موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-22 ساعت 18:31)amir rad نوشته: سلام به دوستان و منتظران: کسی خبری از ابوظبی نداره؟ من بعد از مصاحبه یکبارهمون 11jun و یکی دو هفته پیش 8 آگوست آپ شدم همسرمم که دینفعمه وضغیتش ready هست و فقط 9jun چند روز بعد از مصاحبه آپ خورده. یکبارم ایمیل زدم اصلا جواب ندادن بنظرتون پرونده ما رو اصلا بررسی میکنن یا نه یه فکری کنیم؟ به کیس 7000 به بالا امیدی هست تو این زمان کم باقیمونده؟
سید جان
ما هم همون روز با شما مصاحبه داشتیم. ما نفر سوم بودیم. دختر کوچولوی من هم که بیرون سفارت برا همه دست تکون میداد. ما هم همچنان منتظریم و جواب ایمیل نمیدن به ما. همسرتون نیاز به بررسی نداشته که ردی مونده.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-22 ساعت 19:14)کیانوش2 نوشته: دوستان عزیز خواهشاً دیگه سعی کنیم با همدیگه بحث نکنیم. هر کس نظر خودش رو میده و اگه بقیه پسندیدند که تشکر می زنند اگر هم نه که رد می شند. ضمناً از دوستانی که هنگام نیاز به همدلی دوستان، حمایت می کنند و به پستهای بنده تشکر می زنند بسیار تشکر می کنم و چون بیش از 35 نفر هستند تشکر تک به تک امکان پذیر نیست ولی از همه ممنون.
ضمناً یه پیشنهاد دارم. ما که کارمون گیره و نیاز به امدادهای غیبی هم داریم بیایید در مواردی مانند دیدار از خانه سالمندان و ... نذر کنیم تا کار نیکی کرده باشیم. فکر کنم بهتر از انرژی مثبت دَر کردن جواب بده. من چند روز پیش برای دیدار یکی از آشنایان به خانه سالمندان رفته بودم و وقتی خوشحالی ملاقات اونها رو می دیدم حال دیگری بهم دست می داد که قابل وصف نیست. عذر خواهی بخاطر روده درازی.
کیانوش عزیز ( از اولش بگم دارم شوخی میکنما) 
امیدوارم از اون دسته آدما نباشیم که کارمون گیره میریم از این کارهای خیر میکنیم، بعد که خرمون از پل گذشت هیچی به هیچی!
سر خدا رو شیره نمالیم یه وقت که آخ آخ آخ آخ
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-22 ساعت 19:19)katanaser نوشته: (2014-08-22 ساعت 18:31)amir rad نوشته: سلام به دوستان و منتظران: کسی خبری از ابوظبی نداره؟ من بعد از مصاحبه یکبارهمون 11jun و یکی دو هفته پیش 8 آگوست آپ شدم همسرمم که دینفعمه وضغیتش ready هست و فقط 9jun چند روز بعد از مصاحبه آپ خورده. یکبارم ایمیل زدم اصلا جواب ندادن بنظرتون پرونده ما رو اصلا بررسی میکنن یا نه یه فکری کنیم؟ به کیس 7000 به بالا امیدی هست تو این زمان کم باقیمونده؟
سید جان
ما هم همون روز با شما مصاحبه داشتیم. ما نفر سوم بودیم. دختر کوچولوی من هم که بیرون سفارت برا همه دست تکون میداد. ما هم همچنان منتظریم و جواب ایمیل نمیدن به ما. همسرتون نیاز به بررسی نداشته که ردی مونده.
سلام خیلی مخلصم ،کوچولو چطوره؟ ما اون روز نفر اول بودیم الان یادم اومد شمارو باریکلاه خوب شناختید منو. شما هم همچنان مثل ما منتظرید پس،حتما برام پپام خصوصی بزارید
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-22 ساعت 19:14)کیانوش2 نوشته: دوستان عزیز خواهشاً دیگه سعی کنیم با همدیگه بحث نکنیم. هر کس نظر خودش رو میده و اگه بقیه پسندیدند که تشکر می زنند اگر هم نه که رد می شند. ضمناً از دوستانی که هنگام نیاز به همدلی دوستان، حمایت می کنند و به پستهای بنده تشکر می زنند بسیار تشکر می کنم و چون بیش از 35 نفر هستند تشکر تک به تک امکان پذیر نیست ولی از همه ممنون.
ضمناً یه پیشنهاد دارم. ما که کارمون گیره و نیاز به امدادهای غیبی هم داریم بیایید در مواردی مانند دیدار از خانه سالمندان و ... نذر کنیم تا کار نیکی کرده باشیم. فکر کنم بهتر از انرژی مثبت دَر کردن جواب بده. من چند روز پیش برای دیدار یکی از آشنایان به خانه سالمندان رفته بودم و وقتی خوشحالی ملاقات اونها رو می دیدم حال دیگری بهم دست می داد که قابل وصف نیست. عذر خواهی بخاطر روده درازی.
اينو خوب گفتي آقا كيا، من به همه پيشنهاد مي كنم يك سر به سايت بنياد كودك بزنيد،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان لاتاری عزیز، توی هفته گذشته کسی issued شده؟ به نظر میاد هنوز مشکل سیستم صدور ویزا حل نشده!
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم به ناچار باید تا 5 سپتامبر صبر کنیم !
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
اپديت شديييييييم و ٢ تا از دوستاي ديگه رو چك كردم اونها هم اپديت شدن
البته فكر كنم پروسه من تمام شده چون ٢ سري شوهرم فقط اپديت شد
ايشالا بريم واسه ويزا
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
درودبر همه منتظران عزیز
بعداز آخرین پستی که در این تاپیک گذاشتم وباعث استرس بعضی از دوستان شدم به خودم قول دادم که یک معذرت خواهی به شما دوستان منتظر بدهکارم.
کاری نداریم 4 شنبه عصر با پرواز ماهان رفتم ایروان که ببینم آیا اون خبر که مربوط به تمام شدن لاتاری 2014 بود صحیح است یا خیر.که بعد متوجه شدم سهمیه ماه آگست تمام شده نه کل داستان.
بعد از اون با چند نفر از دوستان مهاجر سرایی روبرو شدم و بعد از اظهار نظر های فراوان قرار شد که فردا برم سفارت ببینم میتوانم برم داخل درباره کیسم سوال کنم که موفق به ورود نگشتم یعنی از اون خان اول نتونستم رد بشم. ( البته اون دوستان که با من بودن اگرخودشون خواستند شرح حال سفر دو بارشون رو خواهند گفت )بعداز برگشت از سفارت سریعا بهشون ایمیل زدم و اونها هم سریعا جواب منو دادن که تمام و کمال اون رو در این پست میگذارم که عزيزان روی اون نظر هاشونو بدن.
فقط فکر میکنم تنها نکته ای که این ایمیل داشت این بود که ديگه صحبتی از مراحل اداری نکرده و گفته که ویزا نامبر برای صدور ویزا ندارن.
البته ایمیل دومی هم امروز زدم که ديگه جوابمو ندادن .حالا هم تصمیم به برگشت گرفتم چون مابقی افراد خانواده رو با خودم نیاوردم نمیتونم برای تمدید مدیکالمون اقدام کنم.
امیدوارم اطلاعات این پست کمیته باشه.پیروز باشید
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-22 ساعت 20:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-22 ساعت 20:55 توسط ye dooste khoob.)
عزيزان همسر بنده هم آپ شد ،نميدونم از سفارت بوده و يا آمريكا،چون من الان ديدم،خودمم آپ بدون ايميلمتو اوايل جولاي
بوده
66xx ankara 12 joun
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-22 ساعت 20:15)itex نوشته: سلام به دوستان لاتاری عزیز، توی هفته گذشته کسی issued شده؟ به نظر میاد هنوز مشکل سیستم صدور ویزا حل نشده!
سلام
به یه سری زنگ زدن گفتن یکشنبه سفارت باشید ولی گفتن تضمینی نیست که ویزا بگیرید...دوستم 2 هفته بعد من رفت مصاحبه بهش زنگ زدن گفتن بیاد...منم 18 و 19 هم اپ شدم فکر کنم کلیر شدم ولی شماره تلفن خونه ای که دادم الان اونجا نیستم دیگه فکر کنم به اونجا زنگ زده باشن و کسی جواب نداده حالا امروز ایمیل دادم سفارت و شماره مبایلمو گذاشتم...اخه چرا اینا اینجوری خبر میدن مگه نباید ایمیل بزنن و همچنین توی قسمت چک کردن وضعیت (abudhabiivo.net) پیغام بگذارند؟
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
از صبح تا حالا هی چک می کردم آپدیت نشده بودم. الان فهمیدم آپدیت شدم. امیدوارم خیلی زود همه کلیر شیم بچه هاااااااااااااااا
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم كه غم از روی رود…!