کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-14 ساعت 12:43)miladfr12 نوشته:  سلام
با تشکر از زحمات خانم سارا
من امروز به سفارت آنکارا Ankara-Consular-Public-MB و Webmaster, Ankara ایمیل زدم

I've interviewed 147 days ago But still I have not received my visa, And I do not know why it is so long. Please, clearly respond when I will receive my visa.

With regards
Sincerely
جواب که الان اومد با آپدیت در سیس

Dear MILAD;

As we have explained in our previous correspondences the administrative processing on a file may take 6 months or more. It is a multi agency process and our office does not have any control over it. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received, the case number will be announced on our web site.

Note: We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who did not attend their initial appointment but chose to rescheduled their interview are at serious risk of a visa number not being available. Paying the visa fess and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

اینا به همه همین جواب رو میدن
تشکر کنندگان: pari pari ، miladfr12 ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 12:37)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 12:32)pari pari نوشته:  وااااى بچه ها منم الان ديدم كه 14 آگوست اپديت شدم
به خدا این بهترین خبر امروز است
ممنونم مامان خانم مهربون
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: miladfr12 ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، USA2014 ، مامان خانم ، soli asali ، nedaba ، nasim
با سلام،

دوستان من و همسرم ۸ صبح ۱۳ آگوست update شدیم، و ۳ بعد از ظهر هم کوچولوهامون. یعنی‌ الان همه خانواده update سیزدهم آگوست رو داریم. با تجربه‌ها لطفا راهنمایی‌ کنند که آیا این به چه معنی میتونه باشه؟ ممنون.
آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا)
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، sorooosh
(2014-08-14 ساعت 12:41)arffx نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 12:32)pari pari نوشته:  وااااى بچه ها منم الان ديدم كه 14 آگوست اپديت شدم

خیلی خوشحالم این نشونه خیلی خوبیه براتون. برای شما و همه بچه ها و خودم آرزوی سرنوشت خوب دارم

ممنونم.ايشالا كه همه با هم كليير بشيم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: poem ، Ramin geologist ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، USA2014 ، arffx ، AZAR 1335 ، soli asali ، nedaba ، majid_eng ، mizan
(2014-08-14 ساعت 10:25)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 09:09)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 08:42)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 08:15)m.mirzaee نوشته:  سلام
بالاخره نمردیم و دیدیم یه کیس **58 از آمریکا آپدیت شد
انشالله همه کلیر بشن

سلام دوست خوبم، منم با کیس 6000 دیشب ساعت یک از آمریکا آپدیت شدم. امیدوار باشید لطفا همه چیز به لطف خدا برای همه مون بزودی به خیر و خوشی به پایان میرسه.
بله دوست من الان که بقیه کیسها رو چک میکنم میبینم که اونها هم آپدیت شدن
اما من که نشدم
به نظرتون احتیاج به چک شدن نداشتم؟قبلاً کلیر شدم؟بیخیال من شدن؟جریان چیه؟
ما هم آپدیت نشدیم.

سلام
آلیس خانم ، یک بار به شما پیام خصوصی دادم اما جوابی ندادید
ما و شما در یک روز مصاحبه داشتیم(شما و شوهرتون وقتی از اطاق مصاحبه اومدیم بیرون وارد اطاق مصاحبه شدید ، من احتمال میدم که کیسهای ما بدلیل مشابهت با هم کلیر شده باشن
اگر امکان داره در پیام خصوصی شماره موبایل آقاتون رو بذارید تا بتونیم بیشتر با هم آشنا بشیم
من با تمام کسانی که در اون تاریخ مصاحبه داشتن ارتباط تلفنی دارم و با هم مسائلمون رو چک میکنیم(با توجه به ایمیل شما و اعلام کلیر شدن شما و آپدیت قبلتون میشه به نتیچه خوبی رسید)
ممنون
تشکر کنندگان: pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
سلام كسى برا ابوظبى ايميل زده جواب گرفته باشه ما اخيرا دو تا ايميل فرستاديم جواب نگرفتيم
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: pari pari ، کیانوش2 ، USA2014 ، nazanin fatemi ، shilan ، soli asali ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 12:46)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 12:43)miladfr12 نوشته:  سلام
با تشکر از زحمات خانم سارا
من امروز به سفارت آنکارا Ankara-Consular-Public-MB و Webmaster, Ankara ایمیل زدم

I've interviewed 147 days ago But still I have not received my visa, And I do not know why it is so long. Please, clearly respond when I will receive my visa.

With regards
Sincerely
جواب که الان اومد با آپدیت در سیس

Dear MILAD;

As we have explained in our previous correspondences the administrative processing on a file may take 6 months or more. It is a multi agency process and our office does not have any control over it. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received, the case number will be announced on our web site.

Note: We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who did not attend their initial appointment but chose to rescheduled their interview are at serious risk of a visa number not being available. Paying the visa fess and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

اینا به همه همین جواب رو میدن
سلام دوستان اينكه جواب خوب و اميدوار كننده اي هست
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، pari pari ، miladfr12 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
یکی ما بدبخت بیچاره‌های چشم انتظار سفارت آنکارا رو دریابه. نه خبری از آپدیت واسمون هست نه اینکه سفارت جواب ایمیل‌های امیدوار کننده میده. چکار باید بکنیم؟ بچه‌ها دونه دونه دارن از ابوظبی و ایروان آپ میشن الا ما آنکارایی‌های بیچاره.

(2014-08-14 ساعت 12:52)Morteza1350 نوشته:  سلام كسى برا ابوظبى ايميل زده جواب گرفته باشه ما اخيرا دو تا ايميل فرستاديم جواب نگرفتيم

بله ما چند روز پیش زدیم جواب هم دادن هر چند جواب دادن که هنوز پرونده شما هنوز در حال بررسی هست.
(2014-08-14 ساعت 12:56)kaaren نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 12:52)Morteza1350 نوشته:  سلام كسى برا ابوظبى ايميل زده جواب گرفته باشه ما اخيرا دو تا ايميل فرستاديم جواب نگرفتيم

بله ما چند روز پیش زدیم جواب هم دادن هر چند جواب دادن که هنوز پرونده شما هنوز در حال بررسی هست.

دوست عزیز پیغام خصوصیتون فعال نیست نتونستم جوابتون رو بدم.(kaaren)
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba
اگه یه آمریکایی 50 سال هم که تو ایران زندگی کنه هیچوقت وسط یه جمله ی انگلیسی یه کلمه ی فارسی بکار نمیبره! اما یه ایرانی کافیه یک هفته بره خارج از کشور یه دوری بزنه برگرده. اول اینکه کلا لهجه اش تغییر میکنه بعدشم عمرا بدونه معادل فارسی تینیجر چی میشه؟! نیست زبان مادری فراره... بخاطر همون همش میگه من در دوران تینیجریم! عااام تو ایران بهش چی میگن؟ بچگولی؟ جوانگانی؟ نوجوانمانی؟! عاااام!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
(2014-08-14 ساعت 12:54)arashmanteghi نوشته:  یکی ما بدبخت بیچاره‌های چشم انتظار سفارت آنکارا رو دریابه. نه خبری از آپدیت واسمون هست نه اینکه سفارت جواب ایمیل‌های امیدوار کننده میده. چکار باید بکنیم؟ بچه‌ها دونه دونه دارن از ابوظبی و ایروان آپ میشن الا ما آنکارایی‌های بیچاره.

آنکارا معمولا 5 شنبه ها لیست و آپدیت می کنه . امروز ساعت 7 یا 8 ببینیم یه 20-30 تا کیس اعلام میکنه یا نهههههههههههههههههههههههههه !!!؟
(2014-08-14 ساعت 12:54)arashmanteghi نوشته:  یکی ما بدبخت بیچاره‌های چشم انتظار سفارت آنکارا رو دریابه. نه خبری از آپدیت واسمون هست نه اینکه سفارت جواب ایمیل‌های امیدوار کننده میده. چکار باید بکنیم؟ بچه‌ها دونه دونه دارن از ابوظبی و ایروان آپ میشن الا ما آنکارایی‌های بیچاره.

با احترام

علیرغم اینکه اطمینانی به حرفهاشون ندارم و خوش بین نیستم، ولی خدمت شما بگم که چند وقت پیش یه تمکن جدید فرستاده بودم سفارت و هیچ ایمیلی هم نفرستاده بودم که بخوام سوالی داشته باشم، ولی بعد از اون ارسال، 18 و 19 جولای آپ شدم و 6 آگوست هم خودشون ایمیل دادن که برگه به دستشون رسیده و همچنان ap من ادامه داره و سایت را همچنان چک کنم!!

منظور عرضم اینه که در حالت خوش بینانه، اگر پرونده ها کلا بسته شده بود و سرکار بودیم، شاید دلیلی نداشت که خودشون خودجوش برام ایمیل بفرستن و این صحبتها را بکنن
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، shilan ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba ، rbrb-2015 ، محبت ، sorooosh
[عکس: 1407226574962239_large.jpg]
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-08-14 ساعت 13:01)USA2014 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 12:56)kaaren نوشته:  

دوست عزیز پیغام خصوصیتون فعال نیست نتونستم جوابتون رو بدم.(kaaren)

نمی دونم چی جور فعال میشه ؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان