کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-14 ساعت 08:03)alimomen نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 07:52)رضا2015 نوشته:  سلام صبح همگی بخیر و شادی

داشتم ویزاهای دانشجویی رو نگاه میکردم یه دانشجو بعد از ۱۱۵ روز کلیر شده امروز صبح از انکارا
فکر کنم سیستم راه افتاده باشه

http://www.applyabroad.org/forum/showthr...ost1714484

اینم لینکش(با اجازه ادمین محترم)

ممنون از اطلاع رسانی ولی فعلا اولویت رو دادن به ویزای دانشجویی پس هنوز ممکنه که سیستم به صورت محدود داره کار میکنه
تمام سعی شون رو دارن میکنند اول ویزای دانشجویی رو بدن چون تا یک ماه دیگه دانشگاه ها باز می شن و هر دانشجو کلی پول میبره تو دانشگاه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، hamid_fs3 ، کیانوش2 ، soli asali ، smpf ، mizan ، nedaba ، محبت
(2014-08-14 ساعت 08:06)teacherm نوشته:  تو این چهل روری که هیچکس کلیر نکردن و ما معتقدیم بخاطر سیستم سفارت بوده. ایا بقیه جاهای دنیا و تو سفارتهای دیگه هم هنینطور بوده؟ کسی اطلاع داره این نپالی ها که تو این یه ماه رفتن مصاحبه چه وضعی داشتن؟ اونا که مستقیم ویزا میگیرن و تعدادشونم خیلی زیاده

کلیر چند ماهه فقط برای بدبخت ایرانی هست یارو نپالی هم از ما جلوتره سریع ویزا رو میگیره -چقدر خفیف شدیم خدا نپال از ما جلوتره گریم گرفته بخدا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-14 ساعت 08:15)m.mirzaee نوشته:  سلام
بالاخره نمردیم و دیدیم یه کیس **58 از آمریکا آپدیت شد
انشالله همه کلیر بشن

سلام دوست خوبم، منم با کیس 6000 دیشب ساعت یک از آمریکا آپدیت شدم. امیدوار باشید لطفا همه چیز به لطف خدا برای همه مون بزودی به خیر و خوشی به پایان میرسه.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
دوستان من الان نشستم تک تک شماره های ایروان را تا 5800 برسی کردم آپدیت ها گروهی نبوده بلکه در آگوست برای هر کیسی آپدیت جدا بوده و دارن رو پرونده ها برسی می کنند مثلا کیس 5286 ایشو شد توی11 آگوست یا 5300 redy شد در 4 آگوست کیس 4309 2آپریل آپدیت شده پس مطمئن باشید نه ویزا تموم شده نه هیچ چیز دیگه فقط دارن برسی می کنند که یک دفعه اغلام کنند
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، soli asali ، کیانوش2 ، shilan ، smpf ، mizan ، massi63 ، pari pari ، nedaba ، محبت ، قصه گو
صبح همه دوستان منتظر مثل شخص بنده بخیر. . . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
دوست های عزیز من که هیچ وقت روی گلتونو ندیدم.
میدونم شرایط خیلی سخته منم مثل شما... یک روز پر از امیدم یک روز خالی و تهی... یک روز میخندم یک روز تمام روز اشک تو چشمم خونه کرده... خلاصه یک روز تو عرشم یک روز رو فرش خونمون. ولی با همه اینا به هیچ جا نرسیدم جز اینکه لحظات قشنگ جونیم رو هدر دادم.
میدونید قشنگ ترین جای دنیا کجاست ؟ آره اونجای که عزیزترین هامون هستند.
و قشنگ ترین صدا؟ بله صدای نفس های اوناست
بیاید وقتی نامید میشیم به اینا فکر کنیم و لبخند بزنیم.شاید همین انرژهای مثبت که در وجودمون شکل میگیره برای رسیدن به هدفمون کمکمون کنه. اینقدر گمانه زنی و حدس و گمان کردیم که هممون خسته شدیم.
و
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
سلام دوستان صبح تون بخیر alimomen، arenfard، farhad_syd، gh_sh67، hsh2006، mbsamani، noobnoobi، p.r.kh، shahryar7021، smart3461، مامان خانم، ، 1 مهمان
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، smpf ، mizan ، pari pari ، nedaba ، محبت ، قصه گو
سلام دوستان ما 13آگوست اپدیت شدیم
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
(2014-08-14 ساعت 08:42)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 08:15)m.mirzaee نوشته:  سلام
بالاخره نمردیم و دیدیم یه کیس **58 از آمریکا آپدیت شد
انشالله همه کلیر بشن

سلام دوست خوبم، منم با کیس 6000 دیشب ساعت یک از آمریکا آپدیت شدم. امیدوار باشید لطفا همه چیز به لطف خدا برای همه مون بزودی به خیر و خوشی به پایان میرسه.
بله دوست من الان که بقیه کیسها رو چک میکنم میبینم که اونها هم آپدیت شدن
اما من که نشدم
به نظرتون احتیاج به چک شدن نداشتم؟قبلاً کلیر شدم؟بیخیال من شدن؟جریان چیه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، smpf ، mizan ، nedaba ، محبت ، قصه گو
(2014-08-14 ساعت 08:21)alimomen نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 08:06)teacherm نوشته:  تو این چهل روری که هیچکس کلیر نکردن و ما معتقدیم بخاطر سیستم سفارت بوده. ایا بقیه جاهای دنیا و تو سفارتهای دیگه هم هنینطور بوده؟ کسی اطلاع داره این نپالی ها که تو این یه ماه رفتن مصاحبه چه وضعی داشتن؟ اونا که مستقیم ویزا میگیرن و تعدادشونم خیلی زیاده

کلیر چند ماهه فقط برای بدبخت ایرانی هست یارو نپالی هم از ما جلوتره سریع ویزا رو میگیره -چقدر خفیف شدیم خدا نپال از ما جلوتره گریم گرفته بخدا

آي گفتي خوارو خفيف هم اينطور ، خواهر من تو يکي از شهراي کوچيک اوهايو زندگي ميکنه ميگه یه محله تو شهرشون هست که مخصوص اسکان ادمهاي فراري همين کشوراي درپيته ! ميگه اونا بدون کوچکترين تخصصي زودتر از ما که داريم اونجا دکترا ميگيريم شهروند ميشند!
آيلار 2014as4xxx، مصاحبه 17 مارچ ايروان ، وضعيت AP و منتظر ، آ پديت ها 30 مي، 7 جولاي ،6 اگوست با ايميل و 8 اگوست همه اعضا بدون ايميل
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، shilan ، smpf ، azadeh2014 ، nedaba ، محبت ، قصه گو
[font=Arial]اندکی صبر سحر نزدیک است....[/font]
بچه ها من دیروز یه میل زدو به سفارت ایروان، اولاً که یه میل اوتوماتیک اومد بلافاصله و آپ شدم. الانم یه میل اومد که گفته:
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
نکته این این بود که قبلا میل میزدی به وضعیت AP اشاره میکرد
(....... Please be advised that the case is under administrative processing and as soon as it is done you will)
این یعنی من کلیر شدم آیااا؟؟؟؟ آخه من وضعیت کلیرنسم و پرسیده بودم که اینجوری جواب دادن.
شایدم حال نداشته کامل جواب بده . :-))) . کسی این تجربه رو داره؟؟؟
یه سوال دیگه من یه بار 13 اگوست آپ شدم یه بار 14 آگوست. آیا یکیش واسه اون جواب اوتوماتیک بوده و یکیش جواب ایمیل ؟؟ یا آپ دیروز واقعاً آپ بوده ؟؟؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، smpf ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، محبت ، قصه گو
(2014-08-14 ساعت 03:15)محبت نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 03:05)bobo_ir نوشته:  بحث کم اومده زدین تو نخ سقوط هواپیما!!! یا خیال پردازی میکنید یا داستان میگید یا حوادث می نویسید!!! اقایون و خانمها بنده اعتراض دارم! اجازه بدید فقط اخبار موثق در خصوص کلیرنس و ویزا اینجا درج بشه! من چند صغحه را مرور کردم ولی دریغ از 2 کلمه حرف به درد بخور
سلام
دوست خوبم دنبال چه اخبار موثقی میگردی.
این چند صفحه که سهله شما تمام این 1854 صفحه رو که مرور کنی عموما همینه.
فعلا همش امیده و خیال پردازی و اگه کل این صفحات رو جمع بندی کنی یک صدمش هم خبر موثق نخواهد شد بلکه صرفا روحیه بخشیه و گاها اطلاعاتی جسته و گریخته و در خصوص کلیرنس صرفا کلمه صبر و صبر و صبر مثل پژواک صدا بدرد میخوره و بس.
وگرنه روزی چند مرحله هر دوستی سایت سیس و سفارت رو بررسی میکنه و نیازی به این تاپیک احساس نمیکنه.
البته اعتراضتون بجاست اما دریغ از اخباری به غیر از این چند مورد:
1- آپدیت شدیم با ایمیل یا بی ایمیل.
2- داستان دیتا بیس و خرابیش.
.
و البته شیرین ترین خبر ممکن اعلام کلیرهاست که اونم همه در ابتدای پشت سیستم قرار گرفتن اول اون رو چک میکنن، که متاسفانه فعلا از این خبرا نیست؟!
.
حالا شما خبر دیگه ای داری بسم الله عزیز برادر.
من فقط میگم واقعا" متا سفم لطفا" شما به دل نگیرین
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، mizan ، nedaba ، محبت ، قصه گو
سلام، صبح همگي به خير، من هم دوباره امروز صبح يك آپديت ديگه داشتم، مي دونم خيلي مهم نيست، ولي وقتي هفته پيش دوستان مي اومدند مي گفتند آپ شدند خوب من هم دلم مي خواست ديگه، :d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-14 ساعت 10:07)Sara_lphmkf نوشته:  سلام، صبح همگي به خير، من هم دوباره امروز صبح يك آپديت ديگه داشتم، مي دونم خيلي مهم نيست، ولي وقتي هفته پيش دوستان مي اومدند مي گفتند آپ شدند خوب من هم دلم مي خواست ديگه، :d
سلام صبح به خیر تاریخش چهاردهم است آیا؟
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، smpf ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، محبت ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان