کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-22 ساعت 15:42)ibehnam نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 15:23)USA2014 نوشته:  من به جورایی با اون قسمت از حرفای دوستمون که میگن اینا صبر کردن تا مصاحبه ها تموم شه بعد کلیر کنن موافقم. چون واقعا شواهد همین رو نشون میده. هر چند واقعا عجیبه. فکر کنم واسه همین هم به بعضیا زنگ زدن و گفتن تا یکشنبه اینجا باشید که ویزاهای اگوست را تموم کنن ، بعد برن سراغ سپتامبر و ویزاها رو صادر کنن....
دو حالت داره یا تو یپتامبر میگن همه چی تمومه و به سلامت یا یه عده رو بالاخره کلیر میکنن.
اینا نظر شخصی من بودCool
٢ حالت رو خوب اومدي ها Big Grin
حالت ديگه ايم مگه ميمونه ؟!

اره دیگه حالت سوم هم وجود داره البته فقط خودشون میدونن گفتن به کسی نگیدBig Grin
تشکر کنندگان: ibehnam ، pari pari ، soli asali ، miladfr12 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، mizan ، maryam_ros ، کیانوش2 ، nedaba
خدايااااااا
آخه چرا با ما اينكارو كردى؟؟؟؟
چرا دارى ما رو از هم جدا ميكنى؟؟؟؟؟
آقاى همسر داره براى 29 شهريور بليط ميگيره، هم اون كلافست هم منSadSad
خدايا دلت مياد من اينجا تنها بمونم؟؟؟؟
10 ماه انتظار كافى نيست؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSadSad
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-08-22 ساعت 16:10)کیانوش2 نوشته:  هر کی علی مومنو دوست داره به این پست تشکره بزنه تا از قهر دربیاد. Smile
کمتر از 20 تا باشه پست پاک میشه. (چون آبروی من میره)
مگه علی مومن نرفته ابوظبی ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: shilan
The administrative process on your case has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

Please note that the regional limits in all six regions have been reached for the DV-2014 season. We strongly discourage applicants from making any permanent plans or decisions before holding their passports with the issued visas in their hands. For more information please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
(2014-08-22 ساعت 16:33)kamranh نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 16:10)کیانوش2 نوشته:  هر کی علی مومنو دوست داره به این پست تشکره بزنه تا از قهر دربیاد. Smile
کمتر از 20 تا باشه پست پاک میشه. (چون آبروی من میره)
مگه علی مومن نرفته ابوظبی ؟؟

کیا جان و بقیه دوستان عزیز من قهر نیستم و ابوظبی هم نرفتم هنوز-لطف شماها تازگی نداره-قلبا همتونو دوست دارم-مرسی که به فکر من هستید امیدوارم بتونم با خبرهای امیدوارکننده خوشحالتون کنم-از دوستانی هم که از من گاها رنجیدن قلبا عذرخواهی میکنم وبه حساب استرسهای این تاپیک بذارن
ممنونم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-22 ساعت 01:43)قصه گو نوشته:  حاجي واشنگتن عزيز ، اولاً تولدت بسيار بسيار مبارك.
دوماً وقتي اون دكمه ي خوشگل رو فشار ميديم ، الزاماً به معني تأييد نيست ، نشون دهنده ي اينه كه ما بهت احترام گذاشتيم و نظرت رو خونديم!! صحبت در مورد اين دوستمون نيست ، واسه همه ي دوستان اين جوريه ، كما اين كه توي صفحات اخير من به سختي ميتونستم اين دكمه رو فشار بدم ، دلم گرفت كه اين قدر در قضاوت كردن عجوليم! ....و الباقي ماجرا.

مرسی قصه گو جان که توجه کردین... والا چی بگم من نمی دونم چرا دوستان محترم علاقه دارند بحث هاشون و دعواهاشون رو جلوی چشم بقیه دوستان به انجام برسونند، یه جورایی انگار که معرکه گرفته اند، صوت و کفو و هورا و...!!!! مگه اینجا رینگ بوکسه...!!!! بقیه دوستان هم که دارن تخمه می شکونند و لذت می برند... من نمی دونم چرا از پیغام خصوصی استفاده نمی کنید...؟؟؟
خواهش می کنم همگی دوستان رعایت بفرمایید... والا به اندازه کافی نگرانی و استرس داریم هممون... کمک کنید این مدت باقیمونده رو هم به خوبی سپری کنیم... حاجی تون زیاده گویی کرد، عذر می خوام...Wink

(2014-08-22 ساعت 16:31)pari pari نوشته:  خدايااااااا

بمیرم برات رفیق که این همه داری انتظار میکشی و تکلیفت مشخص نشدهSad
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
(2014-08-22 ساعت 16:57)shahin2737 نوشته:  لطفا تحلیل خود را بفرمایید.
http://persian.iran.usembassy.gov/dv2014...oints.html

آقا ما ف/ی/ل/ت/ر خورد کن نداریم،کپی پیست کنید.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
تشکر کنندگان: USA2014 ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 16:54)ebi1988 نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 16:31)pari pari نوشته:  خدايااااااا

بمیرم برات رفیق که این همه داری انتظار میکشی و تکلیفت مشخص نشدهSad

خدا نكنه دوست عزيز!اين سفارتا بميرن كه با ما اينجورى ميكنن
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: USA2014 ، ebi1988 ، sonyz2 ، H Pier ، قصه گو ، mahan L ، Narvan ، soli asali ، zepehr ، maryam_ros ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 17:05)shahin2737 نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 16:59)ebi1988 نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 16:57)shahin2737 نوشته:  لطفا تحلیل خود را بفرمایید.
http://persian.iran.usembassy.gov/dv2014...oints.html

آقا ما ف/ی/ل/ت/ر خورد کن نداریم،کپی پیست کنید.
اقا شرمنده.من کپی پیست کردم ولی نمیبینم.اصلا فکر کنم خبر قدیمی باشه خبر سوخته است.Sad

دشمنت شرمنده ...عیب نداره رفیق SmileSmile
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، maryam_ros ، کیانوش2 ، nedaba
سلام به دوستان و منتظران: کسی خبری از ابوظبی نداره؟ من بعد از مصاحبه یکبارهمون 11jun و یکی دو هفته پیش 8 آگوست آپ شدم همسرمم که دینفعمه وضغیتش ready هست و فقط 9jun چند روز بعد از مصاحبه آپ خورده. یکبارم ایمیل زدم اصلا جواب ندادن بنظرتون پرونده ما رو اصلا بررسی میکنن یا نه یه فکری کنیم؟ به کیس 7000 به بالا امیدی هست تو این زمان کم باقیمونده؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، maryam_ros ، pari pari ، کیانوش2 ، majid_eng ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba
گرجستان از اول سپتامیر دیگه از مرز بدون ویزا راه نمیده و باید از سفارتش تو تهران ویزا بگیریم. اول که خبر خوندم فکر کردم ارمنستانه. متاسفم که روز به روز ارزش این پاسپورت کمتر میشه
http://instagram.com/p/r-OUBzOXO-/
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
سلام به دوستان و منتظران: کسی خبری از ابوظبی نداره؟ من بعد از مصاحبه یکبارهمون 11jun و یکی دو هفته پیش 8 آگوست آپ شدم همسرمم که دینفعمه وضغیتش ready هست و فقط 9jun چند روز بعد از مصاحبه آپ خورده. یکبارم ایمیل زدم اصلا جواب ندادن بنظرتون پرونده ما رو اصلا بررسی میکنن یا نه یه فکری کنیم؟ به کیس 7000 به بالا امیدی هست تو این زمان کم باقیمونده؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، katanaser ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 18:31)amir rad نوشته:  سلام به دوستان و منتظران: کسی خبری از ابوظبی نداره؟ من بعد از مصاحبه یکبارهمون 11jun و یکی دو هفته پیش 8 آگوست آپ شدم همسرمم که دینفعمه وضغیتش ready هست و فقط 9jun چند روز بعد از مصاحبه آپ خورده. یکبارم ایمیل زدم اصلا جواب ندادن بنظرتون پرونده ما رو اصلا بررسی میکنن یا نه یه فکری کنیم؟ به کیس 7000 به بالا امیدی هست تو این زمان کم باقیمونده؟

خبری نیست دوست من.کارمندان ابوظبی نشستن دست بوس ما هستنBig Grin
ما هم همه مثل شما منتظر و امیدواریم که به هممون ویزا برسه.
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، pari pari ، zepehr ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 13:40)ibehnam نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 12:20)pendleton نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 11:52)teacherm نوشته:  اقا جان باز شایعه نسارید. ما مشکل کلیر نشدن نداریم. مشکل نبود ویزا داریم. هزاران بار اعلام شده این.

با احترام ! من با فرمایش شما موافق نیستم.چون سایت آنکارا جلوی کیس نامبر اونایی که کلیر میشن ولی تا مدتی امکان صدور ویزا براشون نیست از علامت ** استفاده می کنه.پس می تونن اعلام کنن کلیر شدیم ولی تا اطلاع ثانوی نباید برای گرفتن ویزا مراجعه کنیم.به نظر من مشکل اصلی همون طول کشیدن کلیرنسه.ضمن اینکه همه ی ما (چه اونایی که دو هفته پیش رفتن مصاحبه و کلیرنس خوردن و چه اونایی که ده ماهه منتظر کلیر شدن هستن)حدود 15 ماهه که پروندمون در دست بررسی است. و به گفته ی خودشون پروسه ی تحقیق روی کیسها از زمانی که ما بعد از قبولی ،فرمها رو ارسال می کنیم شروع میشه نه از زمان مصاحبه.لازم به ذکره که یه عده ای دارن همین دو ماهی که هیچکس کلیر نشده،یه ضرب ویزا می گیرن.چطور برای اونا ویزا هست و برای بقیه نه؟! منم خیلی مشتاقم که شفاف و صریح علت متوقف شدن کلیر رو اعلام کنن تا از این ابهاماتی که درگیرشیم بیرون بیاییم.

آنكارا كلير كنه جلومون ٢ تا ستاره بزاره ، يعني تا اطلاع ثانوي ويزا نيست ، اوليش خود شما به محض رويت كلير شدنت پا ميشي ميري آنكارا ٢ تا ستاره رو تو چششون ميكني ، بعدم انقدر ميري دم سفارت تا ويزاتو بدن ...
اخوي ...
ويزا نامبر تعداد محدودي هست ...
كسي كه ويزاش يه ضربه اولويتش بيشتر از AP ه ، دانشجو ها همين طور ...
واستا سيستم صدور ويزا درست شه ، همه چي حل ميشه ، نشد هم ميگن اولويت ما تو سپتامبره .

دوست عزیز! اگه سفارت امریکا به این شکل که شما می فرمایید و بی حساب کتاب و صرفا به خاطر اینکه یکی پا شده و بی توجه به اعلان اونا رفته و ویزا میخواد،ویزا صادر کنه،دیگه اسمش سفارت آمریکا نیست.میشه مثلا بهش گفت سفارت بورکینوفاسو! در ضمن من گمان نمی کنم ویزای دانشجویی با قضیه ی لاتاری تداخلی داشته باشه.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان