کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-16 ساعت 15:24)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 15:17)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان ظاهراً آنکارا فعاله امروز! من توی 1 الی 2 ساعته گذشته آپدیت شدم!
بعد 1 ماه که چند روز پیش آپدیت شدم، امروز هم شدم! البته نه به قول شیرازیا Smile)))

خب خدا رو شکر پارسا، تو کیس‌نامبرت نزدیک منه و شرایطت مثل منه. امیدوارم منم آپدیت شم Sad فکر کنم منو فراموش کردن
انشالا من و شما و همه دوستان ویزا میگیریم! نگران نباش!

بعد 1 ماه که چند روز پیش آپدیت شدم، امروز هم شدم! البته نه به قول شیرازیا Smile)))

خب خدا رو شکر پارسا، تو کیس‌نامبرت نزدیک منه و شرایطت مثل منه. امیدوارم منم آپدیت شم Sad فکر کنم منو فراموش کردن
انشالا من و شما و همه دوستان ویزا میگیریم! نگران نباش!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، soli asali ، قصه گو ، arashmanteghi ، manamilad ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 15:25)alimomen نوشته:  آقا ویزا هس چیزی که نیس صبره-میگی نه ؟بگو ها

های! اما داش علی رفتی اون طرف بجای این "ها" باید بگی OK
-----------------------------------------------------------------------------------
در مورد ویزا الان تو سفارتها 700 ، 800 تا ویزا تو کمده. روی یکی نوشته فرشاد، بعدی علی مومن، علی کافر، اونیکی علی، بهنام، حمید، حامد، هادی، حسن، کیا، سولی، زری، پری، پری پری، گل پری، پری پریا، پیمان، سونی، سومی، شیوا، شیلان، شبنم، شیرین، فرهاد، عراقی، اسفند، بهمن، بهداد، حاجی، شهریار، اونیکی شهریار، آرش1، آرش2، آرش3 ، . . .، آرش 1392، آرش منطقی، آرش غیر منظقی، بابک، رضامبی، میدیکس، آزاده، آلیس، نسیم، ندابا، مانا میلاد، مجید، خاله سارا، محمد، اونیکی محمد،مهدی، مرتضی، تورج، مجتبی، موج، سبز، قرمز، آبی، استاد، شاگرد، مزیدی، محبت، افشین، فرشید، ابی، داریوش، برسام، زرین، بلورین، احمدی، رضا، حسام، فرید، آروما و بقیه دوستان مثل مسعودیارا و هلیاا و بقیه ....

[عکس: gru3.jpg]
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-16 ساعت 15:55)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 15:25)alimomen نوشته:  آقا ویزا هس چیزی که نیس صبره-میگی نه ؟بگو ها

ها! اما داش علی رفتی اون طرف بجای این ها باید بگی OK
-----------------------------------------------------------------------------------
در مورد ویزا الان تو ابوظبی 300 ، 400 تا ویزا تو کمده. روی یکی نوشته فرشاد، علی مومن، علی کافر، اونیکی علی، حمید، حامد، حسن، کیا، سولی، زری، پری، پری پری، گل پری، پری پریا، پیمان، سونی، سومی، شیوا، شیلان، شیرین، فرهاد، عراقی، اسفند، بهمن، بهداد، حاجی، شهریار، اونیکی شهریار، آرش1، آرش2، آرش3 ، . . .، آرش 1392، آرش منطقی، آرش غیر منظقی، بابک، رضامبی، میدیکس، آزاده، نسیم، ندابا، مانا میلاد، مجید، خاله سارا، محمد، اونیکی محمد، استاد، شاگرد، مزیدی، محبت، افشین، ابی، داریوش، برسام و بقیه دوستان

(بزن تشکر قشنگه رو! بخدا این تشکرها حالش از ویزا بیشتره!)
پس من چی؟
بازمانده لاتاری 2014Sad

من چرا اینقدر آپدیت دارم؟ یعنی من اینقدر پروندم پیچیدست؟؟؟؟ 10 تا آپدیت؟؟؟؟ کسی هم هست بیشتره من آپدیت خورده باشه؟؟؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، nasim ، کیانوش2 ، soli asali ، آلیس-1980 ، abbas09 ، babak12 ، mizan ، medexk ، kamranh ، nedaba
خوب خدا رو شکر آخرین سفارت که آنکارا باشه داره آپدیت میکنه !
اگه آمار گیری هم باشه که تعداد باقی مونده نفرات و حساب کنن امروز تموم میشه ! آنکارا آپدیت نکرده بود تا حالا که امروز داره آپ میکنه ! Smile
دستشون درد نکنه واقعا دارن تمام وقت کار میکنن ! این واقعا نشونه ی خوبیه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

سلام باز شما شمارهاتون نزدیک همه
من چی بگم با 3700 هنوز بلاتکلیفمWink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: nasim ، کیانوش2 ، قصه گو ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، mizan ، nedaba
(2014-04-10 ساعت 10:55)HELIAA نوشته:  هر سری انگار حکم یکی میاد و آزاد میشه . . . . . یاد دیالوگ مرحوم فتحی افتادم. . . .

صلوات برا سلامتی کلیرنسی ها
ما کاری به کلیرنس نداریم
کلیرنس رو کاغذه . . مال سفارته
اصلیت کلیرنس مال خدااااس . . . که ماومنش ریخته
گلریزون میکنیم واسه کسی که آزاد میشه و ازین چاردیواری میره . . . که همه دنیا چاردیواریه
کرم مرتضی علی ، یه مرد واسه ویزاش دوازده ماه کشیده . . . وجدانش بالاتر از این ویزاس که کاغذیه
سلامتی سه تن ...ناموس و رفیق و وطن
سلامتیه سه کس . . زندونی و سرباز و کلیرنس
سلامتی آزادی ، سلامتی منتظرای بی اپدیت
سلامتی منتظرای بالای 180
سلامتی منتظرای کلیر نشده
سلامتی منتظری که ویزاشو ازکلیرنسش بیشتر دوس داره
[عکس: 04543186346030168146.jpg]

به امید گلریزون دسته جمعی. . .

روزی که این پست رو گذاشتم تازه 36 روز از مصاحبه( دادگاه) میگذشت.غافل ازینکه حکم پرونده ی خودم هم ابده.. .وکیلم هم که (همون سرنوشتم رو میگم) تسخیری بود و کاری ازش بر نمیومد . . . رای دادگاه استیناف هم (جوابهای ایمیل های اعتراضی) حکم دادگاه بدوی رو تایید کرد. الان هم که پرونده رو فرستادن اجرائیات و چنروز دیگه ابلاغ میشه.

کلیپ این دیالوگ از دوسال پیش تو گوشیمه. هنوزم دستم نمیره پاکش کنم . . .
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .

نه ها. من ديدم الان يه وانتي از كنار ادارمون رد شد توش پر بود از ويززززااااا
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، کیانوش2 ، قصه گو ، azadeh2014 ، shilan ، abbas09 ، mizan ، pari pari ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 14:45)amir rad نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 14:38)arffx نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 14:18)alimomen نوشته:  کسی 16 اگوست اپدیت شده؟ یا دیگه آپدیتها تمامه بریم سراغ کلیر

بريم سراغ كلير اما اول از شيرازيها شروع كنيد
خدا از زبونتون بشنوه والو ما که تازه امروز 75 روز مصاحبمون میکذره چیکار کنیم؟ امیدی هست؟
ما که از 8july به بعد اصلا آپدیت نشدیم چی؟ ما هم میتونیم امید داشته باشیم؟Sad
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nasim ، sonyz2 ، آلیس-1980 ، majid_eng ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 15:20)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 15:04)farshadm999 نوشته:  اینای که هی‌ میگن خبر خوب خبر خوب بخدا می‌میرم از خنده.
دمتون گرم بیشتر بگید بیشتر بخندیم.
۲ ماهه توف تو صورتمون ننداختن بازم میگید خبر خوب.
۳ ماه از سفارت فقط خبر بد میاد باز از رو نمیرید.
بابا ویزا گرفتید برید آمریکا فاز روشن فکری نگیرید.

فرشاد جان اینا همشون خبرند. خبر خوب و بدی وجود نداره! خوب و بعد تعبیر انسانهای مختلف از خبرهاست.
بالای 80% اعضای این تاپیک خیلی خوب میدونند که تو این چند ماه گذشته چه بلاهایی سر سیستم سفارت ها و لاتاری ها اومده، اما چرا نمی آیند و اعتراض نمی کنند( مثل اندک افراد!!!) چون این رو هم خیلی خوب میدونند که آدمی با امید زنده ست و بدون امید هیچ!!!
پس امید دادن بهم خیلی چیز بدی نیست.
تشکر کنندگان: shilan ، کیانوش2 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، poem ، nasim ، sonyz2 ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، H Pier ، pari pari ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 16:23)shhak نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 16:08)soli asali نوشته:  خوب خدا رو شکر آخرین سفارت که آنکارا باشه داره آپدیت میکنه !
اگه آمار گیری هم باشه که تعداد باقی مونده نفرات و حساب کنن امروز تموم میشه ! آنکارا آپدیت نکرده بود تا حالا که امروز داره آپ میکنه ! Smile
دستشون درد نکنه واقعا دارن تمام وقت کار میکنن ! این واقعا نشونه ی خوبیه !
کیسهای آپدیت شده آنکارا تا کیس خودم(**۴۴):
168 / 215 / 260 /438 / 717 / 998 / 1787 / 2646 /2798 / 3339
3714 /4352 / 4364 / 4370 /4378 /4397
امروز روز دوستان آنکاراییه...
خداروشکر آنکارا هم یه حرکتی از خودش نشون داد...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
من الآن از خواب پا شدم !!!! Big Grin
همسرم آپدیت شده 16 اگست ...
آنکارااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خفت میکنم اگه کلیرمون نکنییییییییییییییییییییی Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-16 ساعت 16:52)ibehnam نوشته:  من الآن از خواب پا شدم !!!! Big Grin
همسرم آپدیت شده 16 اگست ...
آنکارااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خفت میکنم اگه کلیرمون نکنییییییییییییییییییییی Big Grin
به امید بهترین خبرها.جالبه اکثر کیس ها اول نفرات غیر از برنده خورده و چند ساعت بعد هم نفر برنده اپ می خوره.شما هم منتظر باش دوست عزیز که شما هم آپ بشیWink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
(2014-08-16 ساعت 15:55)کیانوش2 نوشته:  

های! اما داش علی رفتی اون طرف بجای این "ها" باید بگی OK
در مورد ویزا الان تو سفارتها 700 ، 800 تا ویزا تو کمده. روی یکی نوشته فرشاد، بعدی علی مومن، علی کافر، اونیکی علی، بهنام، حمید، حامد، هادی، حسن، کیا، سولی، زری، پری، پری پری، گل پری، پری پریا، پیمان، سونی، سومی، شیوا، شیلان، شبنم، شیرین، فرهاد، عراقی، اسفند، بهمن، بهداد، حاجی، شهریار، اونیکی شهریار، آرش1، آرش2، آرش3 ، . . .، آرش 1392، آرش منطقی، آرش غیر منظقی، بابک، رضامبی، میدیکس، آزاده، نسیم، ندابا، مانا میلاد، مجید، خاله سارا، محمد، اونیکی محمد،مهدی، مرتضی، تورج، مجتبی، موج، سبز، قرمز، آبی، استاد، شاگرد، مزیدی، محبت، افشین، فرشید، ابی، داریوش، برسام، زرین، بلورین، احمدی، رضا، حسام، فرید، آروما ،و بقیه دوستان مثل مسعودیارا و هلیاا و بقیه ....
کیا بابا جون اول اسم علی کافر رو بغل اسم من نذار من کلی کسب آبرو کردم تا به لقب مومن مفتخر شدم-ثانیا مگر تو قرار نبود بشینی خونه زبان بخونی
بدو بابا بدو بجای این شیرین کاریها زبان بخون فردا تو آمریکا کم نیاری بتونی به دوست دخترت حداقل بگی I LOVE YOU
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان