کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
حاجی واشنگتن تولدت مبارک

کادوی شما هم آماده و تو سفارته. انشا ا... چند روزه دیگه اطلاع میدن میرید دریافت می کنید.Smile
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-21 ساعت 10:10)mahan L نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 09:50)MOHAMMADKHANI نوشته:  سلام بچه ها امروز تولد حاجی واشنگتنه نمی دونم چطور شادش کنم و براش جشن بگیرم ( خیلی دلم گرفته) دلم خوش بود و فکر می کردم که تا این تاریخ اونم ویزاشو می گیره و یه جشنی در کنار خانواده می گیریم و با خاطره ی خوش مهاجرت می کنیم ولی نه مثل اینکه خبر خوشی در راه نیست من خیلی ناراحتم واقعا اگه نمی خواستن به آقایون ویزا بدن پس چرا گفتن خانوادگی بیاید مصاحبه ،80 درصد مرد های ایرانی سربازی رفتن آخه گناهشون چیه ... ؟
امروز 21 آگوسته و منم تا 19 اکتبر بیشتر فرصت ندارم که برم حاجی که انگیزش برای رفتن به آمریکا از من صد برابر بیشتر بود باید بمونه و بازم مشکلات اینجا رو تحمل کنه و من برم خیلی خیلی بی معرفتیه Sad دیگه نمی تونم این مسخره بازی های سفارت ها رو تحمل کنم واقعا تو فشارم و عصبانی از اینکه شما رم ناراحت می کنم معذرت می خوام ولی فقط شما هستید که درد منو مفهمید و درک می کنید... تنها جایی که دیدم می تونم حرفهای دلمو بهشون بزنم و اونا هم درکم کنند اینجا بود...
برای همین هم تولد حاجی رو باید با شما جشن بگیرم.
حاجی جان تولدت مبارک...

حاجی خانم اتفاقا تولد آقای همسر منم دیروز بود و منم تصورات شما رو داشتم. گفته بودم تو روز تولدش جشن میگیریم و خبرشو به بقیه میدیم ولی نشد که بشه ولی امید دارم خیلی زیاد که ویزا میگیرم بعدش یه جشن حسابی میگیریم. . نا امید نباش و به خدا توکل کن. حداقل امروز رو بخاطر حاجیمون شاد باش
حاجی تولدت مبارک
خاله ماهان عزیز از همدردی تون متشکرم از طرف من به همسرتون تبریک بگید این لاتاری با ما کاری کرده که دیگه داریم کم کم قاطی می کنیم امیدوارم که روز جشنمون هم به زودی فرا برسه ...
(2014-08-21 ساعت 11:26)کیانوش2 نوشته:  حاجی واشنگتن تولدت مبارک

کادوی شما هم آماده و تو سفارته. انشا ا... چند روزه دیگه اطلاع میدن میرید دریافت می کنید.Smile
'کیانوش2' خدا از دهنتون بشنوه...Smile
سلام به همه تاریخ ۱۹ اگوست تو سایت سیس دونفر از کیس ما redyشدن(بچه ها) و دونفز هنوز AP بعد از ۹ ماه
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 02:30)Behzad_alonee نوشته:  دوستان لطفا برين و اين پست رو لايك كنين
به افراد خونه هم بگين همه لايك كنن تعداد لايك ها بره بالا توجه جلب ميكنه

https://www.facebook.com/USAdarFarsi

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX

سلام پیشنهاد میکنم همین متن رو به صورت پیام شخصی هم ، به صفحه ی alan eyre هم بفرستید.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، soli asali ، Reza20002 ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 11:02)h_s2108 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 15:19)mohamad2014 نوشته:  اصلا من نمی فهمم این که سفارتها میگن ویزا نامبر نداریم یعنی چی؟ یعنی یه شماره باید تولید بشه؟ این کار سختیه اونوقت؟ مثلا توی ماه بعد(سپتامبر) چطوری این شماره ایجاد میشه؟مگر اینکه ویزاهای ایرانو داده باشن به یه کشو دیگه! اخه اینم امکان نداره چون در صورتی این کارو میکنن که اون کشور خودش متقاضی نداشته باشه ولی ایران که داره! اصلا پاک گیج شدم...وقتی یه کیس نامبر طی دو روز متوالی آپدیت میشه یعنی کلیر شده...که اکثر ما این روزا اینطوری شدیم. ولی این سفارتها خجالت نمیکشن اینقدر ماها داریم ایمیل میزنیم همش یه جواب تکراری میدن. خوب اگه تموم شده رسما اعلام کنند اگرم نه که بگن فلان روز بیاید ویزا بگیرید...انرژی و وقتی که این لاتاری ازم گرفته اگه گذاشته بودم روی ارشد الان داشتم شریف ارشد میخوندم.SadSadSad

(2014-08-21 ساعت 09:50)MOHAMMADKHANI نوشته:  سلام بچه ها امروز تولد حاجی واشنگتنه نمی دونم چطور شادش کنم و براش جشن بگیرم ( خیلی دلم گرفته) دلم خوش بود و فکر می کردم که تا این تاریخ اونم ویزاشو می گیره و یه جشنی در کنار خانواده می گیریم و با خاطره ی خوش مهاجرت می کنیم ولی نه مثل اینکه خبر خوشی در راه نیست من خیلی ناراحتم واقعا اگه نمی خواستن به آقایون ویزا بدن پس چرا گفتن خانوادگی بیاید مصاحبه ،80 درصد مرد های ایرانی سربازی رفتن آخه گناهشون چیه ... ؟
امروز 21 آگوسته و منم تا 19 اکتبر بیشتر فرصت ندارم که برم حاجی که انگیزش برای رفتن به آمریکا از من صد برابر بیشتر بود باید بمونه و بازم مشکلات اینجا رو تحمل کنه و من برم خیلی خیلی بی معرفتیه Sad دیگه نمی تونم این مسخره بازی های سفارت ها رو تحمل کنم واقعا تو فشارم و عصبانی از اینکه شما رم ناراحت می کنم معذرت می خوام ولی فقط شما هستید که درد منو مفهمید و درک می کنید... تنها جایی که دیدم می تونم حرفهای دلمو بهشون بزنم و اونا هم درکم کنند اینجا بود...
برای همین هم تولد حاجی رو باید با شما جشن بگیرم.
حاجی جان تولدت مبارک...

حاج خانم واشنگتن نبینم ناراحت باشید. خیالتون راحت که همتون 19 اکتبر با هم میرید. تو سپتامبر چنان سیلی از کلیرها راه میافته که هممون رو با خودش میبره بهتون قول میدم. من اونقدر مطمعنم که با اینکه کلیرنس خوردم برای 13 اکتبر بلیط گرفتم. شب که جشن گرفتید برای حاجی بهش بگید حاجی یه تکون حاجی دو تکون حاجی پاشو خودت رو بتکون
h_s2108 Smile امیدوارم همینطور باشه انقدر که خبری از کلیر شدن نیست کمی ناامید شدم امیدوارم همین طور که شما می گید درهای سفارت ها به روی همه منتظرین باز بشه ... سعی می کنم به پیشنهادتون هم عمل کنم Wink
حاجی تولدت خیلی مبارک ....Wink
متاسفانه نشد،
[عکس: 57020079223682081286.jpg]
حاجي تولدت مبارك
روز مصاحبه هم تولد من بود نامردا بهم كادو يه ضرب ندادنWink
صبح که چک کردم آپدیت 18 آگوست رو نشون میداد.ولی الان که چک کردم دیدم به تاریخ امروز(21 آگوست) آپدیت شدم.امیدوارم که نشونه خوبی باشه.یعنی واقعا میشه؟(به امید دریافت ویزای همه ی دوستای خوب منتظرم)
کیس نامبر:**47 ،سفارت: ابوظبی،تعداد نفرات:خودم،تاریخ مصاحبه:9 آپریل،آپدیتها: احتمالا چند تا قبل 15 آپریل،15 آپریل،8 جولای،15 آگوست،18 آگوست،21 آگوست
دورود و سلام بر همه دوستان گل منتظر
من امروز ویزا عادی ابوظبی گرفتم که اگه کلیر شدیم زود بریم امارات ،میگم یک ماه اعتبار داره یا دو ماه؟(البته قبل از ورود)
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت ، کیانوش2 ، A_A ، soli asali ، ali3875 ، pari pari ، nedaba ، reasonable
(2014-08-21 ساعت 12:08)sakh نوشته:  صبح که چک کردم آپدیت 18 آگوست رو نشون میداد.ولی الان که چک کردم دیدم به تاریخ امروز(21 آگوست) آپدیت شدم.امیدوارم که نشونه خوبی باشه.یعنی واقعا میشه؟(به امید دریافت ویزای همه ی دوستای خوب منتظرم)
کیس نامبر:**47 ،سفارت: ابوظبی،تعداد نفرات:خودم،تاریخ مصاحبه:9 آپریل،آپدیتها: احتمالا چند تا قبل 15 آپریل،15 آپریل،8 جولای،15 آگوست،18 آگوست،21 آگوست

دیگه وقتشه ، ایشاا... کلیری حتما Tongue اییییییشششششاا.............

(2014-08-21 ساعت 12:13)ebi1988 نوشته:  دورود و سلام بر همه دوستان گل منتظر
من امروز ویزا عادی ابوظبی گرفتم که اگه کلیر شدیم زود بریم امارات ،میگم یک ماه اعتبار داره یا دو ماه؟(البته قبل از ورود)

عادی اعتبارش 2 ماهه هست
تشکر کنندگان: ebi1988 ، کیانوش2 ، A_A ، soli asali ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba ، reasonable
ممنون کارن عزیز امیدوارم که قسمت همه دوستان منتظر بشه
تشکر کنندگان: kaaren ، ebi1988 ، کیانوش2 ، A_A ، soli asali ، ali3875 ، pari pari ، babak12 ، nedaba
دوستان سفارت ارمنستان امروز جواب ایمیل من را داد البته 3 روز کاری نشد ولی خوب همون ایمیل قبلی هستش که متاسفانه ویزا نداریم و از این حرف ها ...
و دیگه هم آپدیت نشدم ..
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ebi1988 ، EmJay ، soli asali ، ali3875 ، Sara_lphmkf ، nasim ، pari pari ، nedaba
اینجا شخص با تجربه ای از سالهای قبل نیست که از رهنمودهاش بهرهمند بشیم و جز صبر راهکار دیگه ای ارایه بده آخه دیگه صبر هم جواب نمیده تو بیخیری کاملیم شرایط خیلی غیر عادیه زمانم که رو به اتمامه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، ali3875 ، ebi1988 ، Sara_lphmkf ، A_A ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba ، nazanin fatemi ، shilan
فک کنم سفارتا گذشتن مقارن با صفحه 2000 تاپیک کلیرنس، خبرهای خوبشون رو اعلام کنن و ما رو هم ذوق مرگ Wink
یاری که دلش ز حال ما با خبر است او را با همیشه حالی دگر است
بابا بدم تو اون صور اصرافیل، حال ما رو دگرگون کن از نوع خیلی خوبش
یکی از دوستان خیلی حرف جالبی زده بود! که با این انرژی که از ما گرفتن، یه فوق لیسانس می تونستیم بگیریم.
من که تز دکترام رو هواست!!! انرژی بی انرژی
به قول این فرنگیا
Every thing is up in the air Tongue
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: ffrfar ، mizan ، soli asali ، ali3875 ، ebi1988 ، کیانوش2 ، محبت ، A_A ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان