کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-14 ساعت 11:58)S.gh نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 11:46)Sara_lphmkf نوشته:  اي بابا، دوستان درست توضيح بديد چي شده؟ من اصلا سر در نميارم، من از قبل براي دوم شهريور بليط گرفتم، يكي بگه چي شده؟ بلاخره بريم يا نريم؟ اين جوري توضيح دادند اصلا خوب نيستا، بدتر آدمو گيج مي كنيد

سارا جونم من نمیگم که نرین. گفتم چون پا شدن و رفتن هزینه بر هستش چند روز صبر کنید و جواب کار بچه هایی که الان اونجان و میخوان ریسک کنند و بدونید بعدش برین. همین. عزیزم تا 2 شهریور هنوز کلی زمانه، خودت حتما تا اون موقع کلیری. و با بلیطت میری و ویزاتو میگیری.
اونجا هیچ خبری از مین و پین نیست، نترسید.

s.gh جان،
من هم نگفتم مين واقعي كه،
عمرا كسي تجربه نشستن رو مين رو نداشپه باشه،
خدا رفتگان شما رو هم بيامرزه !
اما دردش اندازه نشستن رو مينه،
حالا هر كه دارد حوس كرب و بلا بسم الله Smile ، سارا جان به اميد خدا همه تا شهريور كلير ميشيم، بليط الكي نخريدي Wink
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: poem ، amohammadi348 ، برسام٤ ، pari pari ، S.gh ، soli asali ، A_A ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، H Pier ، nasim
دوستان
ما می تونیم 2 جور از خدا بخوایم که کارمونو راه بندازه :
یکی اینکه ازش بخوایم هر چی صلاحه واسمون جور کنه.
یا اینکه ازش بخوایم چیزی رو که ما صلاح می دونیم واسمون جور کنه.
ما که خیلی مطمئن نیستیم همه صلاح ما اینه که بریم آمریکا و جزو جامعه PHD اونجا بشیم.
پس واسه خدا تعیین تکلیف نکنیم
از پیش کسوت مهاجرسرا عمو سعید می خوام اگه در دسترس هست بیاد اینجا یه نطقی چیزی بکنه.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
(2014-08-14 ساعت 10:50)shilan نوشته:  [font=Courier]بچه ها یه سوال مهم ؟؟[/font]؟ من و شوهرم کلی بررسی کردیم البته شاید خیلی دقیق نباشه ولی میخوام کمک کنید با بررسی ما مشخص شده 4700 تا 5100 از ابوظبی آخرین آپشون همون 8 جولای بوده و اینکه با سارا مصاحبه شدن . مارچیا .می . جون . حتی جولای مرتب آپ مبشن ولی آپریل مخصوصا دهه اول آپریل آپ نشدن
سوال کسی هست تو دهه اول آپریل ابوظبی شماره بین 4700 و 5100 و مصاحبه با سارا داشته و تو آگوست بدون ایمیل آپ شده باشه؟
من 9 آپریل با همین سارا مصاحبه داشتم(کیسم حدود ***47) و آخرین آپدیتم هم همون 8 جولایه(آپدیت قبلیم هم 15 آپریل بود) نمیدونم داستان چیه لطفا اگه چیزی فهمیدید ما رو هم در جریان بذارید.ممنون
تشکر کنندگان: soli asali ، shilan ، nedaba ، nasim
(2014-08-14 ساعت 11:46)Sara_lphmkf نوشته:  اي بابا، دوستان درست توضيح بديد چي شده؟ من اصلا سر در نميارم، من از قبل براي دوم شهريور بليط گرفتم، يكي بگه چي شده؟ بلاخره بريم يا نريم؟ اين جوري توضيح دادند اصلا خوب نيستا، بدتر آدمو گيج مي كنيد

سارا جونم من نمیگم که نرین. گفتم چون پا شدن و رفتن هزینه بر هستش چند روز صبر کنید و جواب کار بچه هایی که الان اونجان و میخوان ریسک کنند و بدونید بعدش برین. همین. عزیزم تا 2 شهریور هنوز کلی زمانه، خودت حتما تا اون موقع کلیری. و با بلیطت میری و ویزاتو میگیری.

با سلام
مشخص بفرمایید سرکار عالی و پسرتون ویزا گرفتید یا همسرتون که AP بودن هم ویزا گزفتن؟!! آخه یه خورده جور در نمیاد!
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
نفر اصلی کیس ما دیشب ساعت 12 آپدیت شد و الا هم خودم و پسرم آپدیت شدیم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-08-14 ساعت 10:50)shilan نوشته:  [font=Courier]بچه ها یه سوال مهم ؟؟[/font]؟ من و شوهرم کلی بررسی کردیم البته شاید خیلی دقیق نباشه ولی میخوام کمک کنید با بررسی ما مشخص شده 4700 تا 5100 از ابوظبی آخرین آپشون همون 8 جولای بوده و اینکه با سارا مصاحبه شدن . مارچیا .می . جون . حتی جولای مرتب آپ مبشن ولی آپریل مخصوصا دهه اول آپریل آپ نشدن
سوال کسی هست تو دهه اول آپریل ابوظبی شماره بین 4700 و 5100 و مصاحبه با سارا داشته و تو آگوست بدون ایمیل آپ شده باشه؟
دقیقا ما هم که هفته اول می مصاحبه داشتیم همین مشکل رو داریم . تقریبا همه بغیر از مایی که هفته اول می مصاحبه داشتیم آپدیت شدند . البته ما با سارا مصاحبه نکردیم و اصلا نمیدونم کی بود و از کجا اومده بود افیسر ما . احتمالا اینا با کسایی که اول هر ماه مصاحبه میکنن مشکل دارنSmileShy
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، shilan ، reza3035 ، nedaba ، reasonable ، nasim
(2014-08-14 ساعت 10:25)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 09:09)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 08:42)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 08:15)m.mirzaee نوشته:  سلام
بالاخره نمردیم و دیدیم یه کیس **58 از آمریکا آپدیت شد
انشالله همه کلیر بشن

سلام دوست خوبم، منم با کیس 6000 دیشب ساعت یک از آمریکا آپدیت شدم. امیدوار باشید لطفا همه چیز به لطف خدا برای همه مون بزودی به خیر و خوشی به پایان میرسه.
بله دوست من الان که بقیه کیسها رو چک میکنم میبینم که اونها هم آپدیت شدن
اما من که نشدم
به نظرتون احتیاج به چک شدن نداشتم؟قبلاً کلیر شدم؟بیخیال من شدن؟جریان چیه؟
ما هم آپدیت نشدیم.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 12:06)USA2014 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 11:52)nahiddee نوشته:  کاش ميشد يکي از دوستان اين متنو ترجمه کنه و بذاره تو صفحه فيسبوکي وزارت خارجه
Dear sir/madam
همانوري که مستحضر هستيد در خلال اينکه ما توسط مسيولين محترم سفارت در حال در يافت ايميلهايي هستيم که از محتواي آن چنين استنباط ميشود که ويزاهاي کافي وجود ندارد شاهد صدور ويزا هايي هستيم که به ساير متقاضيان تعلق ميگيرد . با توجه به بيانيه اي که وزارت اموز خارجه اعلام فرمودند مبني بر اولويت قرار دادن کيسهاي لاتاري و غيره بدين وسيله بسيار سپاسگذار خواهم شد که اينجانبان را در خصوص سياستهاي کلي روند صدور ويزا براي افراد در حال انتظار براي تکميل پروسه اداري مطلع سازيد . قطعا پاسخ مناسب شما باعث خواهد شد که گروه بسياري از ارسال ايميلها ي تکراري به شعب مختلف سفارت اجتناب کرده و وسيله اي براي آرامش آنان گردد.
باتشکر فروان به نيابت از...

عزیز جان جواب نمیدن. یکی از دوستای من کلی متن فرستاد بهشون ولی انگار جواب ایرانیارو نمیدن.یعنی فعلا جوابی ندارن بدن!
وگرنه بهش میگفتم این متن شما رو هم با یه ترجمه خوب بفرسته واسشون ولی این طوری که اون به من گفت اصلا جوابشو نمیدن.

جواب نميدن چون ايميل ميزنيم تو خيلي از ايميلها متن هاي مشابه يا حتي بهتر از اي هم هست ولي تعداد ايميلها خيلي زياده واگه بخوان کيس به کيس جواب بدن بعد مجبور ميشن کيس به کيس توضيح بدن ولي اگه اينکار رو تو صفحه فيسبوکي انگليسي وزارت خارجه انجام بديم شايد خيلي ها که اين متن رو تو اون صفحه ميخونن لايکش کنن يا حول و حوش اون کامنت بذارن همين که در معرض عموم قرار ميگيره ميتونه شانس اينکه منجر به پاسخ بشه رو زياد کنه و البته اين يه تير تو تاريکيه ممکنه حتي به اين هم جواب ندن ولي انجامش اگه سود نداشته باشه فکر نميکنم ضرري هم داشته باشه
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 12:22)mazidi نوشته:  

با سلام
مشخص بفرمایید سرکار عالی و پسرتون ویزا گرفتید یا همسرتون که AP بودن هم ویزا گزفتن؟!! آخه یه خورده جور در نمیاد!

دوست خوبم
همسرم برنده اصلی بودن و AP خورده بودند. وقتی کلیر شدند هر سه با هم رفتیم سفارت و هر سه ویزا گرفتیم. من متوجه نشدم که چه چیزی از نظر شما جور در نمیاد؟
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: sonyz2 ، mazidi ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، lighter
وااااى بچه ها منم الان ديدم كه 14 آگوست اپديت شدم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-08-14 ساعت 12:32)pari pari نوشته:  وااااى بچه ها منم الان ديدم كه 14 آگوست اپديت شدم
به خدا این بهترین خبر امروز است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-08-14 ساعت 12:28)sami8000 نوشته:  
دقیقا ما هم که هفته اول می مصاحبه داشتیم همین مشکل رو داریم . تقریبا همه بغیر از مایی که هفته اول می مصاحبه داشتیم آپدیت شدند . البته ما با سارا مصاحبه نکردیم و اصلا نمیدونم کی بود و از کجا اومده بود افیسر ما . احتمالا اینا با کسایی که اول هر ماه مصاحبه میکنن مشکل دارنSmileShy

من کاملا نظر مخالف دارم. وقتی تو یه هفته تقریبا نود درصد کیسها اپ میشن معنیش این نیست که کلیر شدن. معنیش اینه که دارن بررسی میکنن. پس میشه اینجوری هم نتیجه گرفت که کیسهایی که اپدیت نشدن منکنه قبلا وضعشون معلوم شده. گرچه همه اینا حدسه. ولی دفعه قبل خودم چند کیس رو دیدم که بعد اون اپدیتهای گروهی کلیر شدن ولی اونا اپدیت نشده بودن. به هر حال به نظرم جای نگرانی نیست

ما هم نه اپریل و با سارا بودیم و اپ نشدیم این چند روز. یه چیز جالب هم راحب سارا اینکه دختر مارو تو اون هفته تو دبی هرکی دید کلی باهاش بازی کرد و دالی کرد. حتی سکوریتی سفارت کلی باهاش بازی کرد و بچه هایی که منتظر بودن ولی وقتی رسیدیم به سارا اونقد خشک برخورد کرد که تعجب کردیم Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، azadeh2014 ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، USA2014 ، shilan ، nedaba ، majid_eng ، reasonable ، H Pier
(2014-08-14 ساعت 12:32)pari pari نوشته:  وااااى بچه ها منم الان ديدم كه 14 آگوست اپديت شدم

خیلی خوشحالم این نشونه خیلی خوبیه براتون. برای شما و همه بچه ها و خودم آرزوی سرنوشت خوب دارم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: poem ، soli asali ، pari pari ، azadeh2014 ، Morteza1350 ، Sara_lphmkf ، USA2014 ، shilan ، nedaba ، nasim
سلام
با تشکر از زحمات خانم سارا
من امروز به سفارت آنکارا Ankara-Consular-Public-MB و Webmaster, Ankara ایمیل زدم

I've interviewed 147 days ago But still I have not received my visa, And I do not know why it is so long. Please, clearly respond when I will receive my visa.

With regards
Sincerely
جواب که الان اومد با آپدیت در سیس

Dear MILAD;

As we have explained in our previous correspondences the administrative processing on a file may take 6 months or more. It is a multi agency process and our office does not have any control over it. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received, the case number will be announced on our web site.

Note: We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who did not attend their initial appointment but chose to rescheduled their interview are at serious risk of a visa number not being available. Paying the visa fess and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، Sara_lphmkf ، USA2014 ، LESAM ، nedaba ، h_s2108 ، H Pier
(2014-08-14 ساعت 12:28)sami8000 نوشته:  [quote='shilan' pid='534985' dateline='1407997226']
[font=Courier]بچه ها یه سوال مهم ؟؟[/font]؟ من و شوهرم کلی بررسی کردیم البته شاید خیلی دقیق نباشه ولی میخوام کمک کنید با بررسی ما مشخص شده 4700 تا 5100 از ابوظبی آخرین آپشون همون 8 جولای بوده و اینکه با سارا مصاحبه شدن . مارچیا .می . جون . حتی جولای مرتب آپ مبشن ولی آپریل مخصوصا دهه اول آپریل آپ نشدن
سلام
ماهم عين شما
ولي ابديت نشديم
يكي با ايميل شديم
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool