کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-16 ساعت 16:02)p.arsa نوشته:  من چرا اینقدر آپدیت دارم؟ یعنی من اینقدر پروندم پیچیدست؟؟؟؟ 10 تا آپدیت؟؟؟؟ کسی هم هست بیشتره من آپدیت خورده باشه؟؟؟؟؟

اقا پارسا شما پیچیده نیستید خیلی هم پاک هستید این سفارت انکارا کلا زیاد اپدیت میکنه کیس ما 14 بارررررر تا حالا بدون اینکه پیچیده باشیم ولی این اواخر اصلا اپ نداشتیم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، p.arsa ، آلیس-1980 ، mizan ، pari pari ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 17:09)taleghani نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 16:52)ibehnam نوشته:  من الآن از خواب پا شدم !!!! Big Grin
همسرم آپدیت شده 16 اگست ...
آنکارااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خفت میکنم اگه کلیرمون نکنییییییییییییییییییییی Big Grin
به امید بهترین خبرها.جالبه اکثر کیس ها اول نفرات غیر از برنده خورده و چند ساعت بعد هم نفر برنده اپ می خوره.شما هم منتظر باش دوست عزیز که شما هم آپ بشیWink
پس چرا منو فراموش کردن نکنه این هفته هم نوبت من نیست؟؟؟؟Sad
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، mizan ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 17:20)alimomen نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 15:55)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 15:25)alimomen نوشته:  آقا ویزا هس چیزی که نیس صبره-میگی نه ؟بگو ها

های! اما داش علی رفتی اون طرف بجای این "ها" باید بگی OK
-----------------------------------------------------------------------------------
در مورد ویزا الان تو سفارتها 700 ، 800 تا ویزا تو کمده. روی یکی نوشته فرشاد، بعدی علی مومن، علی کافر، اونیکی علی، بهنام، حمید، حامد، هادی، حسن، کیا، سولی، زری، پری، پری پری، گل پری، پری پریا، پیمان، سونی، سومی، شیوا، شیلان، شبنم، شیرین، فرهاد، عراقی، اسفند، بهمن، بهداد، حاجی، شهریار، اونیکی شهریار، آرش1، آرش2، آرش3 ، . . .، آرش 1392، آرش منطقی، آرش غیر منظقی، بابک، رضامبی، میدیکس، آزاده، نسیم، ندابا، مانا میلاد، مجید، خاله سارا، محمد، اونیکی محمد،مهدی، مرتضی، تورج، مجتبی، موج، سبز، قرمز، آبی، استاد، شاگرد، مزیدی، محبت، افشین، فرشید، ابی، داریوش، برسام، زرین، بلورین، احمدی، رضا، حسام، فرید، آروما ،و بقیه دوستان مثل مسعودیارا و هلیاا و بقیه ....
کیا بابا جون اول اسم علی کافر رو بغل اسم من نذار من کلی کسب آبرو کردم تا به لقب مومن مفتخر شدم-ثانیا مگر تو قرار نبود بشینی خونه زبان بخونی
بدو بابا بدو بجای این شیرین کاریها زبان بخون فردا تو آمریکا کم نیاری بتونی به دوست دخترت حداقل بگی I LOVE YOU

نگران نباش وسطشون ویرگول گذاشتم. باشه داش مومن علی دیگه تو اومدی مجلسو گرم نگه دار که دوستان فوری فشارشون میوفته تا من برم زبانمو بخونم. در ضمن می خوای جمله دوسِت دارم بهتر بشه باید بگی:

! I love you my lovely یا این بهتره ! I adore you my lovely
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-16 ساعت 16:08)soli asali نوشته:  خوب خدا رو شکر آخرین سفارت که آنکارا باشه داره آپدیت میکنه !
اگه آمار گیری هم باشه که تعداد باقی مونده نفرات و حساب کنن امروز تموم میشه ! آنکارا آپدیت نکرده بود تا حالا که امروز داره آپ میکنه ! Smile
دستشون درد نکنه واقعا دارن تمام وقت کار میکنن ! این واقعا نشونه ی خوبیه !

البته فکر کنم هنوز ابوظبی اپدیت درست و حسابی نکرده ها. اخه بیشتر اپدیتاش از امریکا بوده و دیگه خود سفارت عین انکارا و ایروان اپدیت نکرده. انگار حوصله ندارنBig Grin
(2014-08-16 ساعت 17:24)miladfr12 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 17:09)taleghani نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 16:52)ibehnam نوشته:  من الآن از خواب پا شدم !!!! Big Grin
همسرم آپدیت شده 16 اگست ...
آنکارااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خفت میکنم اگه کلیرمون نکنییییییییییییییییییییی Big Grin
به امید بهترین خبرها.جالبه اکثر کیس ها اول نفرات غیر از برنده خورده و چند ساعت بعد هم نفر برنده اپ می خوره.شما هم منتظر باش دوست عزیز که شما هم آپ بشیWink
پس چرا منو فراموش کردن نکنه این هفته هم نوبت من نیست؟؟؟؟Sad

شما دیگه چرا ؟!
به آپدیت نیست که !
من که دیدم آپدیت شدم خوشحالم نه به خاطر اینکه فکر کنم کلیر شدم ، به خاطر این خوشحالم که آنکارا داره حرکتی میکنه . حالا رو کیس من نوعی آپ زیاد باشه یعنی پرونده ام کار زیاد داره ، شما نداشته باشی یعنی کم داره .
رو آپدیت حساب نکنید و فقط منتظر باشید که انشاالله خبرای خوب تو راهه .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
ما 14آگوستاپدیت شدیم
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
(2014-08-16 ساعت 17:32)USA2014 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 16:08)soli asali نوشته:  خوب خدا رو شکر آخرین سفارت که آنکارا باشه داره آپدیت میکنه !
اگه آمار گیری هم باشه که تعداد باقی مونده نفرات و حساب کنن امروز تموم میشه ! آنکارا آپدیت نکرده بود تا حالا که امروز داره آپ میکنه ! Smile

البته فکر کنم هنوز ابوظبی اپدیت درست و حسابی نکرده ها. اخه بیشتر اپدیتاش از آمریکا بوده و دیگه خود سفارت عین انکارا و ایروان اپدیت نکرده. انگار حوصله ندارنBig Grin

عربا تنبلن Big Grin
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: soli asali ، USA2014 ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، arash1392 ، mizan ، Hassan2014 ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 17:36)ibehnam نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 17:32)USA2014 نوشته:  

البته فکر کنم هنوز ابوظبی اپدیت درست و حسابی نکرده ها. اخه بیشتر اپدیتاش از آمریکا بوده و دیگه خود سفارت عین انکارا و ایروان اپدیت نکرده. انگار حوصله ندارنBig Grin

عربا تنبلن Big Grin

اخه مشکل اینه که تا جایی که ما دیدیم کارمند ایرانی زیاد داشت. پس ایرانیا تنبلنBig Grin
تشکر کنندگان: sonyz2 ، کیانوش2 ، soli asali ، zepehr ، lighter ، mizan ، sorooosh ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 17:30)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 17:20)alimomen نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 15:25)alimomen نوشته:  آقا ویزا هس چیزی که نیس صبره-میگی نه ؟بگو ها

-----------------------------------------------------------------------------------
در مورد ویزا الان تو سفارتها 700 ، 800 تا ویزا تو کمده. روی یکی نوشته فرشاد، بعدی علی مومن، علی کافر، اونیکی علی، بهنام، حمید، حامد، هادی، حسن، کیا، سولی، زری، پری، پری پری، گل پری، پری پریا، پیمان، سونی، سومی، شیوا، شیلان، شبنم، شیرین، فرهاد، عراقی، اسفند، بهمن، بهداد، حاجی، شهریار، اونیکی شهریار، آرش1، آرش2، آرش3 ، . . .، آرش 1392، آرش منطقی، آرش غیر منظقی، بابک، رضامبی، میدیکس، آزاده، نسیم، ندابا، مانا میلاد، مجید، خاله سارا، محمد، اونیکی محمد،مهدی، مرتضی، تورج، مجتبی، موج، سبز، قرمز، آبی، استاد، شاگرد، مزیدی، محبت، افشین، فرشید، ابی، داریوش، برسام، زرین، بلورین، احمدی، رضا، حسام، فرید، آروما ،و بقیه دوستان مثل مسعودیارا و هلیاا و بقیه ....
کیا بابا جون اول اسم علی کافر رو بغل اسم من نذار من کلی کسب آبرو کردم تا به لقب مومن مفتخر شدم-ثانیا مگر تو قرار نبود بشینی خونه زبان بخونی
بدو بابا بدو بجای این شیرین کاریها زبان بخون فردا تو آمریکا کم نیاری بتونی به دوست دخترت حداقل بگی I LOVE YOU

نگران نباش وسطشون ویرگول گذاشتم. باشه داش مومن علی دیگه تو اومدی مجلسو گرم نگه دار که دوستان فوری فشارشون میوفته تا من برم زبانمو بخونم. در ضمن می خوای جمله دوسِت دارم بهتر بشه باید بگی:

! I love you my lovely یا این بهتره ! I adore you my lovely

باشه بسه بسه دیگه جلوتر نرو بابا جون تاپیک عمومیه زن و بچه نشسته
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، arash1392 ، Sara_lphmkf ، lighter ، Hassan2014 ، pari pari ، nedaba
دوستان عزیزم سلام. من دوتا فسقلی دارم که وقتی برام نمی ذارن سر صبر تو این تاپیک یا تاریک های دیگه چیز زیادی بنویسم ....دیدم دو تا از دوستان به من رتبه دادن.... ممنونم. واقعا لطف کردین-پیمان مهاجر و عراقی عزیز-خیلی حس خوبی بهم داد.....امید وارم هرچه برایمان بهتر است همان شود....امیدوارم این انتظارها به پایانی خوش برسد
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
متاسفانه دامن قرمزی رفت مهاجرسرای نپال هر کاری کردم نگش دارم گفت اینجا فقط غم و غصه هست تو نپال ما روزی 100 تا ویزا داریم بس لرزوندم دیگه استخونام خورد شده- اینم تو زرد از آب دروامد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-16 ساعت 15:04)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 14:59)bahram2014 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 13:55)khor_maah نوشته:  دوستان نگران نباشید حتما از دوشنبه خبرهای خوش میرسند. خدا با ما و خیرخواه ماست.
ببخشید اگر خدا با ماست پس کی با اوناست که دارن اینجوری اذیت میکنن.Cool

اینای که هی‌ میگن خبر خوب خبر خوب بخدا می‌میرم از خنده.

دمتون گرم بیشتر بگید بیشتر بخندیم.

۲ ماهه توف تو صورتمون ننداختن بازم میگید خبر خوب.

۳ ماه از سفارت فقط خبر بد میاد باز از رو نمیرید.

بابا ویزا گرفتید برید آمریکا فاز روشن فکری نگیرید.

سلام دوستان،

۱- مسلماً خدا با ماست. وقتی‌ اسامی قبولی‌ها اعلام شد و من و شما بین صدها هزار نفر اسممون رو سایت ظاهر شد لحظه‌ای فکر نکردیم که میخوان اذیتمون کنند. این آدم‌ها همون آدمای سال پیش هستند و یه ساله دچار بیماری نشدن که از اذیت کردن ما لذت ببرن. این نحوهٔ نگاه ما و تفکر ماست که فرد رو بنا به دلیلی‌ یا بی‌دلیل موجه مهربون یا اذیت کن میبینیم.

۲- اینکه دوست پیشکسوت از اینکه عبارت "خبر خوب" میشنوند به قول خودشون "می‌میرن از خنده" باز هم فی‌ نفسه جنبه مثبت داره (حتی اگر واقعاً خبر خوبی‌ هم خدای نکرده در راه نباشه) چرا که از قدیم هم گفتند: خنده بر هر درد بی‌ دارمان دواست.

در مورد بقیه متن پاسخ، به نظر من این گونه صحبت کردن با به کار بردن چنین کلمات و ادبیاتی دور از ادب و ‌شان انسانی‌ و ایرانیست و من این رو به حساب جهل و ناپختگی ایشون می‌گذارم.

در شبکه اجتماعی که صد‌ها یا هزار‌ها فرد یا خانواده به هر علت یا تقدیری با هم صحبت و مشورت و هم فکری میکنند صحیح نیست که فردی به دلیل اینکه هنوز صاحب ویزا نشده (مثل صد‌ها نفر و خانواده دیگر) به خود اجازه دهد به بقیه اعضای این جمع بگوید "دیگر کسی‌ از خبر خوب حرفی‌ نزند چون ۲ ماه است سفارت‌ها ...ف‌‌‌ به صورتمون ننداختند". پس عزت نفس شما کجاست؟

باز امیدوارم و آرزو دارم خبر‌های خوب برای همه (حتی نادان ها) در راه باشه و همه به زندگی‌ خوبی‌ که انتظارش رو دارند برسند.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: ffrfar ، sonyz2 ، mohamad2014 ، Hassan2014 ، reasonable ، nedaba
صبوحی(مهران مدیری): میدونی لمس کردن بدن شیر چه حسی داشت؟
امیر (بهرام رادان): نه !!!
صبوحی: فهمیدم که قدرت شیر توی عضلاتش نیست...توی وجودشه...
وقتی میخواد چیزی رو بدست بیاره, با تمام وجود بلند میشه, با تمام وجود دنبالش میکنه , و با تمام وجود بدستش میاره...
رویاتو بدست بیار...

[عکس: 7369f0e6e5e1ca9e0f4132548bafbaf7.jpg]
فیلم پل چوبی

ساکن San Francisco
برای تمدید مدیکال کسی جواب روشنی نداد از دوستان کلییر شده انکارا کسی هست من را راهنمایی کنه؟
اگر نیاز بوقت هست باید با ایمیل اقدام کنیم یا همون اتوماسیون دکتر باید انجام بشه؟؟؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، mizan ، nedaba

در مورد ویزا الان تو سفارتها 700 ، 800 تا ویزا تو کمده. روی یکی نوشته فرشاد، بعدی علی مومن، علی کافر، اونیکی علی، بهنام، حمید، حامد، هادی، حسن، کیا، سولی، زری، پری، پری پری، گل پری، پری پریا، پیمان، سونی، سومی، شیوا، شیلان، شبنم، شیرین، فرهاد، عراقی، اسفند، بهمن....
[عکس: gru3.jpg]

ایول کیا،
اینم سبک جدیدی بود مث آرزوهایی که قصه گوی عزیز برای دوستان داشت.
مخترع، مبدع، نوآور، آفرین.
قسمت جالبش هم رنگ ویزای مدیرا بود.
Smile
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان