کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
این پیج سفارت آمریکا تو ابوظبیه !
خیلی خوب هم میشه ازش نتیجه گرفت !
همه با هم امشب رو واش پیام بزاریم !
https://www.facebook.com/usembassyAbuDhabi
موافقید ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: hamid.eng ، Sara_lphmkf ، zepehr ، nedaba ، pari pari
(2014-08-20 ساعت 15:18)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
من امروز ایمیل زدم به ایروان ازشون خیلی کوتاه فقط پرسیدم پروسه AP‌ من تمام شده یه نه؟ اونا جواب دادن ویزا نامبر نداریم. یعنی دیگه AP‌نیستیم بالاخره یا پروسه اش تمام شده اما ویزا نامبر ندارند؟ یا اصلا توجهی به سوال من نکردند؟!
ایمیل من:
I had my visa interview on June 03. I am writing to know the latest status of my case and if the Administrative Processing has been completed or not.
جواب اونا:
Dear inquirer, Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

اين يك جواب دو پهلو هست كه هيچ كدوم نظر خاصي نداريم، ممكنه كلير شده باشيد ممكنه كلير نشده باشيد
تنها مطلبي كه مهمه مي گن فعلا ويزا نداريم، يعني فعلا باز هم بايد منتظر باشيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nimaaa ، soli asali ، zepehr ، taleghani ، nedaba ، EmJay
(2014-08-20 ساعت 15:19)mohamad2014 نوشته:  اصلا من نمی فهمم این که سفارتها میگن ویزا نامبر نداریم یعنی چی؟ یعنی یه شماره باید تولید بشه؟ این کار سختیه اونوقت؟ مثلا توی ماه بعد(سپتامبر) چطوری این شماره ایجاد میشه؟مگر اینکه ویزاهای ایرانو داده باشن به یه کشو دیگه! اخه اینم امکان نداره چون در صورتی این کارو میکنن که اون کشور خودش متقاضی نداشته باشه ولی ایران که داره! اصلا پاک گیج شدم...وقتی یه کیس نامبر طی دو روز متوالی آپدیت میشه یعنی کلیر شده...که اکثر ما این روزا اینطوری شدیم. ولی این سفارتها خجالت نمیکشن اینقدر ماها داریم ایمیل میزنیم همش یه جواب تکراری میدن. خوب اگه تموم شده رسما اعلام کنند اگرم نه که بگن فلان روز بیاید ویزا بگیرید...انرژی و وقتی که این لاتاری ازم گرفته اگه گذاشته بودم روی ارشد الان داشتم شریف ارشد میخوندم.SadSadSad
دوست عزیز روند به این صورته که شماره ردیف ویزا از طریق وزارت امور خارجه به هر سفارت بر اساس ظرفیتش تعلق میگیره و اون سفارت شماره ردیف رو به شمای نوعی تخصیص میده و این توی دیتا بیس وزارت خارجه ثبت میشه که مثلا حسن آقا شماره ویزای 20 بهش تعلق گرفته حالا حسن آقا وارد هر فرودگاهی که بشه با زدن این شماره روی کامپیوتر مشخصات و عکس و... میاد رو صفحه الان اتفاقی که افتاده این دیتا بیسها که اوراکل هم هست یکماه پیش که میخاستن آپدیتش کنن به هم ریخته و مثلا دیگه شماره 20 رو به حسن آقا تخصیص نمیده یا مثلا داخلش سیو نمیشه یه همچین چیزی-پس در نتیجه سفارت هم سرش بیکلاه میمونه و نمیتونه به شما ویزایی بده در نتیجه میگه فعلا ویزا نداریم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، teacherm ، taleghani ، lighter ، azadeh2014 ، nedaba ، EmJay ، lida55 ، pari pari
(2014-08-20 ساعت 15:27)alimomen نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 15:19)mohamad2014 نوشته:  اصلا من نمی فهمم این که سفارتها میگن ویزا نامبر نداریم یعنی چی؟ یعنی یه شماره باید تولید بشه؟ این کار سختیه اونوقت؟ مثلا توی ماه بعد(سپتامبر) چطوری این شماره ایجاد میشه؟مگر اینکه ویزاهای ایرانو داده باشن به یه کشو دیگه! اخه اینم امکان نداره چون در صورتی این کارو میکنن که اون کشور خودش متقاضی نداشته باشه ولی ایران که داره! اصلا پاک گیج شدم...وقتی یه کیس نامبر طی دو روز متوالی آپدیت میشه یعنی کلیر شده...که اکثر ما این روزا اینطوری شدیم. ولی این سفارتها خجالت نمیکشن اینقدر ماها داریم ایمیل میزنیم همش یه جواب تکراری میدن. خوب اگه تموم شده رسما اعلام کنند اگرم نه که بگن فلان روز بیاید ویزا بگیرید...انرژی و وقتی که این لاتاری ازم گرفته اگه گذاشته بودم روی ارشد الان داشتم شریف ارشد میخوندم.SadSadSad
دوست عزیز روند به این صورته که شماره ردیف ویزا از طریق وزارت امور خارجه به هر سفارت بر اساس ظرفیتش تعلق میگیره و اون سفارت شماره ردیف رو به شمای نوعی تخصیص میده و این توی دیتا بیس وزارت خارجه ثبت میشه که مثلا حسن آقا شماره ویزای 20 بهش تعلق گرفته حالا حسن آقا وارد هر فرودگاهی که بشه با زدن این شماره روی کامپیوتر مشخصات و عکس و... میاد رو صفحه الان اتفاقی که افتاده این دیتا بیسها که اوراکل هم هست یکماه پیش که میخاستن آپدیتش کنن به هم ریخته و مثلا دیگه شماره 20 رو به حسن آقا تخصیص نمیده یا مثلا داخلش سیو نمیشه یه همچین چیزی-پس در نتیجه سفارت هم سرش بیکلاه میمونه و نمیتونه به شما ویزایی بده در نتیجه میگه فعلا ویزا نداریم

برادر من اگه دیتا بیسه چرا فقط برای لاتاری اینجوری شده؟
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، nedaba ، EmJay ، reasonable
(2014-08-20 ساعت 15:34)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 15:27)alimomen نوشته:  

برادر من اگه دیتا بیسه چرا فقط برای لاتاری اینجوری شده؟

کلا محدود شده تعداد صدور شماره ویزاهاش ولی اونها اولویت رو دادن به بقیه موارد مثل خویشاوندی-دلیل اینو نمیدونم ولی در مورد این چیزایی که گفتم مصمین باش چون از مقالات خود وزارت امور خارجه خوندم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، zepehr ، taleghani ، masoudyara ، lighter ، banafsh14 ، azadeh2014 ، nedaba
ایروان 43 تا دیگه کلییر کرده که بازم لاتاری نیست که در مجموع امروز 70 تا کلییر کرده ...فعال شدن بچه هامون...خوبه پس ما هم امیدوار شدیم که این کار شدنیه که تو یک روز 100 تا کلییر کنن Smile
پیر شدیم از پس منتظر موندیم و غصه خوردیم هی ندن ... میدن .....
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ssara ، soli asali ، zepehr ، lighter ، آلیس-1980 ، sonyz2 ، nedaba ، Hadi2014 ، kamranh ، pari pari ، sia 1306 ، NEURON ، anahita 62 ، reasonable
من امروز ایمیل زدم به ایروان ازشون خیلی کوتاه فقط پرسیدم پروسه AP‌ من تمام شده یه نه؟ اونا جواب دادن ویزا نامبر نداریم. یعنی دیگه AP‌نیستیم بالاخره یا پروسه اش تمام شده اما ویزا نامبر ندارند؟ یا اصلا توجهی به سوال من نکردند؟!
ایمیل من:
I had my visa interview on June 03. I am writing to know the latest status of my case and if the Administrative Processing has been completed or not.
جواب اونا:
Dear inquirer, Thank you for your messagبه e. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

به نظرم برخلاف جوابهای قبلی. این یکی جواب ارمنستان خیلی خوبه. ینی در حال حاضر حالا به هر دلیلی ویزا نداریم و وقتی ویزا موجود بود خبر میدیم. کاملا حرفهای دوستانی که میگن به زودی کلیرها اغاز میشه رو تایید میکنه و نشون میده سهمیه ای تموم نشده
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، soli asali ، zepehr ، nimaaa ، nedaba ، hamid_fs3 ، reasonable
ايروان دوباره 43 تا اعلام كرد، باز هم بدون لاتاريSadSad[/code]
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، Sara_lphmkf ، soli asali ، zepehr ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari
(2014-08-20 ساعت 15:16)hamid.eng نوشته:  دوستان عزیز کسی متن مناسبی برای رسوندن صدامون به آقای او.باما داره؟
تیریست در تاریکی...
اینم آدرسش :
http://m.whitehouse.gov/contact/
من خودم یه متن دارم که امشب میفرستم
لطفا اگه کسی فرم درخواست رو پر کرد،خبر بده.‌‌..
هرچند فکر نکنم خیلی از دوستان همکاری کنند ولی همونجور که گفتم تیریه در تاریکی...بهتر از دست رو دست گذاشتن و منتظر ۳۰ سپتامبر بودنه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، niki88 ، nedaba ، reasonable
(2014-08-20 ساعت 15:48)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 15:16)hamid.eng نوشته:  دوستان عزیز کسی متن مناسبی برای رسوندن صدامون به آقای او.باما داره؟
تیریست در تاریکی...
اینم آدرسش :
هرچند فکر نکنم خیلی از دوستان همکاری کنند ولی همونجور که گفتم تیریه در تاریکی...بهتر از دست رو دست گذاشتن و منتظر ۳۰ سپتامبر بودنه...
من چند بار اینو امتحان کردم حتی تو متنش هم گفتم که از طرف هزاران قبول شده لاتاری هستم .ولی اصلا فایده نداره تنها اتفاقی که میوفته از فرداش واست تبلیغات مربوط به سخنرانیهای کاخ سفید میاد
ولی شاید اون پیج سفارت ابوظبی که سولی پیشنهاد داد بهتر باشه چون در دید عموم هست و حساسیت بیشتری واسه جواب بهش هست مخصوصا اگر تعداد بالا باشه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: hamid.eng ، zepehr ، soli asali ، lighter ، Sara_lphmkf ، nedaba
(2014-08-20 ساعت 15:50)Afshim553 نوشته:  
ایمیل من:
جواب اونا:
Dear inquirer, Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
من دیروز ایمیل زدم در جواب ایمیلشون و هنوز جواب ندادند.شما کی ایمیل زدید که جواب گرفتید؟؟

ساعت 11 امروز ایمیل زدم ساعت 14:45 امروز جواب دادند.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
شما اگر جای یک کشور باشید که درآمدش از مالیات میگزره چکار میکردید ،خوب معلومه اول ویزاهای دانشجویی رو می دادید که شروع ترم دانشگاه ها هست ، دوم ویزاهای توریستی رو میدادید که پول بیاد تو کشورتون سوم ویزاهای خانوادگی رو میداید که کسایی که دارن مالیات میدن ناراضی نباشند چهارم ویزای لاتاری دوستان همه ما می دونیم به اصطلاح عامیانه ما ایرانی ها ببخشید معذرت میخوام ما مثل نون خور اضافی هستیم ، حالا بعدا بریم اونجا شایستگی خودمون رو نشون بدیم یک چیز دیگه است پس وقتی سیستم شروعبخ کار کرد ترجیح دادن بر اساس اولویت های خودشون برن
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: taleghani ، zepehr ، soli asali ، ali3875 ، lighter ، azadeh2014 ، nedaba ، کیانوش2 ، Hadi2014 ، shilan ، محبت ، sia 1306 ، mizan ، قصه گو
(2014-08-20 ساعت 15:53)alimomen نوشته:  
تیریست در تاریکی...
اینم آدرسش :
من چند بار اینو امتحان کردم حتی تو متنش هم گفتم که از طرف هزاران قبول شده لاتاری هستم .ولی اصلا فایده نداره تنها اتفاقی که میوفته از فرداش واست تبلیغات مربوط به سخنرانیهای کاخ سفید میاد
ولی شاید اون پیج سفارت ابوظبی که سولی پیشنهاد داد بهتر باشه چون در دید عموم هست و حساسیت بیشتری واسه جواب بهش هست مخصوصا اگر تعداد بالا باشه
پیشنهاد سولی خانوم عالیه...البته اگه همه همکاری کنند و کامنت بذارند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، arelarel ، nedaba ، Afshim553 ، قصه گو
تیریست در تاریکی...
اینم آدرسش :

شما میدونید کجای این صفحه باید متنمون رو بنویسیم ؟ راهنمایی کنید !
متنتون رو برای من پست کنید من هم ارسال میکنم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: arelarel ، nedaba
دوستان واقعا وقت کمی داریم و بیکار نشستن و انتظار کشیدن بدون هیچ حرکتی اشتباست
بهتره این نامه ای که دوستمون میگه رو بنویسیم ، یا طریق شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک اعتراض هممون رو آشکار کنیم .
من یه ایده دارم سفارت مجازی امریکا در فیسبوک به نظرم جای خوبیه برای برای اینکه نگرانی خودمون رو از رفتار هر سه سفارت بیان کنیم ، و بعد از اون از خبرگزاری های مثل بی بی سی و وی او ای بخوایم که پوشش بدن . البته باید کاملا با احترام و ادب پیام خودمون رو بیان کنیم ،

هر چه جلوتر میریم زمان رو از دست میدیم
قبل از موافقت دوست دارم کسانی که مخالف هستن دلایلشون رو اعلام کنن ،ممکنه حرفهاشون درست باشه
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: I2AFSHIN ، soli asali ، lighter ، afsaneha ، abbas09 ، sonyz2 ، nedaba ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 7 مهمان