موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 11:58)S.gh نوشته: (2014-08-14 ساعت 11:46)Sara_lphmkf نوشته: اي بابا، دوستان درست توضيح بديد چي شده؟ من اصلا سر در نميارم، من از قبل براي دوم شهريور بليط گرفتم، يكي بگه چي شده؟ بلاخره بريم يا نريم؟ اين جوري توضيح دادند اصلا خوب نيستا، بدتر آدمو گيج مي كنيد
سارا جونم من نمیگم که نرین. گفتم چون پا شدن و رفتن هزینه بر هستش چند روز صبر کنید و جواب کار بچه هایی که الان اونجان و میخوان ریسک کنند و بدونید بعدش برین. همین. عزیزم تا 2 شهریور هنوز کلی زمانه، خودت حتما تا اون موقع کلیری. و با بلیطت میری و ویزاتو میگیری.
اونجا هیچ خبری از مین و پین نیست، نترسید.
s.gh جان،
من هم نگفتم مين واقعي كه،
عمرا كسي تجربه نشستن رو مين رو نداشپه باشه،
خدا رفتگان شما رو هم بيامرزه !
اما دردش اندازه نشستن رو مينه،
حالا هر كه دارد حوس كرب و بلا بسم الله
، سارا جان به اميد خدا همه تا شهريور كلير ميشيم، بليط الكي نخريدي
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
ما می تونیم 2 جور از خدا بخوایم که کارمونو راه بندازه :
یکی اینکه ازش بخوایم هر چی صلاحه واسمون جور کنه.
یا اینکه ازش بخوایم چیزی رو که ما صلاح می دونیم واسمون جور کنه.
ما که خیلی مطمئن نیستیم همه صلاح ما اینه که بریم آمریکا و جزو جامعه PHD اونجا بشیم.
پس واسه خدا تعیین تکلیف نکنیم
از پیش کسوت مهاجرسرا عمو سعید می خوام اگه در دسترس هست بیاد اینجا یه نطقی چیزی بکنه.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 11:58)S.gh نوشته: (2014-08-14 ساعت 11:46)Sara_lphmkf نوشته: اي بابا، دوستان درست توضيح بديد چي شده؟ من اصلا سر در نميارم، من از قبل براي دوم شهريور بليط گرفتم، يكي بگه چي شده؟ بلاخره بريم يا نريم؟ اين جوري توضيح دادند اصلا خوب نيستا، بدتر آدمو گيج مي كنيد
سارا جونم من نمیگم که نرین. گفتم چون پا شدن و رفتن هزینه بر هستش چند روز صبر کنید و جواب کار بچه هایی که الان اونجان و میخوان ریسک کنند و بدونید بعدش برین. همین. عزیزم تا 2 شهریور هنوز کلی زمانه، خودت حتما تا اون موقع کلیری. و با بلیطت میری و ویزاتو میگیری.
با سلام
مشخص بفرمایید سرکار عالی و پسرتون ویزا گرفتید یا همسرتون که AP بودن هم ویزا گزفتن؟!! آخه یه خورده جور در نمیاد!
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
نفر اصلی کیس ما دیشب ساعت 12 آپدیت شد و الا هم خودم و پسرم آپدیت شدیم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 10:50)shilan نوشته: [font=Courier]بچه ها یه سوال مهم ؟؟[/font]؟ من و شوهرم کلی بررسی کردیم البته شاید خیلی دقیق نباشه ولی میخوام کمک کنید با بررسی ما مشخص شده 4700 تا 5100 از ابوظبی آخرین آپشون همون 8 جولای بوده و اینکه با سارا مصاحبه شدن . مارچیا .می . جون . حتی جولای مرتب آپ مبشن ولی آپریل مخصوصا دهه اول آپریل آپ نشدن
سوال کسی هست تو دهه اول آپریل ابوظبی شماره بین 4700 و 5100 و مصاحبه با سارا داشته و تو آگوست بدون ایمیل آپ شده باشه؟
دقیقا ما هم که هفته اول می مصاحبه داشتیم همین مشکل رو داریم . تقریبا همه بغیر از مایی که هفته اول می مصاحبه داشتیم آپدیت شدند . البته ما با سارا مصاحبه نکردیم و اصلا نمیدونم کی بود و از کجا اومده بود افیسر ما . احتمالا اینا با کسایی که اول هر ماه مصاحبه میکنن مشکل دارن
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 12:06)USA2014 نوشته: (2014-08-14 ساعت 11:52)nahiddee نوشته: کاش ميشد يکي از دوستان اين متنو ترجمه کنه و بذاره تو صفحه فيسبوکي وزارت خارجه
Dear sir/madam
همانوري که مستحضر هستيد در خلال اينکه ما توسط مسيولين محترم سفارت در حال در يافت ايميلهايي هستيم که از محتواي آن چنين استنباط ميشود که ويزاهاي کافي وجود ندارد شاهد صدور ويزا هايي هستيم که به ساير متقاضيان تعلق ميگيرد . با توجه به بيانيه اي که وزارت اموز خارجه اعلام فرمودند مبني بر اولويت قرار دادن کيسهاي لاتاري و غيره بدين وسيله بسيار سپاسگذار خواهم شد که اينجانبان را در خصوص سياستهاي کلي روند صدور ويزا براي افراد در حال انتظار براي تکميل پروسه اداري مطلع سازيد . قطعا پاسخ مناسب شما باعث خواهد شد که گروه بسياري از ارسال ايميلها ي تکراري به شعب مختلف سفارت اجتناب کرده و وسيله اي براي آرامش آنان گردد.
باتشکر فروان به نيابت از...
عزیز جان جواب نمیدن. یکی از دوستای من کلی متن فرستاد بهشون ولی انگار جواب ایرانیارو نمیدن.یعنی فعلا جوابی ندارن بدن!
وگرنه بهش میگفتم این متن شما رو هم با یه ترجمه خوب بفرسته واسشون ولی این طوری که اون به من گفت اصلا جوابشو نمیدن.
جواب نميدن چون ايميل ميزنيم تو خيلي از ايميلها متن هاي مشابه يا حتي بهتر از اي هم هست ولي تعداد ايميلها خيلي زياده واگه بخوان کيس به کيس جواب بدن بعد مجبور ميشن کيس به کيس توضيح بدن ولي اگه اينکار رو تو صفحه فيسبوکي انگليسي وزارت خارجه انجام بديم شايد خيلي ها که اين متن رو تو اون صفحه ميخونن لايکش کنن يا حول و حوش اون کامنت بذارن همين که در معرض عموم قرار ميگيره ميتونه شانس اينکه منجر به پاسخ بشه رو زياد کنه و البته اين يه تير تو تاريکيه ممکنه حتي به اين هم جواب ندن ولي انجامش اگه سود نداشته باشه فکر نميکنم ضرري هم داشته باشه
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 12:22)mazidi نوشته: (2014-08-14 ساعت 11:58)S.gh نوشته: (2014-08-14 ساعت 11:46)Sara_lphmkf نوشته: اي بابا، دوستان درست توضيح بديد چي شده؟ من اصلا سر در نميارم، من از قبل براي دوم شهريور بليط گرفتم، يكي بگه چي شده؟ بلاخره بريم يا نريم؟ اين جوري توضيح دادند اصلا خوب نيستا، بدتر آدمو گيج مي كنيد
با سلام
مشخص بفرمایید سرکار عالی و پسرتون ویزا گرفتید یا همسرتون که AP بودن هم ویزا گزفتن؟!! آخه یه خورده جور در نمیاد!
دوست خوبم
همسرم برنده اصلی بودن و AP خورده بودند. وقتی کلیر شدند هر سه با هم رفتیم سفارت و هر سه ویزا گرفتیم. من متوجه نشدم که چه چیزی از نظر شما جور در نمیاد؟
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
وااااى بچه ها منم الان ديدم كه 14 آگوست اپديت شدم
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 12:32)pari pari نوشته: وااااى بچه ها منم الان ديدم كه 14 آگوست اپديت شدم
به خدا این بهترین خبر امروز است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 12:32)pari pari نوشته: وااااى بچه ها منم الان ديدم كه 14 آگوست اپديت شدم
خیلی خوشحالم این نشونه خیلی خوبیه براتون. برای شما و همه بچه ها و خودم آرزوی سرنوشت خوب دارم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر