali ، shilan ، smpf ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 00:10)AB2014 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 23:38)Sara_lphmkf نوشته:  ممنونم نازنين عزيز، ايشالا شما هم زودتر كلير بشيد، جواب ايميل رو براتون مجدد كپي مي كنم، اما چند صفحه قبل بگذاشته بودم
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

سلام
میتونم بپرسم سوال شما دقیقاً چی بوده؟ چون اگه در مورد خودتون پرسیده باشید یعنی AP شما کامل شده و فقط باید شماره ویزا بدستشون برسه. اما اگه کلی در مورد فعال نبودن سایت و صدور ویزا پرسیده باشید داستان متفاوت میشه

در مورد خودم پرسيده بودم، كه چرا بعد از ٨٥ روز چرا ويزام آماده نيست و نمي دونم دليل اين همه طولاني شدنش چيه، و خواهش كردم يك جواب شفاف بدن كه من دقيقا كي ويزا مي گيرم، حالا نمي دونم از ترسشون كه پاشم برم دمه سفارت نزدن كه ap من كامل شده يا اينكه كلا يك جواب كلي دادند، در هر صورت من براي ٢ شهريور بليط گرفتم دارم مي رم، پاسم هم مي دهم بهشون لازم بشه تا آخر سپتامبر اونجا مي مونم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام دوستان منم چند دقیقه پیش آپدیت شدم. بامید موفقیت و بهترینها برای همه مون.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان