موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 22:59)pendleton نوشته: (2014-08-15 ساعت 22:27)Ala123 نوشته: دوستان من با اینکه مصاحبم هفته آخر جون بود مدیکال اکسپایرم آخر اگوستو تو برگه سفیدی که دستمه ،امسال یعنی 6 ماهه نبوده؟ اگه حالا کلیر بشم پس باید تمدید کنم؟؟؟
ما که may مدیکال داشتیم نوامبر زدن تارخ اکسپایرشو.چطور ممکنه واسه شما آگست باشه؟ یه تاریخ بالای برگه ها هست که مربوط به مدیکال نیست.توجه کنید شاید جای دیگه ای در برگه تون زده شده.
واسه منم 31 اگست اکسپایرد میشه ظاهرا، مصاحبم 22 می بود!! من البته واکسنام ناقص بود، مرحله آخر هپاتیدم و نزده بودم. شاید به این خاطر اینجوری زده تاریخو
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان
یه سوال نسبتا فنی
اگه سیستم صدور ویزا دچار مشکل شده
چرا با هر آپدیت سفارت آنکارا ویزای جدید میده ولی از نوع لاتاری نیست
؟؟؟؟
نمیخوام بدبین باشم ولی چه معنی میده این نوع ویزا دادن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-15 ساعت 23:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-15 ساعت 23:47 توسط mina000.)
باسلام
دوستان پدر من بعد از مصاحبه در ارمنستان که چند ماه پبش بود یک برگه آبی گرفت که روش آدرس یک سایت بود که گفتن باید برای اطلاع از صدور ویزا به اونجا مراجعه کنه
اما کیس نامبرهایی که اعلام میشه اونجا خیلی فرمت متفاوتی با کیس نامبر ماها داره مثلا اونجااکثرش اینجوریه:YRV201230059
ولی فرمت کیس نامبرای ما همونطورکه میدونید اینجوریه:AS20140000****
آیا دوستان عزیز من هم توی همین پیج میرن و کیس نامبرهارو اینجوری میبینن?
رو برگه ی ما نوشته تا ۳۰ سپتامبر وقت دارن اما هنوز انگار خبری نیست از اعلام کیس نامبر
من نگرانم از دست بدیمش :-(
لطفا کمکمون کنید عزیزان
بيا ره توشه برداريم قدم در راه بي برگشت بگذاريم ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است ؟
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر میرسه یه برنامه حسابی دارن. خیلی چراغ خاموش و زیر زیرکی دارن کاراشون میکنن. ویزاهایی که باید یه ضرب بدن و تموم میکنن تا برسن به ماها. امروز یکی گفت از ابوظبی بهش زنگ زدن بیا ویزات بگیر که اگه نیای میدیم به بعدی ها. این بنده خدا تو همون دوره خرابی سیستم مصاحبه رفته و نه کار دولتی داشته نه سربازی. سیزدهم اپدیت شده و میگه بعد بهش زنگ زدن. البته چون کاملا از صحت خبر مطمعن نیستم نمیتونم با قطعیت بگم. چون تا حالا نشنیدم ابوظبی به کسی زنگ بزنه. به هر حال من حدس میزنم یه جدولی داره تهیه میشه از کسایی که موندن و شاید قراره طبق برنامه ای شبیه کارنت شدن به ترتیب فراخوان بدن که بیایم و ویزا بگیریم. همه اینا حدسه ولی اتفاقات این چند وقت من به این تنیجه رسوند. امیدوارم اخرش خیر باشه. چ برا شماها که اپدیت شدین این چند روز و چه برا ما که نشدیم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 22:41)reza_norouzi نوشته: (2014-08-15 ساعت 22:27)Ala123 نوشته: دوستان من با اینکه مصاحبم هفته آخر جون بود مدیکال اکسپایرم آخر اگوستو تو برگه سفیدی که دستمه ،امسال یعنی 6 ماهه نبوده؟ اگه حالا کلیر بشم پس باید تمدید کنم؟؟؟
سلام دوست من
اون تاریخی که بالای برگه نوشته ینی 31 آگست ملاک نیست و برای همه اینو نوشته. ملاک همون 6 ماه از تاریخ امضای دکتره. خیالتون راحت باشه.
شاد باشین.
سلام
من هم همین الان نگاه کردم تاریخ 31 آگست بالای برگه من زده شده اما ویزا تا دسامبر وقت دارد من هم فکر کنم مبنا همان شش ماه از تاریخ امضا دکتر است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-15 ساعت 23:39)massi63 نوشته: We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity. We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases and all cases with very few delays. Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. Please see our FAQs for more information.
امیدتونو از دست ندید دوستان....ایشالله به زودی خبرای خوبی میشنويم .
این اطلاعیه 3 هفته پیش گذاشته شده و تا حالا بیش از 10 بار کپی شده از دوستان عاجزانه خواهش میکنم یا پست نذارند یا پستهای بروز بذارن چون با شرایط موجود واقعا گذاشتن پستها و سوالات تکراری از حوصله بچه ها خارج شده در این زمینه کلید سرچ میتواند کارساز باشد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
پای ما لنگ و ره منزل دراز
دست ما و کوتاه و خرما بر نخیل
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه پس از كلير شدن تشريف بودن سفارت اگه ممكنه اطلاع رساني كنول براي انداختن پاس در باكس نياز به داشتن ايميل از طرف سفارته ، ممنون ميشم اطلاع رساني كنيد
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال