کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ايروان باز آپديت كرد با ٤ تا كيس غير لاتاري، ايروان تقريبا هرروز داره همين ساعت چند تا كيس غير لاتاري اعلام مي كنه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام به همه ی دوستان تاپیک کلیرنسِ مهاجرسرا؛
من دو ماهه که کارم چک کردن سیس و سایت ابوظبیه. و تمایلی به حضور تو مهاجرسرا نداشتم سابقاً، چون گاهاً تحلیلهای شخصی با چنان اعتماد به نفسی گفته میشه که یا استرس زا میشه و یا امید واهی در پی داره.
ولی تو بیست روز اخیر کارم شده اینکه تک تک صفحات این تاپیک رو دنبال کنم چون اینجا جمع منتظرهای مثل خودم هست و "شواهد و اتفاقهایی رو که بیان میکنن" اینجا رو برام به یه سایت خبری تبدیل میکنه که بدونم چی داره میگذره. وقتی میبینم یهو ده صفحه تو تاپیک اضافه شده، ذوق میکنم که حتماً اتفاق خوبی افتاده و ...
در مجموع، از همتون ممنونم
دعا میکنم همه مون به خواسته قلبیمون برسیم. آمین
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: pari pari ، amohammadi348 ، shilan ، soli asali ، USA2014 ، کیانوش2 ، lighter ، reza3035 ، nedaba ، rbrb-2015 ، محبت ، azadeh2014 ، H Pier ، nasim
باز خوبه ایروان حداقل داره کار می کنه.

آنکارا که هیچ خبری نیست!!!!!!
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، کیانوش2 ، lighter ، nedaba ، محبت
با سلام خدمت دوستان گلم
بر حسب وظیفه خواستم توضیحاتی را در مورد کیس خودم بهتون بدم
اولا چرا ابنقدر خودتونا اذیت میکنین و با یه ایمیل یا از اونور بوم میافتین و یا از این ور بوم؟!!!
دلیل این که منم تا الان هیچ توضیحی در مورد کیس خودم تو مهاجر سرا ندادم دقیقا همین بود که نمیخواستم اطلاعات بی خودی و نادرست بدم ولی الان دیگه وژیفه خودم میدونم که بگم.
من چند وقت پیش با ایمیل متوجه کلیر شدنم شدم و جواب ایمیلما که گذاشتم تو مهاجر سرا بعضی دوستان بزرگوار که همینجا از همشون تشکر میکنم( علی آقا مهاجر که مثل یه برادر بزرگتر منا راهنمایی کردن و سارا بانو هم که مثل یه خواهر کمکم کردن و بقیه عزیزایی که راهنمییم کردن و از همین جا از همشون تشکر میکنم) راهنماییم کردن که شما ریسک کن و برو ارمنستان ، منم این کارا کردم و بعد از انجام مدیکال مجدد پاسما سه شنبه تو صندوق انداختم و همین امروزم ویزا بهم تحویل دادن.
واقعیتش نمیتونم این قضیه را تحلیلش کنم چون همش کار خدا بوده و به شما عزیزان هم توصیه میکنم فقط و فقط امیدتون به خدا باشه و تا لحظه آخر نا امید نشین.
به همه شما دوستان مدیونم...
برا همتون سلامتی و شادی آرزو میکنم
هر سوالی هم بود در خدمتتون هستم
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
(2014-08-14 ساعت 12:20)sakh نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 10:50)shilan نوشته:  [font=Courier]بچه ها یه سوال مهم ؟؟[/font]؟ من و شوهرم کلی بررسی کردیم البته شاید خیلی دقیق نباشه ولی میخوام کمک کنید با بررسی ما مشخص شده 4700 تا 5100 از ابوظبی آخرین آپشون همون 8 جولای بوده و اینکه با سارا مصاحبه شدن . مارچیا .می . جون . حتی جولای مرتب آپ مبشن ولی آپریل مخصوصا دهه اول آپریل آپ نشدن
سوال کسی هست تو دهه اول آپریل ابوظبی شماره بین 4700 و 5100 و مصاحبه با سارا داشته و تو آگوست بدون ایمیل آپ شده باشه؟
من 9 آپریل با همین سارا مصاحبه داشتم(کیسم حدود ***47) و آخرین آپدیتم هم همون 8 جولایه(آپدیت قبلیم هم 15 آپریل بود) نمیدونم داستان چیه لطفا اگه چیزی فهمیدید ما رو هم در جریان بذارید.ممنون
والا دوست من چیزی که من میدونم اینه که کسانی که تو رنج 4700 تا 5100 هستن و تو اپریل تو ابوظبی مصاحبه شدن و احتمالا با سارا مص احبه شدن آپشون همون اپ 8جولای بوده و بعد اون اپ واقعی نداشتن .من میخوام از این مطمئن شم . متاسفانه چیز زیادی نمیدونم . نمیدونم به افیسرمون مربوطه یا به شرایطمون یا زمان مصاحبمون .شاید ما که تو این رنجیم پروندمون تو سیستم پاک شده . والا عجیبه . یا کلا کلیر شدیم یا برعکس پروندمون گم شده تو دی تا بیس شون . اخه همه دارن اپ میشن غیر ما.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
(2014-08-13 ساعت 10:45)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 10:13)soli asali نوشته:  این دوستانی که امروز صبح آپدیت شدن لطف کنن بگن آخرین آپدیتشون کی بوده !
سولی جان ما بعد از آپدیت ۸ جولای ، اپدیت نداشتیم تا پریشب که خودم اپدیت شدم و دیشب که ساعت ۲ چک کردم و متوجه اپدیت همسرم به تاریخ ۱۲ اگوست شدم.

(2014-08-14 ساعت 12:52)Morteza1350 نوشته:  سلام كسى برا ابوظبى ايميل زده جواب گرفته باشه ما اخيرا دو تا ايميل فرستاديم جواب نگرفتيم
دوست عزیز من بعد از آپدیت خودم از امریکا (۱۱اگوست) ایمیل زدم و ۱۲ اگوست هم همسرم از امریکا اپدیت شد ولی جواب ایمیلم رو هنوز ندادند...همیشه ایمیلهای منو جواب میدادند...در ضمن من الان با سفارت تماس گرفتم و اپراتورش هیچ کمکی بهم نکرد!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، USA2014 ، nedaba ، rbrb-2015 ، محبت
(2014-08-14 ساعت 13:24)امین 13 نوشته:  با سلام خدمت دوستان گلم
اولا چرا ابنقدر خودتونا اذیت میکنین و با یه ایمیل یا از اونور بوم میافتین و یا از این ور بوم؟!!!
دلیل این که منم تا الان هیچ توضیحی در مورد کیس خودم تو مهاجر سرا ندادم دقیقا همین بود که نمیخواستم اطلاعات بی خودی و نادرست بدم ولی الان دیگه وژیفه خودم میدونم که بگم.
من چند وقت پیش با ایمیل متوجه کلیر شدنم شدم و جواب ایمیلما که گذاشتم تو مهاجر سرا بعضی دوستان بزرگوار که همینجا از همشون تشکر میکنم( علی آقا مهاجر که مثل یه برادر بزرگتر منا راهنمایی کردن و سارا بانو هم که مثل یه خواهر کمکم کردن و بقیه عزیزایی که راهنمییم کردن و از همین جا از همشون تشکر میکنم) راهنماییم کردن که شما ریسک کن و برو ارمنستان ، منم این کارا کردم و بعد از انجام مدیکال مجدد پاسما سه شنبه تو صندوق انداختم و همین امروزم ویزا بهم تحویل دادن.
واقعیتش نمیتونم این قضیه را تحلیلش کنم چون همش کار خدا بوده و به شما عزیزان هم توصیه میکنم فقط و فقط امیدتون به خدا باشه و تا لحظه آخر نا امید نشین.

تبريك مي گم، خيلي خوشحال شدم، ممنون كه به ما هم خبر داديد، من كاري نكردم، ايشالا باز هم از اين خبرهاي خوب بشنويم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: pari pari ، امین 13 ، shilan ، soli asali ، کیانوش2 ، lighter ، majid_eng ، nedaba ، rbrb-2015 ، محبت ، H Pier

مباركتون باشه. خيلى خيلى تبريك ميگم امين خان. بازم ممنون كه لطف كرديد مارو در جريان گذاشتيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: امین 13 ، shilan ، Sara_lphmkf ، soli asali ، USA2014 ، کیانوش2 ، lighter ، nedaba ، محبت ، sorooosh ، nasim
(2014-08-14 ساعت 12:52)Morteza1350 نوشته:  سلام كسى برا ابوظبى ايميل زده جواب گرفته باشه ما اخيرا دو تا ايميل فرستاديم جواب نگرفتيم
من هم ایمیل زدم ...ولی جوابی نگرفتم...انگار ابوظبی بر خلاف ایروان و انکارا که به سرعت به ایمیلها جواب می دن و یه اپ هم تو سیس می خورن ..جواب ایمیلها رو نمی دن
انگار هر سفارتی یه سیاستهای مخصوص به خودشون دارن
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba ، rbrb-2015 ، محبت
(2014-08-14 ساعت 13:20)kaaren نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 13:01)USA2014 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 12:56)kaaren نوشته:  

بله ما چند روز پیش زدیم جواب هم دادن هر چند جواب دادن که هنوز پرونده شما هنوز در حال بررسی هست.

دوست عزیز پیغام خصوصیتون فعال نیست نتونستم جوابتون رو بدم.(kaaren)

نمی دونم چی جور فعال میشه ؟؟؟
سلام ، جواب ايميل ما رو نمي دن ، سايت هم ما رو نمي شناسه بلا تكليفه بلاتكليف
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 13:28)Sara_lphmkf نوشته:  

تبريك مي گم، خيلي خوشحال شدم، ممنون كه به ما هم خبر داديد، من كاري نكردم، ايشالا باز هم از اين خبرهاي خوب بشنويم
ممنونم ازتون خاله سارا
ازتون تشکر میکنم و خودما مدیون شما و دوستای بزرگ مهاجر سرا میدونم
فقط خواستم توضیح داده باشم بلکه دوستان تحلیل های بی مورد نداشته باشن
ان شا الله چشم شما و همه بچه های مهاجر سرا به این ویزا روشن بشه
شاد و سلامت باشین
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: pari pari ، amohammadi348 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، کیانوش2 ، lighter ، nedaba ، محبت ، sorooosh ، H Pier ، nasim
جالبه !
من ١٢ آگست شب ايميل زدم به سفارت اون شب هر دومون آپديت شديم
امروز هم جواب دادن كه پروسه ات تموم نشده و ... بازم هر دو مون آپ شديم
حالا موندم ١٢ آگست آپ يو اس بوده
با ١٢ و ١٤ آگست هر دوش واسه ميل بوده !
نظر شما چيه دوستان ؟Sad
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، کیانوش2 ، lighter ، nedaba ، محبت ، nasim
این لینک linkedinخانم نغمه خلیلی تو سفارت ابوظبی هس(همونیکه مدارک میگیره ) کاش یکی از بچه ها که توی مظلوم نمایی و توصیف شرایط استاده و انشای خوبی داره و میتونه حس نشنالیستی ایشون را تحریک کنه(البته اگر تحریک شدنی باشه)یک مسج میزد ازش میپرسید اوضاع چه خبره -دق کرذپم والا تو بدترین شکنجه گاههای دنیا هم این بلا رو سر ادم نمیارن

https://www.linkedin.com/pub/naghmeh-khalili/85/67a/5b3
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-14 ساعت 13:08)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 12:54)arashmanteghi نوشته:  یکی ما بدبخت بیچاره‌های چشم انتظار سفارت آنکارا رو دریابه. نه خبری از آپدیت واسمون هست نه اینکه سفارت جواب ایمیل‌های امیدوار کننده میده. چکار باید بکنیم؟ بچه‌ها دونه دونه دارن از ابوظبی و ایروان آپ میشن الا ما آنکارایی‌های بیچاره.

آنکارا معمولا 5 شنبه ها لیست و آپدیت می کنه . امروز ساعت 7 یا 8 ببینیم یه 20-30 تا کیس اعلام میکنه یا نهههههههههههههههههههههههههه !!!؟

آپدیت میکنه ولی چه فایده وقتی کیس لاتاری توش نیست. حضور ما بچه‌های آنکارا هم اینجا کم رنگه. کلاً تو باغ نیستیم انگار.

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، کیانوش2 ، aghamilad ، nedaba ، محبت

آقا امین ویزاتون مبارک دست راستتون رو سر ما و اگه ممکن آخرین کارتونم تو این تاپیک تکمیل کنید و امضاتونم درست کنید و به سولی بگید سبزتون کنه .بازم تبریککککککککککککککککککک
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: امین 13 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، کیانوش2 ، lighter ، nedaba ، محبت ، nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان