کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان چرا ابوضبي جواب ايميل را نميده من ٤با ايميل زدم و پرسيدم چرا سايت ابوظبي اسم نفر برنده را ننوشته و جوياي وضعيتمون شدم ولي اصلاً انگار به ديوار ايميل ميدم هيج جوابي نمياد ،به نظر شما چرا اسم برنده تو سايت نيست،يعني كليره!
به اميد روزاي خوب.....
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، reasonable
(2014-08-20 ساعت 15:16)alimomen نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 15:07)ibehnam نوشته:  حوصله ام سر رفتهههههه Sad
آنکارا آپدیت کرد دیگه کجا برم SHIFT + F5 بزنم ؟؟؟! SadSadSadSad

خو لامصب تو که بی لاتاری آپدیت کردی ، میزاشتی شب آپدیت میکردی ، حداقل تا شب سرگرم بودیم !!!!!!! Sad

خودم شاهد بودم روزی دوبار هم اعلام کرده پس تا شب سرگرم باش

عاشق روحیاتتونم!SmileSmileSmile
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: lighter ، soli asali ، abbas09 ، arelarel ، ibehnam ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، nedaba ، hamid_fs3 ، mizan ، anahita 62 ، قصه گو ، khder
امروز کسی دیگه از سفارت آپ نشده؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، arelarel ، Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari ، mizan
سلام
فقط برای اون دوستانی که میگن تو یک ماه مگه میشه انقدر و اونقدر کلیر کنن میگم که :
امروز سفارت ایروان 70 تا کیس غیر لاتاری رو کلیر کرد، البته این خبر رو تو صفحات قبل هم دیدم اما واقعا باید بهش توجه داشت به دو دلیل:
1- دیتا بیسشون درست شده و دارای ظرفیت بالای صدور ویزاست .
2- هر سفارت اگر بخواد طی یک هفته تمام ویزاهای لاتاری مربوط به خودش رو میتونه صادر کنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-20 ساعت 16:07)reza.aa نوشته:  دوستان واقعا وقت کمی داریم و بیکار نشستن و انتظار کشیدن بدون هیچ حرکتی اشتباست
بهتره این نامه ای که دوستمون میگه رو بنویسیم ، یا طریق شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک اعتراض هممون رو آشکار کنیم .
من یه ایده دارم سفارت مجازی آمریکا در فیسبوک به نظرم جای خوبیه برای برای اینکه نگرانی خودمون رو از رفتار هر سه سفارت بیان کنیم ، و بعد از اون از خبرگزاری های مثل بی بی سی و وی او ای بخوایم که پوشش بدن . البته باید کاملا با احترام و ادب پیام خودمون رو بیان کنیم ،

هر چه جلوتر میریم زمان رو از دست میدیم
قبل از موافقت دوست دارم کسانی که مخالف هستن دلایلشون رو اعلام کنن ،ممکنه حرفهاشون درست باشه
حالا کسانی که موافق هستن نظر بدن ، اصلا موافقی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، عراقی ، afra198 ، nedaba ، mehdi16 ، قصه گو ، reasonable
دوستان به نظر من پیگیری از طریق رسانه ها ایده خوبیست من الان یه ایمیل به صدای آ-م-ر-ی-ک-ا زدم.به نظر من در این فرصت با قیمانده هر کسی کاری از دستش بر میاد باید انجام بده، البته حرفها باید در چهار چوب قانون و احترام منعکس بشه، شاید هر چند کم تاثیر گذار باشه.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، abbas09 ، عراقی ، afsaneha ، nedaba ، قصه گو ، reasonable
(2014-08-20 ساعت 16:31)reza.aa نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:07)reza.aa نوشته:  دوستان واقعا وقت کمی داریم و بیکار نشستن و انتظار کشیدن بدون هیچ حرکتی اشتباست
بهتره این نامه ای که دوستمون میگه رو بنویسیم ، یا طریق شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک اعتراض هممون رو آشکار کنیم .
من یه ایده دارم سفارت مجازی آمریکا در فیسبوک به نظرم جای خوبیه برای برای اینکه نگرانی خودمون رو از رفتار هر سه سفارت بیان کنیم ، و بعد از اون از خبرگزاری های مثل بی بی سی و وی او ای بخوایم که پوشش بدن . البته باید کاملا با احترام و ادب پیام خودمون رو بیان کنیم ،

قبل از موافقت دوست دارم کسانی که مخالف هستن دلایلشون رو اعلام کنن ،ممکنه حرفهاشون درست باشه
سلام
اینطوری که هر کس بخواد بیاد و یه چیزی بگه که نمیشه زیر همین پست موافقها لایک کنن ببینیم چند نفر موافقن و مخالفها هم که نظرشون رو مینویسن. البته خودم موافقم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-20 ساعت 16:36)محبت نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:31)reza.aa نوشته:  

سلام
اینطوری که هر کس بخواد بیاد و یه چیزی بگه که نمیشه زیر همین پست موافقها لایک کنن ببینیم چند نفر موافقن و مخالفها هم که نظرشون رو مینویسن. البته خودم موافقم.

بنده چون دست به لایکم خوبه !!! اینطوری موافقت خودم رو اعلام میدارم ! Smile Big Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-20 ساعت 16:31)reza.aa نوشته:  [quote='reza.aa' pid='538330' dateline='1408534631']
دوستان واقعا وقت کمی داریم و بیکار نشستن و انتظار کشیدن بدون هیچ حرکتی اشتباست

[من/quote]
سلام

من موافقم. مخصوصا با نوشتن روی فسیبوک ابوظبی. الان دیدم یک نفر پونزده روز پیش یه چیزی نوشته بود ار ایرانیا و بهش یه جواب نصفه نیمه دادن. پس اگه تعداد زیادی روی صفحه شون بنویسن شاید جواب بهتری بدن. به نظرم اعتراضی نباشه. فقط درخواست یه توضیح شفاف درباره وضعیت کیسهای ایران که الان ای پی هستن . البته نظر منه و تابع هر متنی که دوستان بنویسن هستم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: محبت ، alimomen ، soli asali ، H Pier ، nedaba ، taleghani ، mizan ، lighter ، قصه گو ، reasonable
امروز رفتم پاستور . بچه هاي ٢٠١٥ اومده بودن با چه شوق و ذوقي اطلاعات ميدادن. ياد خودمون افتادم پارسال اين موقع خوش بوديم و فكر اين چيزا رو نميكرديم فكر ميكرديم كارنت شيم ديگه تمومه .
راستي بچه ها آنفولانزا اومده برين بزنين زودتر. ما رفتيم td نوبت سوم رو هم برامون وارد كردن. آخر هفته خوبي داشته باشين.
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: محبت ، arelarel ، soli asali ، nedaba ، عراقی ، mizan ، lighter ، anahita 62 ، قصه گو ، m_nikparvaz ، reasonable
Virtual America Embassy in Iran
این رو در فیسبوک سرچ کنید ،صفحه سفارت امریکا برای فارسی زبان ها هست
seattle 13/07/2015

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: arelarel ، Sara_lphmkf ، smpf ، soli asali ، nedaba ، nasim ، sia 1306
(2014-08-20 ساعت 16:44)teacherm نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:31)reza.aa نوشته:  [quote='reza.aa' pid='538330' dateline='1408534631']
دوستان واقعا وقت کمی داریم و بیکار نشستن و انتظار کشیدن بدون هیچ حرکتی اشتباست

[من/quote]
سلام

من موافقم. مخصوصا با نوشتن روی فسیبوک ابوظبی. الان دیدم یک نفر پونزده روز پیش یه چیزی نوشته بود ار ایرانیا و بهش یه جواب نصفه نیمه دادن. پس اگه تعداد زیادی روی صفحه شون بنویسن شاید جواب بهتری بدن. به نظرم اعتراضی نباشه. فقط درخواست یه توضیح شفاف درباره وضعیت کیسهای ایران که الان ای پی هستن . البته نظر منه و تابع هر متنی که دوستان بنویسن هستم

منم با این نظر موافقم ولی تا الان فقط داریم موافقتمون اعلام میکنیم. به نظرم از مدیرای مهاجرسرا بخواهیم که یک پیج مثل نظر سنجی برای اینکار ایجاد کنن و یک زمان هم براش تعیین کنن تا اولا نظرات و پیشنهادها بین صفحات پستها گم نشه و به یک جمع بندی برسیم. بعد مثلا حداکثر تا فردا یک متن خوب تولید کنیم و چندجا هم منتشر کنیم. مثلا توی ف ی س ب و ک بزاریم و همه لایک کنیم. برای چند شبکه ایمیل کنیم و در نهایت از طریق سایت های Petitions امضا کنیم و ارسال کنیم. نظرتون چیه؟
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: teacherm ، smpf ، soli asali ، masoudyara ، nedaba ، kaaren ، nasim ، محبت ، mizan ، Arash2013 ، قصه گو ، reasonable
(2014-08-20 ساعت 16:24)alimomen نوشته:  امروز کسی دیگه از سفارت آپ نشده؟

فکر کنم یه چند روز اپدیت کردن خسته شدن باز بیخیال شدن!!
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، smpf ، soli asali ، azadeh2014 ، nedaba ، arelarel ، pari pari ، قصه گو
(2014-08-20 ساعت 16:10)mehdi16 نوشته:  سلام دوستان چرا ابوضبي جواب ايميل را نميده من ٤با ايميل زدم و پرسيدم چرا سايت ابوظبي اسم نفر برنده را ننوشته و جوياي وضعيتمون شدم ولي اصلاً انگار به ديوار ايميل ميدم هيج جوابي نمياد ،به نظر شما چرا اسم برنده تو سايت نيست،يعني كليره!
به اميد روزاي خوب.....

به ایمییل ما هم جواب نمیدن. من 13 و 23 جولای و 10 اگوست ایمیل زدم ولی جواب نمیدن. شما احتمالا کلیر شدین
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، smpf ، soli asali ، nedaba ، arelarel ، قصه گو ، reasonable
دوستان من اینترنتم خیلی داغونه ،یکی از بچه ها یه لینک پیدا کنه و خوب به همه خبر بدیم و در یه ساعت خاص ،همه به اونجا بریم و حرفمون رو بزنیم
seattle 13/07/2015

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، nedaba ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان