کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تولدتون مبارك آقاي حاجي واشينگتون،اميدوارم سال ديگه رو در واشنگتن جشن بگيريد.

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: soli asali ، ali3875 ، ebi1988 ، کیانوش2 ، poem ، A_A ، nasim ، pari pari ، حاجی واشنگتن ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 12:08)sakh نوشته:  صبح که چک کردم آپدیت 18 آگوست رو نشون میداد.ولی الان که چک کردم دیدم به تاریخ امروز(21 آگوست) آپدیت شدم.امیدوارم که نشونه خوبی باشه.یعنی واقعا میشه؟(به امید دریافت ویزای همه ی دوستای خوب منتظرم)
کیس نامبر:**47 ،سفارت: ابوظبی،تعداد نفرات:خودم،تاریخ مصاحبه:9 آپریل،آپدیتها: احتمالا چند تا قبل 15 آپریل،15 آپریل،8 جولای،15 آگوست،18 آگوست،21 آگوست

ایمل فرستاده بودید برای سفارت تو این چند روز ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: ali3875 ، ebi1988 ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، A_A ، nedaba
دلار ۳,۱۱۵
یورو ۴,۱۶۵
پوند ۵,۱۷۵
درهم ۵,۱۷۰
لير ترکيه۰ ۱,۴۷
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، nasim ، babak12 ، nedaba
ما اپدیت شدیم...هردونفر...۲۱ اگوست...
بدون ایمیل...
خدایاااااااااااا منتظریممممممممم
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
دوستان من هم به تاریخ امروز یعنی 21آگوست آپدیت شدم...
امیدوارم خبرایی باشه Smile
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
(2014-08-21 ساعت 12:55)ali3875 نوشته:  دلار ۳,۱۱۵
یورو ۴,۱۶۵
پوند ۵,۱۷۵
درهم ۵,۱۷۰
لير ترکيه۰ ۱,۴۷
درهم امروز 847 تومن
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: A_A ، azadeh2014 ، nedaba ، reasonable
سلام
برای شفاف‌سازی در رابطه با ویزای امارات باید خدمتتون عرض کنم:
ویزای عادی امارات دو مدل هستش:
*ویزای ۱۴ روزه که از زمان صادر شدن شما ۲ ماه زمان دارید وارد امارات شوید
*ویزای یک ماهه
.
قیمت ویزای ۱۴ روزه ۲۶۵ درهم
قیمت ویزای یک ماهه ۳۵۰ درهم
.
لازم به ذکر است که شما برای اقتصادی بودن بهتر است ویزای ۱۴ روزه بگیرید و اگر نیاز به اقامت بیشتر داشتید پنج روز زودتر به آژانس زنگ بزنید که ویزایتان را دوباره تمدید کنند.
در این صورت شما مجددا می توانید ۱۴ روز دیگر در امارات اقامت داشته باشید.
در این باره پیشنهاد میکنم از آژانس خیلی معتبر ویزا بگیرید که آژانس های غیر معتبر و کوچک از این امکان برخوردار نیستند.
*
راجع به جریمه زود گرفتن ویزا و دیر رفتن هم باید بگم که احتمال این قضیه یک به صد است.
تازه اگر هم جریمه ای رخ دهد، گریبان آژانس رو میگیره و کفیل آژانس از امارات به آژانس تو ایران گیر میده و با شما کاری ندارن. اینها همه برای ترسوندن مسافر هستش که به قول علی مومن سریع یک سهمیه برای ویزای مجدد کفیل آزاد بشه.
امیدوارم ساده و قشنگ توضیح داده باشم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-08-21 ساعت 13:09)armin021 نوشته:  سلام
*ویزای یک ماهه
.
.
لازم به ذکر است که شما برای اقتصادی بودن بهتر است ویزای ۱۴ روزه بگیرید و اگر نیاز به اقامت بیشتر داشتید پنج روز زودتر به آژانس زنگ بزنید که ویزایتان را دوباره تمدید کنند.
در این باره پیشنهاد میکنم از آژانس خیلی معتبر ویزا بگیرید که آژانس های غیر معتبر و کوچک از این امکان برخوردار نیستند.
*
راجع به جریمه زود گرفتن ویزا و دیر رفتن هم باید بگم که احتمال این قضیه یک به صد است.
تازه اگر هم جریمه ای رخ دهد، گریبان آژانس رو میگیره و کفیل آژانس از امارات به آژانس تو ایران گیر میده و با شما کاری ندارن. اینها همه برای ترسوندن مسافر هستش که به قول علی مومن سریع یک سهمیه برای ویزای مجدد کفیل آزاد بشه.

آرمین جان سلام
-میگم واسه ویزای یک ماه چقدر زمان هست تا از ایران خارج بشیم؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، babak12 ، nedaba ، reasonable
سلام
دوستان اگه كلير بشيم ميشه يكمون بريم ويزا را بگيريم واگه خود شخص برنده نياد مشكلي داره؟سفارتمونم ابوظبي بودش
با تشكر از راهنمايي دوستان
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان: ebi1988 ، azadeh2014 ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 12:42)kamranh نوشته:  دوستان سفارت ارمنستان امروز جواب ایمیل من را داد البته 3 روز کاری نشد ولی خوب همون ایمیل قبلی هستش که متاسفانه ویزا نداریم و از این حرف ها ...
و دیگه هم آپدیت نشدم ..

داش كامران
منم ايميل فرستادم و برسيدم كه فقط بكيد كلير شديم يا....؟؟؟؟
اونا هم مث قبل جواب دادن ويزا نامبر نداريم!!!!!!
آبديت هم نشديم!!!
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، EmJay
(2014-08-21 ساعت 13:11)ebi1988 نوشته:  
*ویزای یک ماهه
.
.
*

آرمین جان سلام
از تاریخ صدور فقط ۱۴ روز مهلت دارین برای سفر.
و به هیچ وجه ممکن تمدید نمیشود.
و در صورت گرفتن ویزای یک ماهه، ممکن است تاچندوقت به شما هیچ گونه ویزایی داده نشود.
پیشنهاد من به شما گرفتن ویزای عادی ۱۴ روزه است.
در ضمن قیمت مصوب ویزای یک ماهه ۳۵۰ درهم هستش، ولی چون خیلیها با این نوع ویزا آشنایی ندارن، اکثر آژانسها قیمتی حدود ۴۶۰ درهم و ۴۸۰ درهم میدهند.
راستی به هیچ وجه ویزای فوری یا ارجنت نگیرین که به هیچ وجه مثل ۱۴ روزه عادی قابل تمدید نیست!
موفق باشید...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: A_A ، soli asali ، pari pari ، babak12 ، آلیس-1980 ، nedaba ، reasonable
(2014-08-21 ساعت 13:15)ghasoo نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 12:42)kamranh نوشته:  دوستان سفارت ارمنستان امروز جواب ایمیل من را داد البته 3 روز کاری نشد ولی خوب همون ایمیل قبلی هستش که متاسفانه ویزا نداریم و از این حرف ها ...
و دیگه هم آپدیت نشدم ..
داش كامران
منم ايميل فرستادم و برسيدم كه فقط بكيد كلير شديم يا....؟؟؟؟
اونا هم مث قبل جواب دادن ويزا نامبر نداريم!!!!!!
آبديت هم نشديم!!!
بله در جریان هستم چون قرار بود من هم وقتی جواب ایمیلم اومد اعلام کنم همین
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام
لطفا دوستان پیشکسوت راهنمائی کنند. نفر همراه کیس اگه بخواد به سفارت ایمیل بزنه باید کیس نامبر رو چی بنویسه؟ همون کیس اصلی یا کیس با شماره ادامه.؟ مثلا 2014AS1234 02
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

(2014-08-21 ساعت 13:20)armin021 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 13:11)ebi1988 نوشته:  
*ویزای یک ماهه
.
.
*

آرمین جان سلام
از تاریخ صدور فقط ۱۴ روز مهلت دارین برای سفر.
و به هیچ وجه ممکن تمدید نمیشود.
و در صورت گرفتن ویزای یک ماهه، ممکن است تاچندوقت به شما هیچ گونه ویزایی داده نشود.
پیشنهاد من به شما گرفتن ویزای عادی ۱۴ روزه است.
در ضمن قیمت مصوب ویزای یک ماهه ۳۵۰ درهم هستش، ولی چون خیلیها با این نوع ویزا آشنایی ندارن، اکثر آژانسها قیمتی حدود ۴۶۰ درهم و ۴۸۰ درهم میدهند.
راستی به هیچ وجه ویزای فوری یا ارجنت نگیرین که به هیچ وجه مثل ۱۴ روزه عادی قابل تمدید نیست!
موفق باشید...

من چون از طریق دوستم گرفتم اونم رفته واسم یک ماه گرفته ، میشه عوضش کنم؟
خبر فوری داغ داغ
میخوام اونقدر هورا بکشید و خوشحالی کنید تا گوش فلک کر بشه.
امید بارنده دوستم امروز بهش ار ابوظبی زنگ زدن و گفتن یکشنبه ساعت 2 پاسش رو بیاره.
وضعیت کیس : مجرد دانشجو معافیت تحصیلی. تا رخ مصاحبه 24 جولای. اپدیتها: روز مصاحبه، 22، 26 و امروز.
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا

22 رو اشتباه نوشتم. ببخشید. روز مصاحبه ،26 و امروز
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان