کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-17 ساعت 09:29)marsein نوشته:  دوستان منتظر ابوظبی بیاین امروز همه با هم و برای هم دعا کنیم و از خدا بخوایم که امروز خوشحالمون کنه و اینجا پر ز هورا بشه
هوراااا هوراااا هورااااا
ان شاالله امروز ابوظبی فردا ایروان و آنکارا
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: marsein ، soli asali ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، reasonable ، shilan ، کیانوش2 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba
به قول خدابیامرز هایده

آها ی ابوظبی!

پاشو کاری کن فکر چاره باش

فکر این دل پاره پاره باش

همه عزادار، سر به گریبون

مردا سر دار، زنا تو زندون

پاشو کاری کن فکر چاره باش

فکر این دل پاره پاره باش
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوستان عزیز
امیدوارم توی این هفته خبرای خوشی رو از سفارتهابشنویم و یک کلیر گروهی اساسی داشته باشند و دل همه عزیزان رو شاد کنند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
اون قدیما......وقتی یه نفر کلیر می شد دوستان کلی دست وجیغ وهورا بود که ارسال می کردند....بعضی از دوستان می گفتند صفحات تاپیک رو با این ارسالها پر نکنید وفقط از کلید تشکر استفاده کنید....ولی الان دوست دارم....فقط یک نفر کلیر بشه ....تا ده صفحه فقط پر دست و جیغ و هورا بشه......یعنی می شه خدا......
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
يعني دلم مي خواد امروز ابوظبي كسي رو ( البته زبونم لال) كلير نكنه، پا مي شم مي رم ابوظبي اونقدر با جاروم مي زنمشون كه سياه و كبود بشن، امروز اصلا خاله سارا اعصاب نداره ها، شما دوستان ابوظبي كه ديگه كيستون زيادي قديمي شده هم زودتر يك تكوني به خودتون بديد، بسه از بس اينجا بوديد،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
خداي عزيزم... خداي مهربونم... خداي لحظه لحظه هاي تنهايي... خداي هميشه و همه جاااا...
همونطور كه دعاهاي دوستانم رو براي بهبود مادرم شنيدي.. همونطور كه دلمو تا الان قرص كردي... به همون قشنگي... با همون بزرگي كه هميشه ازت سراغ دارم دل تك تك دوستانم رو شاااااد كن... خداي خووبم بهت ايمان دارم... ميدونم جاي تك تك ما برات محفوظه... لحظه هامونو خودت به دست بگير... خداي عزززززيز و مهربووونم
(2014-08-17 ساعت 08:51)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان گلم
صبح همگی خوب خوش
امیدوارم امروز کلی خبرای خوب برای همه باشه و ابوظبی یه هفته پراز کلیر رو شروع کنه
دوستان از عمو شهریار کسی خبر داره؟
خیلی وقته خبری ازش نیست!!!

سلام داداش جان،
هستم در خدمت دوستان عزیزBig Grin
متاسفانه نشد،
(2014-08-17 ساعت 08:26)hamid.eng نوشته:  استیو ، سارا ، نغمه
دیگه تنبلی بسه...زود و سریع همه منتظران رو کلیر کنید...
از آمریکا هم که اپدیت شدیم! دیگه منتظر چی هستین؟!؟
ا خوب عجله نکنید رسم دوستی نیست . چون ما هنوز آپدیت نشدیم منتظر ما هستن . قول میدن ما آپ شیم هممون کلیر میشیم پس دعا کنید مام زودتر آپ و کلیر شیم.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
خبر فوری
همین الان یکی از دوستانم که روز مصاحبه باهاش آشنا شده بودم باهام تماس گرفت و گفت که ویزاش دراومده.

التبه ایشون کیسش ازدواجی بوده.
خیلی براش خوشحال شدم.
ایشاله ویزای ما هم در بیاد.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
(2014-08-17 ساعت 10:24)Sara_lphmkf نوشته:  يعني دلم مي خواد امروز ابوظبي كسي رو ( البته زبونم لال) كلير نكنه، پا مي شم مي رم ابوظبي اونقدر با جاروم مي زنمشون كه سياه و كبود بشن، امروز اصلا خاله سارا اعصاب نداره ها، شما دوستان ابوظبي كه ديگه كيستون زيادي قديمي شده هم زودتر يك تكوني به خودتون بديد، بسه از بس اينجا بوديد،

مرسی خاله سارا جون. اون جاروتو آماده کن تورو خدا یه گردگیری حسابی بکن امروز. اسمای ما تو منتظرسرا تار عنکبوت بسته بعد این همه روز 160 !!!! روز
ماهارو بنداز بیرون سبز بشیم
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-08-17 ساعت 10:30)maryam_a نوشته:  خداي عزيزم... خداي مهربونم... خداي لحظه لحظه هاي تنهايي... خداي هميشه و همه جاااا...
همونطور كه دعاهاي دوستانم رو براي بهبود مادرم شنيدي.. همونطور كه دلمو تا الان قرص كردي... به همون قشنگي... با همون بزرگي كه هميشه ازت سراغ دارم دل تك تك دوستانم رو شاااااد كن... خداي خووبم بهت ايمان دارم... ميدونم جاي تك تك ما برات محفوظه... لحظه هامونو خودت به دست بگير... خداي عزززززيز و مهربووونم
مریم جون تو فکرتون بودم حال مامانتون چطوره؟ بهتر شدن ؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، maryam_a ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 08:51)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان گلم
صبح همگی خوب خوش
امیدوارم امروز کلی خبرای خوب برای همه باشه و ابوظبی یه هفته پراز کلیر رو شروع کنه
دوستان از عمو شهریار کسی خبر داره؟
خیلی وقته خبری ازش نیست!!!

سلام آقا رامين ببخشيد شما قبل از اينكه كلير بشويد همه افراد ap شدند يا نه ready بودند ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 10:37)arash1392 نوشته:  خبر فوری
همین الان یکی از دوستانم که روز مصاحبه باهاش آشنا شده بودم باهام تماس گرفت و گفت که ویزاش دراومده.

التبه ایشون کیسش ازدواجی بوده.
خیلی براش خوشحال شدم.
ایشاله ویزای ما هم در بیاد.

تا الان که جونمون دراومده- والا اینا که پول میدن سرمایه گذاری میرن پول واسه آرامش اعصابشون میدن- اسمش لاتاریه مجانیه -اعصابی که از آدم خورد میکنه میلیاردها هزینشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
ای بابا همش میگن ما ایرانی ها کم کاری میکنیم ، خوبه ها حالا این کشورهای دیگه خوب خودشون رو نشون دادن ، مخصوصا اون ایروان ، یعنی خدایی یکم وجدان کاری ندارن اضافه کاری واستن ، ملت رو الاف خودشون نکن به خدا از صبح این قدر دلشوره دارم ، اصلا نمیتونم کار نکنم توی محل کارم هستم اما همش یا تو سیس یا تو مهاجر سرا هستم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
خدایا واقعن صدای دعاهای این قسمت از زمین رو نمیشنوی ؟ ما هم شدیم 160 روز ولی اونای که بالای 250 روز هستن دیگه خیلی صبر دارن . بر اساس زندگیشون خدا می تونی آیه نازل کنی ( نسخه به روز شده ایوب پیامبر )
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، shilan ، aaraam ، pari pari ، m_nikparvaz ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان