کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-17 ساعت 13:54)morteza-dm نوشته:  درود
روزی که رفتم مصاحبه آفیسر خانم سارا آدرس سایت رو رو برگه آبی برام علامت زد گفت از اینجا کیس رو چک کن تا یکهفته دیگه اگر اومده بود بیا ویزات رو بگیر آفسیر اینقدر مطمئن حرف زد من گفتم واقعا شاید یکهفته ای در بیاد حالا برام سواله اونا چه رودرواسی دارند که میگن یکهفته دیگه چرا نمیگن 3 ماه یا 6 ماه یا ... چرا دروغ میگن ؟ آدم رو امیدوار میکنن ؟ با این حساب معلومه که برا اونا مهم نیست. کجایند اونایی که میگن اینا کاراشون رو حساب کتابه بی نقصه ؟ آمریکا اینطوری آمریکا اونطوری سیستم اداریشون تو دنیا تکه اینا همش خیال باطله اصلا اینطوری نیست ما میگفتیم اینجا حساب کتابی وجود نداره ولی اونجا هم دست کمی از اینجا نداره . مردم رو بیخود الاف میکنند فقط هزینه بیخودی بود همین ... من که کیس بقیه دوستان رو با کیس خودم مقایسه میکنم اصلا امیدی ندارم امیدوارم بقیه دوستان کلیر بشن .
به نظر من به دوستان 2015 هم بگیم فکر نکنن برنده شدن دیگه تمومه خیال باطل نداشته باشند تا وقتی ویزا تو پاسشون زده نشده 100 درصد مطمئن نباشن
تفاقا من هم دیروز رفتم برای بچه های 2015 قشنگ توضیح دادم و گفتم فکر نکنید که الان لاتاری بردید ویزا هم میگیردلاتاری یک مسیر پر پیچ و خمی هستش که آخرش که میرسی میگی کاشکی نیومده بودم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، morteza-dm ، pari pari ، قصه گو ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 09:43)newparmis نوشته:  سلام ما 24 جولای مصاحبه داشتیم
من شغل دولتی دارم و همسرم سربازی رفته. هر دوی ما 27، 28 و 29 جولای آپدیت شدیم. 31 جولای هم من باز آپدیت شدم اما همسرم نه.
13 آگست هم هر دو آپدیت شدیم.
به نظر شما باز هم باید منتظر باشیم یا اینکه به زودی کلیر میشیم.
خواهش می کنم اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره نظرشو بگه.

سلام دوست عزیز من و همسرم هم همون روز 24 جولای مصاحبه داشتیم که همه برگه آبی گرفتن. ما نفر سوم مصاحبه شدیم شما کدوم خونواده هستید؟ نکنه همونی که با شوهر ملیکا رفتیم سفارت فورد نقره ای؟ ما هم وضعمومن مثل شماست .
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba
سلام دوستان ابوظبی امروز یه آپدیت جدید بین ساعت 11 تا 1 ظهر داشتم به تاریخ 17 Aug هر دو نفر
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
(2014-08-17 ساعت 11:04)maryam_a نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 10:38)shilan نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 10:30)maryam_a نوشته:  خداي عزيزم... خداي مهربونم... خداي لحظه لحظه هاي تنهايي... خداي هميشه و همه جاااا...
همونطور كه دعاهاي دوستانم رو براي بهبود مادرم شنيدي.. همونطور كه دلمو تا الان قرص كردي... به همون قشنگي... با همون بزرگي كه هميشه ازت سراغ دارم دل تك تك دوستانم رو شاااااد كن... خداي خووبم بهت ايمان دارم... ميدونم جاي تك تك ما برات محفوظه... لحظه هامونو خودت به دست بگير... خداي عزززززيز و مهربووونم
مریم جون تو فکرتون بودم حال مامانتون چطوره؟ بهتر شدن ؟

ممنونم شيلان عزيزم
به لطف خدا و دعاها و انرژيهاي خوب شما دوستانم مامان جراحي شدن و دكترشون خيلي اميدوارمون كرد... حالا مونده مراحل بعدش و انشالا بهبود كامل ... خدا به همه عزيزانمون و خودمون سلامتي بده و همه مريضا رو شفاي عاجل... Smile

مریم خانم خیلی خوشحال شدم برای مادرتون انشالله هرچه زودتر شفای کامل حاصل بشه ، خدا در همین نزدیکی هاست
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
روزی که رفتم مصاحبه آفیسر خانم سارا آدرس سایت رو رو برگه آبی برام علامت زد گفت از اینجا کیس رو چک کن تا یکهفته دیگه اگر اومده بود بیا ویزات رو بگیر آفسیر اینقدر مطمئن حرف زد من گفتم واقعا شاید یکهفته ای در بیاد حالا برام سواله اونا چه رودرواسی دارند که میگن یکهفته دیگه چرا نمیگن 3 ماه یا 6 ماه یا ... چرا دروغ میگن ؟ آدم رو امیدوار میکنن ؟ با این حساب معلومه که برا اونا مهم نیست. کجایند اونایی که میگن اینا کاراشون رو حساب کتابه بی نقصه ؟ آمریکا اینطوری آمریکا اونطوری سیستم اداریشون تو دنیا تکه اینا همش خیال باطله اصلا اینطوری نیست ما میگفتیم اینجا حساب کتابی وجود نداره ولی اونجا هم دست کمی از اینجا نداره . مردم رو بیخود الاف میکنند فقط هزینه بیخودی بود همین ... من که کیس بقیه دوستان رو با کیس خودم مقایسه میکنم اصلا امیدی ندارم امیدوارم بقیه دوستان کلیر بشن .
به نظر من به دوستان 2015 هم بگیم فکر نکنن برنده شدن دیگه تمومه خیال باطل نداشته باشند تا وقتی ویزا تو پاسشون زده نشده 100 درصد مطمئن نباشن

کاملا باهات موافقم...من همیشه معتقد بودم که این تصور که اونها کاراشون خیلی رو حساب و کتابه اشتباهه...اونها فقط یه چیز میخوان...هر کسی رو که یکم شک دارن ویزا ندن...امسال که دیگه خیلی باحال بودن...کلی شماره رو کارنت نکردن اصلا!! خوب این همه ساله داری لاتاری برگذار میکنی!! هنوز درست یاد نگرفتی؟؟ این چه جور حساب کتابه؟؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، behdist ، shilan ، morteza-dm ، pari pari ، قصه گو ، EmJay ، کیانوش2 ، exxedus ، alimomen ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 13:47)sonyz2 نوشته:  ابوظبی روز کاری با غیرکاریش هیچ فرقی با هم ندارن، همش سکوته، باز به آنکارا که دیروز با آپدیتهاش به بچه ها امید داد...
کسی دارویی، دعایی، جادویی، وردی برای افزایش صبر سراغ نداره.....SadSad

ربنا افرغ علینا صبرا Tongue
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014
دوستان کسی شماره تماس از سفارت ابوظبی داره به من بده؟؟؟
با تشکر
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: soli asali ، shilan ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 14:12)م.ق نوشته:  سلام دوستان ابوظبی امروز یه آپدیت جدید بین ساعت 11 تا 1 ظهر داشتم به تاریخ 17 Aug هر دو نفر

مطمینی ایمیلی نبوده. اخه ابوظبی از این کارا نمیکنه هاااااا....
ایشاله که خیره......
تشکر کنندگان: teacherm ، sonyz2 ، soli asali ، nazanin fatemi ، nedaba
این روزا بچه‌های قبولی ۲۰۱۵ هی از من میپرسن تو که امضات اینه چرا کلیرنس خوردی. دیگه خودم هم دارم شک میکنم بخاطر اون یک دقیقه تأخیری بود که رفتم پیش افسر مصاحبه کننده. آخه توی WC بودم Smile)

راستی اینو هم بگم که ما اصلن واسه اونا مهم نیستیم. اونا فقط میخوان گوناگونی کشورشون رو تعادل باشه، چون به این قضیه اعتقاد دارن که این واسشون خوبه. واسه همین این همه آدم رو قبول میکنند و تهش یه سری‌ها رو میگیرن. یکی از دوستام پارسال با ویزای دانشجویی رفت کانادا. اونم پدرشون در اومد تا ویزاش رو دادن. آخرش دو هفته مونده بود به شروع کلاسا یعنی تو شهریور بهش ویزا دادن. ولی خودش میگفت اون آخریا به همه ویزا رو میدادن. میگفت خیلی شاکی بود از سیستم اداری. ولی وقتی رفت تو اون کشور، کارای ثبت نام دانشگاه و بیمه و امکانات همه توی یک روز واسش انجام شد. خلاصه که معتقد بود اونا هرکاری میکنند، تا مردم خودشون و کسایی که تو اون کشور هستن توی رفاه باشن.

کاش کشور ما هم اینطوری بود که به فکر فرار ازش نمیوفتادیم. ایشالا خدا بهمون کمک کنه تا همین ویزای عزیز رو بگیریم . آمین.

(2014-08-17 ساعت 14:23)ssara نوشته:  دوستان کسی شماره تماس از سفارت ابوظبی داره به من بده؟؟؟
با تشکر

+97124142422
+97124142603
+97124142200
+97143768311

3ومی رو خود سفارت رو سایتش گذاشته
تماس گرفتید حتما نتیجشو با ما به اشتراک بزارید لطفا
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-17 ساعت 13:53)alimomen نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 13:30)عراقی نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:41)alimomen نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:33)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:23)alimomen نوشته:  بخدا عین پسر خودم میمونی

قربانت. کاش به اندازه پسرت جوون بودم! اما سنی از ما گذشته ولی ممنون بازم احساس جوانی کردم.

شوخی کردم خوشحال نشو من پسر ندارم

داش علی من تا حالا خیال میکردم با یه پسر شیطون خوش قلب حداکثر 25 یا 26 ساله رفیق شدم حتما یه سنی داری که به کیا میگی جای پسرمنی ، جان دادش چند سالته دوست دارم بدونم ، اگرم تو جمع نمیگی تو پیام خصوصی بگو ، خیلی می خوامت

تو جمع میگم سرمم بالاس ناقابل 39 خیرشو ببینی

منم 49 مامور حاکم بزرگ میتی کُمان ، احترام بگذارید!!!
آپدیتها :
(2014-08-17 ساعت 14:06)م.ق نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 09:43)newparmis نوشته:  سلام ما 24 جولای مصاحبه داشتیم
من شغل دولتی دارم و همسرم سربازی رفته. هر دوی ما 27، 28 و 29 جولای آپدیت شدیم. 31 جولای هم من باز آپدیت شدم اما همسرم نه.
13 آگست هم هر دو آپدیت شدیم.
به نظر شما باز هم باید منتظر باشیم یا اینکه به زودی کلیر میشیم.
خواهش می کنم اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره نظرشو بگه.

سلام دوست عزیز من و همسرم هم همون روز 24 جولای مصاحبه داشتیم که همه برگه آبی گرفتن. ما نفر سوم مصاحبه شدیم شما کدوم خونواده هستید؟ نکنه همونی که با شوهر ملیکا رفتیم سفارت فورد نقره ای؟ ما هم وضعمومن مثل شماست .
نه ما خودمنون رفتیم ابوظبی از روز قبل اونجا بودیم. شما کدوم خانواده هستین خیلی ها اون روز با شوهر ملیکا اومده بودن.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 12:22)قصه گو نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 12:05)p.fereidouni نوشته:  قصه گوی عزیز کجایی برامون دعاهای قشنگ بکنی ..............قصه گو کجاااااااییییییییی

هستم عزيزم ، اول صبحي دعا كردم ، انشالله بگيره!!
عذاب وجدان دارم از اين كه هفته ي ديگه دارم ميرم و هنوز براي شما عزيزانم به جز آپديت چيزي اتفاق نيوفتاده.فقط از خدا مي خوام منو با دل خوش راهي كنه.امضام پاي همه ي پست ها تون هست ، واسه اينكه نميتونم ازتون دل بكنمRolleyes

بانوی محترم قصه گوی عزیز من یکی که از نبودنتان واقعا دلم میگیره چون حضورتان در اینجا آنقدر پر رنگ بود که در نبودتان نمی دانیم بتنهائی چطوری روز های سخت پایانی را به انتها برسانیم اما از صمیم قلب برای شما و خانواده محترمتان بهترین آرزوها را دارم و امیدوارم این سفر برایتان خوشبختی و سعادت به ارمغان بیاورد دعای خیر من و همه بچه های مهاجر سرا بدرقه راه شما
آپدیتها :
تشکر کنندگان: HELIAA ، babak12 ، برسام٤ ، H Pier ، sorooosh ، shilan ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 14:28)USA2014 نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 14:12)م.ق نوشته:  سلام دوستان ابوظبی امروز یه آپدیت جدید بین ساعت 11 تا 1 ظهر داشتم به تاریخ 17 Aug هر دو نفر

مطمینی ایمیلی نبوده. اخه ابوظبی از این کارا نمیکنه هاااااا....
ایشاله که خیره......
آره من اصلا ایمیل نمیزنم که بدونم آپدیتم بدون ایمیل بوده.
تشکر کنندگان: USA2014 ، H Pier ، soli asali ، pari pari ، sia 1306 ، آلیس-1980 ، موج ، کیانوش2 ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 14:13)سعید پ نوشته:  

کاملا باهات موافقم...من همیشه معتقد بودم که این تصور که اونها کاراشون خیلی رو حساب و کتابه اشتباهه...اونها فقط یه چیز میخوان...هر کسی رو که یکم شک دارن ویزا ندن...امسال که دیگه خیلی باحال بودن...کلی شماره رو کارنت نکردن اصلا!! خوب این همه ساله داری لاتاری برگذار میکنی!! هنوز درست یاد نگرفتی؟؟ این چه جور حساب کتابه؟؟

سیستم اداری دولتی یو اس که افتضاحه ! کسی نگفته خوبه !
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: behdist ، H Pier ، morteza-dm ، soli asali ، pari pari ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: