کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-14 ساعت 10:07)Sara_lphmkf نوشته:  سلام، صبح همگي به خير، من هم دوباره امروز صبح يك آپديت ديگه داشتم، مي دونم خيلي مهم نيست، ولي وقتي هفته پيش دوستان مي اومدند مي گفتند آپ شدند خوب من هم دلم مي خواست ديگه، :d
مارو باش. من همش جلوی خودم و گرفتم که میل نزنم که اگه آپ شدم متوجه بشم آپ ایمیل نیست. حالا اد باید صبرم دیروز تموم میشد؟؟؟؟؟؟؟ :-((((( آلان من از کجا بفهمم آپ های دیروز و امروز مال ایمیل نیست؟؟؟؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، smpf ، soli asali ، azadeh2014 ، amohammadi348 ، pari pari ، nedaba ، محبت ، قصه گو
(2014-08-14 ساعت 10:13)masoudyara نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 10:07)Sara_lphmkf نوشته:  سلام، صبح همگي به خير، من هم دوباره امروز صبح يك آپديت ديگه داشتم، مي دونم خيلي مهم نيست، ولي وقتي هفته پيش دوستان مي اومدند مي گفتند آپ شدند خوب من هم دلم مي خواست ديگه، :d
سلام صبح به خیر تاریخش چهاردهم است آیا؟

بله دوست عزيز، يك دونه ديشب داشتم يكي هم الانBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام صبح بخیر... من که اصلا ختو 23 جولای کیسم گیر کرده... هیچ خبری نیست.... دیگه اصلا واسم مهم نیست بعد 245 روز بریدم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-08-14 ساعت 10:15)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 10:13)masoudyara نوشته:  
سلام صبح به خیر تاریخش چهاردهم است آیا؟

بله دوست عزيز، يك دونه ديشب داشتم يكي هم الانBig Grin
شک نکنین کلیر شدین فقط مونده مشکل ویزا حل بشه
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، smpf ، برسام٤ ، soli asali ، mizan ، massi63 ، pari pari ، nedaba ، محبت ، nasim ، قصه گو
(2014-08-14 ساعت 09:09)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 08:42)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 08:15)m.mirzaee نوشته:  سلام
بالاخره نمردیم و دیدیم یه کیس **58 از آمریکا آپدیت شد
انشالله همه کلیر بشن

سلام دوست خوبم، منم با کیس 6000 دیشب ساعت یک از آمریکا آپدیت شدم. امیدوار باشید لطفا همه چیز به لطف خدا برای همه مون بزودی به خیر و خوشی به پایان میرسه.
بله دوست من الان که بقیه کیسها رو چک میکنم میبینم که اونها هم آپدیت شدن
اما من که نشدم
به نظرتون احتیاج به چک شدن نداشتم؟قبلاً کلیر شدم؟بیخیال من شدن؟جریان چیه؟
ما هم آپدیت نشدیم.
تشکر کنندگان: reasonable ، کیانوش2 ، shilan ، Sara_lphmkf ، smpf ، soli asali ، mizan ، pari pari ، nedaba ، محبت ، nasim ، قصه گو
ما هم روی اپدیت همگانی 8 جولای گیر کردیم. نه اپدیتی ، نه هیچی
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، آلیس-1980 ، shilan ، Sara_lphmkf ، smpf ، soli asali ، mizan ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba ، nasim ، قصه گو
منتظر سرا چرا ارور میدهه!
تشکر کنندگان: shilan ، smpf ، soli asali ، nedaba
کیس 1414از ایروان 6 آگوست ایشو شد کیس 1478 از ایروان 13 آگوست ایشو شد کیس 3513 از ایروان8 اگوست ایسو شد
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
یکی جواب بدههههه:::
بچه ها من دیروز یه میل زدو به سفارت ایروان، اولاً که یه میل اوتوماتیک اومد بلافاصله و آپ شدم. الانم یه میل اومد که گفته:
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
نکته این این بود که قبلا میل میزدی به وضعیت AP اشاره میکرد
(....... Please be advised that the case is under administrative processing and as soon as it is done you will)
این یعنی من کلیر شدم آیااا؟؟؟؟ آخه من وضعیت کلیرنسم و پرسیده بودم که اینجوری جواب دادن.
شایدم حال نداشته کامل جواب بده . :-))) . کسی این تجربه رو داره؟؟؟
یه سوال دیگه من یه بار 13 اگوست آپ شدم یه بار 14 آگوست. آیا یکیش واسه اون جواب اوتوماتیک بوده و یکیش جواب ایمیل ؟؟ یا آپ دیروز واقعاً آپ بوده ؟؟؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان
به نظرم بدنيست گاها دقدقه ها و سوالاتمون رو تو صفحات فيس بوکي وزارت خارجه نيز عنوان کنيم خصوصا دوستاني که تسلط بيشتري به زبان دارند بهتره اين کارو در صفحه فيسبوک انگليسي وزارت خارجه انجام بدن
خواهش ديگه من اينه که در اين فرصت باقي مانده تا پايان، همديگر رو محدود نکنيم از اينکه چرا فلان کس فلان تحليل شخصي رو انجام داده و يا اينکه چرا اينقدر اينجا سلام و احوال پرسي ميشه و يا چرا کسي احساسات منفي اش رو بروز ميده و يا اينکه چرا شخص ديگري اميد واهي ميده ما هم ميتونيم نظري خلاف نظر ديگري را عنوان کنيم بدون اينکه شخصي ياگروه خاصي رو توبيخ کرده باشيم بايد باور کنيم که مسئوليت قبول يا قبول نکردن نظر ديگران با خود ماست
صبر بعضي از دوستان در کنار دقت و تحليل دوستان ديگر و ذهن چالشگرگروهي و حوصله در پاسخگري توسط گروه ديگر و… والبته زحمت مديران ،به نظر من تبديل به محاسن خاص اين تاپيک شده و سليقه عام و خاص غالب مخاطبان رو پوشش ميده
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: shilan ، smpf ، reasonable ، armin021 ، soli asali ، sonyz2 ، m_nikparvaz ، nedaba ، majid_eng ، H Pier ، محبت ، قصه گو
(2014-08-14 ساعت 01:30)azadeh2014 نوشته:  [quote='soli asali' pid='534829' dateline='1407959537']
دارم کم میارم ! تا حالا ایمیل نزدم هی هم آپ شدم !
اگه تا حالا دی ان ای دایاناسور هم میخواستن برسی کنن باید نوادگان، جد ، پدر جد ، پدره پدر جدشون و هم در میاوردن !
ولی خوب تو اوج دل شکستگی و نا امیدی هنوز دلم کلی روشنه ! مخصوصا با ایت آپدیت های اخیر !
دلم برای اون روزایی که بچه ها رو سبز میکردم و گوله گوله اشک خوشحالی میریختم تنگ شده به خدا !
سولی جان شما همه ماها را سبز كردى واسه گرين كارت ما هر روز دعا ميكنيم هر چه زودتر خودتم سبز بشى
اگه بگم هرچند روز يكبار يه سر به اين تاپيك ميزنم تاهوراى شما وچندتاى ديگه از دوستان را ببينم چيزى به گزاف
نگفته ام
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، shilan ، smpf ، soli asali ، azadeh2014 ، nedaba ، محبت
امروز عمو اوباما 53 ساله شده گفته به همه شیرینی ویزا میده بریم بهش کادو بدیم ، مردم چه انتظارایی دارن والللللللللللللللا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، shilan ، آلیس-1980 ، smpf ، smalijm ، milad 68 ، soli asali ، mizan ، pari pari ، nedaba ، محبت ، nasim
(2014-08-14 ساعت 09:56)milad.m1986 نوشته:  بچه ها من دیروز یه میل زدو به سفارت ایروان، اولاً که یه میل اوتوماتیک اومد بلافاصله و آپ شدم. الانم یه میل اومد که گفته:
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
(....... Please be advised that the case is under administrative processing and as soon as it is done you will)
این یعنی من کلیر شدم آیااا؟؟؟؟ آخه من وضعیت کلیرنسم و پرسیده بودم که اینجوری جواب دادن.
یه سوال دیگه من یه بار 13 اگوست آپ شدم یه بار 14 آگوست. آیا یکیش واسه اون جواب اوتوماتیک بوده و یکیش جواب ایمیل ؟؟ یا آپ دیروز واقعاً آپ بوده ؟؟؟

سلام ، ما هم دقيقا" مثل شما ايميل زديم و همين جوابارو گرفتيم ديروز پاسخ اتوماتيک و امروز هم همين متن ! البته ما 8 اگوست همه اعضا آپديت شديم و با اين ايميل هم تغييري نکرديم ! و همون 8 آگوست مونديم .
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، آلیس-1980 ، smpf ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-14 ساعت 10:34)milad.m1986 نوشته:  یکی جواب بدههههه:::
بچه ها من دیروز یه میل زدو به سفارت ایروان، اولاً که یه میل اوتوماتیک اومد بلافاصله و آپ شدم. الانم یه میل اومد که گفته:
Dear inquirer,

دوستان
من هم ديروز سيزدهم ايميل زدم همين جواب را فوري دادند . لطفاً نظر خود را اعلام كنيد . متشكرم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، milad.m1986 ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، محبت ، smpf ، قصه گو ، mizan
(2014-08-14 ساعت 10:14)milad.m1986 نوشته:  
مارو باش. من همش جلوی خودم و گرفتم که میل نزنم که اگه آپ شدم متوجه بشم آپ ایمیل نیست. حالا اد باید صبرم دیروز تموم میشد؟؟؟؟؟؟؟ :-((((( آلان من از کجا بفهمم آپ های دیروز و امروز مال ایمیل نیست؟؟؟؟
دوست عزیز من دیشب 1:10 شب چک کردم شوهرم آپ شده بود ولی خودم که نفر اصلی هستم خیر و روی 11 جون گیر کردم.ولی فکر می کنم آپ از آمریکا بود ولی نمی دونم چرا 14 آگوست خورده؟
به نظر من ساعت سایت براساسU.T.C هست و در واقع در آن تایم از هر جا آپ می شدیم 14 آگوست می خورد.نظر دوستان خوبم چیه؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان