کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-22 ساعت 20:52)Kamyar.A نوشته:  درودبر همه منتظران عزیز
بعداز آخرین پستی که در این تاپیک گذاشتم وباعث استرس بعضی از دوستان شدم به خودم قول دادم که یک معذرت خواهی به شما دوستان منتظر بدهکارم.
کاری نداریم 4 شنبه عصر با پرواز ماهان رفتم ایروان که ببینم آیا اون خبر که مربوط به تمام شدن لاتاری 2014 بود صحیح است یا خیر.که بعد متوجه شدم سهمیه ماه آگست تمام شده نه کل داستان.
بعد از اون با چند نفر از دوستان مهاجر سرایی روبرو شدم و بعد از اظهار نظر های فراوان قرار شد که فردا برم سفارت ببینم میتوانم برم داخل درباره کیسم سوال کنم که موفق به ورود نگشتم یعنی از اون خان اول نتونستم رد بشم. ( البته اون دوستان که با من بودن اگرخودشون خواستند شرح حال سفر دو بارشون رو خواهند گفت )بعداز برگشت از سفارت سریعا بهشون ایمیل زدم و اونها هم سریعا جواب منو دادن که تمام و کمال اون رو در این پست میگذارم که عزيزان روی اون نظر هاشونو بدن.
فقط فکر میکنم تنها نکته ای که این ایمیل داشت این بود که ديگه صحبتی از مراحل اداری نکرده و گفته که ویزا نامبر برای صدور ویزا ندارن.
البته ایمیل دومی هم امروز زدم که ديگه جوابمو ندادن .حالا هم تصمیم به برگشت گرفتم چون مابقی افراد خانواده رو با خودم نیاوردم نمیتونم برای تمدید مدیکالمون اقدام کنم.
امیدوارم اطلاعات این پست کمیته باشه.پیروز باشید
Thank you for your message.  Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time.  When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

تشکر کنندگان: shhak ، reza_norouzi ، nedaba
همین الآن از US هر دو نفرمون آپ شدیم WinkWinkWinkWinkWinkWink
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-22 ساعت 20:51)sajad7675 نوشته:  Smile
(2014-08-22 ساعت 20:38)shirin_n نوشته:  اپديت شديييييييم و ٢ تا از دوستاي ديگه رو چك كردم اونها هم اپديت شدن
البته فكر كنم پروسه من تمام شده چون ٢ سري شوهرم فقط اپديت شد
ايشالا بريم واسه ويزا

سلام فکر کنم کسانی که 16 اگوست اپدیت شدن ,22 هم اپدیت شدن.
لطفا بچهای با تجربه تحلیل کنند.

سلام دوست عزیز
من آخرین آپدیتم 31 جولای بوده و تو آگست آپ نشده بودم اصلا
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: shhak ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، soli asali ، A_A ، zepehr ، pari pari ، Maryrhm ، nedaba
سلام ودرود بی پایان.بدترین درد ادمی استرس ودشوارترین لحظه زندگی انتظار است.لطفا به همه کمک واطلاعات دقیق دهید اگرچه هزینه زیادی برای شما در بر داشته باد.چون خدا خود جبران خواهد بمود
تشکر کنندگان: shhak ، majid_eng ، soli asali ، katanaser ، کیانوش2 ، zepehr ، nasim ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 20:54)ye dooste khoob نوشته:  عزيزان همسر بنده هم آپ شد ،نميدونم از سفارت بوده و يا آمريكا،چون من الان ديدم،خودمم آپ بدون ايميلمتو اوايل جولاي
بوده

66xx ankara 12 joun

احتمال زیاد آمریکا. من تا 2 ساعت پیش چک کردم خبری نبود
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: miladfr12 ، shhak ، azadeh2014 ، soli asali ، A_A ، کیانوش2 ، آلیس-1980 ، zepehr ، pari pari ، nedaba
از بچه خاي ايروان كسي اپديت شده؟؟
من اخرين اپديتم ٧ اگست بوده كه با ميل بوده

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: shhak ، soli asali ، milad.m1986 ، کیانوش2 ، zepehr ، pari pari ، nedaba
ای بابا. انکارا قرار بود گروهی کلیر کنه که. باز گروهی اپدیت کرد فقط :/
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: shhak ، Sara_lphmkf ، soli asali ، mizan ، A_A ، کیانوش2 ، zepehr ، برسام٤ ، pari pari ، nedaba
سلام دوستان
2014-آنکارا
از بین مواردی که 21 آگوست بودن 6 نفر ایشود شدن البته بعد یک بار آبدیت که خداروشکر کیس من هم یکی از اونا بود .دوستان این نشانه خوبیه و امیدوارم بقیه دوستان هم ایشود بشن و عزیزان دیگه هم کلیر شن.
(2014-08-22 ساعت 20:58)ye dooste khoob نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 20:51)sajad7675 نوشته:  Smile
(2014-08-22 ساعت 20:38)shirin_n نوشته:  اپديت شديييييييم و ٢ تا از دوستاي ديگه رو چك كردم اونها هم اپديت شدن
البته فكر كنم پروسه من تمام شده چون ٢ سري شوهرم فقط اپديت شد
ايشالا بريم واسه ويزا

سلام فکر کنم کسانی که 16 اگوست اپدیت شدن ,22 هم اپدیت شدن.
لطفا بچهای با تجربه تحلیل کنند.

خير همسر بنده ٥ و ٦آگوست بود آخرين آپ بدون ايميلش

66xx ankara 12 joun
با انرژی مثبت همه بچها کلیر میشن
تشکر کنندگان: sonyz2 ، کیانوش2 ، zepehr ، soli asali ، nasim ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 21:13)Behzad_alonee نوشته:  از بچه خاي ايروان كسي اپديت شده؟؟

20 feb
نچچچ ، آخرین آپم 13 و 14 اگوست بود که نمیدونم با میل بود یا بی میل (:
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، zepehr ، soli asali ، pari pari ، nedaba
100% از سفارت بوده شک نکنید ! مشاهده شده که اضافه کار واستادن و کار رو پرونده هارو دنبال کردن ! فکر کنم امشب بترکونه آنکارا !
وقتی از یو اس پرونده ها مورد برسی قرار میگیره نمیگن حالا انکارایی هارو پروندشونو فقط برداریم ببینیم چی میشه Smile
من به آنکارا خوشبینم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

20 feb

بله دوست عزیز همسر من امروز آپدیت شد "بدون ایمیل"Smile
(2014-08-22 ساعت 21:26)milad.m1986 نوشته:  

20 feb
نچچچ ، آخرین آپم 13 و 14 اگوست بود که نمیدونم با میل بود یا بی میل (:
سلام
منم اپ نشدم . آخرین 14 اگوست بوده
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، Aroma ، Sara_lphmkf ، zepehr ، mizan ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 21:34)مرگان نوشته:  

20 feb

بله دوست عزیز همسر من امروز آپدیت شد "بدون ایمیل"Smile

بله يكي از دوستان مهاجر سرا كه نمي تونم اسمش را بگم ٢٩ جولاي فرد برنده آخرين آپديتش بود و بيستم آگست همه افراد كيسشون آپديت شدند .
ما هم با ايميل ٢٠ آگست فرد برنده آپديت شد
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، alireza7 ، zepehr ، soli asali ، pari pari ، nedaba
میدونید اپدیتهای گروهی انگار یه چیزی شبیه امارگیری میمونه. شاید میخوان ببینن چند نفر مونده ویزا بدن.Shy
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، zepehr ، mizan ، soli asali ، shhak ، برسام٤ ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان