2014-08-21 ساعت 13:33
(2014-08-21 ساعت 13:24)ebi1988 نوشته:ابی عزیز متاسفانه در اینباره هیچ اطلاعی ندارم که میشه نوع ویزا رو عوض کرد یا نه!(2014-08-21 ساعت 13:20)armin021 نوشته:(2014-08-21 ساعت 13:11)ebi1988 نوشته:از تاریخ صدور فقط ۱۴ روز مهلت دارین برای سفر.(2014-08-21 ساعت 13:09)armin021 نوشته: سلام
برای شفافسازی در رابطه با ویزای امارات باید خدمتتون عرض کنم:
ویزای عادی امارات دو مدل هستش:
*ویزای ۱۴ روزه که از زمان صادر شدن شما ۲ ماه زمان دارید وارد امارات شوید
*ویزای یک ماهه
.
قیمت ویزای ۱۴ روزه ۲۶۵ درهم
قیمت ویزای یک ماهه ۳۵۰ درهم
.
لازم به ذکر است که شما برای اقتصادی بودن بهتر است ویزای ۱۴ روزه بگیرید و اگر نیاز به اقامت بیشتر داشتید پنج روز زودتر به آژانس زنگ بزنید که ویزایتان را دوباره تمدید کنند.
در این صورت شما مجددا می توانید ۱۴ روز دیگر در امارات اقامت داشته باشید.
در این باره پیشنهاد میکنم از آژانس خیلی معتبر ویزا بگیرید که آژانس های غیر معتبر و کوچک از این امکان برخوردار نیستند.
*
راجع به جریمه زود گرفتن ویزا و دیر رفتن هم باید بگم که احتمال این قضیه یک به صد است.
تازه اگر هم جریمه ای رخ دهد، گریبان آژانس رو میگیره و کفیل آژانس از امارات به آژانس تو ایران گیر میده و با شما کاری ندارن. اینها همه برای ترسوندن مسافر هستش که به قول علی مومن سریع یک سهمیه برای ویزای مجدد کفیل آزاد بشه.
امیدوارم ساده و قشنگ توضیح داده باشم.
آرمین جان سلام
-میگم واسه ویزای یک ماه چقدر زمان هست تا از ایران خارج بشیم؟
و به هیچ وجه ممکن تمدید نمیشود.
و در صورت گرفتن ویزای یک ماهه، ممکن است تاچندوقت به شما هیچ گونه ویزایی داده نشود.
پیشنهاد من به شما گرفتن ویزای عادی ۱۴ روزه است.
در ضمن قیمت مصوب ویزای یک ماهه ۳۵۰ درهم هستش، ولی چون خیلیها با این نوع ویزا آشنایی ندارن، اکثر آژانسها قیمتی حدود ۴۶۰ درهم و ۴۸۰ درهم میدهند.
راستی به هیچ وجه ویزای فوری یا ارجنت نگیرین که به هیچ وجه مثل ۱۴ روزه عادی قابل تمدید نیست!
موفق باشید...
من چون از طریق دوستم گرفتم اونم رفته واسم یک ماه گرفته ، میشه عوضش کنم؟
متاسفانه مشکلی که هستش اینه که آژانس ها و افراد خیلی خیلی اطلاعات کم و ناقصی در اینباره دارن و به خاطر همینه که می گم از آژانسهای خیلی معتبر ویزا بگیرین.
می دونین چرا؟
چون اکثر آژانسها تو کاره تور هستند و تمام کارهای مسافرین رو در قالب پکیج های پیشنهدی خودشون ارائه میدن و کمتر کسی مثل ما میره و چنین درخواستهایی ازشون میکنه.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.