کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 23:21)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 22:27)Ala123 نوشته:  دوستان من با اینکه مصاحبم هفته آخر جون بود مدیکال اکسپایرم آخر اگوستو تو برگه سفیدی که دستمه ،امسال یعنی 6 ماهه نبوده؟ اگه حالا کلیر بشم پس باید تمدید کنم؟؟؟

منم ۲۰ جون مدیکال داشتم. واسه منم اعتبارش رو زده تا ۳۱ آگوست. این اونگان عجب آدمیه ها.
خب من الان فهمیدم که توی اون برگه‌ای که به زبان فارسی و عربی هم توضیحات داره تاریخ اکسپایر رو تا اوایل دسامبر واسم زدن Smile خدارو شکر

تشکر کنندگان: محبت ، pari pari ، nedaba ، nasim ، lighter ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 22:27)Ala123 نوشته:  دوستان من با اینکه مصاحبم هفته آخر جون بود مدیکال اکسپایرم آخر اگوستو تو برگه سفیدی که دستمه ،امسال یعنی 6 ماهه نبوده؟ اگه حالا کلیر بشم پس باید تمدید کنم؟؟؟

منم ۲۰ جون مدیکال داشتم. واسه منم اعتبارش رو زده تا ۳۱ آگوست. این اونگان عجب آدمیه ها.

سلام منم می مصاحبه داشتم زده برام 31 آگوست یعنی کمتر از 6 ماه. به کریستین نامه زدم میگه 6 ماه اعتبارشه ولی نمی دونم اعتبارش تا کیه؟
تشکر کنندگان: محبت ، taleghani ، nedaba ، nasim ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 10:22)mohamad2014 نوشته:  سلام دوستان
این منتظرسرا جرا باز نمیشه؟ 2 روزه میزنه شما بیش از حد از سی پی یو استفاده کرده ایدSad

دوست عزیز قعلا از همون سایت قبلی یعنی http://montazersara2014.co.nf استفاده کنید ! نمیدونم مشکلش چیه . از ما نیت . سرور از کار افتاده !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-15 ساعت 23:26)alimomen نوشته:  

آقایون خانوما پسرا دخترا پله به پله
بذارید استرس کلیر شدن فروکش کنه بعدا برو سر استرس مدیکال
ما فعلا توی خان اول بکسباد کردیم
استرس+استرس=زونا(درسته؟ زونا بود؟)

داداش علی من عذرخواهی میکنم. من تاریخ اکسپایر رو اشتباه دیدم. آخه اینجا ۲تا تاریخ اکسپایر داریم.

دوستان همگی دل قوی دارید، که سحر نزدیک هست. پایان شب سیه سفید است.

یه شعر هم از حافظ بگم برای تقویت امید:
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند // چون تو را نوح است کشتیبان، ز طوفان غم مخور

(2014-08-15 ساعت 22:59)pendleton نوشته:  

ما که may مدیکال داشتیم نوامبر زدن تارخ اکسپایرشو.چطور ممکنه واسه شما آگست باشه؟ یه تاریخ بالای برگه ها هست که مربوط به مدیکال نیست.توجه کنید شاید جای دیگه ای در برگه تون زده شده.
واسه منم 31 اگست اکسپایرد میشه ظاهرا، مصاحبم 22 می بود!! من البته واکسنام ناقص بود، مرحله آخر هپاتیدم و نزده بودم. شاید به این خاطر اینجوری زده تاریخو
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
سلام خدمت دوستان
یه سوال نسبتا فنی
اگه سیستم صدور ویزا دچار مشکل شده
چرا با هر آپدیت سفارت آنکارا ویزای جدید میده ولی از نوع لاتاری نیست
؟؟؟؟
نمیخوام بدبین باشم ولی چه معنی میده این نوع ویزا دادن
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، soli asali
باسلام
دوستان پدر من بعد از مصاحبه در ارمنستان که چند ماه پبش بود یک برگه آبی گرفت که روش آدرس یک سایت بود که گفتن باید برای اطلاع از صدور ویزا به اونجا مراجعه کنه
اما کیس نامبرهایی که اعلام میشه اونجا خیلی فرمت متفاوتی با کیس نامبر ماها داره مثلا اونجااکثرش اینجوریه:YRV201230059
ولی فرمت کیس نامبرای ما همونطورکه میدونید اینجوریه:AS20140000****
آیا دوستان عزیز من هم توی همین پیج میرن و کیس نامبرهارو اینجوری میبینن?
رو برگه ی ما نوشته تا ۳۰ سپتامبر وقت دارن اما هنوز انگار خبری نیست از اعلام کیس نامبر
من نگرانم از دست بدیمش :-(
لطفا کمکمون کنید عزیزان
بيا ره توشه برداريم قدم در راه بي برگشت بگذاريم ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است ؟
تشکر کنندگان: nedaba ، کیانوش2 ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 23:39)massi63 نوشته:  We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity. We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases and all cases with very few delays. Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. Please see our FAQs for more information.
امیدتونو از دست ندید دوستان....ایشالله به زودی خبرای خوبی میشنويم .

دوست من انگار شما اصلا تو باغ نیستیا!

دوست عزیز تقویم دارید؟

امروز ۱۵ اگوسته! این خبر مال نزدیک به ۲ هفته پیشه نه الان!

ماه دیگه این موقع لاتاری تموم! خبر خوب؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: medexk ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، محبت ، nasim ، manamilad ، قصه گو ، hadi472 ، exxedus
به نظر میرسه یه برنامه حسابی دارن. خیلی چراغ خاموش و زیر زیرکی دارن کاراشون میکنن. ویزاهایی که باید یه ضرب بدن و تموم میکنن تا برسن به ماها. امروز یکی گفت از ابوظبی بهش زنگ زدن بیا ویزات بگیر که اگه نیای میدیم به بعدی ها. این بنده خدا تو همون دوره خرابی سیستم مصاحبه رفته و نه کار دولتی داشته نه سربازی. سیزدهم اپدیت شده و میگه بعد بهش زنگ زدن. البته چون کاملا از صحت خبر مطمعن نیستم نمیتونم با قطعیت بگم. چون تا حالا نشنیدم ابوظبی به کسی زنگ بزنه. به هر حال من حدس میزنم یه جدولی داره تهیه میشه از کسایی که موندن و شاید قراره طبق برنامه ای شبیه کارنت شدن به ترتیب فراخوان بدن که بیایم و ویزا بگیریم. همه اینا حدسه ولی اتفاقات این چند وقت من به این تنیجه رسوند. امیدوارم اخرش خیر باشه. چ برا شماها که اپدیت شدین این چند روز و چه برا ما که نشدیم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-15 ساعت 22:41)reza_norouzi نوشته:  

سلام دوست من
اون تاریخی که بالای برگه نوشته ینی 31 آگست ملاک نیست و برای همه اینو نوشته. ملاک همون 6 ماه از تاریخ امضای دکتره. خیالتون راحت باشه.
شاد باشین.
سلام
من هم همین الان نگاه کردم تاریخ 31 آگست بالای برگه من زده شده اما ویزا تا دسامبر وقت دارد من هم فکر کنم مبنا همان شش ماه از تاریخ امضا دکتر است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، آلیس-1980 ، lighter ، A_A ، reza_norouzi ، manamilad ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 23:39)massi63 نوشته:  We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity. We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases and all cases with very few delays. Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information. Please see our FAQs for more information.
امیدتونو از دست ندید دوستان....ایشالله به زودی خبرای خوبی میشنويم .

این اطلاعیه 3 هفته پیش گذاشته شده و تا حالا بیش از 10 بار کپی شده از دوستان عاجزانه خواهش میکنم یا پست نذارند یا پستهای بروز بذارن چون با شرایط موجود واقعا گذاشتن پستها و سوالات تکراری از حوصله بچه ها خارج شده در این زمینه کلید سرچ میتواند کارساز باشد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، arash1392 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، آلیس-1980 ، manamilad ، soli asali
پای ما لنگ و ره منزل دراز
دست ما و کوتاه و خرما بر نخیل
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، محبت ، lighter ، A_A ، سعید پ ، قصه گو ، soli asali
دوستاني كه پس از كلير شدن تشريف بودن سفارت اگه ممكنه اطلاع رساني كنول براي انداختن پاس در باكس نياز به داشتن ايميل از طرف سفارته ، ممنون ميشم اطلاع رساني كنيد
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 23:51)2014families lottery winners نوشته:  میگم بچه ها یه استنباط شخصی واسش یه استدلال هم دارم که نتیجه استنباط و استدلال یه جواب منطقی میشه Smile من میگم اواخر آگوست یا اوایل سپتامبر خیلیها کلیر میشن هیچ دقت کردید به Admin Process Expires On سایت ارمنستان هیچ کیس خانوادگی یا دانشجویی هر چی که هستن توی سپتامبر نیست سپتامبر رو اختصاص دادن به لاتاری چون کیسهای ما فقط تا آخر سپتامبر وقت کلیر شدن دارنCool

اینم بگم اگه استنباطم درست بود مشتلق می خوام یادتون باشهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههRolleyesTongue
اگر به سایت آنکارا یک سری بزنید تا دلتون بخاد اکسپیر توی سپتامبر داریم پس این استنباط شما هم با عرض معذرت راه به جایی نمیبره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ffrfar ، arash1392 ، مامان خانم ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، nasim ، soli asali
میگم بچه ها یه استنباط شخصی واسش یه استدلال هم دارم که نتیجه استنباط و استدلال یه جواب منطقی میشه Smile من میگم اواخر آگوست یا اوایل سپتامبر خیلیها کلیر میشن هیچ دقت کردید به Admin Process Expires On سایت ارمنستان هیچ کیس خانوادگی یا دانشجویی هر چی که هستن توی سپتامبر نیست سپتامبر رو اختصاص دادن به لاتاری چون کیسهای ما فقط تا آخر سپتامبر وقت کلیر شدن دارنCool

اینم بگم اگه استنباطم درست بود مشتلق می خوام یادتون باشهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههRolleyesTongue
این رو توی هر صفحه کپی می کنم که یادتون بمونه که من چقدر باهوشم با یه نگاه به سایت کلی برداشت کردم شما چون توی گود ماجرا هستین فقط مو رو می بینید و من پیچش موBig Grin
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان