کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 02:35)bobo_ir نوشته:  نگران ایروان نباشید، پرچم آمریکا مثل همیشه بالاست، مگس میپرونن و تک و توک ویزای کلییری های قدیمی را صادر میکنن، ما را هم که مجددا تحویل نگرفتند. اینجا همه چیز امن و امانه! روزا گرمه و آتیش میباره و شبا کمی خنک میشه، هتل دیپلمات هم مدیریتش عوض شده و آقا افشین رفته و یه سرمهماندار ازکار افتاده هواپیمایی به نام آقا کامران جاش نشسته که شخصیت خیییلی توپیه و باهاش کلی رفیق شدیم، امشب ساعت 9 هم رفتیم رقص فواره ها و فردا هم میخوام برم کمیتاس که شرکت ثبت کنم تا در مراحل بعدی اقامت اینجا را بگیرم. هر چند نسبت به ایران تقریبا هیچی نداره ولی با آزادی و امنیتی که اینجا دیدم سگش به اون خراب شده شرف داره، اگه استکبار جهانی من را هم مثل همسر و پسرم پذیرفت که فبها، در غیر اینصورت همینجا اتراق میکنم. جای شما خالی فردا ظهر هم میخوایم بریم دریاچه سوان. جای همه شما خالیه اینجا مخصوصا امروز که ارمنیا دم در سفارت تجمع کرده بودن و شعار میدادن. شاید اگه بودید ما هم تظاهرات خودمونو به پا میکردیم. ضمنا اینقدر نگید ویزا تموم شده! اینجا هنوز کلی ویزا هست!!!! ایراد از سیستم کوفتی مربوط به ap و کلییرنسه که من هم احتمالا مجبور میکنه برای بار سوم هم برگردم، البته الحمد لله مدیکالمون تمدید شد و این پروسه را دیگه نخواهم داشت؛-)_
سلام
bobo_ir میبینم که شما از ما زرنگ تر بودی عزیز برادر حالا جلو سفارت شعار چی میدادن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، A_A ، Hassan2014 ، lighter ، آلیس-1980 ، nedaba ، arelarel ، قصه گو ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:37)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:29)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:06)Sara_lphmkf نوشته:  خبر نداريد ، من خودم آقامونو پيچوندم تنها برم، دفعه قبل اومد فقط نق زد، امان از دست اين آقايون
.
دست به دلم نذار خواهر که خونهBig Grin آره خدائیش منم آقامونو پیچوندم امان امان.

اينجا از اون شكلك هاي تعجب نداره وگرنه بيستا مي زاشتم، دلتون مي ياد منو دست بندازيد آخهSadWink
بي شوخي من هنوز سر اون سوالتون در مورد يابو و آب دارم مي خندم،
دست بندازی چیه خواهر گلم شما فکر کردی آقایون شوهر نمیکنن، H PIERکجائی داداش بیا داستان روز جلسه تو فست فود رو بگو.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، A_A ، lighter ، آلیس-1980 ، nedaba ، arelarel ، قصه گو ، salar5452 ، azadeh2014 ، pari pari ، soli asali
به به به
میبینم امشب همه بچه ها هستن. خوووووووووووووووووووووووووبه
بابا هر شب دیگه این ساعتها دلم میگرفت از بس کسی نبود.
البته محبت عزیز هم گاهی شبها تا 3-4 همراه بودن بعد می رفتن می خوابیدن. (*_^)

سلام
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، USA2014 ، H Pier ، A_A ، lighter ، آلیس-1980 ، nedaba ، arelarel ، قصه گو ، salar5452 ، pari pari ، soli asali
من جلو جلو از همه دوستان عذرخواهي مي كنم، مي دونم ممكنه خيلي از دوستان به خاطر چند صفحه گذشته ناراحت بشن كه پر از حال و احوال پرسيه، اما اتفاق خاصي نيفتاد، براي اينكه توي زحمت نيفتيد كلا نخونيدشون اما اگه دوست داشتين يكم بخنديد مي تونيد بخونيد،
الان شديدا دچار عذاب وجدان شدم
شب همگي خوش
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، محبت ، USA2014 ، HELIAA ، Farnoodh ، A_A ، H Pier ، lighter ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، salar5452 ، pari pari ، soli asali
من میگم سفارت رو غافلگیر کنیم و همگی بریزیم جلو در سفارت Cool
فقط از یه چیر میترسم. اینکه اونا از تجمع نفرات جلوی در سفارت بترسن و فک کنن داستان تسخیر لانه و گروگان بازیه Big Grin ضد شورش بریزه ملت رو ناکار کنه. Cool
البته یکار دیگه هم میشه کرد. یه نفر به نمایندگی تو یروان پاسارو جمع کنه و ببره بریزه تو صندوق Smile اگه جاشد تازه. Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin . جمعیتمون هم اونقدی هست ک اگه درخواست بدیم استاد دی جی فسنقری بیاد و محفلمون رو گرم کنه Big Grin
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-08-15 ساعت 02:35)USA2014 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:32)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:27)USA2014 نوشته:  محبت جان
مهلت یک ماهه یا دو ماهه مهلت اکسپایر ویزاست. ولی به محض ورود فقط 14 روز میشه موند
تازه افتضاح ترش اینه که بعدش که برگردی تا یک ماه دوباره به راحتی ویزا نمیدن.البته اینو شنیدم و مطمین نیستم.
البته من یک هفته بیشتر اونجا نموندم.
اما چقدر خنگن اینا من فکر میکردم فقط ما از این هنرها داریم که صنعت گردشگری رو به چالش بکشیمTongue

بعید نیست این هنرشون مخصوص ایرانیا باشه. از بس این قوم ما رو دوس دارن.
یاد این شعر فردوسی بزرگ افتادم:
ز شیر شتر خوردن و سوسمار .....عرب را به جائی رسانید کار
که تاج کیانی کند اختیار..... تفو بر تو ای چرخ گردون تفو

(2014-08-15 ساعت 02:38)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:35)bobo_ir نوشته:  نگران ایروان نباشید، پرچم آمریکا مثل همیشه بالاست، مگس میپرونن و تک و توک ویزای کلییری های قدیمی را صادر میکنن، ما را هم که مجددا تحویل نگرفتند. اینجا همه چیز امن و امانه! روزا گرمه و آتیش میباره و شبا کمی خنک میشه، هتل دیپلمات هم مدیریتش عوض شده و آقا افشین رفته و یه سرمهماندار ازکار افتاده هواپیمایی به نام آقا کامران جاش نشسته که شخصیت خیییلی توپیه و باهاش کلی رفیق شدیم، امشب ساعت 9 هم رفتیم رقص فواره ها و فردا هم میخوام برم کمیتاس که شرکت ثبت کنم تا در مراحل بعدی اقامت اینجا را بگیرم. هر چند نسبت به ایران تقریبا هیچی نداره ولی با آزادی و امنیتی که اینجا دیدم سگش به اون خراب شده شرف داره، اگه استکبار جهانی من را هم مثل همسر و پسرم پذیرفت که فبها، در غیر اینصورت همینجا اتراق میکنم. جای شما خالی فردا ظهر هم میخوایم بریم دریاچه سوان. جای همه شما خالیه اینجا مخصوصا امروز که ارمنیا دم در سفارت تجمع کرده بودن و شعار میدادن. شاید اگه بودید ما هم تظاهرات خودمونو به پا میکردیم. ضمنا اینقدر نگید ویزا تموم شده! اینجا هنوز کلی ویزا هست!!!! ایراد از سیستم کوفتی مربوط به ap و کلییرنسه که من هم احتمالا مجبور میکنه برای بار سوم هم برگردم، البته الحمد لله مدیکالمون تمدید شد و این پروسه را دیگه نخواهم داشت؛-)_
سلام
bobo_ir میبینم که شما از ما زرنگ تر بودی عزیز برادر حالا جلو سفارت شعار چی میدادن.
فکر کنم اینا هم برای جنگی چیزی اومده بودن اعتراض! شعاراشون ارمنی بود حالیم نمیشد ولی عکساشون راجع به بچه های کشته شده بود که چون یه کم +12 بود من حالم بد شد و زیاد نگاه نکردم. همه فکر و ذکرم این بود که چرا به خانمم و پسرم ویزا دادن و به من ندادن، خدا وکیلی تو سفارت هم بهشون گفتم اگه میدونستم به من ویزا نمیدید نمیومدم، حتی گفتم با این کارتون حق دو نفر ایرانی را ضایع کردید چون همسر و پسر من بدون من نمیرن، و گفتم یا به من هم ویزا بدید یا این دو تا ویزا را بدید به دو تا ایرانی دیگه، بهم دلخوشی دادن که ممکنه شما هم بگیری و منتظر بمون، یکی از دوستای کیس حول و حوش 1500 هم اومده بود و ویزاشو گرفت که کلی خوشحال شدم. از بچه های مهاجرسرا و اسمش امیر بود و خیلی منتظر مونده بود.
براش آرزوی موفقیت کردم. الان هم با اونکه فردا کلی بزنامه دارم از ناراحتی و غصه خوابم نمیبره
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
(2014-08-15 ساعت 02:43)amohammadi348 نوشته:  به به به

سلام
فردا تعطیله دوستان خیالشون راحته جمعشون جمعه.
ولی 5 شنبه ها دل ادم میگیره چون دیگه تا هفته بعدش خبری نیس.
(2014-08-15 ساعت 02:14)Afshim553 نوشته:  اگه تعداد ایروانیهای سپنامبر بالاست میشه بصورت تور برنامه ریزی کرد.ی اتوبوس گرفت و پلاکارتم نصب کرد جلوش
راهیان ویزاBig Grin

(2014-08-15 ساعت 02:44)Sara_lphmkf نوشته:  من جلو جلو از همه دوستان عذرخواهي مي كنم، مي دونم ممكنه خيلي از دوستان به خاطر چند صفحه گذشته ناراحت بشن كه پر از حال و احوال پرسيه، اما اتفاق خاصي نيفتاد، براي اينكه توي زحمت نيفتيد كلا نخونيدشون اما اگه دوست داشتين يكم بخنديد مي تونيد بخونيد،
الان شديدا دچار عذاب وجدان شدم
شب همگي خوش

واقعاً ممنون از اطلاع رسانيتون. البته ديگه فهميديم. فقط صفحه آخر را نيم نگاه بندازيم كل ماجرا در سه دقيقه مشخص ميشه. اما باز هم سپاس به خاطر اينكه براي وقت ما ارزش قائل شديد و خبر داديد. من به شخصه وقت خوندنش را نداشتم
(2014-08-15 ساعت 02:53)USA2014 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:43)amohammadi348 نوشته:  به به به

سلام
فردا تعطیله دوستان خیالشون راحته جمعشون جمعه.
ولی 5 شنبه ها دل ادم میگیره چون دیگه تا هفته بعدش خبری نیس.

ایشالا که فردای همه (البته آنکارا و ایروان چون ابو ز/ض/ظ بی تعطیله) ساخته بشه.
هفته دیگه هم خدایی نکرده خداااااااااااایییییییییییییییییی نکرده خبری نشه ما ملت همیشه در صحنه ایم باز هم هستیم فقط با اعصاب داغونتر و روح و روان پریشونتر.
البته بلانسبت همه دوستان
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-08-15 ساعت 02:42)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:37)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:29)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:06)Sara_lphmkf نوشته:  خبر نداريد ، من خودم آقامونو پيچوندم تنها برم، دفعه قبل اومد فقط نق زد، امان از دست اين آقايون
.
دست به دلم نذار خواهر که خونهBig Grin آره خدائیش منم آقامونو پیچوندم امان امان.

اينجا از اون شكلك هاي تعجب نداره وگرنه بيستا مي زاشتم، دلتون مي ياد منو دست بندازيد آخهSadWink
بي شوخي من هنوز سر اون سوالتون در مورد يابو و آب دارم مي خندم،
دست بندازی چیه خواهر گلم شما فکر کردی آقایون شوهر نمیکنن، H PIERکجائی داداش بیا داستان روز جلسه تو فست فود رو بگو.

خاله سارا من از استاد محبت همیشه صداقت دیدم گاهی صداقت در غالب طنز. Smile
محبت عزیز کلمه وزیر جنگ رو هنوز یادمه Big GrinBig Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
خدایا این بی خوابان منتظر را به رویت ویزا مرحمت بفرما. امین.
تکبیییرBig Grin

بی خوابی بد دردیهههه..ای خدااا.چرا اینا با ما اینکارو میکنن.
(2014-08-15 ساعت 03:06)USA2014 نوشته:  خدایا این بی خوابان منتظر را به رویت ویزا مرحمت بفرما. امین.
تکبیییرBig Grin

بی خوابی بد دردیهههه..ای خدااا.چرا اینا با ما اینکارو میکنن.

خدا هم فک کنم دیگه ازین لاتاری زده شده از بس بش التماس کردیم.
بقول یه بنده خدا: " من خدارم خسته کردم"
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
زندگي بايد كرد
, گاه با يك دل تنك
گاه با يك گل سرخ
گاه بايد روييد درپس يك باران
گاه بايد خنديد در غم بي پايان
زندگي باور مي خواهد!
ان هم از جنس اميد،
هرجا كه خسته شدي يا كه پر غصه شدي!
تو بگو از ته دل
"من خدا را دارم

به اميد خبر هاي خوب براي تمام برندگان ٢٠١٤

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان