کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-16 ساعت 14:28)zaheri نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 13:25)soli asali نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 13:07)zaheri نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 12:24)shilan نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 12:13)soli asali نوشته:  بعد از 180 روز اگه جواب چک شما نیاد شما کلیر شده به حساب میاید. اینو تو ویکی پدیا خوندم آفیسر میتونه به اختیار خودش برای شما ویزا صادر کنه !
اصلا 180 نه 1 روز بعد میتونه تصمیمشو عوض کنه ! ب خاطر همین روزهای آخر دیگه آفیسر میبینه فرصتی نیست به اختیار خودش ویزا صادر میکنه ! حالا به بعضیا ویزا رو میده به بعضیا هم نمیده !
خوب ببینید مساله اینه که چطوری ما رو تو سفارت راه میدن یا پاسمون میگیرن؟ راستش من خواهرم دبی زندگی میکنن وقتی این چیزا رو بهش میگم اصلا براش عجیبه میگه غیر ممکن تا وقت مصاحبه یا به قول خودشون appointmentنداشته باشی که نشون بدی رات بدن داخل. والا چی بگم اونا اصلا این حرفای ما براشون عجیبه آخه اونم سالهاست اونجا ز ندگی میکنه . آخه من گفتم اگه دیر شد ما میایم میگفت آخه چطور ممکنه الکی بشه رفت تو یا الکی پاسو تحویل بگیرن . فک نکنم تا اون روز ما 180 روزمون پر بشه یا اگه بشه روز آخر میشه ؟ سولی مال شما تا اون روز میشه 180 روز؟؟؟
مگه بقالیه !؟ سفارته !!! این ایرانی بازیا رو در نیارید که جز ضایع کردن همه و هدر دادن پول فایده نداره ! داری در مورد قدرتمند ترین کشود حرف میزنی اونا همه چیشون رو حسابه ! اگه قراره ویزا بدن میدن ندن هم نمیدن از ما نمیترسن که دورغ بگن که !!! باید منتظر بود به امید این که همه ویزا بگیریم

اگه کارشون درست و بود و به قول شما ق د ر ت م ن د ترین کشور دنیا و ... الان ما به وضعیت در نمیومدیم و 24 ساعته تو این تاپیک بزنیم تو سر و کله هم ! اگه اینجوری که شما گفتید میبود الان این تاپیک، تاپیک گل و بلبل بود ! از بابت سیستم اداریشوت حتی میتونم بگم از افغانستان هم ضعیفترن !
اگه مثل افغانستانه چرا دنبال ویزا هستی ؟! ضعیف تر نیست دوست من اونا باید ناز کنن بزارن ما بریم اونجا چون الان اونا روی کارن نه ما ! و جز خرج اضافه و .... بودن ما براشون سودی نداره ! این اتفاق واسه ایران و چند کشور دیگه میوفته فقط اونم دلیلش خودمونیم نه اونا !من نه طرفدار اینورم نه اونور ولی باید واقعبین بود

عرض کردم خدمتتون سیستم اداری ! شما تو فکرتون از آمریکا پلو پختین ! بنده به دلیل دیگه که شخصیه و فکر نمیکنم به کسی لازم باشه توضیح بدم دنبال ویزا هستم! از خیلی جهات از اینجا بهتره ولی از خیلی جهات بهتر که نیست هیچی بدترم هست !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sonyz2 ، pari pari ، azadeh2014 ، katanaser ، abbas09 ، amohammadi348 ، exxedus ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 13:55)khor_maah نوشته:  دوستان نگران نباشید حتما از دوشنبه خبرهای خوش میرسند. خدا با ما و خیرخواه ماست.
ببخشید اگر خدا با ماست پس کی با اوناست که دارن اینجوری اذیت میکنن.Cool
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
تشکر کنندگان: soli asali ، masoudyara ، pari pari ، ali3875 ، shilan ، sia 1306 ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 14:59)bahram2014 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 13:55)khor_maah نوشته:  دوستان نگران نباشید حتما از دوشنبه خبرهای خوش میرسند. خدا با ما و خیرخواه ماست.
ببخشید اگر خدا با ماست پس کی با اوناست که دارن اینجوری اذیت میکنن.Cool

اینای که هی‌ میگن خبر خوب خبر خوب بخدا می‌میرم از خنده.

دمتون گرم بیشتر بگید بیشتر بخندیم.

۲ ماهه توف تو صورتمون ننداختن بازم میگید خبر خوب.

۳ ماه از سفارت فقط خبر بد میاد باز از رو نمیرید.

بابا ویزا گرفتید برید آمریکا فاز روشن فکری نگیرید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: bahram2014 ، Sara_lphmkf ، ali3875 ، exxedus ، manamilad ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 14:53)shhak نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 10:39)shhak نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 10:26)20142ddc نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 10:20)manamilad نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 10:16)shirin_n نوشته:  بچه ها كسي از انكارا خبر نداره
كسي اخيرا ايميل نزده ؟
اخه اين چه وضعشه ؟!
ما اخرين بار كيس اصلي ٧ اگوست اپديت شد و ديگر هيچ

دیروز صبح من ایمیل زدم تا از وضعیت همسرم مطلع بشم، ظهر جواب روتین همیشگی رو دادند که پرونده همسرتون در حال بررسیه و سایت مارو چک کنید و .... و هردوی ما رو هم اپدیت کردند! ظاهرا انکارا نمیخواد دیگه از خواب زمستونی بیدار بشه Sad

من هم ایمیل زدم وخیلی رود همون جواب همیشگی رو دادند وهر سه نفرمون آپ شدیم.
دیروز بدون ایمیل من وهمسرم با کیس **۴۴ آپدیت شدیم ،این ۱۱ آپدیت بدون ایمیل بود البته از may تا دیروز دیگه آپدیت نشده بودیم
کیس :38 ,3574 ,3714 ,3813 , 4378 ,4397 هم آپدیت 15aug شدند تا حدود کیس خودم رو چک کردم

امروزم از آنکارا آپدیت شدیم ،یعنی سفارت کار میکنه امیدوارم تا شب دل خیلی از بچه ها شاد شه

من چی بگم که آخرین آپدیتم ۱ جولای بوده؟ Sad یه بار هم ۱۷ جولای ایمیل زدم به سفارت، جواب دادن تو pending هستم و آپ شدم.

نکنه منو فراموش کردن؟ ایمیل بزنم باز به نظرتون؟ همه آپ شدن به جز ما

تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 14:38)arffx نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 14:18)alimomen نوشته:  کسی 16 اگوست اپدیت شده؟ یا دیگه آپدیتها تمامه بریم سراغ کلیر

بريم سراغ كلير اما اول از شيرازيها شروع كنيد
خدا از زبونتون بشنوه والو ما که تازه امروز 75 روز مصاحبمون میکذره چیکار کنیم؟ امیدی هست؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: soli asali ، rbrb-2015 ، mizan ، nasim ، قصه گو ، nedaba
خداوندکلاغ و طوطی رادریک شب هردو را سیاه و زشت آفرید. طوطی اعتراض کرد زیباوقشنگ شد.ولی کلاغ به رضای خداقانع شد.
حالاکلاغ آزاداست. ولی طوطی در قفس.پس راضی
باشيد به رضای خدا

پیامی ازطرف خدا: إمروز همه مسائلت رابه من بسپار.من آنهاراحل میکنم.تنها آرام باش وشادزندگی کن.اینگونه بیشتر دوستت دارم..
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
سلام
دوستان ظاهراً آنکارا فعاله امروز! من توی 1 الی 2 ساعته گذشته آپدیت شدم!
بعد 1 ماه که چند روز پیش آپدیت شدم، امروز هم شدم! البته نه به قول شیرازیا Smile)))
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
(2014-08-16 ساعت 15:04)farshadm999 نوشته:  اینای که هی‌ میگن خبر خوب خبر خوب بخدا می‌میرم از خنده.
دمتون گرم بیشتر بگید بیشتر بخندیم.
۲ ماهه توف تو صورتمون ننداختن بازم میگید خبر خوب.
۳ ماه از سفارت فقط خبر بد میاد باز از رو نمیرید.
بابا ویزا گرفتید برید آمریکا فاز روشن فکری نگیرید.

فرشاد جان اینا همشون خبرند. خبر خوب و بدی وجود نداره! خوب و بعد تعبیر انسانهای مختلف از خبرهاست.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999 ، Sara_lphmkf ، nasim ، pari pari ، shilan ، قصه گو ، H Pier ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 14:56)soli asali نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 14:28)zaheri نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 13:25)soli asali نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 13:07)zaheri نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 12:24)shilan نوشته:  خوب ببینید مساله اینه که چطوری ما رو تو سفارت راه میدن یا پاسمون میگیرن؟ راستش من خواهرم دبی زندگی میکنن وقتی این چیزا رو بهش میگم اصلا براش عجیبه میگه غیر ممکن تا وقت مصاحبه یا به قول خودشون appointmentنداشته باشی که نشون بدی رات بدن داخل. والا چی بگم اونا اصلا این حرفای ما براشون عجیبه آخه اونم سالهاست اونجا ز ندگی میکنه . آخه من گفتم اگه دیر شد ما میایم میگفت آخه چطور ممکنه الکی بشه رفت تو یا الکی پاسو تحویل بگیرن . فک نکنم تا اون روز ما 180 روزمون پر بشه یا اگه بشه روز آخر میشه ؟ سولی مال شما تا اون روز میشه 180 روز؟؟؟
مگه بقالیه !؟ سفارته !!! این ایرانی بازیا رو در نیارید که جز ضایع کردن همه و هدر دادن پول فایده نداره ! داری در مورد قدرتمند ترین کشود حرف میزنی اونا همه چیشون رو حسابه ! اگه قراره ویزا بدن میدن ندن هم نمیدن از ما نمیترسن که دورغ بگن که !!! باید منتظر بود به امید این که همه ویزا بگیریم

اگه کارشون درست و بود و به قول شما ق د ر ت م ن د ترین کشور دنیا و ... الان ما به وضعیت در نمیومدیم و 24 ساعته تو این تاپیک بزنیم تو سر و کله هم ! اگه اینجوری که شما گفتید میبود الان این تاپیک، تاپیک گل و بلبل بود ! از بابت سیستم اداریشوت حتی میتونم بگم از افغانستان هم ضعیفترن !
اگه مثل افغانستانه چرا دنبال ویزا هستی ؟! ضعیف تر نیست دوست من اونا باید ناز کنن بزارن ما بریم اونجا چون الان اونا روی کارن نه ما ! و جز خرج اضافه و .... بودن ما براشون سودی نداره ! این اتفاق واسه ایران و چند کشور دیگه میوفته فقط اونم دلیلش خودمونیم نه اونا !من نه طرفدار اینورم نه اونور ولی باید واقعبین بود

عرض کردم خدمتتون سیستم اداری ! شما تو فکرتون از آمریکا پلو پختین ! بنده به دلیل دیگه که شخصیه و فکر نمیکنم به کسی لازم باشه توضیح بدم دنبال ویزا هستم! از خیلی جهات از اینجا بهتره ولی از خیلی جهات بهتر که نیست هیچی بدترم هست !
دوست عزیز من بنده واقع بینم . من که تا ایمیل سفارتو دیدم گفتم تمومه قشنگ واضحه کی تو رویا هستش ایشالا به آرزو هات برسی
.
.
.

.
به امید ویزا گرفتن همه دوستان
تشکر کنندگان: H Pier ، babak12 ، nedaba
این متن را بخونید، یه کم عشق خونتون زیاد بشه و حال کنید:
مارا هم از دعای خیرتون فراموش نکنید..............

سرباز به ستوان گفت که آیا امکان دارد بتواند برود و خودش را به منطقه مابین سنگرهای خودی و دشمن برساند و دوستش را که آنجا افتاده بود بیاورد؟ ستوان جواب داد: می توانی بروی اما من فکر نمی کنم که ارزشش را داشته باشد، دوست تو احتمالا مرده و تو فقط زندگی خودت را به خطر می اندازی.
حرف های ستوان را شنید ، اما سرباز تصمیم گرفت برود به طرز معجزه آسایی خودش را به دوستش رساند، او را روی شانه های خود گذاشت و به سنگر خودشان برگرداند ترکش هایی هم به چند جای بدنش اصابت کرد.
وقتی که دو مرد با هم بر روی زمین سنگر افتادند، فرمانده سرباز زخمی را نگاه کرد و گفت: من گفته بودم ارزشش را ندارد، دوست تو مرده و روح و جسم تو مجروح و زخمی است.
سرباز گفت: ولی ارزشش را داشت ، ستوان پرسید منظورت چیست؟ او که مرده، سرباز پاسخ داد: بله قربان! اما این کار ارزشش را داشت ، زیرا وقتی من به او رسیدم او هنوز زنده بود و به من گفت: می دانستم که می آیی….
می دانی ؟! همیشه نتیجه مهم نیست . کاری که تو از سر عشق و وظیفه انجام می دهی مهم است. مهم آن کسی است یا آن چیزی است که تو باید به خاطرش کاری انجام دهی. پیروزی یعنی همین.
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
نقل قول:Administrative Processing Information

Some visa applications require further administrative processing, which takes additional time after the visa applicant’s interview by a consular officer. Applicants are advised of this requirement when they apply. Most administrative processing is resolved within 60 days of the visa interview. When administrative processing is required, the timing will vary based on individual circumstances of each case. Visa applicants are reminded to apply early for their visa, well in advance of the anticipated travel date.

Important Notice:
Before making inquiries about status of administrative processing, applicants or their representatives will need to wait at least 60 days from the date of interview or submission of supplemental documents, whichever is later.
سلام
دوستان منبع این خبر
http://travel.state.gov/content/visas/en...ation.html

اینجا گفته باید 60 روز منتظر بمونید و بعد جهت پیگیری اقدام کنید.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-16 ساعت 15:17)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان ظاهراً آنکارا فعاله امروز! من توی 1 الی 2 ساعته گذشته آپدیت شدم!
بعد 1 ماه که چند روز پیش آپدیت شدم، امروز هم شدم! البته نه به قول شیرازیا Smile)))

خب خدا رو شکر پارسا، تو کیس‌نامبرت نزدیک منه و شرایطت مثل منه. امیدوارم منم آپدیت شم Sad فکر کنم منو فراموش کردن

تشکر کنندگان: masoudyara ، soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، nasim ، p.arsa ، miladfr12 ، قصه گو ، nedaba
آقا ویزا هس چیزی که نیس صبره-میگی نه ؟بگو ها
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-16 ساعت 15:39)shhak نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 15:07)arashmanteghi نوشته:  من چی بگم که آخرین آپدیتم ۱ جولای بوده؟ Sad یه بار هم ۱۷ جولای ایمیل زدم به سفارت، جواب دادن تو pending هستم و آپ شدم.

نکنه منو فراموش کردن؟ ایمیل بزنم باز به نظرتون؟ همه آپ شدن به جز ما

از دوستانم با ۷ ماه انتظار ،بالاخره با ۳ آپدیت آنکاراوآمریکا کلیر شد ، مجرد ،خانم ،کارخصوصی سالیان قبل داشت
به نظرم شرایط شما هم نیاز به بررسی های مکرر نداره ،هم معاف بودید وهم کار خصوصی شاید شما هم با چند آپدیت پشت هم کلیر شدید

امیدوارم همینطور باشه که شما میگید. ولی یه زوج جوون هم با ما بودند تو روز مصاحبه که کیسشون 68XX بودند که مرده هم شغلش تو بیمارستان بود و هم خدمت سربازی داشت. اونا هم پرونده‌شون از ۱ جولای به بعد آپدیت نشد. شاید هم روز مصاحبه‌ی ما یه روز کذایی بود Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، قصه گو ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، nedaba
همسر من هم حدودا 1ساعت پیش تنها آپدیت شد Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان