کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
به ماه شهریور....به ماه سپتامبر ....به ماه شانس.......خوش امدید
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
(2014-08-23 ساعت 00:08)sajad7675 نوشته:  کسانی که 22 اگوست ازانکارا اپدیت شدن,اکثرا 16 اگوست اپدیت شده بودن.تحلیل دوستان چی هست

من 18 آگوست آپ شده بودم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: USA2014 ، کیانوش2 ، soli asali ، maryam_ros ، pari pari ، shhak ، قصه گو ، nedaba
هر دو نفر کیس ما هم اپدیت شدن.بار قبلی ۶ آگوست بود هردو نفر.
شماره کیس: ##2014AS65 / تعداد نفرات: ۲ نفر
مصاحبه: آنکارا، هفته دوم جون / وضعیت: AP
تعداد آپدیت: 3 بار قبل از مصاحبه، ۶ بار بعد از مصاحبه
(2014-08-22 ساعت 23:39)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 23:19)teacherm نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 23:04)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:56)teacherm نوشته:  والا من همین حرف زدم. دوستان متهم کردن به عقب مونده بودن Smile از نظر علمی انرژی قرستادن ثابت شده. تصورات ذهنی ثابت شده. فقط به قدرت ذهنتون بستگی داره.

اختیار دارید استاد بزرگ! فقط بحث زمانش بود که شب ساعت 10:30 که انرژی میفرستیم کسی تو سفارت نیست دریافت کنه. بعد قرار شد صبح ساعت 10:30 با تمام زورمون انرژی مثبت بفرستیم!
البته فعلا مثکه جدیدا بچه های سفارت شب کار شدن. اپدیتا شب اتفاق میفته. شاید اثر اون نامه ایه که تو فیسبوکشون گذاشتیم گفتیم سریعتر کار کنن ویزاهای مارو بدن Smile
خدایی پیشنهاد نامه زدن و حال کردین.دیدید داره جواب میده.حالا هرکی حال کرده رتبه یادش نره Wink

فقط 1 رتبه Sad خیلی آدمای ناجوری هستین اگه دیگه ایده دادم Sad
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، maryam_ros ، teacherm ، محبت ، smpf ، Sara_lphmkf ، pari pari ، lighter ، shhak ، nedaba ، NEURON
همگی آماده باشیدبرای دریافت ویزا
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
(2014-08-23 ساعت 00:13)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 00:08)sajad7675 نوشته:  کسانی که 22 اگوست ازانکارا اپدیت شدن,اکثرا 16 اگوست اپدیت شده بودن.تحلیل دوستان چی هست

من 18 آگوست آپ شده بودم

نه.من که از 31 جولای آپدیت نداشتم!
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، اسفند89 ، mizan ، smpf ، pari pari ، shhak ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 00:02)USA2014 نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 22:40)soli asali نوشته:  یه برنامه تو me&you1 هست به اسم جهشی در علم احتمالا خیلیهاتون میبینید این برنامه رو من امروز تماشا میکردم !

خیلی از اتفاقاتی که میخواد بیوفته رو ما حس میکنیم و اسمشم گذاشتیم حس 6ام !
این واقعه رو از نظر علمی برسی میکرد. و خیلی روشن و واضح فرمودند که 100% واقعی هست این اتفاق !
من حس خوبی دارم به ولالله ! دارم حسش میکنم اون ویزا رو تو پاسم !

یه چیز دیگه هم که هست اینه که همیشه گفتن از هر چیز بترسی سرت میاد ! پس با این تفکرات این مغناطیس رو از خودتون دور نکنید . بزارید این حس سمت شما هم بیاد!
اینقدر نگید نمیشه و خسته ام..
خرافاتی هم نیستم این چیزی بود که از نظر علمی ثابت کردن ! زود باور هم نیستم ! Smile

حالا سولی جان شما حس ششمت چی میگه? مال من که بدجوری میگه ویزا میاد. ;-)

گفتم که حسم رو ! گفتم میچسبه بالاخره تو پاس Rolleyes
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: teacherm ، L_haam ، maryam_ros ، USA2014 ، Reza20002 ، mizan ، smpf ، Sara_lphmkf ، pari pari ، pari1392 ، nasam ، shhak ، قصه گو ، babak12 ، nasim ، nedaba
یکی از فانتزیام اینه که بیام مهاجرسرا، پیج کلیرنس ، یهو ببینم به صورت نامتعارفی چند صفحه رفته جلو، بعد بگم حتما یه خبری شده، بعد اول از همه برم صفحه اخر رو ببینم و متوجه شم که بله، واقعه ای که منتظرش بودیم اتفاق افتاده و طوفان کلیرشدن ها شروع شده، بعد برم تو پیج ابوظبی و ببینم که منم آره،
بعد بیام دوباره پیج کلیرنس و اعلام کنم که ژنرال سولی عسلی، من رو هم سبز بفرمایید.

دوستان دقت کنید نخواستم تک خوری شه، یعنی یه همچین ادمی هستم .
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
دوستای عزیز
من کوچکترین هستم و میخوام جسارت کنم و یه خواهش از همه داشته باشم...........
انشااله همه کارها درست میشه و همگی بالاخره ویزا را میگیریم و................
خیلی مواظب باشیم که غرق زندگی مادی آمریکا نشیم و خدا نکرده از اصل موضوع که دینمداری و شرافت و انسانیت هست دور نشیم
سعی کنیم هرچی هم اونجا مزیت داره نسبت به مملکت خودمون که قطعا قابل قیاس نیست، همه را در مسیر صحیح و خدا پسندانه ازش استفاده کنیم........
خدا نکرده نیاد روزی که چشممون را باز کنیم و ببینیم که سرومویی سپید کردیم و همه عمر را بدون یاد خدا گذروندیم و غرق در لحظات بدون خدا بودیم
نکنه یادمون بره که این ایام که داره به هممون سخت میگذره و کلافه شدیم از این بلاتکلیفی، چقدر خدا خدا کردیم و اصلا کل ماجرا و اصل موضوع را از خواست خدا داریم، و وقتی خرمون از پل گذشت همه چی فراموش بشه و...........

من خودم سر تا پا غرق اشتباه و خطا و گناهم و چیزی را که توی ذهنم هست، جون همتون را دوست دارم، گفتم باهاتون در میان بذارم
همه شما را دوست دارم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-23 ساعت 00:24)arash1392 نوشته:  یکی از فانتزیام اینه که بیام مهاجرسرا، پیج کلیرنس ، یهو ببینم به صورت نامتعارفی چند صفحه رفته جلو، بعد بگم حتما یه خبری شده، بعد اول از همه برم صفحه اخر رو ببینم و متوجه شم که بله، واقعه ای که منتظرش بودیم اتفاق افتاده و طوفان کلیرشدن ها اتفاق افتاده، بعد برم تو چیح ابوظبی و ببینم که منم آره،
بعد بیام دوباره پیج کلیرنس و اعلام کنم که ژنرال سولی عسلی، من رو هم سبز بفرمایید.

دوستان دقت کنید نخواستم تک خوری شه، یعنی یه همچین ادمی هستم .

چقد جالب. من هر وقت میام میبینم چند صفحه اضافه شده دقیقا دقیقا همچین تصوری دارم Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: mizan ، babak12 ، کیانوش2 ، smpf ، soli asali ، Sara_lphmkf ، S.gh ، pari pari ، lighter ، shhak ، قصه گو ، nasim ، nedaba
ممنون از : USA2014 و nazanin fatemiوteacherm برای رتبه دادن
امید وارم که غمگینی تو این تاپیک نمونه
بده رتبه روووووووووووووووووووووووووووووووو Wink
تشکر کنندگان: اسفند89 ، USA2014 ، mizan ، smpf ، sonyz2 ، soli asali ، massi63 ، Sara_lphmkf ، S.gh ، pari pari ، lighter ، shhak ، nasim ، nazanin fatemi ، nedaba
خدایا کاری کن من و این دوستان مجازی حداقل بریم ببینیم اونجا چندان خبری هم نیست! این برای بعضیهامون آخرین شانسه!

[عکس: gru-mi-villano-favorito-y-su-ejercito.jpg]

دوستان عزیز هی تشویق می کنید این پستهای چرت و پرتو میذارم ها. اگه بعضی ها خوششون نمیاد به بزرگواری خودشون ببخشند.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

میگم اون دوستایی که همیشه اون پایین زده در حال بازدید، قلبشون نمیگیره حرف نمیزننBig Grin والا من بودم تا حالا دووم نمی ا ردمBig Grin خلاصه گفتم که حواستون به دل کوچولوتون هم باشهWink
(2014-08-23 ساعت 00:32)کیانوش2 نوشته:  خدایا کاری کن من و این دوستان مجازی بریم ببینیم اونجا چندان خبری هم نیست! این برای بعضیهامون آخرین شانسه!

[عکس: gru-mi-villano-favorito-y-su-ejercito.jpg]

برا من اخرین شانس نیست ولی بزرگترین پل ه. یه جهش بزرگ.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، arash1392 ، USA2014 ، babak12 ، smpf ، soli asali ، Sara_lphmkf ، shilan ، S.gh ، pari pari ، lighter ، H Pier ، nasam ، ali3875 ، shhak ، قصه گو ، nasim ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 00:25)اسفند89 نوشته:  دوستای عزیز
من کوچکترین هستم و میخوام جسارت کنم و یه خواهش از همه داشته باشم...........
انشااله همه کارها درست میشه و همگی بالاخره ویزا را میگیریم و................
خیلی مواظب باشیم که غرق زندگی مادی آمریکا نشیم و خدا نکرده از اصل موضوع که دینمداری و شرافت و انسانیت هست دور نشیم
سعی کنیم هرچی هم اونجا مزیت داره نسبت به مملکت خودمون که قطعا قابل قیاس نیست، همه را در مسیر صحیح و خدا پسندانه ازش استفاده کنیم........
خدا نکرده نیاد روزی که چشممون را باز کنیم و ببینیم که سرومویی سپید کردیم و همه عمر را بدون یاد خدا گذروندیم و غرق در لحظات بدون خدا بودیم
نکنه یادمون بره که این ایام که داره به هممون سخت میگذره و کلافه شدیم از این بلاتکلیفی، چقدر خدا خدا کردیم و اصلا کل ماجرا و اصل موضوع را از خواست خدا داریم، و وقتی خرمون از پل گذشت همه چی فراموش بشه و...........

من خودم سر تا پا غرق اشتباه و خطا و گناهم و چیزی را که توی ذهنم هست، جون همتون را دوست دارم، گفتم باهاتون در میان بذارم
همه شما را دوست دارم

مرسی از شما و متن زیباتون، ولی من عمیقا نگران اینم که اینجا موندگار شم و هراون چه از اندک ذخیره اعتقادیم مونده رو هم به واسطه این موندگاری از دست بدم.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان