کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دیشب خواب دیدم تو یه روز ۳بار آپدیت شدم. کلی خوشحال بودم. تا یک دقیقه بعد از بیدار شدنم هنوز فکر میکردم آپدیت شدم Sad ولی همچنان تو حسرت آپدیت از آنکارا موندم.

اسم اين تاپيک باید بشه کلیرنس خستگان 2014....خسته شديم خدا.......
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: abbas09 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، smpf ، reasonable ، marsein ، امین 13 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 12:05)p.fereidouni نوشته:  قصه گوی عزیز کجایی برامون دعاهای قشنگ بکنی ..............قصه گو کجاااااااییییییییی

هستم عزيزم ، اول صبحي دعا كردم ، انشالله بگيره!!
عذاب وجدان دارم از اين كه هفته ي ديگه دارم ميرم و هنوز براي شما عزيزانم به جز آپديت چيزي اتفاق نيوفتاده.فقط از خدا مي خوام منو با دل خوش راهي كنه.امضام پاي همه ي پست ها تون هست ، واسه اينكه نميتونم ازتون دل بكنمRolleyes
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
این تاپیک آخرش تلفات میده. روانی کردن ملتو. از کار و زندگی افتادیم همش سیس و سایت چک میکنیم.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: shilan ، arash1392 ، soli asali ، برسام٤ ، massi63 ، smpf ، mizan ، salar5452 ، reasonable ، marsein ، pari pari ، hadi472 ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 10:53)alimomen نوشته:  ابوظبی رو کسی باز میکنه؟

داش علي خيلي پارتيت ...ها، وگرنه اين پست با اين مضمون بايد عدم تاييد ميشد Smile
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، mizan ، reasonable ، sorooosh ، nedaba
قصه گو جان حالا نمی شه بدون توجه به رندم منتظرسرا برامون دعا کنی؟ آخه منتظرسرا اسم منو سالی 1 بار می یاره.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، babak12 ، soli asali ، azadeh2014 ، Maryrhm ، Sara_lphmkf ، smpf ، mizan ، salar5452 ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 12:16)قصه گو نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 11:51)Maryrhm نوشته:  همش با خودم مي گم كاش شمارم مثلا به جاي ٦٠٠٠ تو رنج ٢٠٠٠ بود.خيلييييي نامردي كردن در حقمون! امسال بدترين سال زندگيم بود Sad

اون وقت ميتونستي مثل گروه ما ١٩٢ روز يا مثل امين 13 يا مثل پري پري با بيش از ٢٥٠ روز ، صبور باشي؟!؟ باز هم فرقي نمي كرد.
دقيقا همينطوره منم الان 160 روزه منتظرم. هيچ ضمانتي نبود كه شما با كيس 2000 و زير اون الان كلير شده بوديد
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، soli asali ، Maryrhm ، Sara_lphmkf ، smpf ، salar5452 ، reasonable ، sorooosh ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
بچه ها دیگه دارم استفراغ روانی میکنم ازین وضعیت (بیماری جدیده) . بدبختیش اینه که این روزام هی میگن طرف رفت آمریکا سرطان گرفت و هزار درد بی درمون . والا نمید.نم چه خاکی بریزم سرم .دعا کنم برم یهو دردی بدبختی دچار شم یا اینجا این وضع تحمل کنم ؟ خدا وکیلی این که امسال جگر ما له شد دیگه قدرت تصمیم گیریم نمیذاره برا آدم . حداقل شما که تو آگوست آپ شدین صد در صد تا چن روز دیگه کلیرین ولی ما چی ؟؟؟ والا اینقد که در عذابیم فک نکنم از کلیر شدنمونم بتونیم دیگه خوشحال بشیم من که فک میکردم روزی که کلیر شم حسابی میپرم هوا و از خوشحالی پر در میارم ولی الان فک میکنم اگه کلیرم بشم فقط تو فکر اینم که نهایتا تا برسم اونجا ویزا تمام شده . لعنت به این شانس که میگن دقیقا معنیش اینجاست چون یه شانسی خدا بهمون داد که از صد تا بد شانسی بدتر بود .خدا وکیلی هر کی قبول داره لایک کنه.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
چه اشتباهی کردم واسه لاتاری ۲۰۱۵ ثبت نام نکردم. حالا یکی دو ماه دیگه واسه لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام می‌کنم. از الان هم تو نخ ویزای کار استرالیام :| این از من.

تشکر کنندگان: abbas09 ، soli asali ، smpf ، miladfr12 ، reasonable ، amohammadi348 ، shahrzad001 ، pari pari ، nazanin fatemi ، nedaba
بچه ها دعوام نکنید نگین انرژی منفی میدم ولی باید با واقعیت کنار بیاییم حتی اگر قبول کردنش خیلیییییی سخت و زجر اور باشه. تا به امروز احساس میکنم الکی دلخوش بودم باید سعی کنم از امروز خودمو اماده کنم دیگه وقتی نمونده و این همه منتظر و چشم به راه زمان به سرعت میگذره من خودمو برای 95 درصد نشدن دارم اماده میکنم چون صدمه خوشبینی خیلی بیشتره الکی یک سال و نیم با خوشبینی به باد رفت خیلی چیزا تحت شعاع قرار گرفت خدا لعنتشون کنه با این بازی دادناشون
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: shilan ، USA2014 ، smpf ، arash1392 ، milad.m1986 ، reasonable ، pari pari ، khder ، قصه گو ، h_s2108 ، nimaaa ، m_nikparvaz ، nedaba
من یک ماه هستش که خودم رو برای هرخبری آماده کردم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: abbas09 ، USA2014 ، smpf ، reasonable ، pari pari ، قصه گو ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 12:45)arffx نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 11:51)Maryrhm نوشته:  همش با خودم مي گم كاش شمارم مثلا به جاي ٦٠٠٠ تو رنج ٢٠٠٠ بود.خيلييييي نامردي كردن در حقمون! امسال بدترين سال زندگيم بود Sad

اون وقت ميتونستي مثل گروه ما ١٩٢ روز يا مثل امين 13 يا مثل پري پري با بيش از ٢٥٠ روز ، صبور باشي؟!؟ باز هم فرقي نمي كرد.
دقيقا همينطوره منم الان 160 روزه منتظرم. هيچ ضمانتي نبود كه شما با كيس 2000 و زير اون الان كلير شده بوديد

هممون از ۱ می ۲۰۱۳، همون روزی که دیدیم برنده شدیم به نوعی منتظریم. یه دوستی بود میگفت از ۱۸۰ روز بگذره کلیر فرض میشید و می‌تونید برید سفارت.

تشکر کنندگان: USA2014 ، soli asali ، smpf ، arash1392 ، mizan ، Touraj2014 ، reasonable ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 13:01)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 12:45)arffx نوشته:  

هممون از ۱ می ۲۰۱۳، همون روزی که دیدیم برنده شدیم به نوعی منتظریم. یه دوستی بود میگفت از ۱۸۰ روز بگذره کلیر فرض میشید و می‌تونید برید سفارت.
آخه تا اون موقع دیگه ویزایی نمونده کاش اینجا مجازی نبود کلی حرف برای زدن دارم و کلی اشک برای ریختن
SadSadSadSadSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: USA2014 ، sonyz2 ، soli asali ، leila.k ، smpf ، arash1392 ، salar5452 ، abbas09 ، Maryrhm ، reasonable ، عراقی ، sorooosh ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
بچه ها بیاین یکم جو تاپیک رو عوض کنیم.. نا امیدی رو بریزیم دور. خیلی سخته میدونم. ولی من که دیگه از نا امیدی هم خسته شدم.
هنو ز یک ماه مونده ه ه ه ه ه ه ه ه ه.
بخوان میتونن به هممون ویزا بدن و ما رو خوشحال کنن.
ما هممون ویزا میگیریم ........هووورااا
کسی که با چتر میره وامیسته دعای بارون میکنه و باور قلبی داره حتما برنده هست...
(2014-08-17 ساعت 12:54)shilan نوشته:  بچه ها دیگه دارم استفراغ روانی میکنم ازین وضعیت (بیماری جدیده) . بدبختیش اینه که این روزام هی میگن طرف رفت آمریکا سرطان گرفت و هزار درد بی درمون . والا نمید.نم چه خاکی بریزم سرم .دعا کنم برم یهو دردی بدبختی دچار شم یا اینجا این وضع تحمل کنم ؟ خدا وکیلی این که امسال جگر ما له شد دیگه قدرت تصمیم گیریم نمیذاره برا آدم . حداقل شما که تو آگوست آپ شدین صد در صد تا چن روز دیگه کلیرین ولی ما چی ؟؟؟ والا اینقد که در عذابیم فک نکنم از کلیر شدنمونم بتونیم دیگه خوشحال بشیم من که فک میکردم روزی که کلیر شم حسابی میپرم هوا و از خوشحالی پر در میارم ولی الان فک میکنم اگه کلیرم بشم فقط تو فکر اینم که نهایتا تا برسم اونجا ویزا تمام شده . لعنت به این شانس که میگن دقیقا معنیش اینجاست چون یه شانسی خدا بهمون داد که از صد تا بد شانسی بدتر بود .خدا وکیلی هر کی قبول داره لایک کنه.

غمناک نباید بود از طعن حسود شاید که چو وا بینی خیر تو در این باشد

جز صبر و تسلیم شدن در برابر تقدیر هیچ کاری از دستمون برنمیاد. کارمون افتاد دست کسائی که به موقعش از هرچی ..... ابله تر میشن.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: zzarin ، shilan ، azadeh2014 ، kaaren ، sonyz2 ، soli asali ، smpf ، arash1392 ، mizan ، reasonable ، pari pari ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان