موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 01:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 01:09 توسط amohammadi348.)
آقا من پیشنهاد میدم ما هم طرح بدیم دولت لاتاری کارت ملی ایران راه بندازه و 10 هزار آمریکایی را برنده اعلام کنه بعدش سرورها رو خاموش کنیم و به همشون AP بزنیم.
ببینن خوبه ملت اینجوری دارن اذیت می کنن.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دل نگرانان امشب
amalek، amohammadi348، Aroma، EmJay، gone with the lottery، hamed.us، hamid_fs3، Haniehrashvand، k.shiary، lighter، marzban1360، narin، nasim، pari1392، perperok، sajad7675، sami8000، USA2014، کیانوش2، رامین اهوازی، 3 کاربر مخفی، 7 مهمان
شبتون بخیر و آروم
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 00:55)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-14 ساعت 00:10)AB2014 نوشته: (2014-08-13 ساعت 23:38)Sara_lphmkf نوشته: ممنونم نازنين عزيز، ايشالا شما هم زودتر كلير بشيد، جواب ايميل رو براتون مجدد كپي مي كنم، اما چند صفحه قبل بگذاشته بودم
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
سلام
میتونم بپرسم سوال شما دقیقاً چی بوده؟ چون اگه در مورد خودتون پرسیده باشید یعنی AP شما کامل شده و فقط باید شماره ویزا بدستشون برسه. اما اگه کلی در مورد فعال نبودن سایت و صدور ویزا پرسیده باشید داستان متفاوت میشه
در مورد خودم پرسيده بودم، كه چرا بعد از ٨٥ روز چرا ويزام آماده نيست و نمي دونم دليل اين همه طولاني شدنش چيه، و خواهش كردم يك جواب شفاف بدن كه من دقيقا كي ويزا مي گيرم، حالا نمي دونم از ترسشون كه پاشم برم دمه سفارت نزدن كه ap من كامل شده يا اينكه كلا يك جواب كلي دادند، در هر صورت من براي ٢ شهريور بليط گرفتم دارم مي رم، پاسم هم مي دهم بهشون لازم بشه تا آخر سپتامبر اونجا مي مونم
اونا هر چی نباشن ولی آدمای حرفه ای هستند و مطمئن باش حرف راست رو بخاطر ترس و محافظه کاری لاپوشونی نمیکنن. من حدسم اینه که خیلیها مثل شما AP شون تکمیل شده و کلییر شده اند (پیشتر هم این صحبت مطرح شده)
موفق باشید
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 01:08)amohammadi348 نوشته: آقا من پیشنهاد میدم ما هم طرح بدیم دولت لاتاری کارت ملی ایران راه بندازه و 10 هزار آمریکایی را برنده اعلام کنه بعدش سرورها رو خاموش کنیم و به همشون AP بزنیم.
ببینن خوبه ملت اینجوری دارن اذیت می کنن.
واقعا دارن اذیت میکنن ... آقا ، سیستم کوفتی مشکل داره ، همه رو کلیر کن یه مهر بزن جای اون ویزا همه ی ما رو با اتوبوس راهی کن بریم مملکتتون ... هزار تا گرفتاری داریم به خدا ، یکی بچه اش مدرسه داره، من بدبخت اجاره محل کارم سر سالشه 1 ماه دیگه ... کاش الآن 30 سپتامبر بود ، یا شیر بودیم یا روباه دیگه ... خدایاااااااا
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 22:32)S.gh نوشته: (2014-08-12 ساعت 20:18)zaheri نوشته: (2014-08-12 ساعت 18:33)S.gh نوشته: (2014-08-12 ساعت 18:23)H Pier نوشته: (2014-08-12 ساعت 18:04)S.gh نوشته: سلام به همه دوستان خوب منتظر،
من الان مدتهاست كه با اين تاپيك زندگي ميكنم و تقريبا تك تك پيامها رو خوندم و اكثر بچه ها را رو دورادور از طريق پيامهاشون ميشناسم. اصولا بايد يه روز ديگه تامل ميكردم و بعدش اين پيغام رو ميذاشتم اما واقعا وقتي آشوب و اينجوري تو دل بچه ها ميبينم طاقت نميارم.
دوستان ما حدود كيسمون ٧٠٠٠ هست و تا قبل ٦ آگوست شب هيچ آپديت واقعي نداشتيم. ٦ آگوست شب از امريكا برنده اصلي آپ شد براي اولين بار بعد از مصاحبه (انگاري خدا دنيا رو به من داد وقتي او آپ رو ديدم). در پي اون ٧ آگوست هم يه آپ براي تمام اعضاي كيس داشتيم. من ديگه دلم قرص شد كه كلير شديم، همون لحظه يه ايميل به سفارت زدم و اين جواب رو گرفتم:
Dear inquirer,
Please be advised that your administrative processing is done however we have limited visa numbers. The visa numbers are allocated on a first come first served basis.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
من تا اين ايميل و ديدم فردا صبحش بليط گرفتم براي ايروان (جمعه صبح با ماهان)، تا رسيديم ايروان رفتيم سفارت و با پر رويي پاسهامونو تحويل داديم. نگهبان اجازه نداد اول بريم زنگ زد از داخل يكي اومد، گفت باهاتون تماس گرفته شده؟ گفتن كي بياين؟ گفتم هيچ كدوم فقط ميدونم AP ما تمومه و . ..
به هر حال پاسها رو تحويل داديم، و منتظر ايميل از سفارت شديم، آخه بعد از اون ايميلي كه بالا براتون گذاشتم ديگه هيچ كدوم از ايميلهامون و جواب ندادن. تا اينكه يه ساعت قبل ديديم توي سايت سيس هر سه ايشود شديم، خوشحال پا شديم دوباره رفتيم سفارت (آخه نه تلفن جواب ميدن و نه جواب ايميل ميدن)، دوباره با كلي صحبت رفتم تو و با سكيوريتي كلي صحبت و اون زنگ زد با افيسر حرف زد و آخر سر گفت هنوز پاسهاتون آماده نيست و خودمون باهاتون تماس ميگيريم.
ختم كلام تورو خدا انقدر به حرفهاي صد من يه غاز يه سري بيمار رواني گوش ندين. خواهشم از دوستان اينه كه كسايي كه آپديت درست حسابي داشتن(اول از امريكا و بعد از سفارت مربوطه براي تمام اعضا)، نترسين پاشين برين سفارت. ميدونم به نظرتون ريسكش زياده اما من اينريسك و با به بچه يكساله انجام دادم و اگه خدا بخواد فردا پاسمون و با ويزا ميگيريم.
من نميدونماين سفارتها چه سياستي و دارم پيش ميبرن، اما اگه مطمنين كليرين پاشين برين و منتظر نباشين،
همتون و دوستدارم و با تمام وجود براي همه آرزوي موفقيت و شادي دارم
ببخشيد كه خيلي طولاني شد.
دوست گرامی بهتون تبریک میگم.
من شرایط کیس شما رو نمیدونم اما تو ایمیل صراحتا گفتند که شما کلیر شدید و جای نگرانی نیست اما این آپدیت هایی که انجام شده برای تقریبا تمام کیس ها اتفاق افتاده و یا تو این یکی دو روزه اتفاق میفته و نباید این آپدیت ها رو مطمئنا به عنوان آپدیت کلیر ببینیم. اما اینکه بعضی بخوان زودتر برن و شانسشون رو امتحان کنند و هزینه کنند بحثش جداس.
من هم اگر جواب ایمیل شما رو داشتم حتما کار شما رو انجام میدادم.
ممنون میشم شرایط شما رو از نظر سربازی و شغل و همینطور در صورت داشتن فرم 9 سوالی بدونم.
سپاس.
ممنون بابت تبریکتون
والله برنده اصلی همسرم هستند، سربازی رفتند، بیزینس میکنند و سالی بالا ۵ بار مسافرت میکنند، شغل جساس ندارند و فرم هم دریافت نکردند
پس چرا هیچ کیسی از 2014 در سایت سفارت ایروان نیست !؟ چون الان کیس شما باید اینجا باشه وقتی ویزا گرفتید !
من نمیدونم این چه سیاستی هستش که سفارت در پیش گرفته، واقعیتش من با ایمیل زدن متوجه شدم که کلیر شدیم و برای همین هم این پست را نوشتم که دوستان بدونند سفارت ها کار میکنند اما در خفا پس منتظر سایت و اعلام ار سمت اونها نباشید و هر طور شده خودتون پیگیری کنید، البته یه کم زوده که من این حرفها رو بزنم آخه هنوز پاس و ویزا دریافت نشده و فقط تو سایت سیس ایشود شدیم
تبریک میگم دوست گرامی
میشه لطفا اون متنی که براشون فرستادین رو بزارین ????? خیلی ممنون میشم و اینکه لطفا بگین که به سفارت ایمیل زدین یا به kcc????
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 00:22)soli asali نوشته: دارم کم میارم ! تا حالا ایمیل نزدم هی هم آپ شدم !
اگه تا حالا دی ان ای دایاناسور هم میخواستن برسی کنن باید نوادگان، جد ، پدر جد ، پدره پدر جدشون و هم در میاوردن !
ولی خوب تو اوج دل شکستگی و نا امیدی هنوز دلم کلی روشنه ! مخصوصا با ایت آپدیت های اخیر !
دلم برای اون روزایی که بچه ها رو سبز میکردم و گوله گوله اشک خوشحالی میریختم تنگ شده به خدا !
سولی جان برات آرزوی شادی دارم ؛ این پستت به نظر من خانمانه ترین پستت بود که تا حالا خونده بودم
؛یادمه اون اولا که تازه اومده بودم مهاجرسرا همش تو شک بودم که این سولی خانمه یا آقا
...سپهبد سولی انشالله خودت و منتظرسرات سبز سبز سبز بشین
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 01:32 توسط massi63.)
ساعت 1:30 بامداد ( 14 آگوست ) و اينم منتظران مهاجر سرا :
کاربران در حال بازدید این موضوع: AB2014، afsaneha، alireza2753، amir_max1985، amohammadi348، Aroma، artam2، hamid.eng، ibehnam، kamearb، kimfar، mahdi9557، massi63، mizan، mjarim، narin، pari1392، REZAMBI، Sara_am57، sysmaster، کیانوش2، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 01:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 02:12 توسط masoud z.)
حالا که بازار گمانه زنی داغه منم از سهمم استفاده کنم . با توجه به ادامه اپتیدهای امشب که از امریکا بوده و اگه این اپدیدتها پاسخ استعلامها به سفارت باشه احتمال داره سفارتها تا یه تاریخی مشخص منتظر میشن که بقیه استعلامها هم جوابش بیادو بعد جمع بندی نهایی کنن و با در نظر گرفتن روند حل شدن مشکل سیستم دیتا بیس و تعداد ویزاهای موجود تصمیم نهایی رو بگیرن که چند تا ویزا میشه صادر کرد.اگه تو اینده نزدیک مشکل سیستم حل بشه و به سرعت اولیه برگرده هنوز فرصت هست که حداقل تا سقف سهمیه بنونن ویزا صادر کنن .
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
code]دوستان کیس همسر من الان آپ شد ولی خودم هنوز نه [/code]
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سرا
کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 می
/وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 01:42 توسط Sara_lphmkf.)
ضمن عرض ارادت به داش علي گل، با اينكه منبع خبر موثق هست، اما خودشون اعلام كردند با تعداد محدود ويزا اينكار رو دارند انجام مي دهند، نشون به اون نشون كه سايت آنكارا و ايروان تقريبا چند روز يكبار تعدادي كيس غير لاتاري رو دارند كلير مي كنند، و اين نشونه خيلي خوبيه، منبع دوم اين خبر من هم غير موثق هست اما چند وقت پيش مطرح كرده بودم كه سفارت ايروان اعلام كرده فعلا طبق الويت بندي دارند ويزا صادر مي كنند و الويتشون هم بر طبق پرونده هاي فرزند خوندگيه و بعد ويزاي مهاجرتي هست، اما خودمون هم ديديم اين چند وقته هر كدوم از دوستان به سفارت ايروان مراجعه كردند دست خالي برنگشتند، ضمنا حرفهاي اينجانب نظر و يا تحليل شخصي نيست، جمع بندي اطلاعات اين چند وقته از سايت سفارتها و صحبتهاي دوستان در اين تايپيك هست
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 01:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 01:56 توسط AB2014.)
(2014-08-14 ساعت 01:37)Sara_lphmkf نوشته: ضمن عرض ارادت به داش علي گل، با اينكه منبع خبر موثق هست، اما خودشون اعلام كردند با تعداد محدود ويزا اينكار رو دارند انجام مي دهند، نشون به اون نشون كه سايت آنكارا و ايروان تقريبا چند روز يكبار تعدادي كيس غير لاتاري رو دارند كلير مي كنند، و اين نشونه خيلي خوبيه، منبع دوم اين خبر من هم غير موثق هست اما چند وقت پيش مطرح كرده بودم كه سفارت ايروان اعلام كرده فعلا طبق الويت بندي دارند ويزا صادر مي كنند و الويتشون هم بر طبق پرونده هاي فرزند خوندگيه و بعد ويزاي مهاجرتي هست، اما خودمون هم ديديم اين چند وقته هر كدوم از دوستان به سفارت ايروان مراجعه كردند دست خالي برنگشتند، ضمنا حرفهاي اينجانب نظر و يا تحليل شخصي نيست، جمع بندي اطلاعات اين چند وقته از سايت سفارتها و صحبتهاي دوستان در اين تايپيك هست
10 سال تجربه با یه کلیک پرید؟ 
ببین توی خیلی از اطلاع رسانی های سایتاشون گفتن که سیستم کند هستش و اولویت روی فرزند خواندگی و مهاجرته، با این حال این سیستم تا اونجایی که من تحقیق کردم دقیقاً توی صدور ویزاهای با اولویت امنیتی مشکل پیدا کرده، اون کیسهایی که باید با پلیس بین الملل، اف بی آی و تروریسم و قاچاق کنترل بشه که دقیقاً کیسهای ما ایرانیا تمام این گلوگاهها رو طی میکنه. مواردی که اعلام میشه اوناییی هستن که بعقیده من پرونده هایی هستن که گلوگاههای مشترک با ما ندارن، مثلاً استعلامهای کتبی از پلیس اون کشور (مثل ترکهایی که میخوان مهاجرت کنن به امریکا) در ضمن تئوری توطئه واسه 1500 تا دونه ویزای ناقابل!؟ اگه اینجوریه چرا تو بولتن ها ایرانیا رو محدود نکردن؟ من هنوز اعتقاد دارم به مشکل نرم افزارچه بسا اینکه هنوز در کشورهای دیگه هم این مشکل برقراره.
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 01:53)AB2014 نوشته: (2014-08-14 ساعت 01:37)Sara_lphmkf نوشته: ضمن عرض ارادت به داش علي گل، با اينكه منبع خبر موثق هست، اما خودشون اعلام كردند با تعداد محدود ويزا اينكار رو دارند انجام مي دهند، نشون به اون نشون كه سايت آنكارا و ايروان تقريبا چند روز يكبار تعدادي كيس غير لاتاري رو دارند كلير مي كنند، و اين نشونه خيلي خوبيه، منبع دوم
ببین توی خیلی از اطلاع رسانی های سایتاشون گفتن که سیستم کند هستش و اولویت روی فرزند خواندگی و مهاجرته، با این حال این سیستم تا اونجایی که من تحقیق کردم دقیقاً توی صدور ویزاهای با اولویت امنیتی مشکل پیدا کرده، اون کیسهایی که باید با پلیس بین الملل، اف بی آی و تروریسم و قاچاق کنترل بشه که دقیقاً کیسهای ما ایرانیا تمام این گلوگاهها رو طی میکنه. مواردی که اعلام میشه اوناییی هستن که بعقیده من پرونده هایی هستن که گلوگاههای مشترک با ما ندارن، مثلاً استعلامهای کتبی از پلیس اون کشور (مثل ترکهایی که میخوان مهاجرت کنن به آمریکا) در ضمن تئوری توطئه واسه 1500 تا دونه ویزای ناقابل!؟ اگه اینجوریه چرا تو بولتن 2015 ایرانیا رو محدود نکردن؟ من هنوز اعتقاد دارم به مشکل نرم افزارچه بسا اینکه هنوز در کشورهای دیگه هم این مشکل برقراره.
دوست عزيز كلا پراگراف دوم رو حذف كردم كه يك وقت بحث س ي ا ٣٠ نشه، من نمي گم مشكل ندارند، مشكل هست، اما اينكه ويزا ندارند هم درست نيست، ويزا هست اما محدود، همون طور كه خودمون ديديم دوستان رفتند و ويزا گرفتند
منظورم اين هست دوستان نا اميد نشن
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
خدمت همه دوستان عرض كنم اونا خوب ميدونن دارن چيكار ميكنن
فقط صبر كنيد و مطمئن باشيد بزودى خبرهاى خوبى تو راهه
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 01:57)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-14 ساعت 01:53)AB2014 نوشته: (2014-08-14 ساعت 01:37)Sara_lphmkf نوشته: ضمن عرض ارادت به داش علي گل، با اينكه منبع خبر موثق هست، اما خودشون اعلام كردند با تعداد محدود ويزا اينكار رو دارند انجام مي دهند، نشون به اون نشون كه سايت آنكارا و ايروان تقريبا چند روز يكبار تعدادي كيس غير لاتاري رو دارند كلير مي كنند، و اين نشونه خيلي خوبيه، منبع دوم
ببین توی خیلی از اطلاع رسانی های سایتاشون گفتن که سیستم کند هستش و اولویت روی فرزند خواندگی و مهاجرته، با این حال این سیستم تا اونجایی که من تحقیق کردم دقیقاً توی صدور ویزاهای با اولویت امنیتی مشکل پیدا کرده، اون کیسهایی که باید با پلیس بین الملل، اف بی آی و تروریسم و قاچاق کنترل بشه که دقیقاً کیسهای ما ایرانیا تمام این گلوگاهها رو طی میکنه. مواردی که اعلام میشه اوناییی هستن که بعقیده من پرونده هایی هستن که گلوگاههای مشترک با ما ندارن، مثلاً استعلامهای کتبی از پلیس اون کشور (مثل ترکهایی که میخوان مهاجرت کنن به آمریکا) در ضمن تئوری توطئه واسه 1500 تا دونه ویزای ناقابل!؟ اگه اینجوریه چرا تو بولتن 2015 ایرانیا رو محدود نکردن؟ من هنوز اعتقاد دارم به مشکل نرم افزارچه بسا اینکه هنوز در کشورهای دیگه هم این مشکل برقراره.
دوست عزيز كلا پراگراف دوم رو حذف كردم كه يك وقت بحث س ي ا ٣٠ نشه، من نمي گم مشكل ندارند، مشكل هست، اما اينكه ويزا ندارند هم درست نيست، ويزا هست اما محدود، همون طور كه خودمون ديديم دوستان رفتند و ويزا گرفتند
منظورم اين هست دوستان نا اميد نشن
ویزا مثل چک امضا شده دولتی میمونه مراحل صدورش متأثر از ضوابط و قواعدیه که یه نرم افزار داره مدیریت میکنه ، میشه ته دسته چکت یکی دوتا چک باقی بذاری تا دسته چک جدیدت صادر بشه اما نمیشه یهو 100 نفرو صدا کنی علاف شن (این مورد رو هم این دوره داشتیم)، اون مورد دوستمون که رفت و داد و گرفت دو حالت داره یا همه چیو اینجا بیان نکرده یا سفارت در حقش لطف کرده و از ته دسته چک بهش یکی داده، مثل اتفاق پارسال که به ایرانیا بیش از تعداد ذکر شده در قانونشون ویزا دادن.
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت: