کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-20 ساعت 13:49)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 13:34)medexk نوشته:  آنکارا لطف فرمود بروزرسانی نمود .
کیس لاتاری : هیچ!

با سلام دوست گرامي
آخرين آپديت آنكارا در اعلام اسامي 12 آگوست بوده و ديگه آپديت جديدي تا امروز 20 آگوست نداشته. منظورتون از " آنكارا آپديت كرد " را متوجه نشدم .
اينم لينكش :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

دوست عزیز ، دکمه SHIFT و F5 رو بزنید اونی که ما میبینیم رو شما هم میبینی ...
مشکل دار شد کیبوردت کیبورد معرفی کردما !! Big Grin
البته معلومه اینکاره نیستی ، کیبوردت نو نو ه Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، smpf ، babak12 ، nedaba
(2014-08-20 ساعت 13:55)بهنامي نوشته:  دوستان خوبم چرا ويزا هاي مهاجرتي خويشاوندي اعلام ميشه اما لاتاري همچنان در انتظار؟
اگه سيستم صدور ويزا مشكل دار هست پس چه جوريه كه لاتاري فقط شاملش ميشه؟ ممكنه تفاوتي وجود داره كه اينو توجيح ميكنه كه ما نمي دونيم؟

دوست عزیز ویزای دانشجویی هم دچار مشکله اما خیلی ها شانس آوردن درست قبل از این خرابی ها ویزاشون رو گرفتن. دوست من یکی دو روز دیرتر کلیر میشد تا الان در انتظار بود.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، A_A ، H Pier ، soli asali ، nasim ، smpf ، محبت ، p.arsa ، عراقی ، babak12 ، azadeh2014 ، nedaba
(2014-08-20 ساعت 12:29)alimomen نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 12:19)pendleton نوشته:  آخرین آمار آنکارا:

READY:211
AP:471
ISSEED:538
REFUSED:64
CLEAR:32

از 211 نفر READYتا 4 سپتامبر فقط برای 28نفر قرار ملاقات صادر شده.حداکثر همین تعداد هم تا آخر پروسه ی لاتاری 2014 قرار مصاحبه صادر میشه.پس حدود 155 نفر اصلا مصاحبه نمیشن.همین قضیه علاوه بر بسته شدن پرونده ی آسیا در 13000 به آمار کسانی که ویزا خواهند گرفت،اضافه می کنه.سیستم یو اس به نظر میاد داره کاراشو طبق برنامه ای منطقی که به نفع ما خواهد بود،پیش می بره.
این استدلال کاملا غلطه دوست عزیز چون خیلی کیسها هستن که نفر اصلی APهست وبقیه نفراتREADYموندن پس نهایتا اونها هم کلیر میشن و توی فایل سیس جزو همین آمار اومدن2014AS3853

دوست عزیز عنایت داشته باشین که من در مورد آنکارا صحبت کردم.کیسی که شما مثال زدید مربوط به ابوظبی است.البته در کیس های آنکارا هم یازده نفر(افراد وابسته به کیس اصلی) هستن که سر کیس AP شده و خانواده READY هستن.اما رقم 11 نفر در برابر 150 نفر اونقد قابل توجه نیست که به قول شما بگیم:"خیلی کیسها هستن که نفر اصلی APهست وبقیه نفراتREADYموندن".ضمن اینکه شاید مصاحبه شوندگان بعد از 4 سپتامبر کمتر از 28 نفر(که من فرض کردم) باشن.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: abbas09 ، بهنامي ، soli asali ، smpf ، محبت ، H Pier ، nedaba ، reasonable
دوستان
کسی تا حالا با آفیسر مسئول در سفارت ابوظبی تلفنی صحبت کرده ؟
اگر کسی شماره تلفنشون رو داره و می دونه باید با کی صحبت کرد که حرف حساب بزنه می شه بزاره اینجا یه تلاشی بکنیم؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، nedaba ، reasonable
(2014-08-20 ساعت 14:49)pendleton نوشته:  

از 211 نفر READYتا 4 سپتامبر فقط برای 28نفر قرار ملاقات صادر شده.حداکثر همین تعداد هم تا آخر پروسه ی لاتاری 2014 قرار مصاحبه صادر میشه.پس حدود 155 نفر اصلا مصاحبه نمیشن.همین قضیه علاوه بر بسته شدن پرونده ی آسیا در 13000 به آمار کسانی که ویزا خواهند گرفت،اضافه می کنه.سیستم یو اس به نظر میاد داره کاراشو طبق برنامه ای منطقی که به نفع ما خواهد بود،پیش می بره.
این استدلال کاملا غلطه دوست عزیز چون خیلی کیسها هستن که نفر اصلی APهست وبقیه نفراتREADYموندن پس نهایتا اونها هم کلیر میشن و توی فایل سیس جزو همین آمار اومدن2014AS3853

دوست عزیز عنایت داشته باشین که من در مورد آنکارا صحبت کردم.کیسی که شما مثال زدید مربوط به ابوظبی است.البته در کیس های آنکارا هم یازده نفر(افراد وابسته به کیس اصلی) هستن که سر کیس AP شده و خانواده READY هستن.اما رقم 11 نفر در برابر 150 نفر اونقد قابل توجه نیست که به قول شما بگیم:"خیلی کیسها هستن که نفر اصلی APهست وبقیه نفراتREADYموندن".ضمن اینکه شاید مصاحبه شوندگان بعد از 4 سپتامبر کمتر از 28 نفر(که من فرض کردم) باشن.
فرقی نداره تو ایروان هم هست همچین کیسایی. من من باب مثال آوردم
میشه بگید از کجا به عدد 11 رسیدید مگر اینکه کل کیسهای آنکارا رو وارد کرده باشید و اون نفراتی رو که این وضعیت رو دارن شمرده باشید.آیا اینکارو کردید؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، smpf ، azadeh2014 ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-20 ساعت 14:49)pendleton نوشته:  

این رو هم در نظر داشته باشید که خیلی ها که READY هستند نرفتن ویزاشون رو بگیرن ! مثل همین 6-7 تا کیسی که آنکارا داره و اکسپایرشون 21 آگسته !

قابل توجیهه کسی نره مصاحبه ها ! ولی چه توجیهی میتونه داشته باشه که طرف نرفته ویزاشو بگیره !!
یا واقعاً مشکل مالی و کاری و ... داره نمیتونه بره ویزاشو بگیره ، یا اینکه طرف در قید حیات نیست Big Grin
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، smpf ، smpf ، محبت ، nedaba
*بیشتر آدم ها زمانی نا امید می شوند که چیزی به موفقیتشان نمانده است. *
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
1183آنکارا هم 18 اگوست issed شدهکه-به شمارش نمیخوره جزو یکضربی ها باشه
احتمالایا جزو بیخیالاس که بعد از چن ماه رفته یا جزو زیر آبیهاس
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ibehnam ، soli asali ، pari pari ، smpf ، p.arsa ، حاجی واشنگتن ، nedaba ، mizan
حوصله ام سر رفتهههههه Sad
آنکارا آپدیت کرد دیگه کجا برم SHIFT + F5 بزنم ؟؟؟! SadSadSadSad

خو لامصب تو که بی لاتاری آپدیت کردی ، میزاشتی شب آپدیت میکردی ، حداقل تا شب سرگرم بودیم !!!!!!! Sad

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، pari pari ، Sara_lphmkf ، smpf ، nedaba
(2014-08-20 ساعت 15:01)alimomen نوشته:  1183آنکارا هم 18 اگوست issed شدهکه-به شمارش نمیخوره جزو یکضربی ها باشه

10485 هم امروز ايشود شده از ابوظبي
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: nasim ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، smpf ، sonyz2 ، nedaba ، sia 1306 ، reasonable
(2014-08-20 ساعت 15:14)Farshid1976 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 15:01)alimomen نوشته:  1183آنکارا هم 18 اگوست issed شدهکه-به شمارش نمیخوره جزو یکضربی ها باشه

10485 هم امروز ايشود شده از ابوظبي

این یکضربه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
دوستان عزیز کسی متن مناسبی برای رسوندن صدامون به آقای او.باما داره؟
تیریست در تاریکی...
اینم آدرسش :
http://m.whitehouse.gov/contact/
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، nedaba
(2014-08-20 ساعت 15:07)ibehnam نوشته:  حوصله ام سر رفتهههههه Sad
آنکارا آپدیت کرد دیگه کجا برم SHIFT + F5 بزنم ؟؟؟! SadSadSadSad

خو لامصب تو که بی لاتاری آپدیت کردی ، میزاشتی شب آپدیت میکردی ، حداقل تا شب سرگرم بودیم !!!!!!! Sad

خودم شاهد بودم روزی دوبار هم اعلام کرده پس تا شب سرگرم باش
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: smpf ، pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، zepehr ، ibehnam ، p.arsa ، lighter ، nedaba ، mizan ، قصه گو
سلام دوستان
من امروز ایمیل زدم به ایروان ازشون خیلی کوتاه فقط پرسیدم پروسه AP‌ من تمام شده یه نه؟ اونا جواب دادن ویزا نامبر نداریم. یعنی دیگه AP‌نیستیم بالاخره یا پروسه اش تمام شده اما ویزا نامبر ندارند؟ یا اصلا توجهی به سوال من نکردند؟!
ایمیل من:
I had my visa interview on June 03. I am writing to know the latest status of my case and if the Administrative Processing has been completed or not.
جواب اونا:
Dear inquirer, Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: smpf ، Sara_lphmkf ، soli asali ، zepehr ، عراقی ، azadeh2014 ، nedaba
اصلا من نمی فهمم این که سفارتها میگن ویزا نامبر نداریم یعنی چی؟ یعنی یه شماره باید تولید بشه؟ این کار سختیه اونوقت؟ مثلا توی ماه بعد(سپتامبر) چطوری این شماره ایجاد میشه؟مگر اینکه ویزاهای ایرانو داده باشن به یه کشو دیگه! اخه اینم امکان نداره چون در صورتی این کارو میکنن که اون کشور خودش متقاضی نداشته باشه ولی ایران که داره! اصلا پاک گیج شدم...وقتی یه کیس نامبر طی دو روز متوالی آپدیت میشه یعنی کلیر شده...که اکثر ما این روزا اینطوری شدیم. ولی این سفارتها خجالت نمیکشن اینقدر ماها داریم ایمیل میزنیم همش یه جواب تکراری میدن. خوب اگه تموم شده رسما اعلام کنند اگرم نه که بگن فلان روز بیاید ویزا بگیرید...انرژی و وقتی که این لاتاری ازم گرفته اگه گذاشته بودم روی ارشد الان داشتم شریف ارشد میخوندم.SadSadSad
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، lighter ، m_nikparvaz ، nedaba ، EmJay ، khder

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان