موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چرا ابوضبي جواب ايميل را نميده من ٤با ايميل زدم و پرسيدم چرا سايت ابوظبي اسم نفر برنده را ننوشته و جوياي وضعيتمون شدم ولي اصلاً انگار به ديوار ايميل ميدم هيج جوابي نمياد ،به نظر شما چرا اسم برنده تو سايت نيست،يعني كليره!
به اميد روزاي خوب.....
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
امروز کسی دیگه از سفارت آپ نشده؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
فقط برای اون دوستانی که میگن تو یک ماه مگه میشه انقدر و اونقدر کلیر کنن میگم که :
امروز سفارت ایروان 70 تا کیس غیر لاتاری رو کلیر کرد، البته این خبر رو تو صفحات قبل هم دیدم اما واقعا باید بهش توجه داشت به دو دلیل:
1- دیتا بیسشون درست شده و دارای ظرفیت بالای صدور ویزاست .
2- هر سفارت اگر بخواد طی یک هفته تمام ویزاهای لاتاری مربوط به خودش رو میتونه صادر کنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر من پیگیری از طریق رسانه ها ایده خوبیست من الان یه ایمیل به صدای آ-م-ر-ی-ک-ا زدم.به نظر من در این فرصت با قیمانده هر کسی کاری از دستش بر میاد باید انجام بده، البته حرفها باید در چهار چوب قانون و احترام منعکس بشه، شاید هر چند کم تاثیر گذار باشه.
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-20 ساعت 16:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-20 ساعت 16:40 توسط محبت.)
(2014-08-20 ساعت 16:31)reza.aa نوشته: (2014-08-20 ساعت 16:07)reza.aa نوشته: دوستان واقعا وقت کمی داریم و بیکار نشستن و انتظار کشیدن بدون هیچ حرکتی اشتباست
بهتره این نامه ای که دوستمون میگه رو بنویسیم ، یا طریق شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک اعتراض هممون رو آشکار کنیم .
من یه ایده دارم سفارت مجازی آمریکا در فیسبوک به نظرم جای خوبیه برای برای اینکه نگرانی خودمون رو از رفتار هر سه سفارت بیان کنیم ، و بعد از اون از خبرگزاری های مثل بی بی سی و وی او ای بخوایم که پوشش بدن . البته باید کاملا با احترام و ادب پیام خودمون رو بیان کنیم ،
هر چه جلوتر میریم زمان رو از دست میدیم
قبل از موافقت دوست دارم کسانی که مخالف هستن دلایلشون رو اعلام کنن ،ممکنه حرفهاشون درست باشه
حالا کسانی که موافق هستن نظر بدن ، اصلا موافقی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اینطوری که هر کس بخواد بیاد و یه چیزی بگه که نمیشه زیر همین پست موافقها لایک کنن ببینیم چند نفر موافقن و مخالفها هم که نظرشون رو مینویسن. البته خودم موافقم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
امروز رفتم پاستور . بچه هاي ٢٠١٥ اومده بودن با چه شوق و ذوقي اطلاعات ميدادن. ياد خودمون افتادم پارسال اين موقع خوش بوديم و فكر اين چيزا رو نميكرديم فكر ميكرديم كارنت شيم ديگه تمومه .
راستي بچه ها آنفولانزا اومده برين بزنين زودتر. ما رفتيم td نوبت سوم رو هم برامون وارد كردن. آخر هفته خوبي داشته باشين.
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
Virtual America Embassy in Iran
این رو در فیسبوک سرچ کنید ،صفحه سفارت امریکا برای فارسی زبان ها هست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 16:10)mehdi16 نوشته: سلام دوستان چرا ابوضبي جواب ايميل را نميده من ٤با ايميل زدم و پرسيدم چرا سايت ابوظبي اسم نفر برنده را ننوشته و جوياي وضعيتمون شدم ولي اصلاً انگار به ديوار ايميل ميدم هيج جوابي نمياد ،به نظر شما چرا اسم برنده تو سايت نيست،يعني كليره!
به اميد روزاي خوب.....
به ایمییل ما هم جواب نمیدن. من 13 و 23 جولای و 10 اگوست ایمیل زدم ولی جواب نمیدن. شما احتمالا کلیر شدین
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من اینترنتم خیلی داغونه ،یکی از بچه ها یه لینک پیدا کنه و خوب به همه خبر بدیم و در یه ساعت خاص ،همه به اونجا بریم و حرفمون رو بزنیم