کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-17 ساعت 13:07)shilan نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 13:01)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 12:45)arffx نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 12:16)قصه گو نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 11:51)Maryrhm نوشته:  همش با خودم مي گم كاش شمارم مثلا به جاي ٦٠٠٠ تو رنج ٢٠٠٠ بود.خيلييييي نامردي كردن در حقمون! امسال بدترين سال زندگيم بود Sad

اون وقت ميتونستي مثل گروه ما ١٩٢ روز يا مثل امين 13 يا مثل پري پري با بيش از ٢٥٠ روز ، صبور باشي؟!؟ باز هم فرقي نمي كرد.
دقيقا همينطوره منم الان 160 روزه منتظرم. هيچ ضمانتي نبود كه شما با كيس 2000 و زير اون الان كلير شده بوديد

هممون از ۱ می ۲۰۱۳، همون روزی که دیدیم برنده شدیم به نوعی منتظریم. یه دوستی بود میگفت از ۱۸۰ روز بگذره کلیر فرض میشید و می‌تونید برید سفارت.
کاش اینجا مجازی نبود کلی حرف برای زدن دارم و کلی اشک برای ریختن
SadSadSadSadSad
یا اینکه یکی مثل من با کیس زیر 1400 هنوز که هنوزه منتظرم و هیچ خبری هم نیست... باور کن 248 روز کم نیست.... نزدیک 8 ماه و خورده ای.... سخت که نه عذاب اوره که نه اپی بشی نه خبری بشه .... شما میگی ای کاش کیسم پایین تر بود... شاید زودتر به نتیجه میرسیدم.... مثلا من که کیسم پایین هستش خیلی بیشتر شانس اوردم... نه فقط بیشتر از شما انتظار کشیدم و داغون شدم... حالا بماند دوستانی که خیلی بیشتر از من هم بودن و هستن که انتظار کشیدن....
خدا کنه فقط این انتظار بیخودی نباشه و اخرش یه لبخند گوشه لبمون بشینه و از این سردرگمی و بلاتکلیفی خلاص و راحت شیم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-08-17 ساعت 12:55)arashmanteghi نوشته:  چه اشتباهی کردم واسه لاتاری ۲۰۱۵ ثبت نام نکردم. حالا یکی دو ماه دیگه واسه لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام می‌کنم. از الان هم تو نخ ویزای کار استرالیام :| این از من.

من که دیگه حاضر نیستم لاتاری شرکت کنم ، این لاتاری نبود بدبختی بود ، تالاری یعنی بابا یک سری رو برنده میکنی اگر حداقل ها رو داشت ویزا میدی ، نه که 4 برابر ظرفیت میگیرن هی مردم رو رنج میدن هی جواب ایمیل ها رو نمی دن Sad
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-17 ساعت 12:22)قصه گو نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 12:05)p.fereidouni نوشته:  قصه گوی عزیز کجایی برامون دعاهای قشنگ بکنی ..............قصه گو کجاااااااییییییییی

هستم عزيزم ، اول صبحي دعا كردم ، انشالله بگيره!!
عذاب وجدان دارم از اين كه هفته ي ديگه دارم ميرم و هنوز براي شما عزيزانم به جز آپديت چيزي اتفاق نيوفتاده.فقط از خدا مي خوام منو با دل خوش راهي كنه.امضام پاي همه ي پست ها تون هست ، واسه اينكه نميتونم ازتون دل بكنمRolleyes

برو در پناه خدا و به تمام آرزوهات برسی عزیزم محبتت همیشه اینجا جاریستRolleyes
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
من فکر کنم اینا به جای چک کردن گذشتمون دارن آیندمونو چک میکنند تا مطمئن بشن یه وقت ویزا گرفتیم رفتیم اونجا ادمای ناتو نشیم. وگرنه در دنیای امروز که کنترل سابقه 1 نفر برای کشوری که سردمدار تکنولوژی اطلاعاته اینقدر زمان نمیبره
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

(2014-08-16 ساعت 21:07)Hassan2014 نوشته:  دوست دارم وقتى رفتم انكارا يه ضربه ابدارچگينى به اون افيسر فارسى زبون بزنم
راستى ابدارچگينى ضربه ايست كه بروسلى در واپسين لحظات عمرش يادم دادBig Grin

عمو حسن ، جان من این ضربه رو به منم یاد بده می خوام رو آفیسر ریشوی ارمنستان پیادش کنم اگه بشه بحول و قوه الهی
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، Ramin geologist ، pari pari ، قصه گو ، کیانوش2 ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 19:41)alimomen نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:33)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:23)alimomen نوشته:  بخدا عین پسر خودم میمونی

قربانت. کاش به اندازه پسرت جوون بودم! اما سنی از ما گذشته ولی ممنون بازم احساس جوانی کردم.

شوخی کردم خوشحال نشو من پسر ندارم

داش علی من تا حالا خیال میکردم با یه پسر شیطون خوش قلب حداکثر 25 یا 26 ساله رفیق شدم حتما یه سنی داری که به کیا میگی جای پسرمنی ، جان دادش چند سالته دوست دارم بدونم ، اگرم تو جمع نمیگی تو پیام خصوصی بگو ، خیلی می خوامت
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: arash1392 ، mizan ، reasonable ، Sara_lphmkf ، soli asali ، azadeh2014 ، sorooosh ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 11:51)Maryrhm نوشته:  همش با خودم مي گم كاش شمارم مثلا به جاي ٦٠٠٠ تو رنج ٢٠٠٠ بود.خيلييييي نامردي كردن در حقمون! امسال بدترين سال زندگيم بود Sad

اون وقت ميتونستي مثل گروه ما ١٩٢ روز يا مثل امين 13 يا مثل پري پري با بيش از ٢٥٠ روز ، صبور باشي؟!؟ باز هم فرقي نمي كرد.
دقيقا همينطوره منم الان 160 روزه منتظرم. هيچ ضمانتي نبود كه شما با كيس 2000 و زير اون الان كلير شده بوديد

برید خدا رو شکر کنید که حداقل مدت زیادیه که مصاحبه شدید و امیدتون بیشتر از ما آخر خطی هاست...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: sonyz2 ، mizan ، USA2014 ، reasonable ، soli asali ، sorooosh ، EmJay ، کیانوش2 ، nedaba
ابوظبی روز کاری با غیرکاریش هیچ فرقی با هم ندارن، همش سکوته، باز به آنکارا که دیروز با آپدیتهاش به بچه ها امید داد...
کسی دارویی، دعایی، جادویی، وردی برای افزایش صبر سراغ نداره.....SadSad
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: USA2014 ، reasonable ، soli asali ، shilan ، massi63 ، pari pari ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 12:00)teacherm نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 11:43)alimomen نوشته:  اگر میدونستم اینقدر رو این چیزا حساسن -سیکل میگرفتم سربازی هم فرار میکردم بیکار میگشتم
والا این 5 ماه انتظار از 2 سال سربازی صفر پنج کرمان سخت تره

خداییش از همین زورم میاد. در حالیکه کلی بچه پولدار های دور و برت برن معافیت کفالت!! بگیرن که مثلا از باباشون نگهداری میکنن بعد تو با شرایط متاهلی بدون هیچ پارتی بری سربازی و صبح اونا الافت کنن و بعد از ظهر هم تا اخر شب کار کنی که بتونی خرج زندگیت در بیاری دلت خوش باشه که اونور ازین پارتی بازیا نیست. بعد برسی به سفارت همون وریا و ببینی بازم همون معاف شده هه رو با سلام و صلوات فرستادن اونور و الان داره تو لاس وگاس پوکر بازی میکنه و تو همچنان منتظر سفارتهای محترم با برنامه. و تقویم میگه نصف آگوست هم رفتتتت

دنیای خوبیه. عاشقشم

جالبترش اینه که توو این مملکت رمز و راز پولدار شدن هم واسه خودش حکایتیه!!!!!!!!!!!!!
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: masoudyara ، teacherm ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، exxedus ، nedaba
بچه ها بهتره سخت نگیریم. ما کارایی که باید انجام میدادیم و انجام دادیم. دیگه کاری ازمون بر نمیاد جز یه ماه صبر. آقا اگه شد که خدارو شکر، اگرم نشد فدای سر همموون.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: sonyz2 ، ssara ، reasonable ، سعید پ ، soli asali ، اسفند89 ، pari pari ، hamid_fs3 ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 13:30)عراقی نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:41)alimomen نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:33)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:23)alimomen نوشته:  بخدا عین پسر خودم میمونی

قربانت. کاش به اندازه پسرت جوون بودم! اما سنی از ما گذشته ولی ممنون بازم احساس جوانی کردم.

شوخی کردم خوشحال نشو من پسر ندارم

داش علی من تا حالا خیال میکردم با یه پسر شیطون خوش قلب حداکثر 25 یا 26 ساله رفیق شدم حتما یه سنی داری که به کیا میگی جای پسرمنی ، جان دادش چند سالته دوست دارم بدونم ، اگرم تو جمع نمیگی تو پیام خصوصی بگو ، خیلی می خوامت

تو جمع میگم سرمم بالاس ناقابل 39 خیرشو ببینی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
درود
روزی که رفتم مصاحبه آفیسر خانم سارا آدرس سایت رو رو برگه آبی برام علامت زد گفت از اینجا کیس رو چک کن تا یکهفته دیگه اگر اومده بود بیا ویزات رو بگیر آفسیر اینقدر مطمئن حرف زد من گفتم واقعا شاید یکهفته ای در بیاد حالا برام سواله اونا چه رودرواسی دارند که میگن یکهفته دیگه چرا نمیگن 3 ماه یا 6 ماه یا ... چرا دروغ میگن ؟ آدم رو امیدوار میکنن ؟ با این حساب معلومه که برا اونا مهم نیست. کجایند اونایی که میگن اینا کاراشون رو حساب کتابه بی نقصه ؟ آمریکا اینطوری آمریکا اونطوری سیستم اداریشون تو دنیا تکه اینا همش خیال باطله اصلا اینطوری نیست ما میگفتیم اینجا حساب کتابی وجود نداره ولی اونجا هم دست کمی از اینجا نداره . مردم رو بیخود الاف میکنند فقط هزینه بیخودی بود همین ... من که کیس بقیه دوستان رو با کیس خودم مقایسه میکنم اصلا امیدی ندارم امیدوارم بقیه دوستان کلیر بشن .
به نظر من به دوستان 2015 هم بگیم فکر نکنن برنده شدن دیگه تمومه خیال باطل نداشته باشند تا وقتی ویزا تو پاسشون زده نشده 100 درصد مطمئن نباشن
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: reasonable ، سعید پ ، arffx ، soli asali ، shilan ، آيلار ، h_s2108 ، کیانوش2 ، exxedus ، nedaba
آقا ما که رفتیم عیش و نوش دیگه اینجا موندنی نداره
میخام که تمام درد و بلای بچه های این تاپیک بخوره تو سر استیو و سفارتش
cheers
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-17 ساعت 13:50)milad.m1986 نوشته:  بچه ها بهتره سخت نگیریم. ما کارایی که باید انجام میدادیم و انجام دادیم. دیگه کاری ازمون بر نمیاد جز یه ماه صبر. آقا اگه شد که خدارو شکر، اگرم نشد فدای سر همموون.

موضوع اینه که دیگه صبر نداریم، تو رو خدا هر کی روش صبوری و استقامت رو بلده به ما هم یاد بده، من که فردا دارم میرم سفر، می خوام از نت و سیس و هر منبع خبری دور باشم، هر چه باداباد....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-17 ساعت 13:01)arashmanteghi نوشته:  

هممون از ۱ می ۲۰۱۳، همون روزی که دیدیم برنده شدیم به نوعی منتظریم. یه دوستی بود میگفت از ۱۸۰ روز بگذره کلیر فرض میشید و می‌تونید برید سفارت.

خدا را شكر كه من با يكسال تاخير در ارديبهشت 93 متوجه برنده شدنم شدم . و هنوز كيس ما كارنت نشده بود. واسه همين انتظار ما حداكثر 6 ماه خواهد بود.Big Grin
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، USA2014 ، sonyz2 ، azadeh2014 ، aaraam ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6 مهمان