کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 02:19)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:50)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:47)Sara_lphmkf نوشته:  دقت كرديد عمو شهريار از وقتي مدير شده كم مياد اينجا، مياد يك نگاه مديريتي مي كنه و مي ره،
ف رمایشات میکنید سرکار خانوم ها، بابا مدیری گفتن هاWink مگه نه شهریارSmile

ساراي عزيز و امين خان
والا بخدا من نوكر شمام مدىر جيه حقيقت اينه كه ي كمى افسردم ىعنى بكم نكران بهتره جون ى موقعيت عالي كار تو امرىكا واسم درست شده از طرفى ب خاطر لانارى ترفيعم رو نكه داشتن و از جند تا دوره عالي با مدرسين امريكايي ومدرك،بين المللي محروم شدم.كلا همهجي بهم ريخته از طرفي واقعا دوست ندارم غم بجه هارو ببينم ولي هميشه هستم و در خدمت دارم رو جندتا جيز براي بيشرفت مهاجرسرا كارمكنم و اين كوشي لعنتي رو عوض كردم فارسي نويسش رو همكه ديكه يبينيد.Sad
امين خان همسفر خواستي من هستما....

غم كدومه عمو شهريار، چند صفحه قبل رو بخون كلي مي خندي، من هنوز دارم سر اون يابو و آب اينا مي خندم، مامانم فكر مي كنه نصفه شبي خل شدم،
مي گم عمو شهريار ، شبا بايد خاموشي بدي، اگه همين طوري پيش بره چند ماه زودتر ساعت خوابمون با اون ور آب تنظيم مي شه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-15 ساعت 02:19)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:50)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:47)Sara_lphmkf نوشته:  دقت كرديد عمو شهريار از وقتي مدير شده كم مياد اينجا، مياد يك نگاه مديريتي مي كنه و مي ره،
ف رمایشات میکنید سرکار خانوم ها، بابا مدیری گفتن هاWink مگه نه شهریارSmile

ساراي عزيز و امين خان
والا بخدا من نوكر شمام مدىر جيه حقيقت اينه كه ي كمى افسردم ىعنى بكم نكران بهتره جون ى موقعيت عالي كار تو امرىكا واسم درست شده از طرفى ب خاطر لانارى ترفيعم رو نكه داشتن و از جند تا دوره عالي با مدرسين امريكايي ومدرك،بين المللي محروم شدم.كلا همهجي بهم ريخته از طرفي واقعا دوست ندارم غم بجه هارو ببينم ولي هميشه هستم و در خدمت دارم رو جندتا جيز براي بيشرفت مهاجرسرا كارمكنم و اين كوشي لعنتي رو عوض كردم فارسي نويسش رو همكه ديكه يبينيد.Sad
امين خان همسفر خواستي من هستما....
سلام
کی از تو بهتر دادا اتفاقا باز هم هستن بچه ها که گفتن میان حالا یا خودشون وسیله دارن یا با من میان. بیا داداش بیا هماهنگ میکنیم میریم .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کمتر کسی از بچه های دیروزهست که کتاب "دزد مرغ فلفلی" رو نخونده باشه.
فلفلی به خاطر این مرغ کاکلی کل ایرانو گشت، یادتونه؟
البته این وسط بهش بدم نگذشت و کلی خوش گذروند.
حالا شده داستان ما و این ویزای کاکلی! ما بدو و اون بدو،،،،
مگه دستم به دزده نرسه Cool
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-08-15 ساعت 02:17)afsaneha نوشته:  این از درماندگی و بی تدبیری ماست که تو این قرن ، سفارت یکی از مهم ترین و تاثیر گزارترین کشورهای دنیا رو تو کشورمون نداشته باشیم ...... منصفانه ،عاقلانه و عادلانه نیست ....اما افسوس : که صلاح مملکت خویش خسروان دانند نه ماها !!!
.
خسروان!!!!!!!!!!!!

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، afsaneha ، lighter ، nedaba ، pari pari ، nazanin fatemi ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:19)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:14)lucky star نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 01:29)Sara_lphmkf نوشته:  مي خواستم به همه دوستان پيشنهاد كنم كلير شديد يا نه فرقي نمي كنه فقط از حالا برنامه ريزي كنيد اول سپتامبر دمه سفارت هاي خودتون باشيد، با خودتون حساب كنيد كه يك ماه اونجاييد ، مي دونم ممكنه هزينه اش زياد بشه ولي اگه براتون مهمه كه ويزا بگيريد به نظرم اين بهترين كاره، من كه دوم شهريور مي رم مي دونم ممكنه ويزا بهم همون هفته اول ندن ولي مي مونم اونجا تا ويزامو بدن،

با سلام به خاله سارا.به نظر شما تکلیف ما که باید بریم ابوظبی و 14 روز بیشتر نمیتونیم بمونین اونجا چیه؟
سلام
اما من که سری قبل ویزاش رو گرفتم یک ماهه بود.

محبت جان
مهلت یک ماهه یا دو ماهه مهلت اکسپایر ویزاست. ولی به محض ورود فقط 14 روز میشه موند
تازه افتضاح ترش اینه که بعدش که برگردی تا یک ماه دوباره به راحتی ویزا نمیدن.البته اینو شنیدم و مطمین نیستم.
تشکر کنندگان: H Pier ، Sara_lphmkf ، محبت ، آلیس-1980 ، lighter ، nedaba ، arelarel ، pari pari ، nazanin fatemi ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:23)نام کاربری somi نوشته:  کمتر کسی از بچه های دیروزهست که کتاب "دزد مرغ فلفلی" رو نخونده باشه.
فلفلی به خاطر این مرغ کاکلی کل ایرانو گشت، یادتونه؟
البته این وسط بهش بدم نگذشت و کلی خوش گذروند.
حالا شده داستان ما و این ویزای کاکلی! ما بدو و اون بدو،،،،
مگه دستم به دزده نرسه Cool

میشه کامل تعریف کنین؟ به نظر جالب میاد. Shy
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، lighter ، nedaba ، arelarel ، pari pari
(2014-08-15 ساعت 02:06)Sara_lphmkf نوشته:  خبر نداريد ، من خودم آقامونو پيچوندم تنها برم، دفعه قبل اومد فقط نق زد، امان از دست اين آقايون
.
دست به دلم نذار خواهر که خونهBig Grin آره خدائیش منم آقامونو پیچوندم امان امان.

تشکر کنندگان: H Pier ، Sara_lphmkf ، lighter ، nedaba ، arelarel ، azadeh2014 ، pari pari ، soli asali
دوستان دوروبر كيس ما همگى به تاريخ ١٤ اگوست اپديت شدن
خبرهايى تو راهه مطمئنم مطمئنم مطمئنم
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: USA2014 ، Sara_lphmkf ، محبت ، H Pier ، آلیس-1980 ، nedaba ، sonyz2 ، arelarel ، azadeh2014 ، nasim ، pari pari ، hamid_fs3 ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:27)USA2014 نوشته:  محبت جان
مهلت یک ماهه یا دو ماهه مهلت اکسپایر ویزاست. ولی به محض ورود فقط 14 روز میشه موند
تازه افتضاح ترش اینه که بعدش که برگردی تا یک ماه دوباره به راحتی ویزا نمیدن.البته اینو شنیدم و مطمین نیستم.
البته من یک هفته بیشتر اونجا نموندم.
اما چقدر خنگن اینا من فکر میکردم فقط ما از این هنرها داریم که صنعت گردشگری رو به چالش بکشیمTongue

اوه اوه، دوستان مودب باشيد، مرتب باشيد، مديرا دسته جمعه اومدن سر كشي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: USA2014 ، afsaneha ، H Pier ، آلیس-1980 ، محبت ، lighter ، nedaba ، azadeh2014 ، nasim ، pari pari ، soli asali
امروز انكارا ميخاد بتركونه
واى اگه بشه چى ميشهBig Grin
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، USA2014 ، H Pier ، آلیس-1980 ، محبت ، lighter ، nedaba ، sal0811 ، pari pari ، hamid_fs3 ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:32)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:27)USA2014 نوشته:  محبت جان
البته من یک هفته بیشتر اونجا نموندم.
اما چقدر خنگن اینا من فکر میکردم فقط ما از این هنرها داریم که صنعت گردشگری رو به چالش بکشیمTongue

بعید نیست این هنرشون مخصوص ایرانیا باشه. از بس این قوم ما رو دوس دارن.
تشکر کنندگان: محبت ، lighter ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
نگران ایروان نباشید، پرچم امریکا مثل همیشه بالاست، مگس میپرونن و تک و توک ویزای کلییری های قدیمی را صادر میکنن، ما را هم که مجددا تحویل نگرفتند. اینجا همه چیز امن و امانه! روزا گرمه و آتیش میباره و شبا کمی خنک میشه، هتل دیپلمات هم مدیریتش عوض شده و آقا افشین رفته و یه سرمهماندار ازکار افتاده هواپیمایی به نام آقا کامران جاش نشسته که شخصیت خیییلی توپیه و باهاش کلی رفیق شدیم، امشب ساعت 9 هم رفتیم رقص فواره ها و فردا هم میخوام برم کمیتاس که شرکت ثبت کنم تا در مراحل بعدی اقامت اینجا را بگیرم. هر چند نسبت به ایران تقریبا هیچی نداره ولی با آزادی و امنیتی که اینجا دیدم سگش به اون خراب شده شرف داره، اگه استکبار جهانی من را هم مثل همسر و پسرم پذیرفت که فبها، در غیر اینصورت همینجا اتراق میکنم. جای شما خالی فردا ظهر هم میخوایم بریم دریاچه سوان. جای همه شما خالیه اینجا مخصوصا امروز که ارمنیا دم در سفارت تجمع کرده بودن و شعار میدادن. شاید اگه بودید ما هم تظاهرات خودمونو به پا میکردیم. ضمنا اینقدر نگید ویزا تموم شده! اینجا هنوز کلی ویزا هست!!!! ایراد از سیستم کوفتی مربوط به ap و کلییرنسه که من هم احتمالا مجبور میکنه برای بار سوم هم برگردم، البته الحمد لله مدیکالمون تمدید شد و این پروسه را دیگه نخواهم داشت؛-)_
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
سلام
خاله سارا کاش از خدا بجای مدیر کلیری میخواستی خواهرBig Grin
کاربران در حال بازدید این موضوع: afsaneha، amohammadi348، bahram2014، behdadK، mehdi2014، sajad7675، Sara_lphmkf، shahryar7021، siavash877، sysmaster، USA2014، محبت، آلیس-1980، جواد حبيبي، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، A_A ، lighter ، آلیس-1980 ، nedaba ، arelarel ، قصه گو ، azadeh2014 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 02:29)محبت نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 02:06)Sara_lphmkf نوشته:  خبر نداريد ، من خودم آقامونو پيچوندم تنها برم، دفعه قبل اومد فقط نق زد، امان از دست اين آقايون
.
دست به دلم نذار خواهر که خونهBig Grin آره خدائیش منم آقامونو پیچوندم امان امان.

اينجا از اون شكلك هاي تعجب نداره وگرنه بيستا مي زاشتم، دلتون مي ياد منو دست بندازيد آخهSadWink
بي شوخي من هنوز سر اون سوالتون در مورد يابو و آب دارم مي خندم،
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، A_A ، lighter ، آلیس-1980 ، nedaba ، arelarel ، قصه گو ، azadeh2014 ، pari pari ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان