موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
خب،
من ویزای دبی ام در اومد به سلامتی . فک می کردم یه ماهه باشه ولی اعتبارش دو ماهست و از زمان ورود می تونم 14 روز کاری اونجا بمونم.
سارا جون عزیزم، زودتر خبرم کن که بیام . دیگه تقریبا آماده م، ایران هم کار خاصی ندارم. مرسی
پ.ن: مننظورم سارا گرو بود. با خاله سارای ایروان اشتباه نشه.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 11:21)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-14 ساعت 11:00)peymanpakd نوشته: سلامونعليكوم،
آقا اون خبر بمبه بود كه وعده جمعه داده بودم !؟! خوب !
آقا نشد!!
فقط دوستان گرام قويأ تاكيد ميكنم هركي آپ شد الكي پا نشه بره بگه ما آپ شديم پس حتما كلير شديم و سفارت خبر نكرده و ...، هزينه الكي نكنيد ، ما با كلي آپ كرديم نشد شما هم نكنيد ، ديگه من روم نميشه صورت مساله رو بگم، از رو جواب هر كي تو دل خودش صورت مساله رو پيدا كنه،
داش علي روم سياس، بهت قول بمب داده بودم، اما دريغا مين بود كه روش نشسته بودم 
دايي پيمان جونم، دقيقا بگو چي شد؟ چي شنيدي؟
دايي جون! دايي جون ، من بود دايي بمب نبود، هنوز جاش درد ميكنه دايي، اما خداوكيلي دروغ ميگن ويزا ندارن، دارن فرت و فرت ايشود ميكنن دايي، فقط واسه ما مين بود دايي
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 11:16)Hassan2014 نوشته: (2014-08-14 ساعت 11:00)peymanpakd نوشته: سلامونعليكوم،
آقا نشد!!
فقط دوستان گرام قويأ تاكيد ميكنم هركي آپ شد الكي پا نشه بره بگه ما آپ شديم پس حتما كلير شديم و سفارت خبر نكرده و ...، هزينه الكي نكنيد ، ما با كلي آپ كرديم نشد شما هم نكنيد ، ديگه من روم نميشه صورت مساله رو بگم، از رو جواب هر كي تو دل خودش صورت مساله رو پيدا كنه،
دايى پيمان من با بمب با خمپاره با مين با ترقه با ..... ويزامو ميگيرم، شوخيهم ندارم
تا حالا نشده چيزى بخامو بدست نيارم ياحق
دايي جون خدا پشت و پناهت دايي، فقط مواظب مينا باش دايي، تعدادشون خيلي زياده دايي، شربتمربطتهم كه اصلا نخور دايي
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما دیروز ویزا هامون و تحویل گرفتیم.
سولی جونم میتونی سطل رنگتو بپاشونی عزیزم رو اسم ما.
فقط تورو خدا بچه ها امیدوار باشین، ویزا هست و نگران نباشید.
حق با دایی پیمان هستش، همینجوری یا علی کلی هزینه نکنید از ایران پا شید برید. من میدونم خیلی از دوستان الان ایروان هستند، اونها که ایروانن این ریسک و لطفا انجام بدن و ازشون خواهش میکنم خبرشو به بقیه بچه ها بدن.
اگه اینجا نیومدن اعلام کنن من خودم تا هفته آینده باهاشون حرف میزنم و نتیجه را بهتون میدم.
اما حتما کلی آدم تا هفته آینده کلیر میشن.
به امید کلی شادی تا هفته آینده
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 11:32)S.gh نوشته: سلام دوستان
ما دیروز ویزا هامون و تحویل گرفتیم.
سولی جونم میتونی سطل رنگتو بپاشونی عزیزم رو اسم ما.
فقط تورو خدا بچه ها امیدوار باشین، ویزا هست و نگران نباشید.
حق با دایی پیمان هستش، همینجوری یا علی کلی هزینه نکنید از ایران پا شید برید. من میدونم خیلی از دوستان الان ایروان هستند، اونها که ایروانن این ریسک و لطفا انجام بدن و ازشون خواهش میکنم خبرشو به بقیه بچه ها بدن.
اگه اینجا نیومدن اعلام کنن من خودم تا هفته آینده باهاشون حرف میزنم و نتیجه را بهتون میدم.
اما حتما کلی آدم تا هفته آینده کلیر میشن.
به امید کلی شادی تا هفته آینده
ديديد چي گفتم،
دايي اونجا پر مينه،وارد نباشيد ازيت ميشيد، حداقل اگه كسي خواست بره فلزياب با خودش ببره، فلزياب اونجا حكم لباس گرم تو قطب رو داره دايي جون
پروردگارا
2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
اي بابا، دوستان درست توضيح بديد چي شده؟ من اصلا سر در نميارم، من از قبل براي دوم شهريور بليط گرفتم، يكي بگه چي شده؟ بلاخره بريم يا نريم؟ اين جوري توضيح دادند اصلا خوب نيستا، بدتر آدمو گيج مي كنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اميدوارم همه حالشون خوب باشه
و بعد از هر نا اميدي ، كاي اميد وار بشن !
ولي من به شخصه قاطي كردم
يه بار ميگن سيستم مشكل داره
يه بار ميگن ويزا نيس
ي بار ميگن هنوز در حال بررسيه
از اون ور هيچ كيس لاتاري رو اعلام نميكنم
چند چندن اينا؟
ماشاالله اينا كه قانونمندن ... :|
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
کاش ميشد يکي از دوستان اين متنو ترجمه کنه و بذاره تو صفحه فيسبوکي وزارت خارجه
Dear sir/madam
همانوري که مستحضر هستيد در خلال اينکه ما توسط مسيولين محترم سفارت در حال در يافت ايميلهايي هستيم که از محتواي آن چنين استنباط ميشود که ويزاهاي کافي وجود ندارد شاهد صدور ويزا هايي هستيم که به ساير متقاضيان تعلق ميگيرد . با توجه به بيانيه اي که وزارت اموز خارجه اعلام فرمودند مبني بر اولويت قرار دادن کيسهاي لاتاري و غيره بدين وسيله بسيار سپاسگذار خواهم شد که اينجانبان را در خصوص سياستهاي کلي روند صدور ويزا براي افراد در حال انتظار براي تکميل پروسه اداري مطلع سازيد . قطعا پاسخ مناسب شما باعث خواهد شد که گروه بسياري از ارسال ايميلها ي تکراري به شعب مختلف سفارت اجتناب کرده و وسيله اي براي آرامش آنان گردد.
باتشکر فروان به نيابت از...
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 10:15)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-14 ساعت 10:13)masoudyara نوشته: (2014-08-14 ساعت 10:07)Sara_lphmkf نوشته: سلام، صبح همگي به خير، من هم دوباره امروز صبح يك آپديت ديگه داشتم، مي دونم خيلي مهم نيست، ولي وقتي هفته پيش دوستان مي اومدند مي گفتند آپ شدند خوب من هم دلم مي خواست ديگه، :d
سلام صبح به خیر تاریخش چهاردهم است آیا؟
بله دوست عزيز، يك دونه ديشب داشتم يكي هم الان
کلیر شدی سارا جان؛با همون جاروت بزن تو سر من شاید ما هم کلیر بشیم
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 11:46)Sara_lphmkf نوشته: اي بابا، دوستان درست توضيح بديد چي شده؟ من اصلا سر در نميارم، من از قبل براي دوم شهريور بليط گرفتم، يكي بگه چي شده؟ بلاخره بريم يا نريم؟ اين جوري توضيح دادند اصلا خوب نيستا، بدتر آدمو گيج مي كنيد
سارا جان چيزي كه هست اينه كه اگه فقط آپ شدي و جوابي كه دقيقا بگه شما ap يتون تموم شده دريافت نكردي، رفتن با خودته اما فقط هزنه اضافست، ما با كلكسيوني از آپ اين كار و كرديم و نشد،البته ويزا موجوده و مشكلي تو صدورش هم نيست ،شايد حداقل تو صدور تعداد محدودي در هر روز،به هر حال ويزا هست، اما تا اعلام نكنن كلير شدي، اگه بري شرمنده اخلاقت ميشن.
حالا اگه كامل متوجه شدي من قضيه مينا رو توضيح بدم؟
پروردگارا
2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 11:46)Sara_lphmkf نوشته: اي بابا، دوستان درست توضيح بديد چي شده؟ من اصلا سر در نميارم، من از قبل براي دوم شهريور بليط گرفتم، يكي بگه چي شده؟ بلاخره بريم يا نريم؟ اين جوري توضيح دادند اصلا خوب نيستا، بدتر آدمو گيج مي كنيد
سارا جونم من نمیگم که نرین. گفتم چون پا شدن و رفتن هزینه بر هستش چند روز صبر کنید و جواب کار بچه هایی که الان اونجان و میخوان ریسک کنند و بدونید بعدش برین. همین. عزیزم تا 2 شهریور هنوز کلی زمانه، خودت حتما تا اون موقع کلیری. و با بلیطت میری و ویزاتو میگیری.
اونجا هیچ خبری از مین و پین نیست، نترسید.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 11:00)peymanpakd نوشته: سلامونعليكوم،
آقا نشد!!
خدا نکنه روی سفارت سیاه شه به حق پنج تن!
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug