کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ولی خدایی این دو سه ماه آخر داغونمون کردن با این چشم انتظاری..............
با سلام همسرم روز پنج شنبه 14 اگوست آپ شدند. یک آپ هم روز 10 اگوست بعد از ایمیل که روز 6 اگوست داده بودیم داشتیم. سفارت ابوظبی. مصاحبه هفته آخر اپریل خانم و فرزند ویزا یکضرب . همسر کلیرنس خوردن. اپدیتها ایم روز بعد مصاحبه- (می-9 جولای_10 آگوست با ایمیل)
شاد باشید و سرفراز.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
(2014-08-15 ساعت 01:56)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:52)USA2014 نوشته:  [quote='nasim' pid='535411' dateline='1408050718']
[quote='محبت' pid='535396' dateline='1408049240']
سلام
بالاخره امروز تصمیم گرفتم برای اول سپتامبر برم ایروان چون حوصله دنبال بلیط دویدن و دنبال ماشین افتادن رو ندارم ماشین رو کاپتاژ کردم و کارا رو ردیف کنم تا تک و تنها بزنم به دل جاده دیگه حوصله م نمیاد بشینم سر جام و هی نسخه صبر بپیچم واسه خودم.
/quote]
n
میبینم که دوستان ایروانی کم کم دارن جمع میشن برن دم سفارت تظاهرات راه بندازن. بازم حداقل شماها یه حرکتی میکنید.
دوستان انکارایی و مخصوصا ابوظبی از جمله خود من که رمق همین کار رو هم نداریم.
سلام
نه بابا تجمع در سفارت واسه چی داریم میریم تا تجدید قوا کنیم و پخش زنده ببینیم.

یشاله خدا قبول کنه و حاجت روا برگردید Big Grinا
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، lighter ، nedaba ، arelarel ، pari pari ، soli asali
فکر کنم ماه سپتامبر یک فستیوال ایرانی با بچه های مهاجرسرا داریم تو ایروان Big Grin
آرزو دارم تا اول سپتامبر تکلیفمون مشخص بشه که کسی به فکر تجمع نیفته. Wink
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، USA2014 ، afsaneha ، Afshim553 ، محبت ، hamid_fs3 ، آلیس-1980 ، nedaba ، kamranh ، arelarel ، nasim ، pari pari
آخه مگه میشه یابو آب بدن بابا جان ما لاتاری برنده شدیم مثلا فکر کنم خودشونم از این وضع ناراحتند
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، lighter ، nedaba ، arelarel ، h_s2108 ، azadeh2014 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:00)USA2014 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:56)محبت نوشته:  سلام
نه بابا تجمع در سفارت واسه چی داریم میریم تا تجدید قوا کنیم و پخش زنده ببینیم.

یشاله خدا قبول کنه و حاجت روا برگردید Big Grinا
.
میریم یه زیارتی تو ایروان بکنیم و برگردیم یه چند تا شمع هم روشن میکنیم و چند تا قفل و طناب میبندیم و میایم خلاصه هر کی حاجت داره شمعش رو بفرسته اونجا واسش روشن کنیم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، shahrzad001 ، USA2014 ، lighter ، nedaba ، arelarel ، nasim ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:04)H Pier نوشته:  فکر کنم ماه سپتامبر یک فستیوال ایرانی با بچه های مهاجرسرا داریم تو ایروان Big Grin
آرزو دارم تا اول سپتامبر تکلیفمون مشخص بشه که فستیوال قشنگ تری داشته باشیم. Wink

مگر ما بريم اون شهر رو از افسردگي در بياريم، اونها كه همشون مثل يخ مي مونند

(2014-08-15 ساعت 01:48)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:42)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:37)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:29)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:17)محبت نوشته:  سلام
بالاخره امروز تصمیم گرفتم برای اول سپتامبر برم ایروان چون حوصله دنبال بلیط دویدن و دنبال ماشین افتادن رو ندارم ماشین رو کاپتاژ کردم و کارا رو ردیف کنم تا تک و تنها بزنم به دل جاده دیگه حوصله م نمیاد بشینم سر جام و هی نسخه صبر بپیچم واسه خودم.
بیخیال ...شما دیگه چرا !!! همین الان فک کن ایروانی کاری نمیتونی کنی اونجا که.مکه که نیست بخوای طواف کنی و اعمال واجب انجام بدی
سلام
نه افشین جان واسه این نمیرم که کاری کنم یا برم التماس اون مشتی دم در سفارت رو بکنم که لطفا اجازه بده پاس ها رو بندازم تو صندوق تون تا اگر دلتون خواست و منت رو سر ما گذاشتید ویزا رو تو رو خدا بدید به ما، فقط از این مدل صبوری خسته شدم و میخوام یه ماهی رو برم اونجا صفا سیتی و اگرم شد که کلیر کردن ویزا رو بگیریمWink

آي آي آي ، چشم خانومتون روشن، تنهايي؟ حواستون باشه ها ، من گزارش كار مي دم بهشون
اما خوب شد توضيح داديد، من ، شما رو كه اسطوره صبوري مي دونم با ديدن پست قبلي كلي ناراحت شدم آمادگي مراسم عزاداري داشتم
سلام
ای بابا تا آدم اسم سفر مجردی رو میاره سریعا به کفر محکوم میشه Smile اصلا به خاطر همین حرف و حدیث هاست که میخوام برم آمریکا تا رستگار شومBig Grin

خبر نداريد ، من خودم آقامونو پيچوندم تنها برم، دفعه قبل اومد فقط نق زد، امان از دست اين آقايون
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، USA2014 ، amohammadi348 ، lighter ، nedaba ، arelarel ، azadeh2014 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:05)bahram2014 نوشته:  آخه مگه میشه یابو آب بدن بابا جان ما لاتاری برنده شدیم مثلا فکر کنم خودشونم از این وضع ناراحتند
سلام
ببخشد من متوجه نشدم و ارتباط بین آب دادن یابو و لاتاری رو نگرفتم Big Grin میشه روشنم کنیRolleyes

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، USA2014 ، lighter ، nedaba ، arelarel ، pari pari ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 10:04)masoudyara نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 03:15)محبت نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 03:05)bobo_ir نوشته:  بحث کم اومده زدین تو نخ سقوط هواپیما!!! یا خیال پردازی میکنید یا داستان میگید یا حوادث می نویسید!!! اقایون و خانمها بنده اعتراض دارم! اجازه بدید فقط اخبار موثق در خصوص کلیرنس و ویزا اینجا درج بشه! من چند صغحه را مرور کردم ولی دریغ از 2 کلمه حرف به درد بخور
سلام
دوست خوبم دنبال چه اخبار موثقی میگردی.
این چند صفحه که سهله شما تمام این 1854 صفحه رو که مرور کنی عموما همینه.
فعلا همش امیده و خیال پردازی و اگه کل این صفحات رو جمع بندی کنی یک صدمش هم خبر موثق نخواهد شد بلکه صرفا روحیه بخشیه و گاها اطلاعاتی جسته و گریخته و در خصوص کلیرنس صرفا کلمه صبر و صبر و صبر مثل پژواک صدا بدرد میخوره و بس.
وگرنه روزی چند مرحله هر دوستی سایت سیس و سفارت رو بررسی میکنه و نیازی به این تاپیک احساس نمیکنه.
البته اعتراضتون بجاست اما دریغ از اخباری به غیر از این چند مورد:
1- آپدیت شدیم با ایمیل یا بی ایمیل.
2- داستان دیتا بیس و خرابیش.
.
و البته شیرین ترین خبر ممکن اعلام کلیرهاست که اونم همه در ابتدای پشت سیستم قرار گرفتن اول اون رو چک میکنن، که متاسفانه فعلا از این خبرا نیست؟!
.
حالا شما خبر دیگه ای داری بسم الله عزیز برادر.
من فقط میگم واقعا" متا سفم لطفا" شما به دل نگیری
؟
متاسف؟ برای کی و برای چی؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، nedaba ، arelarel ، soli asali
ای بابا داشتیم بساط فستیوال رو میچیدیم که بحث یابو و تیر اندازی دوباره اومد وسط . Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، afsaneha ، HELIAA ، lighter ، nedaba ، arelarel ، azadeh2014 ، pari pari
(2014-08-15 ساعت 01:29)Sara_lphmkf نوشته:  مي خواستم به همه دوستان پيشنهاد كنم كلير شديد يا نه فرقي نمي كنه فقط از حالا برنامه ريزي كنيد اول سپتامبر دمه سفارت هاي خودتون باشيد، با خودتون حساب كنيد كه يك ماه اونجاييد ، مي دونم ممكنه هزينه اش زياد بشه ولي اگه براتون مهمه كه ويزا بگيريد به نظرم اين بهترين كاره، من كه دوم شهريور مي رم مي دونم ممكنه ويزا بهم همون هفته اول ندن ولي مي مونم اونجا تا ويزامو بدن،

با سلام به خاله سارا.به نظر شما تکلیف ما که باید بریم ابوظبی و 14 روز بیشتر نمیتونیم بمونین اونجا چیه؟
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: محبت ، USA2014 ، lighter ، nedaba ، arelarel ، pari pari ، nazanin fatemi ، soli asali
این از درماندگی و بی تدبیری ماست که تو این قرن ، سفارت یکی از مهم ترین و تاثیر گزارترین کشورهای دنیا رو تو کشورمون نداشته باشیم ...... منصفانه ،عاقلانه و عادلانه نیست ....اما افسوس : که صلاح مملکت خویش خسروان دانند نه ماها !!!
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، محبت ، lighter ، nedaba ، arelarel ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:14)lucky star نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:29)Sara_lphmkf نوشته:  مي خواستم به همه دوستان پيشنهاد كنم كلير شديد يا نه فرقي نمي كنه فقط از حالا برنامه ريزي كنيد اول سپتامبر دمه سفارت هاي خودتون باشيد، با خودتون حساب كنيد كه يك ماه اونجاييد ، مي دونم ممكنه هزينه اش زياد بشه ولي اگه براتون مهمه كه ويزا بگيريد به نظرم اين بهترين كاره، من كه دوم شهريور مي رم مي دونم ممكنه ويزا بهم همون هفته اول ندن ولي مي مونم اونجا تا ويزامو بدن،

با سلام به خاله سارا.به نظر شما تکلیف ما که باید بریم ابوظبی و 14 روز بیشتر نمیتونیم بمونین اونجا چیه؟
راستش اونجا رو نميدونم چيكار كنيد، ولي بد نيست هفته دوم سپتامبر بريد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، lighter ، nedaba ، arelarel ، pari pari ، nazanin fatemi ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:14)lucky star نوشته:  

سلام
اما من که سری قبل ویزاش رو گرفتم یک ماهه بود.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، nedaba ، arelarel ، azadeh2014 ، nasim ، pari pari ، nazanin fatemi ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 01:50)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:47)Sara_lphmkf نوشته:  دقت كرديد عمو شهريار از وقتي مدير شده كم مياد اينجا، مياد يك نگاه مديريتي مي كنه و مي ره،
ف رمایشات میکنید سرکار خانوم ها، بابا مدیری گفتن هاWink مگه نه شهریارSmile

ساراي عزيز و امين خان
والا بخدا من نوكر شمام مدىر جيه حقيقت اينه كه ي كمى افسردم ىعنى بكم نكران بهتره جون ى موقعيت عالي كار تو امرىكا واسم درست شده از طرفى ب خاطر لانارى ترفيعم رو نكه داشتن و از جند تا دوره عالي با مدرسين امريكايي ومدرك،بين المللي محروم شدم.كلا همهجي بهم ريخته از طرفي واقعا دوست ندارم غم بجه هارو ببينم ولي هميشه هستم و در خدمت دارم رو جندتا جيز براي بيشرفت مهاجرسرا كارمكنم و اين كوشي لعنتي رو عوض كردم فارسي نويسش رو همكه ديكه يبينيد.Sad
امين خان همسفر خواستي من هستما....
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان